Emil Havránek
Hattrickový hrdina
- 2,170
- 1,747
Jsem bratom přál nějaké překvapení, ale je hotovo, vymalováno.
No nic, jdu se natáhnout, od jedné čekám pořádnou řež.
No nic, jdu se natáhnout, od jedné čekám pořádnou řež.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pavlík měl první třetinu víc jak 2,5gólu Švédsko...těch osm minut jsem trpěl,ale dobrý...můžu si dát Plzeň..možná dvě..8 minut vypadali Slováci vcelku nadějně
Podle me vypary z Parama vanou a padaj az v Mechove.... Proto tolik prechozenejch downovejch syndromu, ktery se jak na potvoru vsichni chytli za ruce a zacli fandit tomu ukradenymu cirkusu, kterej se pojmenoval mountfield hk.. Otazka je, proc to menezuje ten ztelesnenej mindrak z Polabin... Ale to asi proto, ze jinde by nic nedokazal, tak sel do tohohle ukradenymu podtymu ....
Nemůžeš od tohoto absolventa Vysoký školy života, katedry hokeje, čekat zázraky.Já to teda taky proletěl,ale James Bond,alias fordman,přišel do toho všeho dnes s myšlenkou,že do play off potřebujou mít pod kontrolou nasazování rozhodčích ,Ujčíka a média na svý straně...další doping na triku,první zápas na MS a tam tohle..tam musej sypat něco přímo do rozvodu vody,to není možný...
To je bez dneška,nebo s ním ? Dneska lenivý,starý Červus 1+ 2...![]()
Podle toho, co vidím na QuantHockey, kde už Červus má u sebe i ten dnešní zápis 1+2, tak to vypadá, že těch 80 kb je včetně dneška.
Láďo, ty si zase pil, že?Já myslím, že Karel si na tu přilbu měl dát spíš novýho papeže.
Ale stejně. Dokážete si představit, jak tam má vymalovaného Bureše?Nepil....to poznám z písma....já to radši smažu,myslel jsem to jako zajímavost a záměrně k tomu nic nepsal...byla to asi blbost..
hrej si - tu máš Kohouta!“ - Než Kohout, vůz i husárek bouch, bác! letí do kouta
Nebo konecnou.... To by ho mohl zazalovat Fananek za zneuziti loga Tri sesterAle stejně. Dokážete si představit, jak tam má vymalovaného Bureše?![]()
Pospec skautuje...Dáda Klubofka je teda extrémně mimo formu)))
mi přijde i lehce ovíněn, jak drmolíDáda Klubofka je teda extrémně mimo formu)))
Možná ty, ale já ho trochu znám víš?Láďo, ty si zase pil, že?![]()
Jj, jeho mamá to celkově řídila. A ji řídil katolický pánbůh….Neměl Karel už nějaké třenice u nás,skr víru,že mu do toho nějak kafrala rodina a tak ....nebylo tam něco takového ?
Hraní u nás nebylo časově kompatibilní se studiem církevního gymnázia. A to ještě netušil, že nás jednou koupi ďábel.Neměl Karel už nějaké třenice u nás,skr víru,že mu do toho nějak kafrala rodina a tak ....nebylo tam něco takového ?
Ať si každý jaký chce,každý jsme nějaký...ale ať to na to ledě není znát....v soukromí,jsme každý jiný...ale vím,že na tohle tenkrát z klubu byla kritika,že ho to negativně ovlivňovalo,ale úplně ty souvislosti neznám...Z první ruky vím, že Karlos byl takovej Ned Flenders bez kňoura![]()