Hlasim navrat…
No ty kraso. Jestli serie se Spartou byla nechutna, tak finale tomu zacina zdarne konkurovat a v mnohym semifinale prevysuje.
Polaci nas sice obcas povozili na kolotoci, ale ani jednou nebyli ve vedeni a zase jsme dokazali najit zpusob, jak vyhrat. Konecne! Konecne vyhravame i zapasy, kdy nejsme lepsi! Druha tretina obrovskej vypadek zase, malem nas to stalo zapas, diky bohu ne. Treti tretina se mi libila nejvic, po zvladnutym uvodnim tlaku jsme je to strhli na svou stranu (kdopak asi

) a pak jsme dokazali dost zkusene tu tretinu dohrat. Dobre jsme to cistili pred branou a na zaver (az na ten debilni icing zase) v klidu powerplay.
Jestli nekomu budeme po tomhle playoff tesat sochu, prosim, at je to Cervus a Willda.
Willda chyta nejlip, co je tady, Cervus … skoda slov. Ma formu, bavi ho to, ma zapal - jak se hadal se zebrou po tom vymyslenym vylouceni, to jsem ziral. Mimochodem, je nahoda, ze to vylouceni prislo po tom, co Zabka knouralka kricela na zebru, “piskej to kurva!!”? Popelari pritahujou nesympaticky trenery, po Vaclafovi a Motakovi treti do party.
Bavili (vedle Cervuse a Willdy)
- Sedlo maka, dre, je vsude (teda mohl dat Cervusovi nahravku na hattrick)
- Kelimek, to je hrac, co proste chces mit v tymu do playoff
- Kondel, maka, dre, ta nahravka Cervusovi, super
- Johny, za tu nahravku a uz jen to, ze se ho na lede bojej
- Poula, po zraneni slape vyborne a ta bitka pekne na Rockyho
- Sob, ten me bavi cim dal tim vic
…
- sakra, co je s Mandym?

(
Pratele, dneska jsme mozna byli letos naposledy na zimaku! Pojdme je dorazit!

PS: Hakyta clovek proste nemuze nemit rad
nezávisle medium je nějaké zamračené