Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tak to je dobrý, ale jsem zvědav zda někdo v dohledné době dorazí do útoku. Máme 11 útočníků i s Herčíkem. Myslím, že s Kautem se moc počítat nedá po tak dlouhém zranění. A že by nepřišli zranění tomu se nedá věřit. Kolik dní vloni promarodil Sedlák, Sobotka a máme celou řadu hráčů nad 32 let
S velkou pravděpodobností dorazí ještě Lauko. Navíc, jak správně podotknul v Zimáku Zbyňa Irgl, tak Dynamo má budget na to, kdykoliv dokoupit v případě potřeby při výskytu nějakých komplikací. Navíc já nevěřím, že na zranění a nejrůznější nemoce plná loňská sezóna se může opakovat ve stejném rozsahu. To je snad statisticky nemožné 🤷 😁

S velkou pravděpodobností dorazí ještě Lauko. Navíc, jak správně podotknul v Zimáku Zbyňa Irgl, tak Dynamo má budget na to, kdykoliv dokoupit v případě potřeby při výskytu nějakých komplikací. Navíc já nevěřím, že na zranění a nejrůznější nemoce plná loňská sezóna se může opakovat ve stejném rozsahu. To je snad statisticky nemožné 🤷 😁
Nezapomínejme na jedno jméno v Begu…tím je Stránský…řekl bych, že v Áčku ho uvidíme a ne jen jednou.

Tak to je dobrý, ale jsem zvědav zda někdo v dohledné době dorazí do útoku. Máme 11 útočníků i s Herčíkem. Myslím, že s Kautem se moc počítat nedá po tak dlouhém zranění. A že by nepřišli zranění tomu se nedá věřit. Kolik dní vloni promarodil Sedlák, Sobotka a máme celou řadu hráčů nad 32 let
Jeden útočník se evidentně řeší - Lauko, tak bych se nebál, že kdyby nedopadl on, tak by se na to vedení už vybodlo.

Pokud chceš mít v týmu hráče pod 32 (kvůli riziku zranění), tak jim musíš dát taky prostor. Formánek (21), Macek (18), Fiala (21), je na čase aby hráli víc, značka ideál je za mě aby se z nich aspoň někdo prosadil do základu a ostatní místo loňských 5 zápasů se taky posunuli. Možná máme v juniorce další buldoky typu Lichtaga, které jsem jako fanoušek přehlédl, prostě protože dělají tu černou práci, kterou nevidím.
Kalužík (20), Pavlata (21) by taky mohli dostat pár zápasů, podobně jako výše jmenovaní v loňské sezóně.

Máme pro tuhle sezónu dost hráčů z juniorky, kteří už mají nějakou kvalitu a doufám, že Pešán dostojí své pověsti v úspěšném zapracovávání mladých - rozhodně má s čím pracovat. A ač Krčálovi přeju, že odešel za moře, tak vidět ho zapracovaného v A týmu by mě bavilo víc.

Za mne to je k těm tvým 11+Kaut útočníkům, dalších 3-6, kteří by se měli prát o A tým. A k tomu Lauko... no a Rákos, Pochobradský, Stránský. Myslím, že útočníku je dostatek :)

Prijdou. 2.

Stránský by mohl za áčko určitě hrát, ale béčko bude potřebovat, aby hráli co nejvíc kompletní a nebrali bychom jim zbytečně stěžejní hráče. Nějaké zápasy za áčko velmi pravděpodobně odehraje, ale hlavně je potřeba, aby nemělo béčko starosti se záchranou.

Jeden útočník se evidentně řeší - Lauko, tak bych se nebál, že kdyby nedopadl on, tak by se na to vedení už vybodlo.

Pokud chceš mít v týmu hráče pod 32 (kvůli riziku zranění), tak jim musíš dát taky prostor. Formánek (21), Macek (18), Fiala (21), je na čase aby hráli víc, značka ideál je za mě aby se z nich aspoň někdo prosadil do základu a ostatní místo loňských 5 zápasů se taky posunuli. Možná máme v juniorce další buldoky typu Lichtaga, které jsem jako fanoušek přehlédl, prostě protože dělají tu černou práci, kterou nevidím.
Kalužík (20), Pavlata (21) by taky mohli dostat pár zápasů, podobně jako výše jmenovaní v loňské sezóně.

Máme pro tuhle sezónu dost hráčů z juniorky, kteří už mají nějakou kvalitu a doufám, že Pešán dostojí své pověsti v úspěšném zapracovávání mladých - rozhodně má s čím pracovat. A ač Krčálovi přeju, že odešel za moře, tak vidět ho zapracovaného v A týmu by mě bavilo víc.

Za mne to je k těm tvým 11+Kaut útočníkům, dalších 3-6, kteří by se měli prát o A tým. A k tomu Lauko... no a Rákos, Pochobradský, Stránský. Myslím, že útočníku je dostatek :)
Na základní část v pohodě, ale budeme rádi, když skončíme do 3 místa. Na playoff ty kluci mít nebudou. Bylo by ale super, kdyby někdo vylétnul, jak Kuba. I když nevěřím, že se to povede každý rok poslat hráče do extraligy.

Tady bych si dovolil nesouhlasit, kolego :nene:
Když budou zranění, jako v loňské sezóně a budou hrát mladé, tak to bude podobné. Ty mladý kluci na to opravdu nemají. Taky bych je v základní části vidět ve 4 řadě, radši místo Vondrce a Polulíčka. Ale to musí první dvě lajny ty zápasy rozhodnout a pak se těm klukům bude hrát parádně a ne jak minulý rok se stále strachovat o výsledek a oni tam naskočí na 2 střídání.

Čekám, kdy se objeví spekulace ohledně Kämpfa k nám... :D
Má ještě dva roky smlouvu za slušné peníze v Torontu. A i kdyby ho nakrásně vyplatili, tak ten práci v NHL sežene vždycky. Podobný typ jako Faksa a tomu teď Dallas dal i podobné peníze a dlouhodobou smlouvu.

Myslím si že nemusíme mít vše co je případně "k mání". Místo některých jmen bych spíš zkoušel zapracovat mlaďáky. Do budoucna to bude potřeba.
Jsem pro. Baby nám vládnou. Podobný případ je Frk. Vyšší role a slušnější peníze v AHL. To by dopadnout mohlo.

Ale ne s nami. On vzhledem k tomu, ze jeho manzelka je z USA se do Evropy moc nehrne. Chce zustat tam. Ale stat se muze cokoli
Co jsem mel moznost mluvit s lidmi, co ho znaji: jeste je o nej za morem zajem, kdyz nebude hrat stabilne nhl tak bude v lednu hodne přemýšlet o návratu do evropy.

A Hercika budeme kurvit ve čtvrté lajně nebo v béčku? Chudák kluk další rok zabitej...
Myslím, že zrovna Herča minulou sezónu hrál dost nahoře. Jak jsem psal. Je to hráč 1-2 lajna. V playoff na to neměl. Tuto sezónu musí udělat velký progres a opět určitě dostane dost prostoru.

Naposledy upraveno:
Jestli nám stačí hrát do 4 fleku, tak útok asi dobrý, ale jestli chceme myslet na titul, tak jsou nejmíň 2 útočníci potřeba.

Myslím, že zrovna Herča minulou sezónu hrál dost nahoře. Jak jsem psal. Je to hráč 1-2 lajna. V playoff na to neměl. Tuto sezónu musí udělat velký progres a opět určitě dostane dost prostoru.
Herča měl skvostný začátek minulé sezóny. Byl výrazný v áčku, v béčku rozdílový hráč. Hvězda soutěže. Skoro 2 body na zápas. Pak začal vadnout, tak od listopadu. Až zaslouženě seděl na tribuně v áčku, v béčku lepší průměr. Těším se na něj. Pokud udrží výkonnost, bude hrát v áčku, nebojte.

A Hercika budeme kurvit ve čtvrté lajně nebo v béčku? Chudák kluk další rok zabitej...
Herča tady zůstal na základě zájmu Pešána…to samé údajně Kousal.
Takže si tipnu, že pokud Herča prostor nedostane, tak po sezoně uteče jinam, kde ten prostor dostane.
A já bych se mu upřímně fakt nedivil, protože si myslím, že má na to hrát stabilně.

Herčím ma velký potenciál do útoku už teď velmi kvalitní, potřebujeme ještě zesílit a zlepší hru do obrany.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno