Hokej

Tak porazit se dal i Mechov a porazit se dala i SaiPa. Jak jsem to zatím viděl a navnímal, tak jsme se vždy úspěšně porazili sami. Což přesně odpovídá většině predikcí v podcastovych žvanirnach. Nás porazí málokdo, my se budem porážet leda sami 🤷
Já mluvím o třetí třetině, vždyť víc ukázat, že vlastně vyhrát nechceme, nešlo, to viděl každý. Ještě teď si myslím, že to byla jen noční můra, ale nebyla.

Já mluvím o třetí třetině, vždyť víc ukázat, že vlastně vyhrát nechceme, nešlo, to viděl každý. Ještě teď si myslím, že to byla jen noční můra, ale nebyla.
Já bych zas nebyl tak přísnej. Včera to prostě drhlo 57 minut. Kdyby se hrálo ještě o pět minut dýl, pravděpodobně by to ještě dopadlo úplně jinak. Ale co už.....

Včera takovej ten klasickej "Liberec"---nejde nam to na nej dlouhodobě...rozhodla ta presilovka 5/3...nechapu, že když mame v sestave Červuse, Stanskeho...že je tam nedame + Kondela zaparkovat pred branku...nedas 5/3 - nemuzes vyhrat...za mě bych už nedaval Valka do 4.utoku, on je velmi nadějny...ale musí hrát spíše dopredu...k Sobotkovi a Vondrcovi dat z Bečka nekoho silového, vysokého, který se nebojí se poprat - asi Hausera...ten 4utok musí hrát vyložene nepřijemný hokej, s tím Valkem je to takový nemastny, neslaný...snad bude brzy zpatky Laukič a tuhle roli si vezme on...jako je začátek sezony, panika neni vubec na mistě...alepokud je pravda co psal kolega, že Johny to ma do Vánoc (snad to pravda není), tak musíme pozici silného, defensivniho beka urcite vyresit, dneska se na Johnyho zeptame na diskuzi v BKT a snad nam reknou...jako jinak si myslím, že posily Stransky a Tomašek se zatím chytli v pohodě, Nosino ma zatím jeste rezervy...ale on je hlavně hráč do play-off a tam uvidite že bude jeden z nejlepších hráču EHL...

Moc nerozumím proč je zde tolika skepse. Je to přeci sport. Ve hře je hodně nedostatků, ale rozhodně mi tam nechybí od hráčů snaha.

Musíme být herně trochu chytřejší, ale to přijde stejně jako klid na hokejky.

Výkony půjdou nahoru, jsem bez obav.

Moc nerozumím proč je zde tolika skepse. Je to přeci sport. Ve hře je hodně nedostatků, ale rozhodně mi tam nechybí od hráčů snaha.

Musíme být herně trochu chytřejší, ale to přijde stejně jako klid na hokejky.

Výkony půjdou nahoru, jsem bez obav.
to je jasny, že to prijde...LM je rozehrana dobre...liga pujde nahoru....pozitivum je určite presilovka (ta 5/3 byla podle me jen prokoučovaná) a je tam videt hokejovost dopredu, kvalita hráču je tam proste obrovska...ale zas to, že je zatím chaos v defensivě, to si rict musíme a vidi to určitě i treněři...přijde me, že když Johny neni v sestavě,,,tak si soupeř dovolí daleko víc chodit durazne do zakonceni a do brankare,,,

Je začátek nema cenu jančit ale Hájek chybí možná víc než se zdálo … Johnny o tom se bavit nemusíme … máme moc útočných obránců na můj vkus s jedním bych se rozloučil vychází mi to na Gazdice … Trade za defenzivního obránce by byl na místě …
Ludvig , Tourigny
Ceresnak , Dvořák
Kostalek , ?
Miklis

Nevíte někdo jak hraje Matěj na Spartě? Zatím taky nic moc.

Sparťani na něj dost nadávají.....
Tak to je, když si řekneš o největší smlouvu. Prostě na tebe ten tlak je. Kdyby řekl, jooo, mám nějaký nedostatky, nebuďte blbí, na takový peníze to není, tak hned má jinou pozici, než když se čeká, že bude lídr bodování a tak dále.

Ale říkal, že chtěl hrát vždycky za Spartu, ne? Tak aspoň má splněný sen.

Tak já vzhledem k mému postoji čumím jen v televizi zajdu tak max. dvakrát když přijedou známý z konkurenčních klubů a pak jedu tam, ale ty pravidelný návštěvníky a pemanentkáře lituju!
To je vidět, že moudrost přichází s věkem. 😬

A protože já jsem mladej a blbej, tak abych se včera dostal na hokej, musel jsem si udělat pracovní cestu do Děčína.

Takže na konci dne jsem počítal od Liberce "tak tady máte přes držku" a asi 950 najetých km a do postele jsem se dostal v jednu. 🫣

Je začátek nema cenu jančit ale Hájek chybí možná víc než se zdálo … Johnny o tom se bavit nemusíme … máme moc útočných obránců na můj vkus s jedním bych se rozloučil vychází mi to na Gazdice … Trade za defenzivního obránce by byl na místě …
Ludvig , Tourigny
Ceresnak , Dvořák
Kostalek , ?
Miklis
Na tohle je ještě času dost, jsme teprve na začátku, někdo se zraní, někdo třeba uzdraví. Ta obrana se na začátku hodnotí těžko, když hrajeme lážo plážo hokej. Ze všech zatím (statisticky) asi nejlepší Dvořka. On i ten Čero je s IT skoro 22min stále na 0+0 😃

A hlavně jich dostaneš 5 od soupeře, který předtím dal 2 ve dvou zápasech......

....a který nám jich vloni v prvním špílu u nás nasázel... taky 5, ale se šatautem navrch! A nebylo jiného týmu z celé ELH, se kterým bychom vloni měli horší celkovou bilanci po ZČ. Za mě, já tam tedy vidím progres k lepšímu.

Happy Feeling Good GIF

Božskému Vencovi už asi nikdo čichnout nedá, abychom mohli využít jeho program na převýchovu.

Tak budeme muset být průkopníci - jako první klub bychom mohli angažovat "dementálního* kouče. 🤷

Breaking News! Víme první! HC Dynamo Pardubice oznámilo příchod Václava Varadi na pozici motivačního kouče: 😇

whip it GIF

Naposledy upraveno:
a taky Libe nám poslední dva roky dost nevoní. Asi s nikým jiným nemáme tak bídnou bilanci. Dva body z jednadvaceti možných

Náhled přílohy 9114

🎯 Přesně. Ty mnou zmíněné čtyři góly jsou holá fakta, nic než skutečnost. Já v tom pokrok vidím. Ale chápu, že když má někdo vysoká očekávání, pak to zklamání zákonitě musí přijít. Ale zklamání nikdy „nechodí“ samo o sobě, vždy je jeho velikost pevně svázaná s očekáváními. ;) :)

Truth Facts GIF

Tak porazit se dal i Mechov a porazit se dala i SaiPa. Jak jsem to zatím viděl a navnímal, tak jsme se vždy úspěšně porazili sami. Což přesně odpovídá většině predikcí v podcastovych žvanirnach. Nás porazí málokdo, my se budem porážet leda sami 🤷

Porazit se dá kdokoli, o tom žádná. Jen se ptám sám sebe: Opravdu nečekám já sám 52 vítězství v ZČ ELH + 13(?) v CHL? Skutečně? Moje zklamání mi naznačuje, že si zřejmě myslím něco jiného, než jak to mám hluboko uvnitř nastaveno. Že si zkrátka „maluju“ své nastavení navenek jinak, než ve skutečnosti je. Teda tak to mám alespoň já. Vy to třeba máte jinak. ;)

Nemá cenu asi to dál řešit, tým zatím hraje tak na 40% svých možností a obrana tak na 20%, je smutné, že ani domácí prostředí je nedonutí hrát víc, ale snad časem se toho dočkáme.

Je to takové, moc se nezapotit a hlavně nezadychat. Měli jsme velká očekávání a zatím se to nedostavilo, tak asi o to větší zklamání to je, tedy hlavně obrana je strašidelná.

Tak s úsměvem do Boleslavi, třeba to dopadne a urveme tři body. V neděli jedu do Brna, tak jsem zvědav.

Jo, a koho vyhazujeme dneska? 🤔
Ale tady je svět ještě v pořádku...

Přílohy

• Screenshot_20260923_122806_Chrome.webp
    Screenshot_20260923_122806_Chrome.webp
    86.9 KB · Zobrazení: 72
Nebylo by to vůči zbytku ligy nečestné a nesportovní, kdybychom pokaždé chtěli vyhrát? 156 bodů, skóre 320:8? 🤣 Je potřeba dělat extraligu napínavější a postarat se,ať maj mrdky mediální o čem psát (titulek o krachu favorita je vždycky záruka čtenosti 🤣)
Naví máme nějaké gentlemanské závazky..(vůči Liberci, vůči Rulíkovi..😇)

Porazit každýho chceme až v play-off 🤩 (a i tam občas zvládáme se na 2 až 3 zápasy v sérii vysrat 🤣)

nedaří se ti a ještě pocházíš z Pardubic, oni jsou na nás, strašně ujetý🤔🤔🤔
No takhle, Matěj tam předvádí to, co předváděl na olympiádě a úplně to samé co předváděl předtím v Bruins. Jen nějakou záhadou AHL bylo jinačí, nicméně viděl někdo ty zápasy jeho v AHL? Dost se nakládalo na Rulika ze ho v druhém zápase posadil, nicméně možná vidíme důvody, co si budeme, ten první zápas na MS byl to samé co je vidět/slyšet ze Sparty.

Viděl jsem skoro všechny zápasy v Bruins loni a tvl ja se divím ze nastoupil do druhého zápasu. Teď jsem jeden zápas S velkou část a to je to samé.

Jako včera před třetí třetinou jsem tajně doufal, že nastoupí parta indiánů a spustí testovací level play-off, aby nebyli proti koťatům za žaludy.
A z kabiny vylezlo stádo lenochodů. Nic. Nedůrazné, odfláknuté... Nestresuju, ale nevidím jediný důvod toto pardonovat.
Všichni samo nezklamali, ale jsou tým. Takže Filipe.

Jako včera před třetí třetinou jsem tajně doufal, že nastoupí parta indiánů a spustí testovací level play-off, aby nebyli proti koťatům za žaludy.
A z kabiny vylezlo stádo lenochodů. Nic. Nedůrazné, odfláknuté... Nestresuju, ale nevidím jediný důvod toto pardonovat.
Všichni samo nezklamali, ale jsou tým. Takže Filipe.
Vzpomínám si na sezonu po minulým titulu. Prohrálo se někde vysoko a Hynek letěl. A přišel Trličík, co si vzpomínám, hodný pán. To by na naše "indiány" určitě platilo. Ale jo, tehdy byly i odchody před sezonou a tak dále. Nikoli příchody MVP Švýcarska, MVP Švédska a MVP defence Floridy.

Vzpomínám si na sezonu po minulým titulu. Prohrálo se někde 1:7 snad (nebo tak nějak) a Hynek letěl. A přišel Trličík, co si vzpomínám, hodný pán. To by na naše "indiány" určitě platilo. Ale jo, tehdy byly i odchody před sezonou a tak dále. Nikoli příchody MVP Švýcarska, MVP Švédska a MVP defence Floridy.
Výhoda současné situace je,že lze recyklovat rok staré meme a pořád platí 🤣

V Chrudimi právě teď, kolorováno:
14427.webp

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno