Hokej

Okénko do mládeže je tu. Dnes to bylo lepší, jen starší dorost opět zaváhal, tentokrát ovšem až v prodloužení.

ELJ: POR– PCE 2 :7, naše góly: 25. Ryšavý, 29. M. Kovář, 38. Křečan (Korec, Sekanina), 39. Dubovči (Joska, Šimonek), 44. M. Kovář (Křečan, M. Novák), 55. Bórik (Sekanina, Řehořek), 56. Řehořek (Teplý). Sic to zní jako klišé, tak komplet první třetinu jsme byli ještě v autobuse a nechali se vylučovat. O přestávce se patrně naší kabinou prohnal vítr z hor a hra se naprosto obrátila a další průběh byl už jednoznačný. Na konci třetí třetiny jsme se razantně přihlásili do soutěže o nejrychleji dva vstřelené góly po sobě -v čase 54:54 Dávid Bórik v pořadí šestý a o čtrnáct sekund později Jiří Řehořek střelou od modré uzavřel skóre zápasu. Naše sestava: Tuláček (Osvald) – Dubovči, Novosad (A), Hynek, Řehořek, Křečan (A) – Šimonek, Teplý, Sekanina – Joska, Bórik, Ryšavý – M. Novák, Korec (C), Tvrdík – Koníř, M. Kovář. Trenér: Jakub Venc

ELSD: PCE – PLZ 2 :3 pp, naše góly: 35. F. Švejda (Semjonovs), 59. Andrejko (Korotkij, Jahn) . Celý zápas jsme dotahovali a nakonec se to v čase 58:28 povedlo, Lucas Andrejko dostal nabito na pravý kruh. Naše sestava: Marossy (Štancl) – Mach, Jahn (A), Čáslava, Piskač, Spitzer, Jirouš, Bezstarosti – Zalubil, Andrejko, Marianek – D. Holub, Fiala, Semjonovs – Korotkij, F. Švejda, Jakub Hladík (C) – Jindřichovský.
Trenér: Zbyněk Žabčík

ELMD: PCE – WAR 8 :0
, naše góly: 2. Souček (Stránský, Klusoň), 9. Klusoň (Žižka), 16. Mach (Zaal), 39. Píša (Zaal, Pavliš), 49. Dušek (Mach, Píša), 50. Mach (Píša), 51. Krukouski (Hruška, Kolínek), 58. Píša (Pavliš, Zaal). Naše sestava: P. Malina (J. Šimon) — M. Stránský, J. Dušek, A. Pavliš, D. Novák, T. Kupka, T. Mucha — D. Kolínek, D. Žižka, A. Zaal, D. Mach, M. Krukouski, F. Kačmarik, Š. Černý, M. Píša, B. Souček, O. Klusoň, H. Hruška

9EL: PCE – WAR 13 :1, naše góly: 3. Kňava (Korchňák, Bříza), 20. Staněk, 30. Soukal (Pešek, Kňava), 31. Heller (Chmelař, Zámečník), 36. Heller (Kňava), 41. Chmelař (Pešek, Pešina), 47. Chmelař, 49. Roček (Bříza), 50. Staněk (Junek), 50. Bříza, 52. Beneš (Junek, Roček), 52. Motyčka (Junek), 52. Zámečník (Staněk). Naše sestava: P. Jindra (J. Pražan) — M. Zámečník, A. Pochobradský, J. Motyčka, L. Pešek, J. Korchňák, M. Pešina — Z. Soukal, J. Junek, A. Beneš, V. Staněk, L. Kňava, L. Bříza, Š. Paleček, M. Pelikán, M. Roček, J. Heller, D. Chmelař.

Ten start do sezóny Béčka je skvělý....doufám, že to vydrží co nejdéle....pro ty mlaďáky to musí být super, že se konečně pravidelně vyhrává a nehraje se o udržení....

Aspoň já teda mám na úterý lístky na plyšová koťátka..🤷
Náhled přílohy 9054

Nothing Kittens GIF

A pak poslouchejme jak je baraz neprůchozí. Relevantnější je, aby Jihlava přišla s 250mio rozpočtem, strukturou kádru, kde bude 80% nejake kvality (jak hodnotit nevím), řekla vezmete ještě Slovan, take cca 10mio eur rozpočet minimum, nebo někoho jiného a rozšiřte to na 16. Sportovní cestou do extraligy je nesmysl, kdyby prošli, co by tam dělali.

Bacha na to, podle posledního hodnocení se Starobrno výrazně zlepšilo:
14189.webp
🤣

To je přesně můj účet po dnešku. Lehčí o 19k 🥲🤣
Ale kompjůtr dělá radost ne? 😁 Ale soucítím s tebou, já kupoval před rokem taky a při potvrzování platby jsem si radši zakryl oči🤣

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno