Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8628
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 512 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1214 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Dizzy píše: 20 bře 2024 08:39 Dyt Willém chytal excelentne, neblazbete :)
tady nás zatím tlačí bota opravdu nejmíň ze všech postů
Jakub82
Příspěvky: 2669
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 217 krát
Obdržel "To se mi líbí": 209 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Pro mě je zatím největší zklamání první a třetí pětka. A. Musil je snad nejhorší z útočníků a Paulo taky nic moc. Kaut je zatím taky jenom stínem.
Pce_lukas
Příspěvky: 505
Registrován: 10 dub 2022 12:33
Dal "To se mi líbí": 92 krát
Obdržel "To se mi líbí": 142 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pce_lukas »

Jakub82 píše: 20 bře 2024 09:36 Pro mě je zatím největší zklamání první a třetí pětka. A. Musil je snad nejhorší z útočníků a Paulo taky nic moc. Kaut je zatím taky jenom stínem.
Jestli by to nechtělo nějak oživit. Napadá mě Bambus.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Lidi neblbněte. Prohraje se jeden zápas v nájezdech a tady se zase plaší, mění se brankář, vyhazují se hráči.... Jasně, není to optimální. Ale snad jste nikdo nečekal, že budeme vyhrávat o čtyři góly a projedeme jako nůž máslem... Máme proti sobě urputnýho, bruslivýho soupeře. Bude to podobný i v dalších zápasech. Jak jsem psal, musíme hrát svoji hru, ne se podřizovat hře soupeře. Teď to musí začít kočírovat trenéři...
Uživatelský avatar
acrylic
Příspěvky: 1161
Registrován: 29 pro 2015 09:30
Dal "To se mi líbí": 498 krát
Obdržel "To se mi líbí": 295 krát

Re: Hokej

Příspěvek od acrylic »

Já jsem přesně takový průběh čekal. Přesně, jak píše Tau. Hradec je nepříjemný pro každého. Hodně bruslí, důsledně brání a jako vždy jejich slabina- střílení branek. Zároveň si myslím, že pokud přes ně přejdeme, tak to pro nás bude ten nejlepší test pro další vývoj play off.
Tesla a Devils
Propulse
Příspěvky: 6703
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 664 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

tau píše: 20 bře 2024 09:47 Lidi neblbněte. Prohraje se jeden zápas v nájezdech a tady se zase plaší, mění se brankář, vyhazují se hráči.... Jasně, není to optimální. Ale snad jste nikdo nečekal, že budeme vyhrávat o čtyři góly a projedeme jako nůž máslem... Máme proti sobě urputnýho, bruslivýho soupeře. Bude to podobný i v dalších zápasech. Jak jsem psal, musíme hrát svoji hru, ne se podřizovat hře soupeře. Teď to musí začít kočírovat trenéři...
Presne tak. Hradec za me vcera nejslabsi ze vsech tri zapasu. Skoda neuznaneho golu. Kdyby jsme to vcera zvladli, tak by se psalo, jak od nas vyborne takticky vykon a hra do obrany. Hradec sice brusli ale vylozenych sanci moc nemel. V najezdech strasna skoda. Meli jsme je na lopate. Nevadi, dneska s nima vym*dame.
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3435
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 392 krát
Obdržel "To se mi líbí": 657 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

Willda chytá výborně. Jak se mi nelíbil první zápas tak druhý a třetí výborný.

K tomu neuznanému gólu - ano, posouzeno dle současných pravidel správně. Ale prostě můj názor je že v této podobě je to pravidlo zmetek.
S nadsázkou, stačí se jen zle podívat na gólmana a gól to není.
Nebezpečná situace a nechceš dostat gól? Natlač útočícího hráče na vlastního gólmana.
A zebry si pak taky u videa můžou rozhodnout dle vlastního uvážení.
Obrázek Za Dynamo!
FOGLIK
Příspěvky: 5278
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Za mě třetí pětka je v totál útlumu. Bohužel by měl někdo Muskovi vysvětlit, že buď začnoui hrát jako pětka nebo si půjde sednout. Jeho předržování puků to celé zazdí. Myslím si, že by měl na jeden zápas dostat šanci Urban, Rohlík, nebo Bambus. Včera jsem nepochopil proč, nejeli nájezd další hráči. Proč se opakovali , Zohy i Poula na nájezdy dobrý. A mohl kdlidně mohl na nájezdy vyzkoušet Pavláta šlo o nic, ale i na rozbruslení když je jedou to je vidět. A statistika nájezdů je taky pro Pavláta. Will odchytal dobrý zápas to není nic proti němu, ale proč teda toho Pavláta tady máme? Byl by čerstvý a živější. Kolik měl zákroků Will? hodně přes třicet.
FOGLIK
Příspěvky: 5278
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Jinak doma jsem čekal , že nás bude tlak fans trochu na začátek svazovat, a lépe hrají na venkovním kluzišti , alě včera se to teda nepotvrdilo. Dneska je to chce rozmáznout a nedat jim čuchnout. Lístky na sobotu koupeny. Ještě by to chtělo dát zápas od tří ať je sobota krásně rozdrbaná :)
subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

... přesilovky bída. Strašně staticky a pomalý. Sice máme hráče před brankou, ale těch střel je málo. Stále se to snážíme vymichat do prázdný, nikdo jakoby se nesnažil dát špinavý gól.
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2764
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 626 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

S Adamem teda souhlas. Celá sezóna je od něj taková neslaná, nemastna. Jako chápu, že má jiný představy, ale teď je potřeba přijmout úkol a zapomenout si hrát na nějakýho playmakera. O to se může pokusit v novém působišti. Aktuálně se jeho přínos bohužel blíží k nule. A co se Kauta týče, tak ten prostě potřebuje pár zápasů, aby se do toho zase patřičně dostal. Tam nemám strach 🤷
PL8
Příspěvky: 2156
Registrován: 17 úno 2017 14:59
Dal "To se mi líbí": 481 krát
Obdržel "To se mi líbí": 243 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PL8 »

Myslím, že Hradec přetlačíme (v tom je naše vnitřní síla a myslím, že to odehrají Zohorna a Radil - ne jen oni, samozřejmě), ale je fakt, že Hradec je lepší (doufám, že jen zatím) a trochu mě to překvapilo. Doufal jsem, že v playoffs se poměr výsledků obrátí...
Je čas.
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4924
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

Souhlas ze Willda se chytnul. Prvni zapas nic navic, od druheho nas drzi a kdykoliv neco smrdi tak nemam ten vnitrni pocit ze je to v prdeli, protoze je tam. Soustredenej. Dobra prace. Obrana taky od druheho zamakala. Tlaci nas bota v utoku (a presilovkach)
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Uživatelský avatar
Ardy75
Příspěvky: 170
Registrován: 18 úno 2020 21:25
Dal "To se mi líbí": 79 krát
Obdržel "To se mi líbí": 35 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ardy75 »

digitalmouse píše: 20 bře 2024 10:10 Willda chytá výborně. Jak se mi nelíbil první zápas tak druhý a třetí výborný.

K tomu neuznanému gólu - ano, posouzeno dle současných pravidel správně. Ale prostě můj názor je že v této podobě je to pravidlo zmetek.
S nadsázkou, stačí se jen zle podívat na gólmana a gól to není.
Nebezpečná situace a nechceš dostat gól? Natlač útočícího hráče na vlastního gólmana.
A zebry si pak taky u videa můžou rozhodnout dle vlastního uvážení.
Ano s tím souhlasím taky, proto mne napadá otázka, proč jsme neriskli trenérskou výzvu při jejich dolu, vím, že to asi je těžké, ale do určitého rizika jsme mohli jít, protože tam mi přišlo, že jejich hráč dovezl puk do brankoviště, tlačil se na Willa a druhý to dorazil do brány a mne napadlo, jestli to nešlo brát jako dvě akce, jedna, nájezd do brankáře, který následně nemohl mít kvalitní zákrok na dorážku soupeře. Nebrečím, spíš uvažuji, zda to nechtělo zkusit... Pravdou jenže jsme si to prohráli sami, náš nejhorší výkon v PO
Žij tak,aby Ti v pekle bylo dobře
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4924
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

Ardy75 píše: 20 bře 2024 10:37 Ano s tím souhlasím taky, proto mne napadá otázka, proč jsme neriskli trenérskou výzvu při jejich dolu, vím, že to asi je těžké, ale do určitého rizika jsme mohli jít, protože tam mi přišlo, že jejich hráč dovezl puk do brankoviště, tlačil se na Willa a druhý to dorazil do brány a mne napadlo, jestli to nešlo brát jako dvě akce, jedna, nájezd do brankáře, který následně nemohl mít kvalitní zákrok na dorážku soupeře. Nebrečím, spíš uvažuji, zda to nechtělo zkusit... Pravdou jenže jsme si to prohráli sami, náš nejhorší výkon v PO
Nebyl nejhorsi. S prvnim zapasem nesrovnatelny. Tam to byl punk a anarchie. Akorat jsme ho s klikou vyhrali
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
zeno
Příspěvky: 766
Registrován: 21 lis 2018 11:43
Dal "To se mi líbí": 65 krát
Obdržel "To se mi líbí": 159 krát

Re: Hokej

Příspěvek od zeno »

Will vybornej,neni duvod menit,jak tu nekteri volaji. STejne tak bych nikoho z hracu neposazoval a nenahrazoval-hraje fakt to nejlepsi,co mame. Tim nerikam, ze by mozna nepomohly nektere pohyby jednotlivcu v sestave, ale tady bych vic veril trenerum, nez nasemu "fóráckému" pohledu :-)....nechme se dnes prekvapit.
Celkove se tento obraz hry dal cekat-Hradec hraje vyborne, dobre brusli a napada, na vse strasne malo casu, nasi navic nechteji riskovat, takze na nejakou "krasnou" kombinacni hru neni moc prostor a je to spis boj s minimem sanci. A to na obou stranach. Skoda, ze jsme vcera z toho minima sanci nic nepromenili (Sedlo, Kousal...).
Co zatim drhne, jsou presilovky. Opet- je videt, ze prevazuje snaha "nic nezkazit" a nedat moznost k brejkum (mozna po zkusenostech z domacich zapasu).
Ad Muska-mne to jeho predrzovani puku vadilo vzdycky, ale pri tomto playoff stylu hry mi to az tak nevadi - zmena oproti odpalovani po prknech nekdy neskodi :-)
A i kdyz je asi dost zbytecny se vracet k necemu, co uz bylo, jeste jedna poznamka - k tomu neuznanymu golu. Za me dle soucasnych pravidel neuznan spravne. Pak je ale otazka, zda nemel podle stejneho kriteria (braneni golmanovi v zakroku v brankovisti) byt neuznan i ten gol Hradce. Nad tim se nikdo z expertu v TV ani nepozastavil-mozna proto, ze jejich komentovani bylo opravdu "nestranne" .
P.S.: jinak pro me nejvetsi prekvapeni je, ze se hraje celkem cisty hokej bez zakernosti a vylozenejch prasaren. Snad to tak vydrzi.
Dojdem daleko. Diky, pane Dědku.
Uživatelský avatar
Ardy75
Příspěvky: 170
Registrován: 18 úno 2020 21:25
Dal "To se mi líbí": 79 krát
Obdržel "To se mi líbí": 35 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ardy75 »

WalkingDude píše: 20 bře 2024 10:42 Nebyl nejhorsi. S prvnim zapasem nesrovnatelny. Tam to byl punk a anarchie. Akorat jsme ho s klikou vyhrali
Jo i tak se to dá napsat, ale já to vnímal tak, že ten první byl po určité pauze, ale Chu't se rvát o výsledek byla, včera mi to přišlo, že se bojí hrát naší hru
Žij tak,aby Ti v pekle bylo dobře
Uživatelský avatar
Rahmed
Příspěvky: 1575
Registrován: 03 srp 2014 21:56
Bydliště: Těšín
Dal "To se mi líbí": 858 krát
Obdržel "To se mi líbí": 229 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rahmed »

Ardy75 píše: 20 bře 2024 10:37 ... jejich hráč dovezl puk do brankoviště, tlačil se na Willa a druhý to dorazil do brány a mne napadlo, jestli to nešlo brát jako dvě akce, jedna, nájezd do brankáře, který následně nemohl mít kvalitní zákrok na dorážku soupeře...
Pokud je puk v brankovišti, bránění gólmanovi se neřeší... takže nonsens a úplně jiná situace :pivko:
Život jde dál...
PetrS
Příspěvky: 266
Registrován: 01 srp 2014 19:25
Dal "To se mi líbí": 75 krát
Obdržel "To se mi líbí": 77 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PetrS »

Myslet si, že serii skončí 4-0 bylo poněkud naivní. I přesto stačilo málo a mohlo být vítězství. Sestavu bych neměnil, jen to chce větší důraz a trochu víc dohrávat souboje.

Dneska navlíkneme třetí korálek :-)
Uživatelský avatar
Ardy75
Příspěvky: 170
Registrován: 18 úno 2020 21:25
Dal "To se mi líbí": 79 krát
Obdržel "To se mi líbí": 35 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ardy75 »

Rahmed píše: 20 bře 2024 10:45 Pokud je puk v brankovišti, bránění gólmanovi se neřeší... takže nonsens a úplně jiná situace :pivko:
aha, děkuji za dosvětlení, tím je moje úvaha uzavřená :clap:
Žij tak,aby Ti v pekle bylo dobře
pepa
Příspěvky: 2109
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 440 krát
Obdržel "To se mi líbí": 256 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Jako něco by se změnit mělo, ale golman je to poslední. Včera při nájezdech Kaut první nedal kvůli laxnosti, kdy si už myslel, že ho má na párku, druhý byla vyložená smůla.... Will toho pochytal hodně. Náš neuznaný gól asi naprosto v pořádku, ale v té souvislosti by mi mohl někdo nezaujatě vysvětlit, proč se nezkoumal gól Hradce, když ten hráč zavezl puk k brankovišti, hodil ho na Willa, pak do něj neatakován zajel a druhý hráč dorážel. Proč tohle i podle komentátorů jasně platilo ?
Uživatelský avatar
Ardy75
Příspěvky: 170
Registrován: 18 úno 2020 21:25
Dal "To se mi líbí": 79 krát
Obdržel "To se mi líbí": 35 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Ardy75 »

pepa píše: 20 bře 2024 10:53 Jako něco by se změnit mělo, ale golman je to poslední. Včera při nájezdech Kaut první nedal kvůli laxnosti, kdy si už myslel, že ho má na párku, druhý byla vyložená smůla.... Will toho pochytal hodně. Náš neuznaný gól asi naprosto v pořádku, ale v té souvislosti by mi mohl někdo nezaujatě vysvětlit, proč se nezkoumal gól Hradce, když ten hráč zavezl puk k brankovišti, hodil ho na Willa, pak do něj neatakován zajel a druhý hráč dorážel. Proč tohle i podle komentátorů jasně platilo ?
o příspěvek výš mi to bylo vysvětleno, tak mrkni :dance:
Žij tak,aby Ti v pekle bylo dobře
Uživatelský avatar
stará hokejka
Příspěvky: 1465
Registrován: 23 pro 2019 11:15
Obdržel "To se mi líbí": 322 krát

Re: Hokej

Příspěvek od stará hokejka »

Nedivme se, že už neuvidíme ofenzivní závody jako v prvním utkání, což bývá běžné.
Už se hraje playoff styl ala Třinec. Tolik k naší hře.
pepa
Příspěvky: 2109
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 440 krát
Obdržel "To se mi líbí": 256 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Ardy75 píše: 20 bře 2024 10:57 o příspěvek výš mi to bylo vysvětleno, tak mrkni :dance:
Jojo, už jsem si našel i záběr s vrchu a tam je vidět, že to dal kolem golmana. Pardon. :)
FOGLIK
Příspěvky: 5278
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Pick píše: 20 bře 2024 10:27 S Adamem teda souhlas. Celá sezóna je od něj taková neslaná, nemastna. Jako chápu, že má jiný představy, ale teď je potřeba přijmout úkol a zapomenout si hrát na nějakýho playmakera. O to se může pokusit v novém působišti. Aktuálně se jeho přínos bohužel blíží k nule. A co se Kauta týče, tak ten prostě potřebuje pár zápasů, aby se do toho zase patřičně dostal. Tam nemám strach 🤷
Kaut potřebuje někoho s kým by si to dal. Nebo kdo by mu nahrál na třelu.
Odpovědět