Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Mě přenos jde dobře...

a co se týče ke hře..to je prostě žalostné...a pokud si prostě někdo myslí,že si to sedne,tak já tomu nevěřím..

Me s registraci tipsport jede plynule, narozdil od rady zapasu loni..
Skoda ze to tam Kristanovi propadlo, ale jinak doufam, ze mu ta forma vydrzi..

Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk

jak tak koukám na gološe Sparty Stanu.., je dost nejistej a teda zatim na mě působí nic moc to :lix: mě přijde jistější

2šelma: to aby si to sedlo honem rychle nebo jsme po 2. kole bez bodů... :ole:

Rahmed řekl:
2šelma: to aby si to sedlo honem rychle nebo jsme po 2. kole bez bodů... :ole:

Tak někoho snad porážet musíme..Já když koikám na jiné týmy jak to hrajou...a pak se divíš na tu naši šmrdlačku...

Výva řekl:
jak tak koukám na gološe Sparty Stanu.., je dost nejistej a teda zatim na mě působí nic moc to :lix: mě přijde jistější

Uvidíme, je začátek sezony.. Kvality gólmana se ukáží nejvíc v play-off. A to nás při téhle produktivitě bohužel asi mine, takže těžko je srovnávat. Ale zatím mi přijde Kristan taky lepší. :lix:

A to máme ještě v záloze :hally: ..

Aha... máme tam golika... budíček :toot:

Kua Honza konecne..

Vítej zpět, Stardo! Kde je ten smajlík? Mají tu i horší.. :-)

V Brně ukončili zápas...ale ta mlha je i v Mechu a v Plzni

Sweník řekl:
Vítej zpět, Stardo! Kde je ten smajlík? Mají tu i horší.. :-)
Skoda ze ti nejde dat thumbs up :-D

Tahle akce šla hooodně za Špačkem. Zasloužil by si první bod..

...tak můj dnešní tip už rozhodně nevyjde, ale jsem rád......doufám, že to teda dneska urveme!!! :dynamo:

Můj tip byl 2:3, ale klidně at tam kluci ještě pár kousků nasypou, nezahynu :dynamo:

V brne zrusen zapas se Zlinem kvuli mlze :nanana:

No panejo :-(
http://hokej.idnes.cz/hokejovy-utocnik-miroslav-hlinka-spachal-sebevrazdu-p0o-/reprezentace.aspx?c=A140914_185831_reprezentace_bem#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Náš bývalý hráč i kapitán Miroslav Hlinka spáchal sebevraždu :((( ...

Můj oblíbenec to nikdy nebyl, ale je to škoda. Úspěšný chlap.. :-(

Sweník řekl:
Můj oblíbenec to nikdy nebyl, ale je to škoda. Úspěšný chlap.. :-(
I když jeho pardubickej konec nebyl právě nejšťastnější, tak v prvních dvou sezonách tu odvedl výbornou práci. Dodnes si pamatuju jeho gól Spartě v sezoně 05/06. Nejdřív napálil tyč, ale v tom samým střídání se znovu dostal k puku a zavěsil. Śkoda stále mladýho života...

Hmm, faul na Marcinka. Doufejme, že bude v pořádku.. :-(

Až mi zatrnulo... :Marcinko:
Ted beru jen zmenu stavu na 2:4, ev. 2:5!!

edit: hezkypěkně :beny:

S tema zranenima klicovych utocniku uz to zscina byt trochu overkill

Blba mlha, co se to dneska deje, je to skoro na kazdym stadaku. Vlhost az na pudu a vetraky nestihaj?

tomaso25 řekl:
I když jeho pardubickej konec nebyl právě nejšťastnější, tak v prvních dvou sezonách tu odvedl výbornou práci. Dodnes si pamatuju jeho gól Spartě v sezoně 05/06. Nejdřív napálil tyč, ale v tom samým střídání se znovu dostal k puku a zavěsil. Śkoda stále mladýho života...

S tím samozřejmě souhlasím. Stále ještě mladý, úspěšný chlap. Jistě zajištěný a dle mé kamarádky dokonce i velmi pohledný..

Těžko říct, co se mu honilo hlavou. Nemůžeme soudit..:-(

WalkingDude řekl:
Blba mlha, co se to dneska deje, je to skoro na kazdym stadaku. Vlhost az na pudu a vetraky nestihaj?

Možná dobrá odpověď Sensovi, proč extraliga nezačíná ještě dřív..

Jinak dnes už to musíme urvat. Mám radost ze Špačka i Ščotky. Zdá se, že budeme mít dvě místa z povinné kvóty kvalitně zaplněná..

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno