- 6,476
- 6,600
- Admin
- #289,741
Tady máš lehce orosenou jedenáctkutoto se líbí Orosené desítce![]()
Jinak zdravím taky, byť jen z mé domovské hospůdky
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tady máš lehce orosenou jedenáctkutoto se líbí Orosené desítce![]()
Skvělá volbaTady máš lehce orosenou jedenáctku
Jinak zdravím taky, byť jen z mé domovské hospůdky![]()
Já ale nemám problém, že se to rozvolnilo. Jak jsem řekl, je mi to jedno.A co bys tedy chtěl? Ať v Hradci žádné hráče nemají a hrajou na tři pětky? Přece vidíme i u nás, že se nedaří produkovat nové mladé kvalitní Čechy, kteří tu přitom vždycky byli. Ještě v Naganu byl za veterána třicetiletý hráč, dneska patří k nejmladším v týmu.
Do toho je tu konkurence fotbalu, který si dokáže peněz sehnat více.
Problém není v Kmoníčkovi ani v Dědkovi.
Nešpor říká že: kdo baží, ten nemyslíuž méně se to ale líbí Karel Nešpor...![]()
Nešpor taky říkal:Nešpor říká že: kdo baží, ten nemyslí![]()
a pak jsme tu my, fanousci jak Dynama tak Oilers
.... já si jen nejsem jistej, jestli ta základní premisa, že cizinci automaticky zvyšují kvalitu je až tak úplně pravdivá. Nemám to samozřejmě nijak statisticky vyfutrovane, ale řekl bych, že z deseti cizinců zvýší kvalitu ve finále tak maximálně čtyři, a ten zbytek je prostě jen levnější alternativou místního hráče stejné kvalitativní úrovně. Bavím se teď zejména o levném pokusném importu ze Slovenska, zámoří, nebo z nějakých obskurních soutěží...Opět skvělý Ryšavka. Popsal to přesně a pořádně vyfutroval argumenty.
![]()
Víc cizinců extraligu nezničí. Hokej dovedeme likvidovat sami, ale drží - Seznam Zprávy
Počet cizinců v českém hokeji je tradičním tématem. Populisticky se na něm dá nahnat dost bodů. Ale osm cizinců nezlikviduje český hokej, ani deset ne. Umíme ho likvidovat sami. Jen on zatím drží.www.seznamzpravy.cz
Jsme (my Češi) mistři v improvizaci, obcházení a hlavně v ohýbání.Opět skvělý Ryšavka. Popsal to přesně a pořádně vyfutroval argumenty.
![]()
Víc cizinců extraligu nezničí. Hokej dovedeme likvidovat sami, ale drží - Seznam Zprávy
Počet cizinců v českém hokeji je tradičním tématem. Populisticky se na něm dá nahnat dost bodů. Ale osm cizinců nezlikviduje český hokej, ani deset ne. Umíme ho likvidovat sami. Jen on zatím drží.www.seznamzpravy.cz
V Nitře budou spokojený. Na poměry Maďarský ligy je to furt silně nadstandardní plejer. Přeju mu úspěch a budu ho sledovatTak nakonec do Nitry. Už to opravili v článku...