Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Rahmed řekl:2šelma: to aby si to sedlo honem rychle nebo jsme po 2. kole bez bodů...le:
Výva řekl:jak tak koukám na gološe Sparty Stanu.., je dost nejistej a teda zatim na mě působí nic moc to :lix: mě přijde jistější
Skoda ze ti nejde dat thumbs up :-DSweník řekl:Vítej zpět, Stardo! Kde je ten smajlík? Mají tu i horší..![]()
http://www.sport.cz/hokej/ostatni/c...u-stihl-hrat-za-cesko-i-slovensko.html#hp-seztomaso25 řekl:Náš bývalý hráč i kapitán Miroslav Hlinka spáchal sebevraždu(( ...
I když jeho pardubickej konec nebyl právě nejšťastnější, tak v prvních dvou sezonách tu odvedl výbornou práci. Dodnes si pamatuju jeho gól Spartě v sezoně 05/06. Nejdřív napálil tyč, ale v tom samým střídání se znovu dostal k puku a zavěsil. Śkoda stále mladýho života...Sweník řekl:Můj oblíbenec to nikdy nebyl, ale je to škoda. Úspěšný chlap.. :-(
tomaso25 řekl:I když jeho pardubickej konec nebyl právě nejšťastnější, tak v prvních dvou sezonách tu odvedl výbornou práci. Dodnes si pamatuju jeho gól Spartě v sezoně 05/06. Nejdřív napálil tyč, ale v tom samým střídání se znovu dostal k puku a zavěsil. Śkoda stále mladýho života...
WalkingDude řekl:Blba mlha, co se to dneska deje, je to skoro na kazdym stadaku. Vlhost az na pudu a vetraky nestihaj?