mortifera
Hattrickový hrdina
- 2,842
- 7,197
Určitě stejnýTo já už si nepamatuji jaký jsem měl pohled ve školce![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Určitě stejnýTo já už si nepamatuji jaký jsem měl pohled ve školce![]()
Já byl až moc velký optimista mám 5:3Mam v tipovacce 3:2, tak co, dáme ten gól?
I to může ještě býtJá byl až moc velký optimista mám 5:3![]()
Smůla, dáme ještě 2... Bo mám tip 4:2Mam v tipovacce 3:2, tak co, dáme ten gól?
Já to nemyslel tak, že by chytal špatně ve smyslu dostával laciný góly.. Spíš že si to dělá těžší, nezalepí to a pak jsou dorážky.Ne, promiň. Podle mne chytá dobře. Stejně jako Wilda..![]()
přesně tenhle a dost často : )To já už si nepamatuji jaký jsem měl pohled ve školce![]()
Přesně tak... Je jedno kolik to bude, hlavně, že budou další 3 body doma...Chtělo by to vyhrát už kvůli fanouškům....
Víš jak, kouřím Spartu i s brankářem....Vomis kouří Spartu. A inženýr s Bobbym přikuřujou
Inu chtělo, a taky by to chtělo přidat v tempu. Za mě teda hodně!Chtělo by to vyhrát už kvůli fanouškům....
Ano, ale Wilda letos taky dost vyráží.Já to nemyslel tak, že by chytal špatně ve smyslu dostával laciný góly.. Spíš že si to dělá těžší, nezalepí to a pak jsou dorážky.
SouhlasInu chtělo, a taky by to chtělo přidat v tempu. Za mě teda hodně!
Vzbudíme se a vyhrajeme. Snad.
Pokud budou mít správně dané magnetické vestyAno, ale Wilda letos taky dost vyráží.
Kluci zkrátka musí nadýchat atmosféru toho našeho skvělého týmu a v play-off budou puky zase" magnetizovat"..![]()
A nože na bruslích..Pokud budou mít správně dané magnetické vesty![]()
Prohra Sparty v Hradci nebude nikoho zajímat myslíš?Všudepřítomnou radost nad otočkou Trínce v mediích můžou přebít jen Pardubice prohroumožná by stačila remízka
![]()
Ale mame to rozjety na 90 střel na bránu, to vám nestačí?