Hokej

z hokej.cz
A Hunter Fejes? Zvučná posila do útoku z Pardubic má ve Zlíně hostovat. Berani to oficiálně potvrdili v pátek. Jenže nehraje. A nikdo moc neví proč. Mluví se o zranění z tréninku, to ale berte jako čirou spekulaci. „Vyskytly se věci, které ovlivnily jeho nastoupení. Naskočí, jakmile bude k dispozici,“ mlžil Oremus.

Tak mam takove tuseni , ze Hunter neni z presunu do Zlina uplne nadseny

z hokej.cz
A Hunter Fejes? Zvučná posila do útoku z Pardubic má ve Zlíně hostovat. Berani to oficiálně potvrdili v pátek. Jenže nehraje. A nikdo moc neví proč. Mluví se o zranění z tréninku, to ale berte jako čirou spekulaci. „Vyskytly se věci, které ovlivnily jeho nastoupení. Naskočí, jakmile bude k dispozici,“ mlžil Oremus.

Nebo někdo ve Zlíně pojebal nějakou administrativní formalitu.....tím by ses taky nechlubil 🤷 A nebo Berani příliš pozdě zjistili, že ta část jeho platu, kterou maj platit nebyla v korunách, ale eurech 😁

z hokej.cz

A přitom to musí být úplný sen každého zámořáka hrát ve Zlejně.

z hokej.cz

Ani jedno není pravda ……mel to i v Pce a ted i o ve Zlíně
Nic v tom nehledejte
Nekdo trpí na migrény a někdo zase na něco jiného …

z hokej.cz

Hunter byl v neděli na Liberci. Chodil normálně, ale může tam být samozřejmě jiný problém. Ale to mlžení Zlína je, pravda, trochu zarážející. Tak třeba to bude trochu jinak s tím přestupem...

.https://www.hokej.cz/pittsburgh-zuzil-kadr-obrance-galvase-vraci-do-liberce/5098153

Včera večer pobavil Mandy. Že prý Červus "vyjebal" Sedla, že mu tu rozhodující přihrávku na titulový gol nedal zrovna lehkou 😂
Jinak první část včera ve znamení starého Ludvy a druhá oneman šou Mandy 😂
Tak možná,kdyby si "ne zrovna lehce" přihrávali častějc,tak těch gólů z onetimeru dáme za sezonu víc 🤣

Tak Hunter to muze mit se zdravim vselijak. Jak pise Kely treba …ale ta administrativa, to je nekdy peklo :)

jinak včera BKT skvěly...plno příběhů...veselé historky...ale jediný trochu negativní...že kluci byli trochu smutný, že v zapase s Libercem 2min pred koncem lidi odchazeli ze stadionu, piskali a když šli na dekovačku, tak že na jižní tribuně bylo "10 lidí" a nebylo ani komu zamavat a podekovat za podporu...že Liberec jim nesedí, mají podle nich skvělou soupisku a že si myslí, že při prohře o gol nemusela byt reakce vetsiny publika tak negativní...na zacatku sezony...že bude trvat než se to sehraje, ale že rozhodně nikdo nic nevypouští...ale prostě že nemužeme počítat s tím že vyhrajeme 52zapasu z 52...

Nesouhlasím .pokud nebude hrat co umí ,bude nám Nosíno k ničemu.
Nevěřím ,že bude tahoun do ofenzívy.
Od toho jsou jiní....Nosíno je takový Rolas...na oslabení, atd...zapomeňma na 2013 rok, takový už nebude....na góly a body máme jiné borce prostě...aspoň za mě

Tak možná,kdyby si "ne zrovna lehce" přihrávali častějc,tak těch gólů z onetimeru dáme za sezonu víc 🤣
To je psychologická hra, jak dáš nahrávku lehkou, tak se příjemce nesoustředí a absolutně podcení situaci. Když mu to hodíš jak prase, tak příjemce přihrávky se extrémně soustředí na to aby to vůbec trefil a nemyslí na ty "píčoviny", jestli třeba třefí růžek apod. ;)

Jako jo souhlas s tím, že musí dostat čas si zvyknout. ALE díky jeho roli v NHL asi nikdo nečekal, že zrovna jeho největší slabina bude to bránění 😃 Je na tom nejhůř z celé extraligy, -5. Jasně, že to není celé jeho vina, jen takový start se nečekal.
To zase souhlasím....ale já věřím, že si to sedne

jinak jeste docela dobrá historka co me ted napadla... moderator se ptal Mandyho - "co naše prvni presilovka? (Cervus,Stransky,Tomasek,Sedlo,Košte) - Mandy - "no vím, ja to na trenincích musím s Kelem branit"---a moderator..."a jak"---Mandy - "víte co znamena centrifuga" ? :D

jinak včera BKT skvěly...plno příběhů...veselé historky...ale jediný trochu negativní...že kluci byli trochu smutný, že v zapase s Libercem 2min pred koncem lidi odchazeli ze stadionu, piskali a když šli na dekovačku, tak že na jižní tribuně bylo "10 lidí" a nebylo ani komu zamavat a podekovat za podporu...že Liberec jim nesedí, mají podle nich skvělou soupisku a že si myslí, že při prohře o gol nemusela byt reakce vetsiny publika tak negativní...na zacatku sezony...že bude trvat než se to sehraje, ale že rozhodně nikdo nic nevypouští...ale prostě že nemužeme počítat s tím že vyhrajeme 52zapasu z 52...
Ne asi. Přijde mi, že i když se tu těm všem plácalům z podcastu smějeme a nechápeme kolikrát ty jejich přemrštěný predikce, tak i přesto tomu někteří asi nevědomky podléhají. Nebo prostě nikdy nedělali žádný sport 🙃. Znovu opakuji, že není vždy za co chválit, ale abych naše kluky urážel a dělal nějaký negativní soudy po prvních pár kolech, nebo pískal a odcházel ze stadionu za stavu 4:5, to je fakt úlet.
Jsme namlsaní no. Na to dobré se vždy zvyká rychle.

Ne asi. Přijde mi, že i když se tu těm všem plácalům z podcastu smějeme a nechápeme kolikrát ty jejich přemrštěný predikce, tak i přesto tomu někteří asi nevědomky podléhají. Nebo prostě nikdy nedělali žádný sport 🙃. Znovu opakuji, že není vždy za co chválit, ale abych naše kluky urážel a dělal nějaký negativní soudy po prvních pár kolech, nebo pískal a odcházel ze stadionu za stavu 4:5, to je fakt úlet.
Jsme namlsaní no. Na to dobré se vždy zvyká rychle.
Chlape zase souhlas, ale zase částečně. Nevidím jediný důvod proč bych nemohl odejít dříve, když mě něco nebaví! Pískat nebudu, ale je moje svobodná volba kdy z hokeje odejdu.
Zcela upřímně hrají zatím špatně (logicky celý rok nejde hrát v topu) a místo pískání raději ukážu co si o hře myslím.

Naposledy upraveno:
Chlape zase souhlas, ale zase částečně. Nevidím jediný důvod proč bych nemohl odejít dříve, když mě něco nebaví! Pískat nebudu, ale je možné svobodná volba kdy z hokeje odejdu.
Zcela upřímně hrají zatím špatně (logicky celý rok nejde hrát v topu) a místo pískání raději ukážu co si o hře myslím.
V pořádku, takový názor beru. Ani jsem nemyslel konkrétně tebe. Spíš píšu svůj pohled na věc.

V pořádku, takový názor beru. Ani jsem nemyslel konkrétně tebe. Spíš píšu svůj pohled na věc.
Já vím, nebylo to vůbec myšleno proti Tobě. Jak to někdo psal (vlastně to píšu i já) teď jde úplně o hovno.
Zároveň je dobré vědět, že některé (jezdí z dálky s rodinou) stojí sezóna i s PO hodně přes 100.000Kč a tak mají právo být občas nespokojený a dát to slušnou! formou najevo, že se jim výkony nelíbí.
Každý kdo trochu sportoval ví, že nejde udržet formu celý rok a nepamatuji sportovce i týmy, kteří vlastně jedou pořád v TOPU. Snad jen můj oblíbený Pogačar mně v tomto směru připadá jako mimozemšťan.

Jako urážet hráče samozřejmě pitomost. Ale jinak divák má svaté právo si dělat se svým časem a svými penězi, co chce Mandy muže brečet jak chce, když v očích diváka nedodá kvalitní produkt, nemá pak komu poděkovat. Takže na jeho místě bych se na to vysral a soustředil se na práci na ledě. Mají to trochu blbý, že v Pardubicích hokeji rozumí i vrátná v Kavovinach. Pardubicky fanoušek svoji loajalitu ukázal nesčetněkrát . Naposledy byly hokejky úplné nemilosti někdy v devadesátkách, kdy nás chodily dva tři tisíce. Navíc spousta lidí dojíždí, všední den a přijet vlakem o hodinu později domů a zítra jít do práce, když zatím čumím na to, jak si je Liberec vodí jak slepé koně, to se taky nikomu nechce.
Edit: zůstal jsem až do konce a pískat na prsty jsem se nikdy v životě nenaučil, takže jsem z obliga 🤣
Edit 2: byl jsem s myšlenkou pomalejší

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno