Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
A co bys tedy chtěl? Ať v Hradci žádné hráče nemají a hrajou na tři pětky? Přece vidíme i u nás, že se nedaří produkovat nové mladé kvalitní Čechy, kteří tu přitom vždycky byli. Ještě v Naganu byl za veterána třicetiletý hráč, dneska patří k nejmladším v týmu.
Do toho je tu konkurence fotbalu, který si dokáže peněz sehnat více.
Problém není v Kmoníčkovi ani v Dědkovi.
Já ale nemám problém, že se to rozvolnilo. Jak jsem řekl, je mi to jedno.

Mně vadí, že si to rozhodnutí neumí zargumentovat a schovávají to za nějaké sladění právní úpravy pro práci v EU. Je jasný, že to rozhodně důvod není.

Holba super, Rampušák kdyby se jmenoval jinak tak to snad nikdo nepije.

Nešpor říká že: kdo baží, ten nemyslí :LOL:
Nešpor taky říkal:
"Nejlepší prevence recidivy je dobrá nálada."
"Závislost je v podstatě učení. Učíte se dělat něco, co vám škodí."
..... jinými slovy, ten toho nakecal 🤷😁😁

Zase Lojza vyletěl jako čertík z krabičky, poté co mu výkonný výbor opět neschválil další eskamotáž s mládežnickými kategoriemi. Je to s ním jak s Lenerem. Slibuje se opět zářivý progres, který už jednou ani po deseti letech nenastal. Pouze se měnily rozsahy kategorií a rozšiřovala se extraliga, když to bylo zrovna potřeba. V článku je střídmě a dobře popsáno co se chce a proč se to chce. Ostatně, já bych extraligu zavřel. Snížil bych počet na dvanáct a přidal zápasy. A hlavně, žádné kvóty pro mládežníky. Kdo je dobrý, zahraje si i tak.

V Edmontonu jsou proti nám zase o krok napřed..😇
1000015536.webp

Na ten Dolomiten Cup bych se rád jel podívat, ale ne nějak s fans hromadně.

Opět skvělý Ryšavka. Popsal to přesně a pořádně vyfutroval argumenty.
.... já si jen nejsem jistej, jestli ta základní premisa, že cizinci automaticky zvyšují kvalitu je až tak úplně pravdivá. Nemám to samozřejmě nijak statisticky vyfutrovane, ale řekl bych, že z deseti cizinců zvýší kvalitu ve finále tak maximálně čtyři, a ten zbytek je prostě jen levnější alternativou místního hráče stejné kvalitativní úrovně. Bavím se teď zejména o levném pokusném importu ze Slovenska, zámoří, nebo z nějakých obskurních soutěží...

Opět skvělý Ryšavka. Popsal to přesně a pořádně vyfutroval argumenty.
Jsme (my Češi) mistři v improvizaci, obcházení a hlavně v ohýbání.
Schýlilo se k tomu (směřovalo to tam), že dojde k omezení cizinců, ale jak jsem uvedl na začátku, jsou vlivní funkcionář/i dotčených klubů , kteří nepříznivou situaci pro svůj klub dokáží přes různou vedlejší cestičku obejít.
Nyní se ,,náhodou'' muselo začít dbát na letitou záležitost.

Chtěl jsem tím také říci, že při snížení kvót pro všechny, by zároveň i všichni do třetích a čtvrtých útoku byli nuceni stavět mladé a ohrávat je. Bez výmluv o kvalitě.

Každý manažer si staví manšaft podle toho, kolik má na něj peněz. Ale meritum věci není v tom, jestli cizinci obohacují naši ligu nebo jsou jen levnou záplatou, ale v tom, že opravdu nezabírají místo těm nadějným mladým českým hráčům. Protože kdyby tady nějací takoví byli, tak je dávno sesbírá někdo z první ligy a hraje s nimi o postup do extraligy. Ale nikdo takový tady není.
Problémy v mládeži jsou, to je jasné snad každému, ale za to opravdu nemůže APK. Může za to jen a jen svaz a je jen na něm, aby to vyřešil. Řeší to snad už dvacet let a pořád nic.

Díky za vše a ať se daří. Sic pro mnohé odchází oblíbený terč na bruslích. Jsou to ale zvraty. V květnu to vypadalo na Zvolen, pak už to v Kradci brali jako hotovou věc. A to i Houdka. A najednou velký kulový. :):):)

Zdravím, mám jen otazkonapad... myslíte že by šlo domluvit na klubech oblečení, kšiltovky, trička atd. ušít,vytisknout napůl Dynama a Banske Bystrice? Ptám se pro to než jim napíšu, jestli to mohou vůči ochranné známce atd.. jaký na to máte názor? Díky

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno