Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Myslím, že především tvrdě prověříme, o jaké hráče půjde, než že bychom řešili jestli přijdou dva, tři nebo čtyři. Já jsem skromný, mně by stačil jeden Pastrňák.

(Jinak ale nevím, co s našimi příchody má společného pan prezident Klaus, který je sice vášnivý tenista, ale nevím o tom, že by sledoval i takhle detailně hokej.)
Uznávám, že jsem se vyjádřil kostrbatě s tím Klausem. On neměl s hokejem nic, ale měl s popotahováním obočí. Často to říkal a nemněl jsem ho sem tahat.

Pan Dědek patrně dospěl do stadia, kdy přestane rozdávat, jak smyslů zbavený, dlouholeté smlouvy za tašky plné peněz. Nikdo nechce být za hlupáka.
Mohlo by to z nás sejmout roli jasných favoritů, konkurence letos nespala.

Pan Dědek patrně dospěl do stadia, kdy přestane rozdávat, jak smyslů zbavený, dlouholeté smlouvy za tašky plné peněz. Nikdo nechce být za hlupáka.
Mohlo by to z nás sejmout roli jasných favoritů, konkurence letos nespala.
Budeme opět největší favorit. Já se na sezónu těším, i když jsem nedávno mluvil jinak.

Nevím, jak velký byl zájem z naší strany, ale Ojamäki by býval skvěle zapadl do sestavy i nám.
No taky bych si ho dokázal u nás představit škoda, no třeba dorazí, nějaký jiný útočník, který k nám zapadne .....

K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
jj takto si to rikam kazdou sezonu, ze je hracu dost a kor kdyz mame becko, ale letos s ohledem na minulou sezonu kdy jsme byly 90% casu minus 3-5hracu je lehce znervoznujici, kor kdyz aktualni sestava je minus 1 utocnik zatim (kaulyho tam momentalne nepocitam a dovy zda vubec letos zasahne, fyzicka po tomto zraneni bude vselijaka)

K nam? A kam by jsi ho dal? V unoru se vrati Kauly a i tak bude muset ze stavajici sestavy nekdo na tribunu. Vyckat, zda vyjde Lauko a pak pockat na Kaulyho. Nic dalsiho neni potreba.
No já osobně jsem docela skeptický v tom v jaké formě se Kauly vrátí jako přece si nemůžeme myslet nebo doufat že po roční pauze se vrátí a hned to tam začne sypat.. jako snad jo ale v jeho větší přínos věřím spíš v tu další sezónu.

Taky si myslím , že spoléhat na Kauta letošní sezonu, se nedá....
takže situace v útoku je zatím na hraně...., nechci aby dorazilo dalších 5 hráčů, ale jeden útočník by se hodil....

Tak potom nevím, co tam ti 2 šašci uvařili. Minimálně 1 útočník je třeba od začátku
A taky ze prijde. Ale aby prisli 2? To mi prijde nesmysl.

Cervenka - Sedlak - Posila
Kousal - Sobotka - Mandat
Kelemen - Kondelik - Smejkal
Vondracek - Poulicek - Hercik

+ se vrati Kaut. Toho vidim ve druhem utoku a Mandy bohuzel zpatky do 4. Kdyby prisel dalsi nejaky borec, tak kdo by to odnesl?! ZC je hlavni byt do 4. A navic - do ledna casu dost. On treba Regenda v prosinci muze byt u nas bez jedineho zapasu v NHL, takze asi tak :)

Nepotřebovali jsme přivést spoustu útočníků, ale produktivní pravák podle mě měla být jako posílení na příští sezónu priorita. Stejně pokud nepřijde teď, tak zase nějakého budou shánět jako minulou sezónu v lednu a výběr bude o dost užší.

A nebo:
Červenka - Sedlák - Mandát
Smejkal - Kondelík - Kelemen
Kousal - Sobotka - Herčík
Vondráček - Poulíček - nějaký mlaďák

A taky ze prijde. Ale aby prisli 2? To mi prijde nesmysl.

Cervenka - Sedlak - Posila
Kousal - Sobotka - Mandat
Kelemen - Kondelik - Smejkal
Vondracek - Poulicek - Hercik

+ se vrati Kaut. Toho vidim ve druhem utoku a Mandy bohuzel zpatky do 4. Kdyby prisel dalsi nejaky borec, tak kdo by to odnesl?! ZC je hlavni byt do 4. A navic - do ledna casu dost. On treba Regenda v prosinci muze byt u nas bez jedineho zapasu v NHL, takze asi tak :)
s tim souhlas, jeden utocnik se hodi a necekam ze nejake bebicka behem sezony nebudou aby mlady dostali sanci

na otazku z tohoto kdo by to odnesl, za mne Vondrc poku bude pokracovat ve forme jako lonska druha pulka s play-off tam byl stejne jako Ráďa uplne neviditelnej

Ještě počkám až to dá na papír Filip Pešán :thumbup: A buďte v klidu - tým je v pohodě sestaven... Nehrajem Spengler ani LM.... A je olympijská pauza.. Což nám hraje do karet... (ta LM mne štve, ale letos ji tedy oželím..) :cool:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno