Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Lauko nabídku opravdu dostal, a tak nastřelenou že se bude odmítat jen velmi stěží. Jakub Zbořil byl omyl. A bohužel hodně drahý omyl. Včetně odstupného. Ale co už? Jsou to peníze pana majitele a jeho sponzorů.

Je to už trochu starší článek, ale pro všechny zájemce pro orientaci v pokročilých statistikách je furt dobrej ⬇️
Díky, ten zbytek jsem vlastně neznal, ačkoli jako asi jsem to někdy slyšel, nevěděl, jsem , co to je.

Proč o tom tak mluvím- mě tyhle prediktivní modely celkem zajímají i z toho technického hlediska, jak jsou sestrojeny a tak :)

Zbořky je škoda. Celkově to mohl být super kauf, ale to se holt stane. Společně se Šustrem je to ale druhej týpek, který se u nás nechytil. A tak věřme našim obráncům, co máme. A pokud se nepletu, máme jich 7 (!), kteří by jinde hráli základ, možná i první lajnu.

Čero-Ludvig, Gazda-Hájek, Koště-Mikliš, Dvořka ...+ Hrádek, Tourigni ...Švec, Vápeník ...
Vyjadřuji se málo, ale po těch dobách co tu byly,je zajímavé jak se tu borec z NHL nevejde do sestavy... není to pěkný pocit? Nic proti němu,jen jak se to krásné otočilo, když nás zasypavali vápnem a teď toto... každopádně jsem rád a ať si každý myslí co chce... PS: navždy

Vyjadřuji se málo, ale po těch dobách co tu byly,je zajímavé jak se tu borec z NHL nevejde do sestavy... není to pěkný pocit? Nic proti němu,jen jak se to krásné otočilo, když nás zasypavali vápnem a teď toto... každopádně jsem rád a ať si každý myslí co chce... PS: navždy... je tu někdo kdo z vás ještě chodil hrát bendy na venkovní plochu bez střechy a bylo to ještě možné? Popř.menil puky za hokejky? 🤦😀

Díky, ten zbytek jsem vlastně neznal, ačkoli jako asi jsem to někdy slyšel, nevěděl, jsem , co to je.

Proč o tom tak mluvím- mě tyhle prediktivní modely celkem zajímají i z toho technického hlediska, jak jsou sestrojeny a tak :)
Před pár lety jsem měl stejný zájem a našel jsem diplomovou práci z KU FTVS, teď mi to nějak nejde najít. Ale můžeš se tam obrátit.

Lauko ještě tady není a Ludvig, o něm se tady básní víc jak měsíc, ale to je zatím tak vše. Zbořila asi škoda nebude, bohužel ten hráč hodně za očekáváním.

Jen malé opakování - sezóna začíná za více jak padesát dní ...
Mne osobně je jedno zda někdo prijde, nebo, však se neustále tvrdí, že už teď máme silný a široký kádr, tak o nic nejde. Jen jsem chtěl napsat, že dokud tady hráči nejsou, nelze s nimi počítat a hlavně u Ludviga se o jeho příchodu píše snad měsíc.

Regenda podepsal NHL přeci
Tak s tím se trošku počítalo, aspoň já jsem s tím počítal, že něco sežene....uvidíme až tým bude na ledě, co tu bude za posily....propulse říkal, ž etam bude i někdo, kdo se neoznámil, já mu věřím...

A jestli se fakt hodně nudíte, tak mi dejte nějaký tipy, zkušenosti atd. s Mallorkou. Příští rok je úplné zatmění Slunce, které bych chtěl vidět. A i když na Mallorce nebudou vyloženě ideální podmínky (pro víc "profi" pozorování) tak bych tam rád vyrazil - krátký relax a zatmění.
I vzhledem k tomu že se tam dostanu přímým letem z Pardubic atd. atd.

Beru cokoliv - místa, ceny, na co si dávat pozor atd.

😁🙂😉

A jestli se fakt hodně nudíte, tak mi dejte nějaký tipy, zkušenosti atd. s Mallorkou. Příští rok je úplné zatmění Slunce, které bych chtěl vidět. A i když na Mallorce nebudou vyloženě ideální podmínky (pro víc "profi" pozorování) tak bych tam rád vyrazil - krátký relax a zatmění.

😁🙂😉
Nejezdi tam 😅

😁🙂😉
Ceny normální, nic extrémního. El Arenalu bych se vyhnul.

😁🙂😉
Jen upřesním že pojedu nejspíš na vlastní pěst, čili letenky Ryanair a ubytko přes Airbnb...

Na Mallorcu se jezdí pozorovat kozy, o zatmnění Slunce se tam nikdo nezajímá. Hudba, tanec, chlast, drogy, takže při zatmnění Slunce pozor na péro.
To spíš sedí na Ibizu 🤣 ale i tak díky za příspěvek.

Jde mi asi hlavně o to na co si dát pozor, jinak se ve světě (snad) neztratím 😁

Na Mallorcu se jezdí pozorovat kozy, o zatmnění Slunce se tam nikdo nezajímá. Hudba, tanec, chlast, drogy, takže při zatmnění Slunce pozor na péro.
1752992341160.gif
Je fakt,že mallorskou divokou dlouhouchou kozu stojí za to aspoň jednou za život vidět..🙃

Jen bych rád připomněl, že se nacházíme na fanouškovském fóru, nikoli na oficiálním webu klubu. Nelze tedy očekávat, že vše, co se tu napíše, bude oficiálně potvrzené a stoprocentně platné.

Zároveň se tu trochu bijí dvě věci: na jedné straně zaznívá volání po tom, aby se nespekulovalo („o Ludvigovi se mluví už měsíc a pořád nic“), ale na straně druhé vlastně tlačíme na insidery, aby „něco pustili“ ještě předtím, než to klub vůbec oznámí – tedy logicky v době, kdy nic není potvrzeno, a právě tehdy spekulace vznikají.

Pokud někomu vadí, že se některé spekulace nenaplní, řešením by bylo nepsat vůbec nic, dokud se neobjeví oficiální zpráva na webu klubu. Vyhnuli bychom se tak domněnkám typu „ten má přijít a stále nic“ nebo „ten měl přijít a nakonec nepřišel – vidíte!“.

Nemyslím si ale, že by o takové fórum byl velký zájem. Diskuse, spekulace, domněnky – a tím pádem občas i rozchod s realitou – podle mě k fanouškovskému prostoru prostě patří. Důležité je jen mít na paměti, že nejsme tiskové oddělení klubu, a podle toho k informacím přistupovat.

Calm Down Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Naposledy upraveno:
Jen bych rád připomněl, že se nacházíme na fanouškovském fóru, nikoli na oficiálním webu klubu. Nelze tedy očekávat, že vše, co se tu napíše, bude oficiálně potvrzené a stoprocentně platné.

in Zároveň se tu trochu bijí dvě věci: na jedné straně zaznívá volání po tom, aby se nespekulovalo („o Ludvigovi se mluví už měsíc a pořád nic“), ale na straně druhé vlastně tlačíme na insidery, aby „něco pustili“ ještě předtím, než to klub vůbec oznámí – tedy logicky v době, kdy nic není potvrzeno a právě tehdy spekulace vznikají.

Pokud někomu vadí, že se některé spekulace nenaplní, řešením by bylo nepsat vůbec nic, dokud se neobjeví oficiální zpráva na webu klubu. Vyhnuli bychom se tak domněnkám typu „ten má přijít a stále nic“ nebo „ten měl přijít a nakonec nepřišel – vidíte!“.

Nemyslím si ale, že by o takové fórum byl velký zájem. Diskuse, spekulace, domněnky – a tím pádem občas i rozchod s realitou – podle mě k fanouškovskému prostoru prostě patří. Důležité je jen mít na paměti, že nejsme tiskové oddělení klubu, a podle toho k informacím přistupovat.

Calm Down Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Přesně a jasně popsáno, souhlas 👍🏻👍🏻👍🏻

😁🙂😉
Mallorca nevím... Ale hned vedle na Ibize žije v jeskyni poustevník - v 90. letech všem lidem z Pardubic a širokého okolí známý jak DJ A.B. :-)

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno