- 3,464
- 4,694
- Moderátor
- #290,281
Takže hrál famózně a proto v playoff skončil na tribuně jako zdravý náhradník...Frajer tady za tři sezóny udělá i s jednou slabší kvůli zranění 105 bodů a on se pochcal sám??
No pane jo, to je ale nevýkonnost![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Takže hrál famózně a proto v playoff skončil na tribuně jako zdravý náhradník...Frajer tady za tři sezóny udělá i s jednou slabší kvůli zranění 105 bodů a on se pochcal sám??
No pane jo, to je ale nevýkonnost![]()
Radil již před rokem chtěl do Sparty, která o něj měla velký zájem. Po loňské z jeho strany nepovedené sezoně již zájem o něj v Praze nebylRadil už nebyl rozdílovej, ale hodně průměrnej útočník a já se radši budu dívat na dravce Kelemena, než na něj.
A slyšel jsem, že i on už tu byl unavený a sám chtěl změnu.
Protože by ukázal to pardubický srdce stejně jako Honza Kolář ??Proč by se měl Radil plácat v první lize, když může ještě několik let hrát extraligu.
Jako fanoušek AS Řím mohu říci, že se v minulosti několik takových přestupů uskutečniloJá nevěřím tomu, že kdyby Radil řekl, že půjde vychovávat do béčka, že by tam neměl prostor a peníze stejné jako v HK.
Hokej je business a tak na odchody hráčů není vhodný sentiment. Z pohledu hráče jako živnostníka je zas rozhodovaní taky vcelku jednoduche (penize/prostor/lokalita). Takže nic nezazlévám klubu ani Lukášovi.
Nicméně hokej žije díky divákům a pokud si vyberu dres největšího rivala tak asi nemůžu čekat nějaké blahořečení viz. Sejk apod.
Dovedete si představit, že by borec po konci v Laziu přestoupil do AS ? Tam by ho fanoušci/chuligáni minimálně zbili, tady se ovzve pár jedinců s nadávkama a to bude všechno.
Závěrem, kdyby vzal to béčko, mohl být klubovou legendou.
Na takovou roli se ještě nehodí, chce si ještě dokázat, že má na tu nejvyšší úroveň. Zrovna on mi do té role vlastně ani nesedí.Já nevěřím tomu, že kdyby Radil řekl, že půjde vychovávat do béčka, že by tam neměl prostor a peníze stejné jako v HK.
Hokej je business a tak na odchody hráčů není vhodný sentiment. Z pohledu hráče jako živnostníka je zas rozhodovaní taky vcelku jednoduche (penize/prostor/lokalita). Takže nic nezazlévám klubu ani Lukášovi.
Nicméně hokej žije díky divákům a pokud si vyberu dres největšího rivala tak asi nemůžu čekat nějaké blahořečení viz. Sejk apod.
Dovedete si představit, že by borec po konci v Laziu přestoupil do AS ? Tam by ho fanoušci/chuligáni minimálně zbili, tady se ovzve pár jedinců s nadávkama a to bude všechno.
Závěrem, kdyby vzal to béčko, mohl být klubovou legendou.
hele a bylo to urcite jenom tim trikem, ten vylezlej pupek? : )To já mám s trikem z Aliexpressu přesně opačnou zkušenost.... Onehdá jsem si z nostalgie koupi triko s logem v mládí oblíbené hokejové značky a po jednom vyprání jsem se do něj na šířku vešel dvakrát, na délku se naopak smrsklo někam nad pupek...
Žádný řeči na klub ze strany Rádi nebudou....je to inteligentní člověk a klidnej člověk.Na takovou roli se ještě nehodí, chce si ještě dokázat, že má na tu nejvyšší úroveň. Zrovna on mi do té role vlastně ani nesedí.
Hůř by se mi na něj koukalo třeba ve Spartě. V HK mě to moc netrápí. Navíc hráči tu rivalitu zase tolik "neberou", několikrát to zmiňovalo spousta z nich v rozhovorech, je to spíš mezi fans klubů. Naštvou mě až pak max nějaké jeho řeči na klub, jestli budou![]()
Za tri tydny a kousek se sejde kompletni A tym na lede i s posilama, ktere stale nebyly oznameny.Nechme už Radila Radilem, stejně nic nevykoumeme. Až sezona ukáže, kdo je v tomto přestupu vítězem a kdo poraženým...
Už aby se začlo trénovat na ledě, první přípravný zápasy... Tohle hokejově hluchý okurkový období je o ničem...
Díky za info Propulse. Možná by bylo ze strany klubu fajn nějakou posilu co nejdříve oznámit, aby se trochu snížilo rozladění fans...Za tri tydny a kousek se sejde kompletni A tym na lede i s posilama, ktere stale nebyly oznameny.
Bude nějaký útočník, o kterém se nemluví a nešpekuluje?Za tri tydny a kousek se sejde kompletni A tym na lede i s posilama, ktere stale nebyly oznameny.
jeste budes muset par dni vydrzetDíky za info Propulse. Možná by bylo ze strany klubu fajn nějakou posilu co nejdříve oznámit, aby se trochu snížilo rozladění fans...
Mozna anoBude nějaký útočník, o kterém se nemluví a nešpekuluje?
Neprotiřečíš si?Pane Ryšavý,
beru Vás jako novináře, který hokeji opravdu rozumí, ne jako někteří plácalové, kteří jen kecají kraviny.
Ale s tou adorací Mechova už opravdu přestaňte. Vy je pochválíte i za to, že se hezky vychcal pes, který šel zrovna kolem zimáku.
Říkají Vám to už i Vaši kolegové mezi novináři. Působí to hloupě, někdy i trapně.
Vím, že to tady čtete pravidelně, tak se tímto obracím přímo na Vás.
Jinak choďte více do různých podcastů nebo ještě lépe, založte nějaký vlastní. Když jste tam vy, tak se to dá poslouchat a má to úroveň.
Díky
Jà nejsem rozladěný - já jsem skvěle naladěný !!!!Díky za info Propulse. Možná by bylo ze strany klubu fajn nějakou posilu co nejdříve oznámit, aby se trochu snížilo rozladění fans...
No tak super. Kůň se vrací na dres
Dneska, nejpozději v osm večer, bude po posilách. Kluby NHL se rozhodly vypálit našemu panu majiteli rybník. A to tak, že dočista do čista.Za tri tydny a kousek se sejde kompletni A tym na lede i s posilama, ktere stale nebyly oznameny.
jj....psal jsem to tady už ránoTak Nosek podepsal s Floridou
To se omlouvám...jj....psal jsem to tady už ráno![]()
Lauko jde na trh, Zacha má podepsáno ro roku 2027. Dovolím si postnout následují odkaz. Tam se dá najít vše ohledně NHLTo se omlouvám...
A už se ví jak Zacha a Lauko?