Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
-
- Dal "To se mi líbí": 20 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 25 krát
Re: Hokej
Stadion samozřejmě splňuje požadavky i na postavení kamer. Foto z pce deníkudigitalmouse píše: ↑02 úno 2023 16:27 Procházel jsem fotky stadionu a nějak jsem nenašel místo kam se postaví TV kamery...jsem zvědavý na přenos.

- digitalmouse
- Administrátor
- Dal "To se mi líbí": 202 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 287 krát
- Kontaktovat uživatele:
- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 104 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 534 krát
"Třešničkou" na za mne velmi nepovedeným dortu, kterej nese název CFIG arena, je plot z tak 80. let, kterej areál dál oplocuje. Někde je úplně rezavej, někde pobořenej, ze strany od nábřeží jsou v něm díry, ze kterých vedou nový schody do areálu. Působí to ostudně.
Úplně se nedivím Charvátovi, jehož primátorskej pomník to měl být, že na téma stadion už žádný komentáře, pokud mi něco neuniklo, neposkytuje. Nakonec s tím nebude chtít být spojován vůbec nikdo. Prostě "to" vzniklo.
Úplně se nedivím Charvátovi, jehož primátorskej pomník to měl být, že na téma stadion už žádný komentáře, pokud mi něco neuniklo, neposkytuje. Nakonec s tím nebude chtít být spojován vůbec nikdo. Prostě "to" vzniklo.
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak je ten stadion hroznej, jen co je pravda. To snad i v Bohdanči, když byl novej, vypadal líp.

-
- Dal "To se mi líbí": 345 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 188 krát
Ale má skyboxy a je vidět na zámek :) to je při zápase důležité.digitalmouse píše: ↑02 úno 2023 17:32 Jinak je ten stadion hroznej, jen co je pravda. To snad i v Bohdanči, když byl novej, vypadal líp.
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice souhlasím s tím že nechtějí mluvit za sportovce, ale šlo to říct líp. 
https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/o ... 39c995dc55

- Muf
- Dal "To se mi líbí": 10 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 232 krát
Ano vypadal a i nyní, když se o něj starají amatéři a nadšenci působí příjemně.digitalmouse píše: ↑02 úno 2023 17:32 Jinak je ten stadion hroznej, jen co je pravda. To snad i v Bohdanči, když byl novej, vypadal líp.
Tohle si prostě pardubický fotbal nezasloužil. Bude si muset pár generací na něco důstojnějšího počkat.
Mimochodem byly již někde zveřejněny podmínky nájemní smlouvy? To by mohlo být také zajímavé čtení.
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já tam dlouho nebyl, musím se tam asi zajít podívat. Kdysi jsem bydlel pár bloků (a 5 minut chůze) od něho a zažil jsem jak otevření tak pak celou jízdu až do 1. ligy.Muf píše: ↑02 úno 2023 17:48 Ano vypadal a i nyní, když se o něj starají amatéři a nadšenci působí příjemně.
Tohle si prostě pardubický fotbal nezasloužil. Bude si muset pár generací na něco důstojnějšího počkat.
Mimochodem byly již někde zveřejněny podmínky nájemní smlouvy? To by mohlo být také zajímavé čtení.
Když fakt porovnám to co roste v HK a za jakou cenu, tak tohle v Pce fakt nechápu.
Hlavně mi někdo vysvětlete tu bránu borců. Stará ruina na zboření. Měla jít k zemi a hotovo.

- Muf
- Dal "To se mi líbí": 10 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 232 krát
Tohle je strašně těžká otázka z pohledu sportovce.digitalmouse píše: ↑02 úno 2023 17:37 Sice souhlasím s tím že nechtějí mluvit za sportovce, ale šlo to říct líp.
Vím, s čím se musel můj známý vyrovnat, když se po osmi letech dřiny vinou zranění v klíčové fázi kvalifikace "kajakář" neprobojoval do Pekingu byť dle předpokladů tam neměl chybět. A teď ta představa, že mu tu možná jedinou šanci vezme rozhodnutí olympijského výboru.
Z lidského hlediska není v civilizovaném světě o čem.
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Však ať nerozhodují za sportovce, ať to s nimi proberou, případně nechají rozhodnutí přímo na nich.Muf píše: ↑02 úno 2023 17:57 Tohle je strašně těžká otázka z pohledu sportovce.
Vím, s čím se musel můj známý vyrovnat, když se po osmi letech dřiny vinou zranění v klíčové fázi kvalifikace "kajakář" neprobojoval do Pekingu byť dle předpokladů tam neměl chybět. A teď ta představa, že mu tu možná jedinou šanci vezme rozhodnutí olympijského výboru.
Z lidského hlediska není v civilizovaném světě o čem.
Jen je ten článek podle mě nešťastně napsanej, respektive to vyjádření.

- Dynamík Jistič
- Dal "To se mi líbí": 15 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 200 krát
V Budějkách přerušeno kvůli problémům s ledem. Takové malé deja vu.
A teď všichni najednou! Ať vypuknou ovace! Zakřičíme na ty sráče! Zakřičíme na ty sráče! Pardubice v extralize, Pardubice v extralize, Pardubice v extralize!! 

-
- Dal "To se mi líbí": 567 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 589 krát
Tak tím určitě aspoň pět tisíc ušetřili. Kostka hodně běhá, ten si stejně asi nesedne.. :-))
Celkově mám pocit, že to nadšení z nového stadionu brzy splaskne..
Mimochodem Tvrdík prý jde v sobotu do klece. Kritizuje ji, ale když ti hostující se skoro vždy chovají jak hovada. Policii se nedivím..
-
- Dal "To se mi líbí": 60 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 164 krát
Taky to amatérů dalo práce to dát zase dohromady.... stejně neuvěřitelný kam to Novák dostal myslím z obou směru.... a to hřiště, rohový kop z kroku a to už jsi cítil dech fanouškaMuf píše: ↑02 úno 2023 17:48 Ano vypadal a i nyní, když se o něj starají amatéři a nadšenci působí příjemně.
Já jsem zvědav jak dlouho to bude jeste Nováka bavit v Zivanicich protože pak to vidím taky na kopřivy, ono ač se to nezdá tak ten chlápek tam prý sype nemalé prostředky
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Novák a jeho červený Mitsubishi 3000 GTmach píše: ↑02 úno 2023 18:31 Taky to amatérů dalo práce to dát zase dohromady.... stejně neuvěřitelný kam to Novák dostal myslím z obou směru.... a to hřiště, rohový kop z kroku a to už jsi cítil dech fanouška
Já jsem zvědav jak dlouho to bude jeste Nováka bavit v Zivanicich protože pak to vidím taky na kopřivy, ono ač se to nezdá tak ten chlápek tam prý sype nemalé prostředky
On je hodně velkej mecenáš...teda, když je samozřejmě z čeho.
Tenkrát to byla velká jízda.

-
- Dal "To se mi líbí": 482 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 286 krát
https://pardubicky.denik.cz/fotbal-prvn ... .sznhp.boxSweník píše: ↑02 úno 2023 18:22 Tak tím určitě aspoň pět tisíc ušetřili. Kostka hodně běhá, ten si stejně asi nesedne.. :-))
Celkově mám pocit, že to nadšení z nového stadionu brzy splaskne..
Mimochodem Tvrdík prý jde v sobotu do klece. Kritizuje ji, ale když ti hostující se skoro vždy chovají jak hovada. Policii se nedivím..
Ach ta klec...
-
- Dal "To se mi líbí": 60 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 164 krát
Taky ho to myslím málem stalo život když mu někdo vrazil prý kudlu do zaddigitalmouse píše: ↑02 úno 2023 18:38 Jo, Novák a jeho červený Mitsubishi 3000 GT
On je hodně velkej mecenáš...teda, když je samozřejmě z čeho.
Tenkrát to byla velká jízda.
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V Bohdanči na sektor hostů v 1. lize přivařili pletivo taky. Nevím s kým jsme hráli, ale před zápasem tam bylo, po zápase ne