Hokej

Zase když jsem nad tím přemýšlel, tak mi přijde, že tady na fóru je stejně ta diskuze přehlednější a ty příspěvky se tolik neztratí. Obojí se sleduje zároveň blbě. A že to ale nedopadne tak, že by se část fóra peřsunula do chatu, ta povaha diskuze v chatu je jiná. než bývala na fóru. Že je to tam víc zkratkovitý a tak podobně.

PS: Nevíte, co Autobusák ? Ten se už nevrátí?
Mám taky podobný pocit, že se chatem diskuze během zápasů rozdělila a nebylo to ono. Zkoušel jsem využívat chat a přišlo mi to nepřehledné, ano je to novinka, jen píšu pocit.
Ve vláknu se mi píše líp, je to jak říká můj kolega vymazlene.
Na druhou stranu rolování fóra mi nevadí, protože to jde rychle krátké příspěvky typu gól atd projedu.
Myslím si, že je potřeba dát tomu čas, přišlo to náhle a taky třeba čas ukáže jestli to byl správný směr nebo ne.

Je to jednoduchý...chat používat během zápasů, fórum mimo a pro delší a věcné postřehy. To jak se teď používá fórum během zápasů je prostě tak nějak "proti" podstatě diskuzního fóra i systémů pro ně navržených. Navíc, možná i většině lidem, se toto přestalo líbit a docela to chápu. Procházet třicet stránek za zápas kde většina příspěvků jsou jen "výkřiky". To prostě nemá smysl.

Fakt sorry, ale mělo by to mít nějaký řád "věcné diskuze".

Nemůžeme se zavděčit všem, ale když už, půjdeme cestou co si přeje většina.
Pokud to je možné tak udělej anketu na začátku sezóny ať víš, víme jaké je přání fóra.
Je to nástroj pro následné ukončení zbytečných dohadu jestli chat jo, nebo ne.
Jen nápad

D9D0C738-D0B1-4BCF-A440-D547D6D48D54.webp
Slaví se, to je v pořádku, máme titul a to je teď nejvíc, ale zároveň mě hodně mrzí,že Kousy odchází i když tomu rozumím.
Je to můj dlouhodobě oblíbený hráč, který má skvělou minulost v našem klubu, nejvíc si na něm vážím když se vracel do ligy zpět, že šel k nám do sraček a pomáhal.
Má můj respekt a bude mi v týmu hodně chybět.
Ať se ti daří Kousy 👍

V prodeji mistrovské dresy z náměstí a už i objednáno :D :love:
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Vcera super oslava, jel jsem na otocku 250km tam a 250km zpet. Vyplatilo se.

Jsem rad za Huntera, super okysliceni, borec s velkym pribehem.

Skoda, ze Kousy jde pryc. Myslel jsem, ze by mohl byt v B se zaskoky do A. Chce hrat jeste extraligu. Ale i tak, totalni borec, ktery to tady drzel v hodne spatnych casech. Jsem rad, ze to takhle Dedek na namesti rikal, to me hodne potesilo. 🙌

V prodeji mistrovské dresy z náměstí a už i objednáno :D :love:
Já,co jsem hned v úterý objednal San Piego dresy:
1777618227593.gif

Já,co jsem hned v úterý objednal San Piego dresy:
Náhled přílohy 8105
To já hned nakoupil mistrovskou kolekci jako trička, šály, doplňky a dnes doobjednal ještě dres, tak snad se už nebude moc vymýšlet, pak tam člověk nechá výplatu s nadsázkou řečeno - sezona byla dlouhá, náročná, krásná, drahá :D :love:

To já hned nakoupil mistrovskou kolekci jako trička, šály, doplňky a dnes doobjednal ještě dres, tak snad se už nebude moc vymýšlet, pak tam člověk nechá výplatu s nadsázkou řečeno - sezona byla dlouhá, náročná, krásná, drahá :D :love:
To vypadá že se ten titul klubu výplati i po finanční stránce i když nevím kolik budou dělat odměny 🤔🤣🤣

Vole.. 😂
Ale jinak s příspěvkem souhlas a chápu Michala...

Ono ten chat docela fungoval, to až ten poslední finálový zápas nás zase nějak semkl sem...

A souhlas, příspěvky KapitánPejsek mi taky hodně chybí. Byl v nich vtip (viz ta zábavná báchorka na jména našich hokejistů, když se picnul), někdy i správná jízlivost, někdy jsme se pohádali, jindy shodli, rozhodně člověk, se kterým bych zašel kdykoliv na pivo.. 🙁🤷

Pak tuším Matula s nějakým číslem (93?), co kritizoval v začátcích Kubu Nakládala.. A kolega Karfík s jeho krásnou hláškou, která by v úterý tolik sedla..
Ztráty máme, ještě ten HluchejPes nebo jak, to byl taky solidní generátor parádních hlášek a hlavně rocker... 🙂

Inu omlazuje i fórum.. 👍
Matuno

Oslavy vcera super, vezl jsem deti do Svinar k babicce, tak jsme se tam zastavili, akorat jsme chytli prichod hokejek ❤️

a bylo to paradni. Pro me teda (hlidajic tam sam 2 juniory) dost narocny, ctyrletak chtel porad na stiga hokeje, sedmileta dcerka zase nadavala, ze nevidi😃, i kdyz jsem je na stridacku bral do naruce na vyhled, ze tam porad nekdo kouri a ze tam mluvej sproste😃😃😃 no, musel jsem ji to trochu vysvetlit pak po ceste zpatky 😃 palec nahoru za detskej koutek, ten na konci pomohl hodne.

Musim se pak podivat na fb na zaznam toho online prenosu, urcite jsem spoustu veci prosvihnul.

Pro me byl vetsi zazitek v noci na stredu, ta spontanni radost je preci jen nejlepsi❤️🤍 ale vcera taky hodne pekna akce.

Uplne to samé a dneska ještě dres….ale porad kompletní mistrovská série ve fanshopu daleko levnejsi než sedmý zápasy poslední roky a s uplne jinýma pocitama 😉vítěznýma 👍

Petr Dědek se se všemi rozloučil v dobrém a myslím si, že on ten vztah s hráči má velký a i oni jsou asi rádi, že majitel není jen podnikatel a ten co posílá prachy, ale je to hlavně srdcař a velký fanoušek svého klubu a nebojí se dát radost pořádně znát.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno