Hokej

Žádného Jonese nás nestal. Hercik tu hrál pár minut ve čtvrté lajně. Kdyby dostal druhou lajnu a přesilovku. Tedy misto Jonese, tak můžeme objektivně hodnotit. Teď se můžeme jen hádat ale nevyresime nic, protože žádný prostor nedostal..
Ale dostal, bohužel za A prd..
A Jonese pustili kvůli němu, věřili Herčikovi.. 🤷

Dnes nám není přáno a my bychom netrefili ani prázdnou bránu, teď se fakt desim pověstné Třinecké kliky štěstí

Kondel mi přijde hrozně tezkopadny, to jeho bruslení mi přijde jako velké trápení.
Třeba to je nějakým zraněním, ale nevypadá úplně dobře na ledě

Ale dostal, bohužel za A prd..
A Jonese pustili kvůli němu, věřili Herčikovi.. 🤷
Když mu věřili, tak proč mu ten prostor teda nedali? No proč? To by mě fakt zajímalo. Hrál asi jeden zápas ve třetí jinak vše pár minut čtvrtá lajna, presilovka nula, tak tu nemel nesmysly...

Mne se letos v play off nelíbí to bránění jako v minulé sezoně za Hořaka. Třinec nám dával gól dva na nikoho. Těch oken tam máme letos hodně.

Když mu věřili, tak proč mu ten prostor teda nedali? No proč? To by mě fakt zajímalo. Hrál asi jeden zápas ve třetí jinak vše pár minut čtvrtá lajna, presilovka nula, tak tu nemel nesmysly...
Tak si ho srovnej s Hunterem dnes, taky šikovný, navíc rychlý a bojovný. Taky pár minut. Kdo je nebo byl vidět na ledě víc?

Tak si ho srovnej s Hunterem dnes, taky šikovný, navíc rychlý a bojovný. Taky pár minut. Kdo je nebo byl vidět na ledě víc?
Neřeš to teď na to nemám čas. Já ti jen říkám, že žádný prostor Jonese nedostal to je celé. Muzes si ty sestavy najit. Nějaký Fejes s tím nemá vůbec nic společného..

Stránský se toho taky nebojí, zkusme je víc řezat

Teď zpětné sekera jak prase, opět na to čumí, ale aby se Žabka nezlobil, tak to nepuskne

#momentumjetu

Hokej Mistrovstvi GIF by Seznam.cz

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno