Hokej

Tak. Po oslavném cigáru mohu v klidu vyrazit na na jedno. To akorát dorazí dědci liberečtí zapíjet žal. Koukám na tabulku, jsme druzí, Červus vede KB bodování, svět začíná být opět v pořádku.
Jo, a zítra hrají junci od šesté večerní vložené kolo, a zrovna proti Mechu, to kdyby někdo z místních nevěděl, co s načatým večerem. Já to zkouknu přes tipáč. Střídavě begem, ti mají doma Gottwaldov.

Výkon teda na míle od ideálu, ale už začínáme pouštět hrůzičku.......na vidláky stačí.
hotel transylvania disney GIF

Čekal jsem, že nejlepším hráčem domácích bude vyhlášen Kiko Pospíšil. Tři asistence a z toho jedna na vítězný gól utkání, nemohl udělat pro ocenění víc.

Tak dneska jsem si zarval, jsem hrozne rad, ze jsme tu Kometu porazili. Az na ty dve hrubky Cervuse a Noska, dobre zahrany zapas, nenechali jsme se vyprovokovat, hrali jsme kompaktne.

Lahudka ve treti, kdy to rozhodl Mandy po namazu pacienta Pospisila.

Jeste jedna vec, predepiste prosim nekdo prasky na zklidneni tem Brnanum, myslel jsem, ze nekomu tam rupne cevka.

Dneska jsem jen sledoval skore a videl poslední 4 minuty a sestrih, krasnych 6 bodu za vikend, od prohraneho finale jsme konfete ustedrili jednoho kanara a druhej set uz je 3:0, doufam, ze v sezone dotahnem druhyho kanara. 🎾

V úterý konečně doma odehrát kvalitní utkání, aby se fanoušci hokejem bavili od první do poslední minuty, už by bylo načase to trochu nastartovat a potvrdit body z venku.

1000010959.webp

Nikdo zatím nemůže říct, že by posílení týmu bylo špatné a Červus, ten si zase hraje svou ligu. Nosino dělá chyby, zřejmě se chce ukázat, že je víc než jen pes obranář a někdy bohužel vytváří okna v obraně. Každopádně věřím, že i on se s týmem srovná a svou práci odvede na 100%. Neřekl bych, že je špatný, má dost dobrých věcí, jen ta obranná činnost.

Důležitá výhra a otočený zápas. Tohle by nám mohlo dodat klid na hokejky. Potvrdit kvalitním a zodpovědným výkonem v úterý!!
Podle logiky Dynamo-výkonové křivky tak trochu čekám, že je čas se zas na nějaký zápas vysrat a rozdat pár bodů,ale rád se nechám příjemně překvapit 🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno