Jj alá Mike Tyson....
Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
- Orosená_desítka
- Dal "To se mi líbí": 441 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 176 krát
Re: Hokej
kamaradi kolegove, jaká je v Chrudimi na stadionu zima ? Na stupnici 1 až 10. Kdy jedna je enteria arena a deset je mala pardubická hala neboli mrazák... Děkuji za info !!!
- Itchy
- Dal "To se mi líbí": 114 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 305 krát
Díky. Nevíš, jestli to jde později zkouknout ze záznamu?Pcehockeyfan25 píše: ↑11 srp 2022 15:13 Do Neumarktu se chystá zástup věrných pardubických fanoušků. Všechny zápasy turnaje ovšem bude možné sledovat prostřednictvím placených streamů ( https://valcome.tv/feed/dol ). Ten bude mít ve své nabídce pro zápasy Dynama český komentář. Cena jednoho placeného streamu je pořadateli stanovena na 7,50 Euro. Balíček všech čtyř zápasů vyjde na 20 Euro.
-
- Dal "To se mi líbí": 4 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 24 krát
Jsem rád, že už se ty hokeje konečně rozjížděj...chybí mi ta natěšenost, kdy příjdu z práce a čekám na hokej...už aby to bylo !!! :))
btw: postupně koukám na soupisky v jakejch soupiskách týmy hrajou a přiznám se, že jsem nečekal, že ve Zlíně zůstanou vcelku slušný hráči. Osobně jsem nevěřil, že Kašík a hlavně Claieroux ( nebo jak se to píše :) ) zůstanou...jasný...z posledního místa se lukrativní smlouvy asi nezískavaj...ale spíš sem čekal, že frantík půjde třeba do EBEL...uvidíme jak to tam letos pojede...
btw: postupně koukám na soupisky v jakejch soupiskách týmy hrajou a přiznám se, že jsem nečekal, že ve Zlíně zůstanou vcelku slušný hráči. Osobně jsem nevěřil, že Kašík a hlavně Claieroux ( nebo jak se to píše :) ) zůstanou...jasný...z posledního místa se lukrativní smlouvy asi nezískavaj...ale spíš sem čekal, že frantík půjde třeba do EBEL...uvidíme jak to tam letos pojede...
-
- Dal "To se mi líbí": 826 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 601 krát
Dle aktuálních soupisek mi přijdou papírově například výrazně kvalitnější než extraligové Kladno. Osobně bych jim brzký návrat mezi elitu přál.Davejar píše: ↑11 srp 2022 21:57 Jsem rád, že už se ty hokeje konečně rozjížděj...chybí mi ta natěšenost, kdy příjdu z práce a čekám na hokej...už aby to bylo !!! :))
- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 105 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 589 krát
Ve Zlíně zariskovali a zkoušejí okamžitej návrat. Město tam drží extraligovou podporu. Rozpočtově budou asi o hodně jinde než jejich soupeři. Val Claireaux mě taky docela překvapil, ale asi se mu tam líbí, šlo mu to tam a neměl potřebu začínat zase někde jinde. Navíc když to jinde zase tak moc slavný nebylo.Davejar píše: ↑11 srp 2022 21:57 Jsem rád, že už se ty hokeje konečně rozjížděj...chybí mi ta natěšenost, kdy příjdu z práce a čekám na hokej...už aby to bylo !!! :))
- digitalmouse
- Administrátor
- Dal "To se mi líbí": 254 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 351 krát
- Kontaktovat uživatele:
Je zajímavé že nikdo nikde nezmiňuje, že nás dnešní soupeř má v obraně našeho bývalého hráče.

- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 105 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 589 krát
Zrovna koukám na jejich soupisku a vidím tam Blaže. Ještě mě zaujal Endras, kterej byl před lety německá repre jednička.digitalmouse píše: ↑12 srp 2022 13:54 Je zajímavé že nikdo nikde nezmiňuje, že nás dnešní soupeř má v obraně našeho bývalého hráče.
Jinak do Pardubic míří Červenka. Samozřejmě že ne Roman, ale jeho brácha, kterej je fotbalovej útočník. Bohužel ne moc gólovej. Je mu skoro třicet, ligových gólů dal sedm a ani v druhý lize zrovna nebyl nějakej kanonýr.
-
- Dal "To se mi líbí": 76 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 34 krát
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
- digitalmouse
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal "To se mi líbí": 641 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 691 krát
https://hokej.cz/hokej-v-cislech-ktere- ... ly/5067288
Za mne konečně normální pohled na změny v týmech. Liberec jsem měl taky vysoko, ale tak nějak se o tom taktně mlčí.. :-) Přitom nabrali velkou kvalitu a budou kousat možná víc než MHK, Třinec, Sparta nebo Brno.. ;-)
Za mne konečně normální pohled na změny v týmech. Liberec jsem měl taky vysoko, ale tak nějak se o tom taktně mlčí.. :-) Přitom nabrali velkou kvalitu a budou kousat možná víc než MHK, Třinec, Sparta nebo Brno.. ;-)