Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Protože je vedle Rolinka, Sýkory, Kousala, Tybora, Kántora jedním z těch, kdo nám zachránil extraligu. V té době byl reprezentant SR s povahou hráče, který neošidí ani jedno střídání. Měl skoro půl bodu na zápas a to opravdu není průměr. mě taky nebude chybět, ale budu si ho vždy vážit a nebudu si myslet, že může hrát na OH za Slovensko hráč s malým talentem. Tohle je moje proč.
Ano podepisuji v celém rozsahu. A kdyby Matěj lepší bruslil, tak tu hraje dál. Rychlostně už nestíhal. Odvedl tu parádní práci a zaslouží poděkovat

...Paulovi díky za jeho služby, ať se mu daří. Jeho výměna za Oklunda se povedla, ale v době, když už šel zase hokej nahoru, tak se sestavou propadal. Jeho záblesky geniality se už pak ztrácely v průměru a nasazování na přesilovky už sem nechápal vůbec. Stejne jako poslední prodloužení smlouvy o dva roky, měl sem za to, že jeho pozici by si uhrál nějaký nás mladík. Ve 30 už se asi zlepšovat nebude, nevím zda měl lasa i jinde z extraligy, že skončil už doma na Slovensku. Každopádně pokud ho někdy pozvou na zápas a bude vyhlášen na kostce, určitě zatleskam 👏.. oproti línýmu reprezentantovi Slovenska (MB), kterého ho tu tehdejší manažer roku prezentoval jako centra pro první útok a pak mu prodloužil smlouvu si to tady Paulo odmakal, ikdyž kvalitou šel postupně dolů ..

Nevím, zda už to zde bylo. Ale jak mluví po padesáté minutě o play-off NHL, kéž by si ti naši Mirkové Dušínové vzali příklad. Nemůžeme být stále tak hodní. A borec typu Štětináč by měl být pouze náš nejhodnější hráč.. Když už nebude kapitánem Dlouhé Bidlo.. 🙂

...Paulovi díky za jeho služby, ať se mu daří. Jeho výměna za Oklunda se povedla, ale v době, když už šel zase hokej nahoru, tak se sestavou propadal. Jeho záblesky geniality se už pak ztrácely v průměru a nasazování na přesilovky už sem nechápal vůbec. Stejne jako poslední prodloužení smlouvy o dva roky, měl sem za to, že jeho pozici by si uhrál nějaký nás mladík. Ve 30 už se asi zlepšovat nebude, nevím zda měl lasa i jinde z extraligy, že skončil už doma na Slovensku. Každopádně pokud ho někdy pozvou na zápas a bude vyhlášen na kostce, určitě zatleskam 👏.. oproti línýmu reprezentantovi Slovenska (MB), kterého ho tu tehdejší manažer roku prezentoval jako centra pro první útok a pak mu prodloužil smlouvu si to tady Paulo odmakal, ikdyž kvalitou šel postupně dolů ..
Já doufám, že kdybychom třeba hráli přátelák s Nitrou, tak by přišel aspoň Honza Mandát se s ním pozdravit. Byl tu pět sezon a už byl vlastně tak trochu "náš". :))

Vím, že to vyvolá u některých vášně, ale přesto. Mohl by někdo vlepit do příslušné sekce toho Koukala? Za mě díky.

Vím, že to vyvolá u některých vášně, ale přesto. Mohl by někdo vlepit do příslušné sekce toho Koukala? Za mě díky.
Funkce asistenta Petra Koukala u mne nijaké vášně nevyvolala... nějak mi to je jedno, sehnal pro sebe práci.. :unsure:

"Občas se objevily žádosti o rozhovor, nejdřív jsem něco poskytl, někam zašel. Pak jsem to začal spíš odmítat, protože jsem hokej nesledoval tak podrobně. Třeba se mě ptali, jestli bych nešel komentovat zápas NHL do studia na Nově, jenže to bych dopředu musel nějakou chvíli všechno projet, abych o těch hráčích něco věděl. Zase bych nechtěl vypadat jak blbec, že bych měl mít o něčem přehled a nemám."

František Kučera a jeho velmi sympatický vyjádření. Kéž by takhle zdravě sebekritických lidí bylo víc. Pak by v různých hokejových podcastech nemluvili lidi, kteří ani nevědí, v jakým formátu se hraje soutěž, o který celej podcast je.

"Občas se objevily žádosti o rozhovor, nejdřív jsem něco poskytl, někam zašel. Pak jsem to začal spíš odmítat, protože jsem hokej nesledoval tak podrobně. Třeba se mě ptali, jestli bych nešel komentovat zápas NHL do studia na Nově, jenže to bych dopředu musel nějakou chvíli všechno projet, abych o těch hráčích něco věděl. Zase bych nechtěl vypadat jak blbec, že bych měl mít o něčem přehled a nemám."

František Kučera a jeho velmi sympatický vyjádření. Kéž by takhle zdravě sebekritických lidí bylo víc. Pak by v různých hokejových podcastech nemluvili lidi, kteří ani nevědí, v jakým formátu se hraje soutěž, o který celej podcast je.
Jo, četl jsem to včera a přesně na tohle jsme myslel. Ale protože on není hloupý, je ZDRAVĚ sebevědomý a ZDRAVĚ sebekritický, dotáhl v hokeji i podnikání tam, kam to dotáhl. Na rozdíl, od některých jiných, kteří jsou naprosto sebevědomí, co je sebekritika neví a v hokeji to dotáhli tam, kam to dotáhli a po něm skončili v podcastu.... Nechť si každý z dotyčných mé vyjádření přebere.

no v utoku to bude chtít posílit,,,odešlo zatím pět utoníků... Lichtag, Radil, Jones (pravák), Jasper, Paulovič (pravák) a přišel jen Sob....a nyní pokud se nepletu, máme mezi utočníky pouze jednoho praváka (Kauly, který je v rekonvalescenci a asi se presne neví, kdy se vrátí do sestavy)....

ale jinak si myslím, že budeme hrát určitě atraktivnější hokej, protože máme přichodem Gazdy, Tourigniho, Kostalka mnohem více kreativních beků....já bych možná zvažoval nejaký trejd např Zbořil+Hrádek za utočníky...

no v utoku to bude chtít posílit,,,odešlo zatím pět utoníků... Lichtag, Radil, Jones (pravák), Jasper, Paulovič (pravák) a přišel jen Sob....a nyní pokud se nepletu, máme mezi utočníky pouze jednoho praváka (Kauly, který je v rekonvalescenci a asi se presne neví, kdy se vrátí do sestavy)....

ale jinak si myslím, že budeme hrát určitě atraktivnější hokej, protože máme přichodem Gazdy, Tourigniho, Kostalka mnohem více kreativních beků....já bych možná zvažoval nejaký trejd např Zbořil+Hrádek za utočníky...
Herčík je pravák.
Co se týče juniorů, tam to na praváky moc nevypadá… Helikar měl sice už 21, ale loni toho moc neodehrál a v béčku ho taky ukončili. Pak jsou tam devatenáctiletí Lempach a Teplý – ti na to ještě mají čas. Možná Teplý by si mohl střihnout nějakej zápas, kdyby se mu zadařilo.

Myslím, že zrovna vlastnost "pravák/levák" máme vyřešenou skrz obránce, tam jsou praváci: Čero, Gazda, Koště (základ)
a tipuji, pokud někoho nepřeskočí, tak hostovačka Hrádek, Tourigny
Celkově máme v týmu pět praváků mezi beky – a to je luxus, který fakt nemá každý. Minimálně je tam koho nabídnout, kdyby se třeba řešil nějakej trejd… ale tím bych se teď vůbec nezabýval.

Pro zájemce přikládám odkaz na livestream ze zastupitelstva, Dynamo je zařazeno hned jako první bod jednání:

Ota tvl.... neuvěřitelný
Tak je potřeba mu dát kredit i vlastně za to, že mluvil, což u něj v zastupitelstvu neni tak úplně časté.

Z druhé strany, Dědkovi vyjednávací schopnosti jsou skvěle, přesvědčit o tomto v podstatě celé zastupitelstvo je kumšt.

Informace která zapadla, klub byl ve ztrátě cca 19mio v kterých je započteno cca 12mio za Varadu. Klub dovedl sehnat financování ve výši přes 300mio a opravdu ne, není v tom polovina peněz Dědka jak je občas interpretováno. Obchodní oddělení nefunguje úplně špatně.

S tímhle přístupem bude mít Ota vážně veselý život....zapšklý a otrávený až do smrti. No je to jeho volba, ale kdyby občas použil to co má v hlavě...nebo spíš nemá🤔

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno