Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
- Muf
- Dal "To se mi líbí": 12 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 275 krát
Re: Hokej
Již před turnajem jsem čekal průser.
Osobně jsem nepochopil proč tam jel Jordán, Sobotka, Kaut nebo třeba bez formy Tomášek a Košťálek, který neměl kdovíjaký konec sezóny.....
Jímá mne hrůza, když si uvědomím, že vlastně moc dalších možností výběru Jalonen neměl
Osobně jsem nepochopil proč tam jel Jordán, Sobotka, Kaut nebo třeba bez formy Tomášek a Košťálek, který neměl kdovíjaký konec sezóny.....
Jímá mne hrůza, když si uvědomím, že vlastně moc dalších možností výběru Jalonen neměl

- digitalmouse
- Administrátor
- Dal "To se mi líbí": 251 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 351 krát
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal "To se mi líbí": 809 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 582 krát
K Dědkovu vyjádření jen za sebe říkám, že Jalonen už týmu nemá co dát, ale je mi srdečně jedno jakou národnost bude mít nový trenér. Tohle Dědkovo lpění pouze na českých a slovenských hráčích a trenérech nechápu. Nevidím důvod proč by repre nemohl trénovat kvalitní zahraniční trenér a i Dynamu by nějaký kvalitní zámořský hráč jen prospěl jako už mnohokráte v minulosti.
- Muf
- Dal "To se mi líbí": 12 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 275 krát
Já si dovedu představit klidně Hynka s Augustou, nebo Rulíka s T.Martincem. Třeba Alby s Prospalem....av69 píše: ↑25 kvě 2023 18:00 K Dědkovu vyjádření jen za sebe říkám, že Jalonen už týmu nemá co dát, ale je mi srdečně jedno jakou národnost bude mít nový trenér. Tohle Dědkovo lpění pouze na českých a slovenských hráčích a trenérech nechápu. Nevidím důvod proč by repre nemohl trénovat kvalitní zahraniční trenér a i Dynamu by nějaký kvalitní zámořský hráč jen prospěl jako už mnohokráte v minulosti.
Potenciálních kandidátů je dost, ale jaksi ten materiál chybí.
- Štenkovan
- Dal "To se mi líbí": 3 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 72 krát
Repre žádnej trenér nepomůže. Dokud nebude z čeho brát tak bude obrázek pořád stejnej. Když to odpískaj kluci z NHL tak je jedno kdo je na střídačce. V Extralize nemáme konkurence schopný hráče na tyhle úrovni hokeje. Protože řekněme si otevřeně koho nechal doma kdo by mu přijel, aby to mělo smysl. A i když na lavičku přijde Bůh tak s tím co je k dispozici musí hrát proti týmům jako je Canada, Amerika, Švédové, Finové zandoura a modlit se, že se dvakrát z 10 strel trefíme a gólman to zavře. Jak by jsme hru otevřeli tak nám nařežou co se do nás vejde. Tedy pokud se nebudou za stavu o pět gólů šetřit.
-
- Dal "To se mi líbí": 564 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 339 krát
Nestrašil....2 roky ho opomíjí...za mě jeden z nejlepších hráčů play offŠtenkovan píše: ↑25 kvě 2023 18:08 Repre žádnej trenér nepomůže. Dokud nebude z čeho brát tak bude obrázek pořád stejnej. Když to odpískaj kluci z NHL tak je jedno kdo je na střídačce. V Extralize nemáme konkurence schopný hráče na tyhle úrovni hokeje. Protože řekněme si otevřeně koho nechal doma kdo by mu přijel, aby to mělo smysl. A i když na lavičku přijde Bůh tak s tím co je k dispozici musí hrát proti týmům jako je Canada, Amerika, Švédové, Finové zandoura a modlit se, že se dvakrát z 10 strel trefíme a gólman to zavře. Jak by jsme hru otevřeli tak nám nařežou co se do nás vejde. Tedy pokud se nebudou za stavu o pět gólů šetřit.
-
- Dal "To se mi líbí": 7 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 11 krát
Jiny trener pomuze v tom, ze budeme hrat hokej. To, ze vysledek bude uplne stejny, ale aspon se na to bude dat divat. A je jedno jestli prohrajeme 3:0, nebo 6:2 co se tyce umisteni.
-
- Dal "To se mi líbí": 22 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 225 krát
Re: HokejČau nevíte proč v tipovačce nelze Kanada-Finsko _
Omluva, měl jsem konec tipu 15:20, nějak mne to ujelo, teď jsem to změnil, případně kdo nestihne, tipy mne pošlete do zpráv, přijímám tipy do 19:30, pak to tam nasázím.
https://tipovacka.hcpcefans.cz #hcdynamo
-
- Dal "To se mi líbí": 22 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 225 krát
S tím nesouhlasím, nemusíme chodit daleko, podívejme se do extraligy, je otázka mixu, rozpoložení, když nejsou hvězdy, můžeš hrát atraktivni hokej. My porazili jenom Slovensko, jinak ani ty Lotyše, styl hry byl ostudný, a to není jen o hráčích. Omluva klukům z Varu, ale opravdu oni v repre nemají co dělat, nejhorší na tom je, ze byly spíše ti lepší. Nestrašil, Lauko, Vrána někdo z dvacítek, bylo by to horsi? Prohráli bychom i s těmi Slováky? Neříkám to starší, ale co třeba v repre dělal Tomášek, v extralize forma mizerná, to nikdo v extralize nemel lepší formu? Špaček hrál hrozně, ale v sestavě byl za sezónu právem, to se stane. Ale nesmis tam brát i ty, o kterých to víš ze to je nic moc. Otázka je styl hry, možná i tam byl zakopaný pes třeba hry prave Spačka.Štenkovan píše:Repre žádnej trenér nepomůže. Dokud nebude z čeho brát tak bude obrázek pořád stejnej. Když to odpískaj kluci z NHL tak je jedno kdo je na střídačce. V Extralize nemáme konkurence schopný hráče na tyhle úrovni hokeje. Protože řekněme si otevřeně koho nechal doma kdo by mu přijel, aby to mělo smysl. A i když na lavičku přijde Bůh tak s tím co je k dispozici musí hrát proti týmům jako je Canada, Amerika, Švédové, Finové zandoura a modlit se, že se dvakrát z 10 strel trefíme a gólman to zavře. Jak by jsme hru otevřeli tak nám nařežou co se do nás vejde. Tedy pokud se nebudou za stavu o pět gólů šetřit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://tipovacka.hcpcefans.cz #hcdynamo