Hokej

Sikora překvapil, že se v té bitce snažil Poulíčkovi jen zbaběle podrazit nohy, čekal jsem, že ho ještě bude chtít pokousat.
Daňo se o něj stará v rozhovoru, jestli není nějakej zraněnej a bude moct hrát, přitom ten kripl by měl dostat min. 1 zápas natvrdo od DK

Hlasim navrat…

No ty kraso. Jestli serie se Spartou byla nechutna, tak finale tomu zacina zdarne konkurovat a v mnohym semifinale prevysuje.

Polaci nas sice obcas povozili na kolotoci, ale ani jednou nebyli ve vedeni a zase jsme dokazali najit zpusob, jak vyhrat. Konecne! Konecne vyhravame i zapasy, kdy nejsme lepsi! Druha tretina obrovskej vypadek zase, malem nas to stalo zapas, diky bohu ne. Treti tretina se mi libila nejvic, po zvladnutym uvodnim tlaku jsme je to strhli na svou stranu (kdopak asi😅) a pak jsme dokazali dost zkusene tu tretinu dohrat. Dobre jsme to cistili pred branou a na zaver (az na ten debilni icing zase) v klidu powerplay.

Jestli nekomu budeme po tomhle playoff tesat sochu, prosim, at je to Cervus a Willda.
Willda chyta nejlip, co je tady, Cervus … skoda slov. Ma formu, bavi ho to, ma zapal - jak se hadal se zebrou po tom vymyslenym vylouceni, to jsem ziral. Mimochodem, je nahoda, ze to vylouceni prislo po tom, co Zabka knouralka kricela na zebru, “piskej to kurva!!”? Popelari pritahujou nesympaticky trenery, po Vaclafovi a Motakovi treti do party.

Bavili (vedle Cervuse a Willdy)
- Sedlo maka, dre, je vsude (teda mohl dat Cervusovi nahravku na hattrick)
- Kelimek, to je hrac, co proste chces mit v tymu do playoff
- Kondel, maka, dre, ta nahravka Cervusovi, super
- Johny, za tu nahravku a uz jen to, ze se ho na lede bojej
- Poula, po zraneni slape vyborne a ta bitka pekne na Rockyho
- Sob, ten me bavi cim dal tim vic

- sakra, co je s Mandym? :((

Pratele, dneska jsme mozna byli letos naposledy na zimaku! Pojdme je dorazit!

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️🤍🤍

PS: Hakyta clovek proste nemuze nemit rad 😅nezávisle medium je nějaké zamračené

Hlasim navrat…

No ty kraso. Jestli serie se Spartou byla nechutna, tak finale tomu zacina zdarne konkurovat a v mnohym semifinale prevysuje.

Polaci nas sice obcas povozili na kolotoci, ale ani jednou nebyli ve vedeni a zase jsme dokazali najit zpusob, jak vyhrat. Konecne! Konecne vyhravame i zapasy, kdy nejsme lepsi! Druha tretina obrovskej vypadek zase, malem nas to stalo zapas, diky bohu ne. Treti tretina se mi libila nejvic, po zvladnutym uvodnim tlaku jsme je to strhli na svou stranu (kdopak asi😅) a pak jsme dokazali dost zkusene tu tretinu dohrat. Dobre jsme to cistili pred branou a na zaver (az na ten debilni icing zase) v klidu powerplay.

Jestli nekomu budeme po tomhle playoff tesat sochu, prosim, at je to Cervus a Willda.
Willda chyta nejlip, co je tady, Cervus … skoda slov. Ma formu, bavi ho to, ma zapal - jak se hadal se zebrou po tom vymyslenym vylouceni, to jsem ziral. Mimochodem, je nahoda, ze to vylouceni prislo po tom, co Zabka knouralka kricela na zebru, “piskej to kurva!!”? Popelari pritahujou nesympaticky trenery, po Vaclafovi a Motakovi treti do party.

Bavili (vedle Cervuse a Willdy)
- Sedlo maka, dre, je vsude (teda mohl dat Cervusovi nahravku na hattrick)
- Kelimek, to je hrac, co proste chces mit v tymu do playoff
- Kondel, maka, dre, ta nahravka Cervusovi, super
- Johny, za tu nahravku a uz jen to, ze se ho na lede bojej
- Poula, po zraneni slape vyborne a ta bitka pekne na Rockyho
- Sob, ten me bavi cim dal tim vic

- sakra, co je s Mandym? :((

Pratele, dneska jsme mozna byli letos naposledy na zimaku! Pojdme je dorazit!

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️🤍🤍

PS: Hakyta clovek proste nemuze nemit rad 😅

ty zamračené tváře 🙌

Jsem v práci, třetí třetinu jsem si pustil zpětně a musím říct, že Třinci jsme se slušně dostali pod kůži a konečně máme v týmu bijce ze kterých jde strach. To kroužení okolo Ludviga bylo hodně úsměvné, popovídat si ano, ale moc nedráždit.

Na Ludvu se Spartou byla kritika, ale ve finále je to ten starý Ludva na kterého je radost se dívat a ta přihrávka na 3:2, to byl luxus.

V Třinci to bude ještě větší bitva, ale bude třeba tam jeden bod urvat a potom to dotáhnout doma.

Pokud jsem říkal, že Nedvěd je uplakánek a není normální, tak Žabka to je úplně jiný level, tvl ten má všechny znaky psychicky labilního člověka a měl by se léčit. To co předvedl za tyhle dva zápasy to je fakt síla, je vidět, že Pardubice nejsou Olomouc, Mechov a ani Vary.

Na začátku sezony se psala jako jedna z výhod, že Žabka je oproti Pesanovi zcela klidný a vyrovnaný a tím i působí na svůj tým. Obrázek o jeho vyrovnanosti si stihla udělat už každý 😂

Nemusíš si nadávat. Ale ten chat má vážně smysl. Jako číst tady pak dvacet stran příspěvků opravdu málokdo časově zvládne. Já už to taky vynechával, i když jsem občas napsal.
Má smysl.

Hlavnímu fóru se uleví,uleví se lidem,co jsou tu dlouho a ,,moderní,, vývoj fóra je irituje,uleví se lidem,co chcou pouze a jen hokej a zbytek je pro ně blbě.

Pak jsou tady lidi,jako Autobusák,co ty změny teď nezkousnou.

Pak lidi jako já,co to zkusili a ví,že během zápasu už psát nebudou.(což je u kluka,co bydlí tady,na zápasy čumí sám a nejbližší kamarády Pardubáky má cca 200km docela na houby),ale to je můj problém.

Každý to vnímáne jinak,každému tady vadí něco jiného,nikdy se nenajde to,co bude vyhovovat všem.

Každá změna bude vždy na úkor někoho,ale nikdy z toho nebude fórum pouze pro odborníky,laiky,gifaře,vtipálkyy,negativisty,kecaly.

Je to rodinná záležitost a rodina je o kompromisu,ústupcích,přizpůsobení se.

Chápu všechny strany a tak budu v kategorii ústupkáře a přizpůsobení se.

Naposledy upraveno:
Pravidla a bezpečnost NHL: Pravidla NHL jsou v případě vzájemné bitky přísná. Pokud by hráč rukavice neshodil, ale aktivně by soupeře bil, hrozí mu (a většinou obdrží) přísnější trest než soupeř. Z bezpečnostního hlediska je shození rukavic naprostým standardem.

Pravidla a bezpečnost NHL: Pravidla NHL jsou v případě vzájemné bitky přísná. Pokud by hráč rukavice neshodil, ale aktivně by soupeře bil, hrozí mu (a většinou obdrží) přísnější trest než soupeř. Z bezpečnostního hlediska je shození rukavic naprostým standardem.
tam byla nejvetsi prasarna to strzeni za nohu a loket na hlavu proti ledu

Má smysl.

Hlavnímu fóru se uleví,uleví se lidem,co jsou tu dlouho a ,,moderní,, vývoj fóra je irituje,uleví se lidem,co chcou pouze a jen hokej a zbytek je pro ně blbě.

Pak jsou tady lidi,jako Autobusák,co ty změny teď nezkousnou.

Pak lidi jako já,co to zkusili a ví,že během zápasu už psát nebudou.(což je u kluka,co bydlí tady,na zápasy čumí sám a nejbližší kamarády Pardubáky má cca 200km docela na houby),ale to je můj problém.

Každý to vnímáne jinak,každému tady vadí něco jiného,nikdy se nenajde to,co bude vyhovovat všem.

Každá změna bude vždy na úkor někoho,ale nikdy z toho nebude fórum pouze pro odborníky,laiky,gifaře,vtipálkyy,negativisty,kecaly.

Je to rodinná záležitost a rodina je o kompromisu,ústupcích,přizpůsobení se.

Chápu všechny strany a tak budu v kategorii ústupkáře a přizpůsobení se.
já byl proti chatu, ale je pravda, že během zápasu tu naskákalo fakt moc zpráv a číst se to (EDIT: zpětně po zápase) nedalo. A tak na fórum psát v době zápasu můžeš, ale spíš něco , co by si mohl někdo přečíst i po zápase. Do chatu asi dává smysl napsat zprávu "to je jelito", která o den později nikomu nic neřekne.

Naposledy upraveno:
Neuvěřitelná nechutná špína, ty se s fair-play potkají leda když jedou kolem klubovny šachového kroužku.

Letos se očividně může dojíždět do brankoviště po přerušení a podobný prasárny. Zase milion faulů. Desetkrát za zápas po odpískání rukavice v obličeji a kolik dvojek? Nula, směšný, my bychom chodili bez pardonu. Dva roky zpátky natahovali každý buly po icingu. Maximálně dostali šest napomenutí. Prasečina, co tam zebry předvedly.

Pro tým jen slova uznání, velkej výkon.
Málo se o tom hovoří a když, tak pouze potichu, sudí mají slušnou berličku v posuzování vůči našemu klubu.
Tímto si nechci stěžovat na cílenou nevoli, byl bych rád, kdyby to tak nebylo čteno. Týkalo se to v minulosti i jiných.

Arbitrovi se lépe rozhoduje s vědomím, že v případě pochybení na náš úkor se spíše setkají s ,,aplausem´´ a uznalým poklepáním po zádech ze strany hokejového národa, než s hurónským rykem o bezpráví. Zde mě mrzí, že odborné kruhy a funkcionáři nejsou výjimkou.

Ti nejlepší nikdy nebývají nejoblíbenější. Raději si sníme příběhy o popelce.

já byl proti chatu, ale je pravda, že během zápasu tu naskákalo fakt moc zpráv a číst se to nedalo. A tak na fórum psát v době zápasu můžeš, ale spíš něco , co by si mohl někdo přečíst i po zápase. Do chatu asi dává smysl napsat zprávu "to je jelito", která o den později nikomu nic neřekne.
Svoje jsem napsal,víc k tomu tady nemám ;)

Pokud někdo o tomhle tématu něco vůči mému příspěvku má,tak prosím do SZ.

Jelikož tohle je věc na delší polemiku.

pepe-peppo.gif

už to přebírá i Ryšavý.. No já nevím, bylo by fajn mít i třeba prokazatelný záběr na lahev na střídaččce

EDIT: ajo, už to tu bylo z twittru. No tak už je to i na seznamu...

Letos potřebuji novej kšilt, abych v Hradci nedostal úpal. Slibuju, že ji nesundám✌️😜

Přílohy

• 20260419_223544.webp
    20260419_223544.webp
    429.2 KB · Zobrazení: 23
Zde si Sikora neběhl, není první a ani poslední, kdo si od teď už bude pamatovat, že koleno soupeře se v blízkosti své hlavy neobjímá.
Sám sobě si doslova nadělil rozbití ciferníku o holení chránič a spustil si krev.
Nezkušené mládí.
Dostal od Pouly dvě bomby hned na začátku,krev z něj crčela celý souboj,jen u konce trochu víc,to nebylo o nohu,dostal regulérně do držky ;)

Láhev s pitím určenou pro hráče hodil Žabka mezi diváky poté co tam proletěl ten papír!!!

Přílohy

• 11.webp
    11.webp
    111.6 KB · Zobrazení: 38
  • 13.webp
    13.webp
    123.1 KB · Zobrazení: 38
  • 15.webp
    15.webp
    138.8 KB · Zobrazení: 38
Naposledy upraveno:
Zpět