Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
ten putovní z Bolky?Mandy by měl Pospecovi poslat dárkový koš.
Výkon teda na míle od ideálu, ale už začínáme pouštět hrůzičku.......na vidláky stačí.
![]()
Je to tak, musím říct že pro něho mám slabost.A jinak druha formace Stransky-Tomasek-Smejkal vyborna. Tomasek se zacina rozjizdet.
protože Nosek je hráč do čtvrté lajny. Měl by hrát to, co hrál v NHL, a nesanžit se o Noska 2011.To není dobré pro Noska. Opět posazen.
Tak asi ne.
SběratelNosek zase -1. Ach jo.
On se do toho dostane, jsem naprosto v kliduNosek zase -1. Ach jo.

A teď si představ, že by tohle chtěl někdo Móderovi ukrást......hrdá moravskoslezská klika by byla v prdeli a to nechceš.Jasně. Po nezbytném rituálu a hře „na video“ přišel jediný možný rezultát: Gól neplatí. Jak tu psal kolega Dr.Dutošvarc, kdo je překvapen?![]()
Na bingo kartě může škrtnout "Sedlák je píča" i hluchej, to je taková vesnická jistota....Jinak opravdu jsem si užil vypnutý zvuk.Bohužel jsem takto byl zase ochuzen o moudra brněnské intelektuální scény.
![]()
Podle logiky Dynamo-výkonové křivky tak trochu čekám, že je čas se zas na nějaký zápas vysrat a rozdat pár bodů,ale rád se nechám příjemně překvapitDůležitá výhra a otočený zápas. Tohle by nám mohlo dodat klid na hokejky. Potvrdit kvalitním a zodpovědným výkonem v úterý!!