Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Emil Havránek řekl:
Gulášek prodloužil v Kometě. Půjde o jeho nejdelší souvislé angažmá v jednom klubu vyjma domovského Zvolenu. A vím zároveň, že u nás nekončil v dobrém. Tedy co se vztahů s trenérem týče. Ale asi problém nebyl až tak na jeho straně.
Řekl bych, že když kdokoli střídá štace jako fusekle, tak bude problém i na jeho straně. Snad taky s rychle blížící 35 pochopil, že pokud nebude chtít začínat zase někde jinde, tak bude něco muset změnit i u sebe.

Jinak pro mě to vždycky byl nezařaditelnej hráč. Pohybem atraktivní, ale zároveň plašan. Klasickej ofenzivní bek nakonec taky není, bodů dělá málo.

Včera jsem poslouchal jak Kuchař s Ryšavým hodnotili kdo z extraligy nelépe posílil a tak, musel jsem se smát když se málem udělali jak posílila Bolka o Juhamatti Aaltonen , je mu sice 38 let ale i tak skvělá posila a vzápětí o hráči kterému je 33 let řekli že nejlepší už má za sebou , jsou to fakt hrozný odborníci,jak se jim to hodí. :grinning:

kedar řekl:
Včera jsem poslouchal jak Kuchař s Ryšavým hodnotili kdo z extraligy nelépe posílil a tak, musel jsem se smát když se málem udělali jak posílila Bolka o Juhamatti Aaltonen , je mu sice 38 let ale i tak skvělá posila a vzápětí o hráči kterému je 33 let řekli že nejlepší už má za sebou , jsou to fakt hrozný odborníci,jak se jim to hodí. :grinning:

Na to ti napíšu jediné slovo: Kosťa.. :-))

kedar řekl:

.... já si počkám, co řekne na to odborník nejdokonalejší - Zenit :-)

subris řekl:
.... já si počkám, co řekne na to odborník nejdokonalejší - Zenit :-)

Za me je Zimak v pohode. Dal sem si to jako kombo s Za mantinelem a zajimavy jak to posilovani obe skupiny vidi dost jinak.

Týhle předsezónní analýzy všech těchhle odborníků je víceméně jen mlácení prázdný slámy v rámci okurkový sezóny, hlavně aby byl vytvořen nějakej obsah. Kdo chce mít představu kudy asi ten kterej pes poběží, koukne se na kurzy sázkovek a rázem má představu..... Bookmakeři nejsou blbci. Kupříkladu my běžíme za 3.30 a třeba ta skvěle posílená Bolka za 23..... tož tak :wave:

tomaso25 řekl:
Řekl bych, že když kdokoli střídá štace jako fusekle, tak bude problém i na jeho straně. Snad taky s rychle blížící 35 pochopil, že pokud nebude chtít začínat zase někde jinde, tak bude něco muset změnit i u sebe.

Jinak pro mě to vždycky byl nezařaditelnej hráč. Pohybem atraktivní, ale zároveň plašan. Klasickej ofenzivní bek nakonec taky není, bodů dělá málo.

Holt ceka na prulomovou sezonu :-)

Mame vzadu borce, kteri davaji vetsi smysl.

Pokud si vzpominam, byl to zvlastni kousek i pri rozhovorech…

Itchy řekl:
Holt ceka na prulomovou sezonu :-)

Mame vzadu borce, kteri davaji vetsi smysl.

Pokud si vzpominam, byl to zvlastni kousek i pri rozhovorech…

Hlavně byl ctižádostivej a namachrovanej až doprdele. Kdyby už od zacatku plnil to co se po něm chtělo, tak z nej mohl bejt NHL bek , hned po prvním angažmá u nás….

Kdyby chtěl někdo prodávat ve fanshopu...

https://www.jobs.cz/rpd/2000046414/?rps=318

kedar řekl:

Konkrétně tohle nemusí být nesmysl, u každého hráče je to individuální, kdy přijde výkonnostní pokles a věk nehraje úplně roli. Například Roman i když taky v minulosti patřil k nejlepším centrům v lize, tak měl už někdy před dvěma lety sotva na extraligu a o několik let starší Růžička z Třince pořád patří k nejlepším útočníkům v lize.

https://www.hokej.cz/cukste-opousti-extraligu-po-konci-v-trinci-miri-o-patro-niz-do-svedska/5075210

Borec nás v podstatě vyřadil.. Hned jsem o něco klidnější.. ;-)

Ale vážně, byli jsme fakt hodně podělaní, když jsme nedokázali uhlídat takového hráče. Play-off se asi vážně nepovedlo. A mediální odborníci pak držkují na Dědka, jak kdyby oni ty hráče a trenéry platili.. :sick:

Omlouvám, je to z vedlejšího areálu, ale nemá někdo celé? I pro zajímavost, jak by to vedl druhý zájemce o hokej.

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/434529/jerabek-o-rozvodu-s-pardubicemi-maji-ego-mrzi-me-to-dalsi-praci-prekvapi.html

Jan Jeřábek v dresu Pardubic
Pardubický kapitán Jan Jeřábek se pomalu chystá na návrat do hry
Rivalita mezi Pardubicemi a Bohemians končí hned za postranní čarou
Rivalita mezi Pardubicemi a Bohemians končí hned za postranní čarou
Bohemians zahájili sezonu v Pardubicích
10zobrazit galerii
Při zápase „jeho“ Pardubic s Bohemians vyvěsili fanoušci červenobílých transparent s všeříkajícím nápisem: 14, Jan Jeřábek, legenda. Jenže devětatřicetiletý záložník už není součástí klubu - nejen prvního týmu, ale ani rezervy, nesprávcuje na stadionu na Vinici. Jde o fotbalový rozvod léta, vždyť kapitán došel s pardubickým mančaftem z divize až mezi elitu, a tam se rozhodně neztratil.

Budete kopat divizi za Hlinsko, chodit do „normální“ práce. Jak koušete rozchod?
„Člověka to spíš mrzí, vždycky jsme to měli založené na nějaké důvěře, vzájemné komunikaci. Nechci vyvolávat nějaké mediální války, ale v poslední době se mi zdálo, že tam jsou lidi, kteří nechtějí, abych zůstal. Mají ego a vědí, že mám nějakou pozici a mohl bych je postupně zastiňovat. Takhle to na mě působilo.“

Můžete být konkrétní?
„Radši si to nechám pro sebe.“

Šlo o trenéry nebo lidi z managementu?
„Spíš z managementu.“

Jak vlastně probíhal „rozvod“?
„K poslednímu červnu mi končila smlouva. Nic se nedělo, nevěděl jsem, na čem jsem. Pořád se čekalo, jak to dopadne, jestli se zachráníme. Po posledním zápase jsem musel vedení zavolat sám, jestli se mnou bude někdo mluvit.“

Ale vždyť během jara naznačoval klub, že s vámi počítá dál. Jen se řešila pozice.
„Trošku si mě přehazovali, pak jsme se sešli. Oznámili mi, že na áčko už to není, ale že bych mohl působit jako hráč béčka ve třetí lize a kustod u prvního týmu. Jenže to si vůbec nedovedu představit.“

Proč?
„Nedalo by se to stíhat. Třeba bychom hráli s béčkem v sobotu v Teplicích a v neděli by hrálo áčko. Nemohl bych stihnout nachystat věci, časově by to nefungovalo.“

Souhlasil jste s odstavením z áčka? V sezoně jste naskočil po zranění až na konci.
„Na začátku to nebylo ono, to samozřejmě vím, ale myslím, že jsem se lepšil. Víc jsem trénoval, párkrát jsem byl za béčko, cítil jsem se v pohodě.“

Naskočil jste čtyřikrát jako střídající, utkání v Brně, kde jste hrál půlhodinu, vám nevyšlo. Pak jste měl pauzu až do posledního zápasu v baráži. Byl jste odstavený?
„Udělal jsem tam hroznou penaltu, ale naštěstí to dobře dopadlo. Florin Nita chytil hned dvě v tom zápase. Mimo hru jsem nebyl, tak jsem si nepřipadal. Jen se mnou nikdo nekomunikoval. Předtím mě trenéři celé jaro přesvědčovali, že se mnou počítají, a pak najednou nic. Kdyby si mě hned zavolali a řekli, prostě už to nevidíme na ligu, tak bych to bral.“

Řešila se role mentora u A týmu?
„O všem se dalo mluvit. Vím, že nemůžu hrát ligu do pětačtyřiceti, dalo se probrat herní vytížení, role v kabině. Ale dlouho se nedělo nic, tak jsem byl vlastně už rozhodnutý odejít. Když to řeknu blbě, nedávalo mi smysl, abych byl ve čtyřiceti někde, kde se mnou nepočítají.“

Ještě se mluvilo o možnosti trénovat mládež. K té jste se stavěl jak?
„To bylo spíš myšleno do budoucna. Mám béčkovou licenci, musel bych si dodělat další, protože se uvažovalo, že bych šel do regionální akademie a tam béčko nestačí. Jenže vím, že na asociaci se bude řešit, jak budou akademie vypadat v budoucnu, takže i to byly sliby, které v klubu nemůžou úplně ovlivnit.“

Nakonec to vypadalo na post správce a hráče béčka, že?
„Navrhl jsem, že bych se přesunul na Vinici jako správce, což už jsem dělal v minulosti. A k tomu bych hrál za béčko. Těšil jsem se na to, že tam budu s trenérem Pavlem Němečkem.“

Vypadá to jako elegantní řešení. Z jakého důvodu padlo?
„Domluvili jsme se na nějakých podmínkách, ale když přišlo finále, bylo to postavené jinak. Řešili jsme to i dál, ale vyústilo to tak, že jsem odešel.“

Míříte do divize. Proč Hlinsko?
„Dávalo mi to smysl, trénuje Kamil Řezníček, je tam Martin Šejvl, s kterým jsem dlouho hrál. Měl jsem nějaké nabídky z druhé (Chrudim) i třetí (Živanice) ligy, ale rozhodl jsem se, že budu spíš řešit práci a k tomu nějaký fotbal. Už jsem nechtěl být závislý jen na něm, proto jsem zvolil divizi. Byl jsem tam párkrát a viděl jsem, že kluci ode mě přijímají některé věci, což mě posouvá spíš do té trenérské role do budoucna.“

Vidíte se v ní? Jste střední záložník, to byli všichni ti Guardiolové…
„(usměje se) To je trošku moc, ale už teď v béčku jsem musel mladým klukům pořád něco radit, což se mi líbilo. Nevím, na jaké úrovni, ale myslím si, že u trenéřiny zůstanu dlouho.“

Budete hrát i nižší soutěže? Divize je pořád kvalita.
„Myslím, že budu podobnej jako někteří další kluci. Až skončí v Pardubicích Pavel Černý, taky bude hrát pořád. Nedávno mi někdo říkal, že Michal Lesák, který kope na Hradecku okres, dal góly ve všech soutěžích. Od ligy po krajský přebor už to mám a je mi jasné, že se budu posouvat dolů. Zakončím to tady u nás v Prachovicích ve třetí třídě. Třeba se mi to taky povede.“

Michal ale není rekordman. Marek Kincl je na tom stejně, navíc skóroval v evropských pohárech, jen reprezentace mu chybí.
„Tak toho už nedoženu.“ (směje se)

Říkal jste, že řešíte práci. Už víte, co budete dělat?
„No kolem baráku toho mám hodně, ale mám dvě možnosti. Buď půjdu tady v Prachovicích do cementárny, nebo budu jezdit v Hlinsku pro jednoho podporovatele klubu autem. Je to vlastně nabídka spojená s fotbalem.“

Kolik si vydělá chlap, který kope „jen“ za Pardubice, z toho ligu tři roky?
„Když tady člověk nehraje za Spartu nebo Slavii, tak se nezajistí. Neříkám, že to je špatné, nějaké peníze máme, ale práci prostě řešit musím. Máme hypotéku, na dlouhodobé zajištění to není.“

Byl jste vždy finančně rozumný?
„Nedělal jsem žádný blbosti. (usmívá se) Něco jsme zdědili, hodně nám to pomohlo, abychom postavili baráček. Ale na velké vyskakování to není.“

Ještě jeden návrat k Pardubicím. Je to rozchod natrvalo?
„Nikdy neříkej nikdy, ale teď tam na fotbal nějakou dobu nepůjdu.“

Jan Jeřábek
Záložník FC Hlinsko
Narozen: 12. února 1984 (39 let)
Liga: 60 zápasů, 3 góly, 2 asistence
Druhá liga: 218 zápasů, 21 gólů, 21 asistencí
Kariéra: Mládež - SK Prachovice, FK Chrudim. Dospělí - SK Prachovice, FK Pardubice (2006 - 2023)

Dnes zemřel náš bývalý hlasatel na našich domácích hokejových zápasech v Pardubicích pan Bohumil Lemfeld...

Orosená_desítka řekl:
Dnes zemřel náš bývalý hlasatel na našich domácích hokejových zápasech v Pardubicích pan Bohumil Lemfeld...
Hlasatel při zápasech mého dětství a potom i prvních roků s permicí. Dáme dáme gól. Čest jeho památce.

https://twitter.com/chramousky/status/1685887250133897216?t=wT0SA3Zafknq2IhBCevlhA&s=19

Zajimava informace, Filip Chytil (v soucastnosti NY Rangers) zije v Pardubicich, pravdepodobne jiz nejakou dobu..

Danik23 řekl:
Zajimava informace, Filip Chytil (v soucastnosti NY Rangers) zije v Pardubicich, pravdepodobne jiz nejakou dobu..

Nechci kecat, ale tusim, ze ma z Pardubic pritelkyni..

Propulse řekl:
Nechci kecat, ale tusim, ze ma z Pardubic pritelkyni..

No je to mozne, v rozhovoru rika, ze Pardubice a Rulika sleduje/sledoval, protoze zde zije..tak treba nekdy v budoucnu..:)

Pick řekl:
https://twitter.com/chramousky/status/1685887250133897216?t=wT0SA3Zafknq2IhBCevlhA&s=19

Co bude chudák Koreis letos dělat, když budeme mít jeden příchod a nebude moct plácat ty svoje bláboly o nekoncepčním nakupování.

JirkaPCE řekl:
Co bude chudák Koreis letos dělat, když budeme mít jeden příchod a nebude moct plácat ty svoje bláboly o nekoncepčním nakupování.

Bude velebit nákupy Brna a Sparty.. :-))

JirkaPCE řekl:
..... může rozvíjet teorie, že nenakupujeme z důvodu prázdný kasy, případně, že hráči už sem nechtěj chodit.....🤔😁

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno