Emil Havránek
Hattrickový hrdina
- 3,075
- 4,159
Ta Škarkova smlouva je jednocestná. Tak to teda koukám jak puk.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Možná aby se Sharks vešli do platovýho minima...Ta Škarkova smlouva je jednocestná. Tak to teda koukám jak puk.
Hostování se nenašlo?#79 to bude mít těžký
Já to myslím kvůli číslu. Že to spousta fandů bere jako číslo spjate se Zohym.Hostování se nenašlo?
Chápu, ale dávali by mu číslo, kdyby tady od září nehrál?Já to myslím kvůli číslu. Že to spousta fandů bere jako číslo spjate se Zohym.
O hostování nic nevím
Třeba mě je úplně u prdele, jestli má 79 nebo 10, já chci vidět poctivou hru.Já to myslím kvůli číslu. Že to spousta fandů bere jako číslo spjate se Zohym.
O hostování nic nevím
Nechápu, proč jsme o Formana měli zájem, když jsme ho vůbec nepotřebovali.Do hry se mezitím vložily i Pardubice – po Ondřeji Miklišovi a Vladimíru Sobotkovi stály o dalšího plejera od znesvářené Sparty. „Já ale cítil, že na Kladno opravdu chci jít," uvedl Forman.
Jako indián do čtvrté řady dobrej, ale zároveň je mu už 34. zdroj: hokej.cz
To je docela zvláštní. Taky se mě to nezdá. Místní insideri potvrdí? I když vlastně útočníků máme máloNechápu, proč jsme o Formana měli zájem, když jsme ho vůbec nepotřebovali.
Bůhví jak to celé bylo. Jedna věc je zájem a jiná věc je, jestli dostal konkrétní nabídku na stůl.Nechápu, proč jsme o Formana měli zájem, když jsme ho vůbec nepotřebovali.
Asi dostal. Pochybuju, že by si to vymyslel. Asi někdo přemýšlel nad návratem Vondrce doleva a posunutím Mandyho výš. Pak by checking line Vondrc - Poula - Forman dávala smysl. A nebyla by patrně vůbec špatná.Bůhví jak to celé bylo. Jedna věc je zájem a jiná věc je, jestli dostal konkrétní nabídku na stůl.![]()
Máš pravdu, jen škoda že Formes i Robin jsou menšího vzrůstu. U Robina to chápu, ten rodiče přerostl o dost, ale Formes ty centimetry nepodědil, což je škoda. Je dobrý, že oba kluci z regionu a vztahem ke klubuPardubické béčko v přípravě ušetří při cestování síly, nejdelší – dvouhodinový – výjezd si udělá do Litoměřic. Program si zpestří přátelákem proti druholigovému Vrchlabí, odkud před třemi lety paradoxně do Chrudimi putovala prvoligová licence. Generálkou na Maxa ligu bude souboj s áčkem v Chrudimi, pro mladé hráče v rezervě tak půjde o obrovskou motivaci ukázat se. Do extraligy by letos mohli nakouknout třeba útočníci František Formánek s Robinem Kaplanem, za sebou mají vynikající ročník a jistě se budou dál zlepšovat.
Přípravné zápasy
5. srpna – Jihlava (V)
14. srpna – Jihlava (D)
19. srpna – Třebíč (D)
21. srpna – Kolín (V)
26. srpna – Litoměřice (V)
27. srpna – Vrchlabí (V)
2. září – Třebíč (V)
4. září – Pardubice A (D)
V Mechově nechávají děti podepisovat brutální smlouvy, Petra Moravce pustili za moře jen na jednu sezónu a přes zájem ho už za oceán nepustili, vyhrožovali pokutami a pak ho dusi ho mezi 4 lajnou a Kolínem, než aby dostal šanci tak raději dovedou levného cizince. Takových kluků je tam víc.Sousedi mají problém. Ale stát se to může jakémukoliv mužstvu. Jejich nadějný brankař z dorostu jim chce zmizet za moře, konkrétně do WHL, do Brandonu Wheat Kings, který jej draftoval. Dokonce o tom vyšel článek na hokej.cz. Kmoníček web donutil článek stáhnout a prohlásil, že dotyčný do Kanady rozhodně neodejde. Jsem tedy zvědavý, jak to celé dopadne? Ale myslím si zároveň, že jim i přes platnou smlouvu zamává a zmizí.
![]()
Filip Ruzicka - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Filip Ruzicka, 2008-03-24 Trinec, CZE Czechia. Most recently in the WHL with Brandon Wheat Kings. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Ja jsem pro název Hokej, aby si to Fšichni zapamatovali, že je to diskuze o hokejiKdyž jsme v té okurkové...
1. srpna, na 11. výročí fóra, budu z důvodu přehlednosti obsah tohoto vlákna přesouvat do archivu a pojedeme "nanovo".
Jste pro zachování názvu "Hokej" nebo pro změnu názvu na "Hlavní diskuze" ??
Klidně napište svůj názor pokud k tomu máte více, ale ať to tu zbytečně nezasíráme příspěvky:
- zachovat "Hokej"
- změnit na "Hlavní diskuze"
Díky![]()
jo,jo... tam to mladí a nadějní hráči mají extremně blbé... pan trenér... víc nebudu komentovat... múj klub je Dynamo - tam ať si to dělají jak chtěj, nezájem...V Mechově nechávají děti podepisovat brutální smlouvy, Petra Moravce pustili za moře jen na jednu sezónu a přes zájem ho už za oceán nepustili, vyhrožovali pokutami a pak ho dusi ho mezi 4 lajnou a Kolínem, než aby dostal šanci tak raději dovedou levného cizince. Takových kluků je tam víc.
aby v tom nebyl "hokej"?Ja jsem pro název Hokej, aby si to Fšichni zapamatovali, že je to diskuze o hokeji![]()