Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 105 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 587 krát
Re: Hokej
Úplně si nemyslím že změna trenéra reprezentace něco zásadního změní. Ať už kdokoli bude pracovat se stejným materiálem. Představa, že Jalonen nechal mimo nominaci deset top hráčů ve formě, je trochu naivní. Prohráváme, protože jsme horší.
A to fakt nejsem Jalonenův fanoušek. A pokud skončí, líto mi to nebude. Ale představa, že přijde Rulíķ a budeme hrát líp... No, nevím, nevím.
A to fakt nejsem Jalonenův fanoušek. A pokud skončí, líto mi to nebude. Ale představa, že přijde Rulíķ a budeme hrát líp... No, nevím, nevím.
- Štenkovan
- Dal "To se mi líbí": 3 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 72 krát
Jenže ono bez betonu nemusíme postoupit. Kolik soupeřů nám dovolí otevřít hru a zároveň je porazit. My už si nemůžeme dovolit hrát tenhle hokej ani na Němce. Takhle můžeme hrát na Maďary, Poláky. A to je každýmu kdo na tu střídačku vleze jasny. Takže změna herního stylu se moc konat nebude.
-
- Dal "To se mi líbí": 38 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 76 krát
Jde o tajming a o aroganci oprenou zřejmě o zákulisní informace. Nesympatické, velkohubé, bohurovné…
A navíc nesouhlasím s tim jeho gró, ze za tuhle bídu muže Jalovec
Jak psal Tomaso, jde o kvalitu kádru, resp. Kvalitu útoku, pač obranu máme špatnou již dekády….
I když statisticky vzato, úspěchy po horším období, potažmo zlepšení herního projevu, českého hokeje dělali na lávce spíše impulsivní cholerici, nežli hodní strejdove, ať už jsou z Finska, Mongolska nebo Horního Jeleni….
-
- Dal "To se mi líbí": 169 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 226 krát
Lotyši parádní turnaj
po tom výplachu s Kanadou jsem nečekal že postoupí do čtvrtfinále a budou trápit Švédsko.... Upřímně pohyb měl náš tým jeden z nejhorších na šampionátu i Slováci lépe bruslili... Líbil se mi rozhovor s Rulíkem přesně tam vystihnul co jsem tady psal podobný styl jako Amíci hrála naše U20 na MS... To je prostě moderní hokej který přináší výsledky né čekat v pěti lidech na své modré nebo když má soupeř puk stahovat se v pěti do boxu před bránu
jestli Hadamczik sebere odvahu a nahradí Jalonena Rulíkem garantuju vám že příští rok bude hrát repre svižný útočný hokej ... Rulík si umí vybrat typy hráčů a klidně ať zase vypadneme ve čtvrtfinále ale proboha tuhle sracku už nikdy nechci vidět
-
- Dal "To se mi líbí": 22 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 58 krát
Ten tým byl hrozně blbě složenej a a je otázka jestli za to Jalonen vůbec může, nebo do jaké míry to mohl měnit. To, že se berou oblíbenci, to bylo i roky předtím, ale ta kvalita byla u nás před 10 lety jinde. Dneska ohrnovat nos nad hráči co jsou lepší, nebo aspoň mají formu tak to v době kdy těch kvalitních hráčů opravdu moc nemáme je smutný.
HC Doufáme Pardubice
HC Drama Pardubice
HC Drama Pardubice
- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 105 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 587 krát
Je to masakr, jak jsou ty nůžky otevřený a jak se dál otevírají mezi NHL a Evropou. Trochu mi to připomíná basket. V Evropě se hraje dobrej, Euroliga a tak, a pak člověk vidí NBA.
Kanadskej tým je složenej z neúspěšných týmů a to ani zdaleka ne z lídrů těch klubů. Potkaji se pár hodin před turnajem a pak si dokráčí do finále.
-
- Dal "To se mi líbí": 564 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 339 krát
pokud se říká, že zahraniční hráč musí být lepší než domácí....tak trenér Jalonen přepsal historii, prohrál s Rakouskem, Lotyšskem, a uhrál nejhorší umístění v historii, nebavím se o hráčském materiálu, o tom se nemá cenu bavit, když náš nejlepší hráč je R. Červenka 37 let, pokolikáté zasebou, klobouk dolů před ním a potlesk

- stará hokejka
- Obdržel "To se mi líbí": 146 krát
Výsledky stejný, ano, dejme tomu, Ale občas se na to dalo kurva koukat a hráli jsme hokej, i když třeba horší než soupeř, ale hokej proboha.
To vymyslela fakt hezky a ty jí za to ještě zatleskáš :)
Tu medaili uhráli kluci sami, trochu neposlušně a s jistou dávkou štěstí, který nechodí rok co rok, protože ubránit by nešla :)
- Muf
- Dal "To se mi líbí": 12 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 275 krát
Stejně je zábava jak všichni do jednoho sledují, co Dědek na svůj Tweet napíše.
Jeho profil, jeho názor. Já mám třeba trochu odlišný, ale ten jeho respektuji.
Někdy mám pocit, že kdyby Dědek ráno sdílel foto svojí stolice, tak se k tomu vyjádří přinejmenším 2/3 sportovních redaktorů a Koreis k tomu přihodí tematický pořad s řadou zajímavých hostů.

Jeho profil, jeho názor. Já mám třeba trochu odlišný, ale ten jeho respektuji.
Někdy mám pocit, že kdyby Dědek ráno sdílel foto svojí stolice, tak se k tomu vyjádří přinejmenším 2/3 sportovních redaktorů a Koreis k tomu přihodí tematický pořad s řadou zajímavých hostů.

-
- Dal "To se mi líbí": 64 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 148 krát
Nejlepší by bylo přeci držet hubu, kritizovat je zakázano, nejhorší umístění v historii repre nikoho nezajímá, však za rok jsem tu zas, Jalonen za nic přeci nemůže, to je bůh :-) Jo být tam Růžička, tak může lézt kanálama nebo Lojza kdyby toho docílil....ale Finského stratéga, který vymyslel repre styl zalezte do obrannýho pásma a braňte to, když tam budeme góla nedostaneme....na toho nám nešahejte, však nám přinesl po 10 letech medaili, tak co chcete...zavřete hubu a šoupejte nohama všici...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré...