Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
-
- Dal "To se mi líbí": 31 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 61 krát
Re: Hokej
Ze je pred zimakem fronta, je super. Proste v tech lidech to zije! :)
A je to super ...!!!
Na druhou stranu, proc to menit? Proc se snazit mit lepsi dresy? Upravenou soupisku?
Pardubicky hokej je 3. ve sledovanosti na socialnich sitich.
Spokojenost ...ne u me. Me tohle vadi. Ja cekal, ze budeme - podobne jako v pripade kritiky deni v hokeji - na spici i jinde: v grafice, informacich, treba v charitnich vecech. Ne - facebook, autogramiady a tak. Nic proti tomu, ale me proste u toho klubu neco chybi. Zvlast, kdy slavime tu "stovku"!
A je to super ...!!!
Na druhou stranu, proc to menit? Proc se snazit mit lepsi dresy? Upravenou soupisku?
Spokojenost ...ne u me. Me tohle vadi. Ja cekal, ze budeme - podobne jako v pripade kritiky deni v hokeji - na spici i jinde: v grafice, informacich, treba v charitnich vecech. Ne - facebook, autogramiady a tak. Nic proti tomu, ale me proste u toho klubu neco chybi. Zvlast, kdy slavime tu "stovku"!
-
- Dal "To se mi líbí": 567 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 589 krát
Osobně jsem čekal i trochu větší propagaci B týmu. Já vím, že každá maličkost něco stojí a ten rozpočet (nejen) kvůli tomu hodně narostl. Ale třeba představit dresy, kapitána, občas nějakou akci v Chrudimi.. Za mne škoda..Valda píše: ↑13 zář 2022 16:28 Ze je pred zimakem fronta, je super. Proste v tech lidech to zije! :)
A je to super ...!!!
-
- Dal "To se mi líbí": 3 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 16 krát
U dresů se mi nelíbí dvě věci...
1) 5 log D+D - úplně zbytečný.... ( chápu, majitelovo, chce být vidět...ale co je moc, to je moc )
2) nápis Fortuna na žlutém podkladu ( kdyby nápis FORTUNA černým písmem bez podkladu - vůbec by mě to nevadilo )
na druhou stranu chci fandit co nejdéle v sezóně, takže snad až do finále, koukat na super hráče a to stojí prachy...a prachy to jsou sponzoři...
1) 5 log D+D - úplně zbytečný.... ( chápu, majitelovo, chce být vidět...ale co je moc, to je moc )
2) nápis Fortuna na žlutém podkladu ( kdyby nápis FORTUNA černým písmem bez podkladu - vůbec by mě to nevadilo )
na druhou stranu chci fandit co nejdéle v sezóně, takže snad až do finále, koukat na super hráče a to stojí prachy...a prachy to jsou sponzoři...
-
- Dal "To se mi líbí": 25 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 16 krát
Diskuze o dresech už zde byla vyčerpaná, přesto mně to nedá. Zejména ty bílý jsou velebnosti fakt hnus. To snad radši už černý, teda za předpokladu, že na nich bude černá reklama.
-
- Dal "To se mi líbí": 146 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 85 krát
Kecy, zatáhne se to vrstvou ledu trochu rozjezdí a bude to vidět jako i minulou sezónu..WalkingDude píše: ↑13 zář 2022 17:39 Kdyz takhle vypadaji dresy, tak se neodvazuji domyslet jak bude vypadat ledova plocha. Puk neuvidime...
- Dynamík Jistič
- Dal "To se mi líbí": 15 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 201 krát
Kdybychom měli na dresu dohromady 4 sponzory, tak by ten dres taky vypadal trochu jinak mistře Špryňare
Ale nějak tam chybí F.O.P.
Ale nějak tam chybí F.O.P.
A teď všichni najednou! Ať vypuknou ovace! Zakřičíme na ty sráče! Zakřičíme na ty sráče! Pardubice v extralize, Pardubice v extralize, Pardubice v extralize!!