Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
-
- Obdržel "To se mi líbí": 61 krát
Re: Hokej
Ohledně návštěvnosti máme, bohužel, pouze jednoho soupeře - Spartu. Ostatní jsou daleko za námi. A dodám rovnou, že z různých, leč objektivních příčin. Ale zpět k absolutním hodnotám: Hockeytown - 10.088. Spatra v pronajatém - 17.220. Věřím, že si ke sto letům nadělíme i v nastávajícím ročníku nejvyšší návštěvnost. A samozřejmě něco navrch.
-
- Dal "To se mi líbí": 567 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 589 krát
Anebo zkrátka.. :-)
Edit: I téhle hudby je na něj škoda. Jeho mindráček baví, s tím červeným nosem vypadá přesně dle svého psaní. Místo aby se radoval, že fotbalisté konečně mají úspěchy a budou mít zaslouženě krásný stadion, stále rýpe do pardubického hokeje. Který jen tak mimochodem ten rádoby hradecký nikdy nepřekoná.. Pardubice budou v hokeji oproti Hradci vždy ve šlechtickém stavu. Hradec bude časem zase jen farma.. Ale nevidím na tom nic zlého, já si jich vždy vážil, než začaly rýpat všechny rychlokvašky..
My na ně ve fotbale taky nikdy mít nebudeme, alespoň v dohledné době. A nestydím se za to. I jsem jim fandil v pohárech kdysi.. A budu klidně zase, když budou úspěšní.
- Dynamík Jistič
- Dal "To se mi líbí": 15 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 200 krát
Tak na dresech logo ke 100 letům klubu je. A to dokonce několikrát. Všimněte si těch vodoznaků

A teď všichni najednou! Ať vypuknou ovace! Zakřičíme na ty sráče! Zakřičíme na ty sráče! Pardubice v extralize, Pardubice v extralize, Pardubice v extralize!! 

- Itchy
- Dal "To se mi líbí": 100 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 237 krát
Dres je samozřejmě strašně subjektivní téma. Mně vlastně jenom zajímá, jak těm dresům budou kmitat nožičky....
Co se týče výsledkových předpokladů, vidím to spíš na souboj o trojku.
Věřím ale, že to v průběhu sezony naladíme a zkušenosti pomůžou....
Pojďme si užít mimořádnou sezonu :-)
Co se týče výsledkových předpokladů, vidím to spíš na souboj o trojku.
Věřím ale, že to v průběhu sezony naladíme a zkušenosti pomůžou....
Pojďme si užít mimořádnou sezonu :-)
-
- Dal "To se mi líbí": 19 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 22 krát
Upřímně, podoba dresu je to poslední, co mě zajímá. Nevím, kde se vzala teze, že čím čistší dres, tím krásnější. Za mě je dres ok - odpovídá ekonomické situaci klubu. Naopak bych řekl, že zbytek extraligy nám může množství log na dresu (tedy sponzorů) závidět.
Pokud tady zní hlasy, že by klub měl mít ostřejší lokty a při jibulejní sezoně na sponzory zatlačit, aby nechtěli mít své logo na dresu (nebo aby to logo nebylo tolik vidět a bylo třeba v týmových barvách), tam těmto lidem doporučuju, aby vzali pár milionů ze svého, poslali je klubu a proti tomu nechtěli žádné plnění :)
Pokud tady zní hlasy, že by klub měl mít ostřejší lokty a při jibulejní sezoně na sponzory zatlačit, aby nechtěli mít své logo na dresu (nebo aby to logo nebylo tolik vidět a bylo třeba v týmových barvách), tam těmto lidem doporučuju, aby vzali pár milionů ze svého, poslali je klubu a proti tomu nechtěli žádné plnění :)
-
- Dal "To se mi líbí": 97 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 427 krát
Vzal si mi to z ust, tak to proste je.Forbit píše: ↑14 zář 2022 09:36 Upřímně, podoba dresu je to poslední, co mě zajímá. Nevím, kde se vzala teze, že čím čistší dres, tím krásnější. Za mě je dres ok - odpovídá ekonomické situaci klubu. Naopak bych řekl, že zbytek extraligy nám může množství log na dresu (tedy sponzorů) závidět.
-
- Dal "To se mi líbí": 31 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 61 krát
tau: Presne, blazni, ale super! :)
Stars: Chapu, osobne si vazim kazdyho sponzora co kdy s klubem spojil svy jmeno a podporil ho. Ted je pry strategie jina nez za Zbynka - od mensich firem, jdeme k tem vetsim. Ja bych to treba urcite kombinoval s mensimi, aby se klub opiral o mistni male a stredni firmy. Ale jakkoliv - proc bychom nemeli kritizovat? Kvuli tomu, nez nekdo neco plati?
Prece fanousci nebudou nikdy uplne zticha - dresy a dalsi veci proste beru jako promarnenou prilezitost nekam veci posunout, zvlast kdyz slavime tu 100.
A urcite patrim k tem, kdo je Petru Dedkovi neskutecne vdecnej, ze tu ten hokej zachranil.
Apropos ...zapomel jsem uplne podekovat za tipovacku! Nebo spis pochvalit, protoze jsem s tipovanim taky na stiru, navic casove bych to urcite zapominal :))
Ale super prace!
Stars: Chapu, osobne si vazim kazdyho sponzora co kdy s klubem spojil svy jmeno a podporil ho. Ted je pry strategie jina nez za Zbynka - od mensich firem, jdeme k tem vetsim. Ja bych to treba urcite kombinoval s mensimi, aby se klub opiral o mistni male a stredni firmy. Ale jakkoliv - proc bychom nemeli kritizovat? Kvuli tomu, nez nekdo neco plati?
Prece fanousci nebudou nikdy uplne zticha - dresy a dalsi veci proste beru jako promarnenou prilezitost nekam veci posunout, zvlast kdyz slavime tu 100.
A urcite patrim k tem, kdo je Petru Dedkovi neskutecne vdecnej, ze tu ten hokej zachranil.
Apropos ...zapomel jsem uplne podekovat za tipovacku! Nebo spis pochvalit, protoze jsem s tipovanim taky na stiru, navic casove bych to urcite zapominal :))
Ale super prace!
-
- Dal "To se mi líbí": 401 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 181 krát
Mají inzerenti-sponzoři viditelně označené SkyBoxy tak, aby diváci v hale viděli, kde kdo "fandí"?
Samozřejmě, že jde o škváru, samozřejmě, že jde o zviditelnění firem.
Mně by se víc líbilo, kdyby se na veřejnosti vědělo, že třeba firma XY ustoupila v letošní sezóně stému výročí a nepotřebuje potvrzovat svoji účast logem velikosti 200 x 100 mm na dresu a odřeným logem 2000 x 1000 mm pod ledem...
Klub by měl vymyslet akce na zviditelnění těchto firem jednou z nepřeberných komunikačních možností v hale.
To by byl příspěvek ke stému výročí.
Jestli se někomu líbí počmárané dresy a led v maximálních rozměrech => proti gustu žádný dišputát.
Má Dědek pětkrát D+D Real na svém audi (jestli se nepletu se značkou)?
Jsem troškař a detailista, uznávám.
Já věděl, že to neprojde, já to jen navrhoval.
Samozřejmě, že jde o škváru, samozřejmě, že jde o zviditelnění firem.
Mně by se víc líbilo, kdyby se na veřejnosti vědělo, že třeba firma XY ustoupila v letošní sezóně stému výročí a nepotřebuje potvrzovat svoji účast logem velikosti 200 x 100 mm na dresu a odřeným logem 2000 x 1000 mm pod ledem...
Klub by měl vymyslet akce na zviditelnění těchto firem jednou z nepřeberných komunikačních možností v hale.
To by byl příspěvek ke stému výročí.
Jestli se někomu líbí počmárané dresy a led v maximálních rozměrech => proti gustu žádný dišputát.
Má Dědek pětkrát D+D Real na svém audi (jestli se nepletu se značkou)?
Jsem troškař a detailista, uznávám.
Já věděl, že to neprojde, já to jen navrhoval.
- Štenkovan
- Dal "To se mi líbí": 3 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 58 krát
Darky k permici u me hodne pobavili. Velka taska asi na pridel golu co budem dostavat. Bryle asi, aby nebyla videt mase strasna hra. Klicenka asi, aby bylo moznost po vypadnuti zamknout. Ale si to bude tim, ze tyhle veci nechci dostavat pripadaj mne takovy zbytecny.
-
- Dal "To se mi líbí": 3 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 98 krát
ad dresy - Nechodim se divat na dresy, ale na hokej,kterej predvadej. Kdyz budou po hristi litat a zrat led, at maji na sobe klidne treba pytel od brambor polepenej 150ti logama, mne je to fuk. A ze tam ma Dedek spoustu svyho? Plati, tak at ma. Nebo by bylo lepsi mit cistej dres a v kabine Dusky aspol?
ad tipovacka - kloboucek a velkej dik
- WalkingDude
- Dal "To se mi líbí": 25 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 279 krát
Neresi se ze je to porazitkovany logama, ale ze to je udelany nevkusne (barvy, tvary, pozice). Nikdo nevycita sponzory.zeno píše: ↑14 zář 2022 13:35 ad dresy - Nechodim se divat na dresy, ale na hokej,kterej predvadej. Kdyz budou po hristi litat a zrat led, at maji na sobe klidne treba pytel od brambor polepenej 150ti logama, mne je to fuk. A ze tam ma Dedek spoustu svyho? Plati, tak at ma. Nebo by bylo lepsi mit cistej dres a v kabine Dusky aspol?
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
-
- Dal "To se mi líbí": 22 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 200 krát
Chce se mne zvracet, ten člověk proleze řitní otvory všeho co jde, zajímalo by mne čím argumentuje.Gumid píše:
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://tipovacka.hcpcefans.cz #hcdynamo