Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
je to všechno o rychlosti internetu.. já měl pomalejší a slabší internet a Tipsport se mi sekal, přešel jsem na výkonnější a všechno v pohoděPick řekl:Má někdo delší zkušenost jak si vede stream z extraligy na Tipsportu v porovnání s Hokejka TV? Z hokejky nejsem teda úplně unešen, na můj vkus se to seká až moc. Sice mám předplaceno na celou sezónu, ale na to sere pes. A dřív než budu řešit tipac bych rád věděl, jestli případně nepůjdu z bláta do louže nebo ještě do většího blátaA případně jak si tam vedou i ostatní sportovní streamy ..... Dik
Testoval jsem obojí a Tipsport mi přijde o něco lepší. Každopádně k ideálu má teda hodně daleko oobjí.Pick řekl:Má někdo delší zkušenost jak si vede stream z extraligy na Tipsportu v porovnání s Hokejka TV? Z hokejky nejsem teda úplně unešen, na můj vkus se to seká až moc. Sice mám předplaceno na celou sezónu, ale na to sere pes. A dřív než budu řešit tipac bych rád věděl, jestli případně nepůjdu z bláta do louže nebo ještě do většího blátaA případně jak si tam vedou i ostatní sportovní streamy ..... Dik
Stars řekl:https://mostecky.denik.cz/ctenar-reporter/prvni-ligovy-kapitan-litvinova-kyhos-oslavil-90-fanousci-ho-prekvapili-pochodem.html?consent=CPZD8gAPZD8gAD3ACBCSCyCsAP_AAEPAAATIIDoBhCokBSFCAGpYIIMAAAAHxxAAYCACABAAgAABABIAIAQAAAAQAAQgBAAAABQAIAIAAAAACEBAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAIQAAAAAAAiBAAAAAAABAAAAAAABAQAAAgAAAAAIAQAAAAAEAgAAAAAAAAAAAAAAAAQgAAAAAAAAAAAganAmAAWABUAC4AGQAQAAyABoADmAIgAigBMACeAFUAMQAfgBCQCIAIkARwAnABSgCxAGWAM0AdwA_QCEAEWALQAXUAwIBrADaAHyATaAtQBeYDJAGlANTAAAA.YAAAAAAAAAAA&sznclid=j-brsrm6vb24ubm5ubi7vLa4v7u5vrrz-7K-u7a5ure9vL6-oba2vfP76rK-ubi8vLm_uLa8ob-3ufPsssnLvbzJvbjJt822uLy-v8rLu7a5us2_t7nNvrjOu823&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=867801&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=867801&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=ScVIdjNZglQ-202301101426&dop_id=19133854
Sweník řekl:Četl jsem už předevčírem, moc hezké. Škoda že náš klub neudělal něco podobného pro pana Sekeru nebo Evžena Musila st. Sice se nedožili devadesáti, ale osmdesátiny měli.
Nebo alespoň o ničem takovém nevím, je to už dost let.
Je to tady už tvůj třetí nebo kolikátý příspěvek o tom jak je někdo hrozný borec, že navzdory sankcím obchoduje s Ruskem a jak my jsme blbci, že to neděláme. Chápu, že některým lidem je úplně jedno s kým obchodují a budou rádi budovat obchodní vztahy i s Hitlerem. Za mě je normální s Hitlerem neobchodovat a nic na tom nemění ani to, že se najde někdo komu to nevadí.Stars řekl:https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-zdani-klame-vetsina-zapadnich-firem-v-rusku-dal-vesele-podnika-40420622#utm_content=freshnews&utm_term=firmy%20d%C3%A1l%20podnikaj%C3%AD%20v%20rusku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Co kdo chce a na co si kdo hraje EU a Německo
av69 řekl:Je to tady už tvůj třetí nebo kolikátý příspěvek o tom jak je někdo hrozný borec, že navzdory sankcím obchoduje s Ruskem a jak my jsme blbci, že to neděláme. Chápu, že některým lidem je úplně jedno s kým obchodují a budou rádi budovat obchodní vztahy i s Hitlerem. Za mě je normální s Hitlerem neobchodovat a nic na tom nemění ani to, že se najde někdo komu to nevadí.
av69 řekl:Pokud ty příspěvky od tebe byly myšleny jako kritika, tak se upřímně omlouvám a beru zpátky. Bohužel často na internetu vidím právě narativ "podívejte jak s nimi všichni obchodují a jen my blbci přicházíme o peníze, pojďme s nimi obchodovat taky" a tak jsem tvoje příspěvky pochopil v tomhle duchu. Pokud to bylo naopak, tak se ještě jednou vážně omlouvám.