misterx889
Forčekující kanonýr
- 1,642
- 2,327
presne muj problem, nejdriv zmizi stetec a ted jeste tohle??Kurník kvůli tomu chatu mě zmizela ikonka obnovení stránky a je tam lupafurt něco hledám i když nechci
![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
presne muj problem, nejdriv zmizi stetec a ted jeste tohle??Kurník kvůli tomu chatu mě zmizela ikonka obnovení stránky a je tam lupafurt něco hledám i když nechci
![]()
To stíháStano píska juniory
hlavně nesmí pani porovnávatMa na to stejne casu jako ty, at si nestezuje![]()
Už jsem to vrátil. Dělám nějaké úpravy aby tam na mobilu nebylo tolik ikon, když přibyl chat.Kurník kvůli tomu chatu mě zmizela ikonka obnovení stránky a je tam lupafurt něco hledám i když nechci
![]()
Děkuji ušetřil jsi mě mnoho času a nervůUž jsem to vrátil. Dělám nějaké úpravy aby tam na mobilu nebylo tolik ikon, když přibyl chat.
Jeho brácha není čůrak on je MATURANT.Si pamatuju, jak exsparťan Homolka líčil story z doby, kdy byl ještě sparťan, jak šel Petr Nedvěd vysmátej po vyřazení z playoff ze sportovní haly.
Tady se nějak rožhavil. Holt krev není voda a i když je tvůj brácha čurák, tak se za něj postavíš, no.
Tak jenom to zapnu tak je hned po prdeliJunioři taky drama
Konečně nebude mít ve statistikách jen Ačkó...Géčko je lepší :-DWilda konečně v útoku to nemá kam uhnout
Teď jsou v tom sociální sítě, tak je to ještě vybičovanější v online prostoru a vcucne to víc lidí. Ale jinak to bylo vždycky, no.Taky bych se obešel bez některých excesů, ale snad nepamatuju vyrovnanou sérii (nejen naši), která by nebyla zároveň vyhrocená. Vždycky to tak bylo. Pokud ji zvládneme, bude tou nejlepší přípravou na to, co by nás čekalo ve finále.
A Loukota mu bude dělat asistenta ne :-D A Minář bude střízlivej? Ale stejně jsi mimo....Loukata rozbil prasátko a bude pískat legenda legendNene, sice dnes bez Willdyale pískat bude Minář. Mám to ze zaruceneho zdroje HK fans fórum
![]()
Už do toho zabrušuje i dvojí metr... Tady přestává veškerá prdel.Ja myslím ze tímto by se to dalo uzavřít, ne?
Náhled přílohy 7553
To jsou novinky viď? Musím se na to pak podívat jak to funguje a co s tím lze dělat, protože jako klasický chat dobrý ale nemám přehled co se tam píše když nejsem na němKurník kvůli tomu chatu mě zmizela ikonka obnovení stránky a je tam lupafurt něco hledám i když nechci
![]()
A to je dobře nebo ne? Ptám se pro kamarádaTakže konec spekulací sestavadnes:
H: Pražák, Mejzlik
Č: Hnát, Hynek
Nad nimi bdí jako delegát Kolísek,
Videohry Holeňa
Ja myslím ze tímto by se to dalo uzavřít, ne?
Náhled přílohy 7553
Tak už zbývá jen Jan Tleskačbože, ještě mistr dvojí metr má potřebu se
vyjádřit![]()
Karel si to odpíská nakonec sám?Takže konec spekulací sestavadnes:
H: Pražák, Mejzlik
Č: Hnát, Hynek
Nad nimi bdí jako delegát Kolísek,
Videohry Holeňa
Tak už zbývá jen Jan Tleskač![]()
si pamatuji snad nejvyhrocenější moment v play-off, jak na manželky a rodiny našich hráču zautočili v Plzni "fanoušci" a zoufale manželky podavaly malé děti hráčum na led pres mantinel a plexisklo...vím že hrál tenkrát Cecek,,,a vypadli jsme pak v druhém prodloužení 7.zapasu....Teď jsou v tom sociální sítě, tak je to ještě vybičovanější v online prostoru a vcucne to víc lidí. Ale jinak to bylo vždycky, no.
Tak nějak si vzpomínám, jak nebožtík Pytlák s žlutou hlavou a brunátným obličejem před více než 20 lety operoval na střídačce a v tunelu mezi střídačkami. Jak extraligu řídila vepřová hlava Standa Šulc. Lojzu v Plzni někdo trefil do hlavy jabkem. A tak dál. A to mám devadesátky v dětský mlze, tam jelo taky na plný obrátky. Akorát maximem pokroku tenkrát po roce 2000 byla tak diskuze na idnesu přes vytáčenej internet.
Nejlépe o několik gólů, ať zase nepitvaji nějakou kravinu.Večer porazit Spartu, to ani nemusím psát, ale hlavně aby to proběhlo ferove bez zranění hráčů a našich vyjezdniku...
Uzavřít tuhle sérii, která měla být ozdobou ligy a stala se z toho ostuda díky oboum týmům, bohužel...
Dnes prostě musíme![]()
Namátkou mne napadla rekordní pokuta pro Kubinu z Vítkovic v sérii se Zlínem, léta páně 2005.Taky bych se obešel bez některých excesů, ale snad nepamatuju vyrovnanou sérii (nejen naši), která by nebyla zároveň vyhrocená. Vždycky to tak bylo. Pokud ji zvládneme, bude tou nejlepší přípravou na to, co by nás čekalo ve finále.