Konečne dnes nastalo největší posílení, jsem za to rád, myslím ze do sezony jsme po tomto dobře složení.
Rozumím zde steskům na vytížení Herči, ale buďme realisti, první dvě lajny za co? Naposledy první dvě lajny v lepším klubu z mladých zvládnul jen Nečas. Když by přišel Lauko, tak mame s Kautem 12 špičkových hráčů pro své role. Samozřejmě Kaut nebude nějaký čas, nějaké další zranění přijdou, tak si zahraje dostatečně, ale pevné misto v prvních dvou? Nebuďme blázni.
Sobotka - dobrý rozhovor, je vidět ze to je myšlenkově dobře nasměrováno, najít si roli v týmu, každý. Mimochodem klub mi vychválil ten Červus, který podle mnohých tady byl jen kvůli penězum s vůbec tady nechtěl být, sralo ho to zde. No asi tak.
Za Kousyho ze zůstal jsem rad, ačkoliv mne sral, občas, často, tak vlastně z perspektivy a z té trojice to bylo smysluplné. Zohy už je proste starší a přijmout roli ve čtvrté nechtěl, tak ji bude brousit v Brně, ehm, Radil podle soupisky a jeho nastavení by se fakt nevešel ani do té páté, tam st jsou pravé Herca, Formánek, případně Rákoska, Stránský z béčka, kteří budou plně vytíženi a v případě zranění si áčko dají s chutí, a ne s despektem.