Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Tak ten příspěvek je 2014.

Já spíš nechápu, co tím vůbec chtěla říct. Nebo ... to chtěla jako říct, že v televizi budou moct pracovat jen vyvolení ageofertu? Tak to se teda asi ztrapnila, když je v televizi dál.
To jsem si nevšiml.. Asi začala chodit do Agrofertu aspoň na brigády. :) Každopádně za těch deset let se v tom držení mikrofonu moc nezlepšila...

Hodil jsem to do článků
Těch článků vychází víc a víc na to že je červenec :)

Naposledy upraveno:
Těch článků vychází víc a víc na to že je červenec :)
Víš, jak musejí být ti "novináři" naštvaní? Z klubu nelezou obden žádná prohlášení, každý druhý den klub neohlašuje nějakou posilu nebo konec smlouvy a co oni mají dělat? Aby měli co žrát, musí začít psát články a něco vymýšlet, aby to mělo hlavu a patu. :p

Konečne dnes nastalo největší posílení, jsem za to rád, myslím ze do sezony jsme po tomto dobře složení.

Rozumím zde steskům na vytížení Herči, ale buďme realisti, první dvě lajny za co? Naposledy první dvě lajny v lepším klubu z mladých zvládnul jen Nečas. Když by přišel Lauko, tak mame s Kautem 12 špičkových hráčů pro své role. Samozřejmě Kaut nebude nějaký čas, nějaké další zranění přijdou, tak si zahraje dostatečně, ale pevné misto v prvních dvou? Nebuďme blázni.

Sobotka - dobrý rozhovor, je vidět ze to je myšlenkově dobře nasměrováno, najít si roli v týmu, každý. Mimochodem klub mi vychválil ten Červus, který podle mnohých tady byl jen kvůli penězum s vůbec tady nechtěl být, sralo ho to zde. No asi tak.

Za Kousyho ze zůstal jsem rad, ačkoliv mne sral, občas, často, tak vlastně z perspektivy a z té trojice to bylo smysluplné. Zohy už je proste starší a přijmout roli ve čtvrté nechtěl, tak ji bude brousit v Brně, ehm, Radil podle soupisky a jeho nastavení by se fakt nevešel ani do té páté, tam st jsou pravé Herca, Formánek, případně Rákoska, Stránský z béčka, kteří budou plně vytíženi a v případě zranění si áčko dají s chutí, a ne s despektem.
K tomu tučnému textu je potřeba doplnit, jak se už téměř rok traduje, že sem už nikdo nechce jít. Ani hráči, ani trenéři. Prý :)))

Já doufal,že je jak raketa,ne že chce raketu..🤷🤣
#penizekurvihokej #dedeknevicosprachama #hvezdnemanyry #zapivoaparek

Já doufal,že je jak raketa,ne že chce raketu..🤷🤣
#penizekurvihokej #dedeknevicosprachama #hvezdnemanyry #zapivoaparek
Houston Rockets Sport GIF by Sealed With A GIF

Pokud by k nám přišel Kevin Labanc, tak jsem si jej dovolil porovnat s námi často zmiňovaným Ondřejem Kašem.

Jsou stejný ročník (95), obdobná postava (OK je o 2 cm vyšší), mají prakticky stejný průměr bodu na zápas z NHL (KL měl poslední 2 sezóny slabé), jsou náchylní na zranění, když koukám na sestřihy videí, tak OK je možná bruslivější, branky dává více z jízdy, KL více z místa, má lepší střelu, připomíná mi Milana Hejduka.

Zkrátka, vypadá dobře, měla by to být velká posila. Samozřejmě s otazníky. Ale posilu jako hrom bez otazníků do extraligy nedostaneme...

A třeba to není on a vařím dle Babici 😁

„…každý den během těchto dvou týdnů dojíždím dvě hodiny z Brna do Pardubic, abych s ním mohl trénovat.“

Vzhledem k naší produktivitě a nbeproměňování šancí- jestli si tedy nechtěl prostě a jednoduše jen zvednout sebevědomí před startem nové sezony :)

Kombinace v přesilovce, resp. oslabení trénovat asi nepřijel.

Ale nějaké samostatné úniky, to jo. To nám šlo.

Asi se přejmenujeme z Dynama na Rakeťáky Pardubice, kolik raket se tu objevuje.

Si platíme noviny, nebo tisk štve, že o sobě nedáváme vědět a proto o nás nyní píšou prakticky denně, hrozny kolik článku na adresu Dynama vyjde

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno