Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Danik23 řekl:
Procitam po nejake dobe dnes forum, bohuzel nemuzu se zbavit pocitu, ze celkem vyrazne % prispevku neustale hleda potencionalniho nepritele v radach komentatoru, medii atd.., moc tomu nerozumim, nechapu proc ma smysl predjimat co Koreis, denik Sport atd.. bude o HC Pce psat, zacina me to tu pripadat jak jak naka uderovka politicke strany, nikoho se nechci dotnout, neni treba me nijak vylucovat/blokovat, permici mam, ale vykladat o tom, ze se o hokejistech nesmi psat, protoze nevime jak na tom jsou atd., tomu opravdu nerozumim (co by tomu rekli v Torontu :), nechci se nekoho dotknout a vyvolavat zadne emoce, ale pripada me to obcas jako vyjadreni predchoziho prezidenta M . Zemana, co by je vsechny novinare strilel.. tak nejak si myslim, ze muzem byt radi, ze jsme stredobodem medialniho zajmu, at uz +/- (rekl byc, ze to potvrdi i majitel P. Dedek)..

Už jsem tu také zmiňoval, že my, kteří můžeme být úplně v pohodě a klidu (a většina i je), máme na df tolik pláče. No nic, ti, co pláčí, to prostě jen vidí jinak. Podle hesla "dejte mi nepřítele"
To jsou ti, kteří Koreise a spol drží "při životě"

Permice super, vše je sluníčkové ☀️ ...nikde ovšem není psáno, že úspěch je automaticky zaručen.

Máme se dobře, tak to prostě je

Pick řekl:
Jak 6100? Myslel jsem, že 7100....🤔🤔
Ono to 7100 vlastně je. Ta tisícovka, kterou si drží klub, taky do volnýho prodeje v podobě lístků na jednotlivý zápasy nepůjde. A přibližně tisícovku míst si klub držel i minulosti a často je započítával mezi sezónní karty.

Tuším, že před dvěma lety bylo prodáno 4k + 1k. Letos je to 6+1. Velkej vzestup.

tomaso25 řekl:
Ono to 7100 vlastně je. Ta tisícovka, kterou si drží klub, taky do volnýho prodeje v podobě lístků na jednotlivý zápasy nepůjde. A přibližně tisícovku míst si klub držel i minulosti a často je započítával mezi sezónní karty.

Tuším, že před dvěma lety bylo prodáno 4k + 1k. Letos je to 6+1. Velkej vzestup.
Nebude to ani celá tisicovka, je potřeba odečíst sektor hostů, ani nevím kolik má, 200? Čili tak cca 700-800 si drží klub pro sebe, to je logické, i tak úctyhodné číslo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samozřejmě ale velké díky a kredit [mention]Grimley[/mention] , který tenkrát nejrychleji zareagoval. Koupil doménu a hosting a spustil toto fórum co nejrychleji to šlo.
Dál už jen zajišťujeme provoz, rozvíjíme vzhled a funkce atd.

.... [mention]digitalmouse[/mention] , [mention]Grimley[/mention] ... Klobouček před vama za práci pro tento skvělý web. A k 10. narozeninám by to chtělo od hokejek předčasný dárek na jaře :-)

digitalmouse řekl:
Samozřejmě ale velké díky a kredit @Grimley , který tenkrát nejrychleji zareagoval. Koupil doménu a hosting a spustil toto fórum co nejrychleji to šlo.

Pamatuju jak psal lidem z puvodniho fora a shanel kontakty. A rozjelo se to snad v radu hodin max. den dva. Uzasny. Ten flame na Sebka na prvnich postech tady je legendarni

K desátým narozkám fóra si samozřejmě přeju titul, ale teď dělám vše pro to, abych trochu vylepšil vzhled fóra a s jednou fajn věcí... tmavý režim. A snad, ve spolupráci, vylepšíme i tipovačku 🙂

Hlavně ale je fajn že fórum funguje a že máme takovou fajn komunitu lidí co se tu schází 🙂

WalkingDude řekl:
Pamatuju jak psal lidem z puvodniho fora a shanel kontakty. A rozjelo se to snad v radu hodin max. den dva. Uzasny. Ten flame na Sebka na prvnich postech tady je legendarni

Už si ani nepamatuju jak jsem se dozvěděl o novém fóru, ale tenkrát to bylo zajímavé. Pokud se něco vyplo a něco nového vzniklo, tak se muselo nějak někam nové fórum dostat. A ten den se podařilo většinu lidí dostat na nové během dne. Úžasná věc.

Ted koukam, ze uz tu jsem sedm let, to je mazec, jak to leti… Dobra prace, kluci! :)

Rozjezd fóra si pamatuju jak dnes... Byl jsem u Balatonu. V tý době ještě free wi-fi v apartmánech nebyla standardem, takže jsem se na toto forum poprvé připojil na zahrádce McDonaldu v Balatonlelle... :-)

Tak jsou tu i nektery miminka, ktery se narodili na foru o chvilku pozdeji :-)

Kazdopadne diky, ze neco takovyho tady mame….

Devět let...to to letí. Tak snad příští rok oslavíme úpěšně "kulatiny" a třeba dojde i na dort :grinning: :sweat_smile:

Toto fórum, v podobě jaké je, je v první řadě zásluha [mention]Grimley[/mention]. Před devíti lety nejrychleji zareagoval na vypnutí fóra na ofiko webu Dynama a na začátku do toho vložil své prostředky, aby bylo možné toto fórum spustit a abychom se měli kde scházet a povídat si. Plus se snažil a zařídil aby uživatelé ze starého fóra co nejrychleji přešli na to nové, což nebylo vůbec jednoduché. A i dále v průběhu fórum podpořil ze svých prostředů tak, aby se dostalo na svou současnou úroveň. Nemluvě o aktivitách i mimo toto fórum...

Ale hlavní "část/složka" tohoto fóra, jste vy. Lidi, fanoušci, ...vaše přítomnost, příspěvky...atd.
Díky za to že jste tu s námi a že vytváříte super obsah (nejen) pro pardubické fans. A že zdejší diskuze má smysl.

Provoz tohoto fóra je aktuálně pokryt do 28.10. 2024. Za sebe osobně hluboce děkuji a klobouček všem za čistě dobrovolné příspěvky na provoz, které jsou, za mně, někdy nečekaně štědré :wink: Ještě jednou děkuji všem co kdy přispěli, opravdu si toho hluboce cením.
Vše je použito čistě jen na provoz fóra, což si lze ověřit na výpisu transparentního účtu.
Vždy budeme transparentní.

A to vše beru jako ocenění dobré práce. A závazek do budoucna se o fórum dobře starat a časem i vylepšovat :wink:

Bylo ale i jedno krátké období, kdy jsme potřebovali s vypomoct s provozem trochu víc, a našel se člověk který nás podpořil. Proto doufám nevadí že zmíním [mention]Gumid[/mention]. I jemu tisíceré díky za pomoc.

No...mohl bych toho napsat ještě hodně, ale teď zrovna na to nemám moc kapacitu (pivo a rum) :rofl:

Zkrátka, díky moc. A ať nám Dynamo i toto fórum dělá radost i dál.

Díky moc!

digitalmouse řekl:
Samozřejmě ale velké díky a kredit @Grimley , který tenkrát nejrychleji zareagoval. Koupil doménu a hosting a spustil toto fórum co nejrychleji to šlo.

Tak Zdenda je legenda, samozřejmě, to byl tah na branku jak sviňa 👏💪 Člověk by ani neřekl, že je to už devět let...zrovna nás čekalo temné období klubu.... prostě mazec

Ať vám kluci fórum šlape 😉

Je to mazec jak to letí, přeji fóru další x let života, je fajn tu být mezi Váma i když jsem asi trošku nejmladší, přidal se později, i tak mě to mezi Váma baví a je fajn diskutovat a občas se shodnout, občas se neshodnout, kdyby byla shoda na všem, nemusí toto fórum být...tak ať se všem daří a už se těším na další sezonu a tentokrát Vám řikám, že to bude velká paráda...zakončená vysněným postupem tam kam patříme...

Také dodatečně přeji k výročí zdejšího DF a přeji mnoho dalších let diskuzí. :wave:

Kdy a za jakých okolností fórum vzniklo všichni víme. Važme si toho, že v této hyperkorektní době máme možnost téměř neomezeně diskutovat nad vším co se v našem klubu děje. :thumbup:

Samozřejmě obrovský dík klukům co se o chod starají :clap:

Zažil jsem s naším hokejem dobré i zlé časy, nyní máme nakročeno k možná těm nejlepším a já si toho užívám maximálně a věřím, že zde i v nadcházející sezóně budeme řešit především hokej :rock:

digitalmouse řekl:
Velke diky. Rad si popovidam i vymenim nazor s lidmi,kteri maji stejny konicek a kteri nejsou "magori"....takze jeste jednou diky a kloboucek.

https://www.ruik.cz/za-kolik-kde-na-hokej-zname-ceny-permanentek-vsech-extraligovych-klubu/?fbclid=IwAR1OcQJja1mubEOm9pG3TpwHdSGKCjITn4rPKpPsH3eqhvuTCqIRQA_pYuk

Pec92 řekl:
https://www.ruik.cz/za-kolik-kde-na-hokej-zname-ceny-permanentek-vsech-extraligovych-klubu/?fbclid=IwAR1OcQJja1mubEOm9pG3TpwHdSGKCjITn4rPKpPsH3eqhvuTCqIRQA_pYuk

Nedávno jsem si zpětně propočítal na kolik mne hokej v Pardubicích vyjde a cena za pernamentky je zhruba jen 50% nákladů, nezapočítávám do toho dopravu a případné návštěvy venkovních utkání.

Zjednodušeně řečeno koupí pernamentky to rozhodně nekončí a to jezdím na hokej bez dětí :wave:

A to ještě poměrně zdárně ignoruji podprůměrnou nabídku občerstvení v aréně.

9 let? Opravdu už tolik? Nádhera ...!!
Tohle je opravdu jeden z unikátních příkladů fanouškovství. V tomto rozsahu bych si dovolil říct ojediněné ...
Velký dík všem, co stáli u zrodu, koho to vůbec napadlo a pak všem, co toto fórum tvoří - ať už aktivně, něbo jen tím, že to čtou.

Jakkoliv se dnes hokej v Pardubicích může s klidem dívat do budoucnosti, toto fórum je jeho nedílnou součástí. To si dovolím tvořit.
A svou nezávislostí může i v těchto dnech "hojnosti" neustále "nastavovat zrcadlo" :)

Díky Vám všem, je mi to dobře!

tau řekl:
Po odchodu Matěchy má juniorka pouze dva brankáře, oba nejmladší ročník 2006. Pamatuju, že nejstrarší ročník 2004 měl problémy s gólmany už od žáků. Resp. měli dobrýho gólmana Adam Ševčíka, kterej ale chytal za r. 2003 a před pěti lety odešel do Švédska. V dorostu a juniorce byl pak jedničkou Matěcha, kterej teď taky zmizel. Po odchodu těchto dvou je tady velká díra, protože jiní slušní brankáři ročníku 04, 05 a 06 tady nikdy nebyli. Uvidíme jak to zvládnou dva mladí nezkušení. Vilém je v širších nominacích mladežnických repre...
Uvidíme ...kdyby zůstal Lukáš, asi by byl větší klid. Ale ti mladí asi nebudou úplně mimo, ta repre kariéra o něčem svědčí.
Celkově jsem opět na mládež zvědav, loni šel výkon v play-off hodně nahoru, ale základní část byla hodně o tápání.

... a pro 10. narozeninách by to chtělo udělat nějakou akci a řádně to oslavit :))

Muf řekl:
Nedávno jsem si zpětně propočítal na kolik mne hokej v Pardubicích vyjde a cena za pernamentky je zhruba jen 50% nákladů, nezapočítávám do toho dopravu a případné návštěvy venkovních utkání.

Zjednodušeně řečeno koupí pernamentky to rozhodně nekončí a to jezdím na hokej bez dětí :wave:

A to ještě poměrně zdárně ignoruji podprůměrnou nabídku občerstvení v aréně.

Je to dráhy koníček ale nedá nám to 😅👍

Blahopřeji k devátým narozeninám a zárověň děkuji zakladatelům a lidem kteří se starají o chod

velká gratula k 9 narozeninám smekám pomyslný klobouček a děkuji všem co se o forum starají jste borci :) (k 10 narozeninám by to chtělo udělat ten bendy hokej )

Přidávám se ke gratulacím i k nápadu, že desáté narozeniny bychom neměli jen tak přejít pár příspěvky, ale zasloužily by si oslavit nějakým tím hokejbálkem s následnou grilovačkou a pivkem :pivko:

Mladej Benak v U18 ma neco s nasim byvalym obrancem Vencou Benakem? Synator?

WalkingDude řekl:
Mladej Benak v U18 ma neco s nasim byvalym obrancem Vencou Benakem? Synator?

Jojo, syn. Na 16 let je neuveritelnej. Letos by mel uz nastupovat v Extralize. Je pred nim velka budoucnost..

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno