Hokej

Koreis se klasicky projevil jako celou sezónu, jako naprostý idiot co bude plivat o tom jak si Pardubice titul koupili, tvl ten má dost.

Hráče kupuje každý tým a rozpočet mezi námi, Brnem, Třincem, nebo Spartou nebude až tak rozdílný. Jediný rozdíl je v tom, že pan Dědek vždy na začátku řekne kolik ho organizace ročně stojí, ale zbytek mlčí a tváří se, že u nich jsou hráči za krásný úsměv.

Koreis a víš co, polib nám prdel, protože v roce 2026 i přes všechny tvé negace a zášť jsme ten titul vyhráli my a musím říct, že zcela zaslouženě, nebyl lepší tým v extralize, od základní části, po play off.

Jj to je ten článek.....proč jsou z toho strašně cítit takové typické české vlastnosti zášť, závist......a ptám se pro kamaráda, kde se dá koupit titul ve sportu? Nejdřív tyhle rádoby experti tvrdí nedá koupit pak zase dá a manželka se v tom nevyzná......takže páni Koreisové, Ryšávý a vámi podobní polibte si prdel nás nenaserete, my jsme Mistři 25/26......pzn. člověk co v životě nic nevyhrál......on snad těm hráčum ty peníze závidí😄😄😄....takže se z pána stal expert na ekonomiku....jestli to nebude tou reklamou na Komerční banku v repre dresu, i když reprezentant nikdy nebyl🤣🤣🤣🤣🤣

Naposledy upraveno:
Mám hroznou radost, že se povedlo potrestat Hudáčka za to jeho ‚ouško‘ a nakonec i Hrehorčáka za to jeho naznačení brečení směrem na Sedláka v pátém zápase. Ještě bych měl jednu věc – hodně mě mrzelo, že se nikdo z klubu neomluvil fanouškům za ty dva debakly loni na Spartě, nicméně to vyřazení Sparty to konečně smazalo.

Mrknul jsem na třinecké fórum a jsem pyšný na nás a úroveň, kterou si zde držíme.

Když předloni dal Třinec vítěznou branku, tady na fóru jsem soupeři slušně poblahopřál.

Ale oni? Toho hnusu, co kydají na pana Dědka, tolik nenávisti, nadávání na peníze, konejšení se, že jejich pět titulů bylo levnějších než náš jeden.. Nemám slov. Nechápu, kde se to v těch lidech bere.. 🙁
Závist.....

Spíše z těch titulů zblbli, stouplo jim to do hlavy a teď neumějí prohrávat.

Vždyť úspěšní jsou, tak co můžou ještě závidět?

No to je jedno, já jsem hlavně rád, že jsme tu sérii zvládli. (Pro)hrát doma potřetí finále v G7 už jsme si asi nezasloužili.

Sice v týmu už je minimum odchovanců, ale kluci to i pro fanoušky odmakali, svou slávu si zaslouží.🙂

Edit: A například Sedla, Mandyho nebo Willdu už jako domácí hráče beru. Na nich je poznat, že jim Pardubice přirostly k srdci..

Spíše z těch titulů zblbli, stouplo jim to do hlavy a teď neumějí prohrávat.

Vždyť úspěšní jsou, tak co můžou ještě závidět?

No to je jedno, já jsem hlavně rád, že jsme tu sérii zvládli. (Pro)hrát doma potřetí finále v G7 už jsme si asi nezasloužili.

Sice v týmu už je minimum odchovanců, ale kluci to i pro fanoušky odmakali, svou slávu si zaslouží.🙂

Edit: A například Sedla, Mandyho nebo Willdu už jako domácí hráče beru. Na nich je poznat, že jim Pardubice přirostly k srdci..
Tak ono za to, že teď nemáme odchovance, může bohužel z velké části i doba temna. Konce Zohorny, Radila a teď Kousala jsou správná rozhodnutí. Na druhou stranu si klub na sebe vytváří i tlak, protože těm třem by člověk něco odpustil, hráčům zvenku, kteří zde nic neodehráli, ne. Ale to Radilovo bránění ve vlastním obranném pásmu bylo kolikrát až komické; letos tam nikdo takový naštěstí nebyl.

Uf, tak je to doma. Včera jsem se vožral pod vobraz a dnes v práci jsem proseděl dopoledne na hajzlu😅. Serou mě dvě věci. Jedu dvacet kiláků do fanshopu pro mistrovskou kšiltovku a slečna mi tam řekne nemáme, nemáme vůbec nic. Jako v 2012 jsem tam jel úplně stejně a odpověď byla samozřejmě, že máme🤷. A druhá věc. Co je s autobusákem????

Koreis se klasicky projevil jako celou sezónu, jako naprostý idiot co bude plivat o tom jak si Pardubice titul koupili, tvl ten má dost.

Hráče kupuje každý tým a rozpočet mezi námi, Brnem, Třincem, nebo Spartou nebude až tak rozdílný. Jediný rozdíl je v tom, že pan Dědek vždy na začátku řekne kolik ho organizace ročně stojí, ale zbytek mlčí a tváří se, že u nich jsou hráči za krásný úsměv.

Koreis a víš co, polib nám prdel, protože v roce 2026 i přes všechny tvé negace a zášť jsme ten titul vyhráli my a musím říct, že zcela zaslouženě, nebyl lepší tým v extralize, od základní části, po play off.

Beztak Sparta i ta železárenská mafie má ty prachy stabilně a dlouhodobě, což je výhodné pro zajišťování hráčů a nějaké kontinuity kádru, na rozdíl od nás kdy to převzal PD, a zjistil že jestli jim chce konkurovat, tak prostě musí jít s prachama vejš. Nabídku jiného klubu, co už úspěchy má, nepřebiješ stejnou nabídkou. Musíš dát lepší.

Vždyť Chrenek s Moderem tam perou sypou prachy od doby co převzali werk v 95/96 (za čímpak asi odešli např. od nás do Třince Marek Zadina, Richard Král, o dva roky na to i Láďa Lubina?? 🤔), první medailové pozice přišla za dva roky v 97/98 (stříbro), na Vsetín nestačili, 0:3 pro Třinec na zápasy (samozřejmě Zubík byl s špinavejma penězma trochu jinde), pak v 98/99 bronz, ale pak zase hoooodně dlouho nic, a na titul si počkali až do sezóny 2010/2011. Pak zase tři roky nic, 2014/2015 stříbro, dva roky nic, 2017/2018 zase stříbro, a až pak přišla ta jejich slavná dynastie hnushokeje. Která je teď doufám už uzavřená.

Tady? 2018/2019, přichází Opa, klub byl v srabu, hraje se baráž o udržení.
Následující covidový rok, zlepšení bylo, ale sezóna je zabitá, těžko hodnotit.
A pak raketový vzestup. 20/21, play-off šesté místo, 21/22 taktéž, 22/23🥉bronz, 23/24 🥈stříbro, 24/25 zase 🥈 stříbro, a letos 25/26 titul 🏆🥇
A že i v těch předchozích dvou byl ten titul tááááhkle blízko.

To není špatný, ne? 😁
Na člověka, co podle všech expertů teda jako hokeji vůbec nerozumí, chce si titul koupit za peníze což sice jako nejde, ale PD to neví že to nejde takže to stejně udělá, a přesto že hokeji nerozumí, tak údajně řídí v klubu úplně ale úplně všechno, asi včetně toho v jakých pruzích má jezdit rolbař, a to protože má velký ego a všichni trenéři a manažeři jsou tady akorát zbytečný přitakávači, kvůli čemuž musel skončit Varaďa protože ten tohle nechtěl dělat (takový average veřejný názor na situaci v Dynamu, potom co dostal vyhazov... ), je to vlastně malej zázrak 😂🏆

Naposledy upraveno:
Zdravím fanoušky Dynama,

udělal jsem vlastní song na oslavu titulu 🔥
Budu rád za názor, jestli to má atmosféru stadionu 💪

Jj to je ten článek.....proč jsou z toho strašně cítit takové typické české vlastnosti zášť, závist......a ptám se pro kamaráda, kde sá koupit titul ve sportu? Nejdřív tyhle rádoby experti tvrdí nedá koupit pak zase dá a manželka se v tom nevyzná......takže páni Koreisové, Ryšávý a vámi podobní polibte si prdel nás nenaserete, my jsme Mistři 25/26......pzn. člověk co v životě nic nevyhrál......on snad těm hráčum ty peníze závidí😄😄😄....takže se z pána stal expert na ekonomiku....jestli to nebude tou reklamou na Komerční banku v repre dresu, i když reprezentant nikdy nebyl🤣🤣🤣🤣🤣
bomby k tyci posloucham a Koreis tipoval ,ze
1. vypadneme s Brnem
2. vypadneme se Spartou
3. pak pred 7. utkanim se Spartou ,ze prohrajeme...
4. pak ze serie vyhraje Trinec
5. za stavu 2:2 ze uz to Trinec dotahne
6. za stavu 3:2 ze to Trinec otoci
a ted jsme si titul koupili... tak budto jako expert s nulovou uspesnosti moc expet neni , nebo ma proti nam komplex.. nevim co je horsi

Koreis tipoval ,ze
1. vypadneme s Brnem
2. vypadneme se Spartou
3. pak pred 7. utkanim se Spartou ,ze prohrajeme...
4. pak ze serie vyhraje Trinec
5. za stavu 2:2 ze uz to Trinec dotahne
6. za stavu 3:2 ze to Trinec otoci
a ted jsme si titul koupili... tak budto jako expert s nulovou uspesnosti moc expet neni , nebo ma proti nam komplex.. nevim co je horsi
Koreis není expert. Koreis je exkrement 🤷

Okénko do mládeže je tu. Že jsme na MS U18 vyhráli nad Finy 2 :1 a vítězný gól dával náš Tadeáš Cífka již zmíněno bylo. Pak došlo k jednomu velkému překvapení, když hlavního aspiranta na titul Kanadu porazili Švédové 4 :2 a před okamžikem se zrodila naprostá senzace - Lotyši porazili USA 5 :2!

Tak jsem konečně dočetl diskuzi. Včera jsem si dal skoro 12ti hodinovou směnu na Pernštýňáku. Záda mám jak paragraf, ale stálo to za to 💪 - perfektní večírek 🥳
Já se držel jen piva, ale co jsem koukal kolem sebe, tak tam lidi kromě vyjetého oleje pili úplně všechno 🤪
Dcera šla ráno po 2 hodinách spánku do školy, i když jsem jí nabízel, že může být doma. Odpoledne přišla, lehla a vypadá to, že bude tuhá až do rána 🤣

Už tady bylo napsáno asi vše, takže i já děkuji celému týmu, že to takhle zvládli a nemusíme se nervovat u G7 👍

Uf, tak je to doma. Včera jsem se vožral pod vobraz a dnes v práci jsem proseděl dopoledne na hajzlu😅. Serou mě dvě věci. Jedu dvacet kiláků do fanshopu pro mistrovskou kšiltovku a slečna mi tam řekne nemáme, nemáme vůbec nic. Jako v 2012 jsem tam jel úplně stejně a odpověď byla samozřejmě, že máme🤷. A druhá věc. Co je s autobusákem????
Na autobusáka taky pořád myslím :unsure: A zítra by něco málo mělo být k dostání...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno