Jeden útočník se evidentně řeší - Lauko, tak bych se nebál, že kdyby nedopadl on, tak by se na to vedení už vybodlo.
Pokud chceš mít v týmu hráče pod 32 (kvůli riziku zranění), tak jim musíš dát taky prostor. Formánek (21), Macek (18), Fiala (21), je na čase aby hráli víc, značka ideál je za mě aby se z nich aspoň někdo prosadil do základu a ostatní místo loňských 5 zápasů se taky posunuli. Možná máme v juniorce další buldoky typu Lichtaga, které jsem jako fanoušek přehlédl, prostě protože dělají tu černou práci, kterou nevidím.
Kalužík (20), Pavlata (21) by taky mohli dostat pár zápasů, podobně jako výše jmenovaní v loňské sezóně.
Máme pro tuhle sezónu dost hráčů z juniorky, kteří už mají nějakou kvalitu a doufám, že Pešán dostojí své pověsti v úspěšném zapracovávání mladých - rozhodně má s čím pracovat. A ač Krčálovi přeju, že odešel za moře, tak vidět ho zapracovaného v A týmu by mě bavilo víc.
Za mne to je k těm tvým 11+Kaut útočníkům, dalších 3-6, kteří by se měli prát o A tým. A k tomu Lauko... no a Rákos, Pochobradský, Stránský. Myslím, že útočníku je dostatek