Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Georgre
Příspěvky: 4933
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 107 krát
Obdržel "To se mi líbí": 236 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Tady je nasráno jak kdyby jsme byli pár kol od baráže, ježiš tak se prohrálo, podívejte se na sestavu, čtvrtfinále jisté, kolik se hrálo od začátku roku zápasů, kluci už toho měli dost, jsme pořád první 2 zápasy k dobru, já jsem v klidu, věřím, že na 90% vyhrajeme ZČ, buzmeni všechno nevyhrajou...je potřeba se doléčit do play off, já týmu věřím....tak klid, mám pouze 5 proher po 42 kolech kde jsme nebodovali...co má říkat Kladno, co je v prdeli....takže nohy nahoru, je repre pauza užijme si pauzu po pauze se vrátíme silnější
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
JirkaPCE
Příspěvky: 3602
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 95 krát
Obdržel "To se mi líbí": 447 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Emil Havránek píše: 04 úno 2024 19:51 No nic. To jsem si myslel, že má náš Richelieu lepší odhad. Ale evidentně to puzení vyhodit převážilo. Zároveň je třeba říct, že by ten chaos měl velice rychle skončit. Nejlépe přes reprepauzu. Po ní by to mohlo začít být kritické. Když jsem posledně psal, že jsme méně takticky svázaní než za VV, tak po dnešním výkonu v Olomouci mohu směle říct, že jsme začali hrát hurá hokej. A je přitom jedno, kdo chytal a kolik hráčů nám chybí. Opravdu a fakt! A hodně mě vnitřně štve, že to vidím tak negativně.
Myslím, že konec Varadi byl dostatečně zdůvodněn. Navíc ani herně pod ním všechno ideální nebylo, jak nám například fungoval systém jenom bránit, jsme všichni viděli. A taky byly zápasy, kdy soupeři málo šanci neměli, ta obrana rozhodně ani celkově dokonalá nebyla. I když podle některých komentářů to tady teď vypadá, že pod ním všechno super a teď všechno špatně. Nebýt těch absencí, tak jsme možná dnes ty góly díky velké kvalitě v útoku dali, i přes to že nebyla ta hra ideální stejně jako v některých zápasech pod ním a byl tady klid.
lucas003
Příspěvky: 2782
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 436 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Aspoň bude po repre pauze o co hrát. Ty lednové zápasy byly občas dost nudné. Jsem se normálně s Bolkou, když u nás vyrovnala z 1:3 na 3:3 přistihl, že mi je úplně jedno jak to dopadne. To už ted s Vitkem nehrozí a bude to mít zase náboj:))
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3163
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 787 krát
Obdržel "To se mi líbí": 428 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

Propulse píše: 04 úno 2024 20:09 Presne tak. Nebyl to idealni vykon ale delat z toho nejake zavery? Taky jsem naprosto klidnej..
Přesně. A jestli se někde dočtu posměšky od buzmenů, ta jim vpálim že s Olomoucí oni naposled prohráli doma 1:4. Řepík je pííča! A Buchtele hend po něm! :wave:
Naposledy upravil(a) Jirka. dne 04 úno 2024 20:54, celkem upraveno 1 x.
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

To jako vážně tady budeme po dvou prohrát vzívat VV? Fakt někteří jak pacienti...Sakra co blbnete? Tak se nepovedly dva zápasy, no a co jako? Máme tady jiný trenéry a já jim věřím.
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 294 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Rokytnice píše: 04 úno 2024 19:41 Ještê se vrátím k pátku. Čapnul jsem video, jak kapitán Sparty ukousne hozený perník a hodí ho na led. Poslal jsem emailem na Spartu toto.
Vážení,
Obracím se na Vás s prosbou o zaslání kontaktu na kapitána HC Sparta Praha pana Michala Řepíka.
V Pardubicích je tradicí, že po zápase, zvlášť vítězném, ale i prohraném, někteří diváci nahází na ledovou plochu pardubické perníky. Ty potom putují do dětských domovů a zdravotnických zařízení. Pokud má kapitán HC Sparta Praha potřebu si perník zakousnout a následně ho vyhodit na led, prosím o informaci, kam mu můžu poslat krabičku pardubických perníčků. Je mi lidsky nepříjemné, když vidím zajisté dobře honorovaného hokejistu pohrdat charitou.
Rád mu poskytnu finanční pomoc z vlastní režie.
V úctě
Plné jméno
Počkal bych na PO a po jejich vyřazení mu ocenění předal. Zdravím naše PR. :)
Proto jsem zmiňoval Kusýho, ten by mu ještě zařídil "nejlepšího hráče" Sparty, ideálně po neproměněném nájezdu v rozhodujícím zápase nebo podobně. :)
Lík37
Příspěvky: 325
Registrován: 13 říj 2014 00:44
Dal "To se mi líbí": 34 krát
Obdržel "To se mi líbí": 11 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Lík37 »

tau píše: 04 úno 2024 20:51 To jako vážně tady budeme po dvou prohrát vzívat VV? Fakt někteří jak pacienti...Sakra co blbnete? Tak se nepovedly dva zápasy, no a co jako? Máme tady jiný trenéry a já jim věřím.
Souhlas, je to tak.
lucas003
Příspěvky: 2782
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 436 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Člověk snad ani nechce domýšlet co by se tu dělo, kdyby se ztracené body z Brna doma s Bolkou nebo výkon ve druhé polovině zapasu v Zlodejove stali, kdyby byl na lavičce Král nebo Zadina. To by zdejší experti asi čekali u haly s kontejnerem jako na Otu :))
in-spyder
Příspěvky: 1752
Registrován: 03 říj 2014 10:43
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 331 krát

Re: Hokej

Příspěvek od in-spyder »

Loni 5.2. prohra se Spartou, 17.2. po repre pauze prohra Vítky, a dal skoro samé prohry. Plus ten kádr byl v plné síle, resp ne jak teď.

Nevím, vyhozovali jsme i Rulika?

Zpět k Zohornovi, dnešek, pominu gól Hyky, ukázal, dle mne tedy, ze Zohy je důležitější hráč než třeba pravé Hyka. V pátek byl svým způsobem Zohyho plný led.


Sent from my iPhone using Tapatalk
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 294 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Už bych nechával opory doléčit a odpočinout. Každému dle svého uvážení. S Kladnem a podobnými ať se ukážou mladí vlčáci. Potřebujeme jen pohlídat první flek a jít do PO fit. Navíc si musí umět poradit i bez jednotlivých opor. Že by ale chybělo 4 - 5 najednou, to by byl mega pech.
FOGLIK
Příspěvky: 5279
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

in-spyder píše: 04 úno 2024 20:56 Loni 5.2. prohra se Spartou, 17.2. po repre pauze prohra Vítky, a dal skoro samé prohry. Plus ten kádr byl v plné síle, resp ne jak teď.

Nevím, vyhozovali jsme i Rulika?

Zpět k Zohornovi, dnešek, pominu gól Hyky, ukázal, dle mne tedy, ze Zohy je důležitější hráč než třeba pravé Hyka. V pátek byl svým způsobem Zohyho plný led.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadina to tu čte, psal jsem proč nenechal Pauloviče s Radilem a Kousym. Když jim to tak šlo ten zápas. Dnes tak nastoupily. I když Paulovič jako centr :) a dnes to nebylo ono. Tímto se omlouvám za špatný úsudek :) Beru to na sebe :) Jinak Olmik dost často pro nás nepříjemný soupeř. Dnes jsem si i řekl , že vyhrála zaslouženě. A za povšimnutí stojí , že Omlik to má u zeber horší než my :) To po pátku jsem měl z výsledku teda docela pachuť.
Kely
Příspěvky: 1344
Registrován: 01 srp 2014 23:13
Obdržel "To se mi líbí": 41 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kely »

Za mě dvě porážky za sebou můžou jen pomoci . A to hlavně trenerum , ze mancaft není k neporaženi a vrátit se k tomu co je zdobilo .
Pavlata bude top . Teď ještě marodka , ať se vyprázdni a ono to půjde .
in-spyder
Příspěvky: 1752
Registrován: 03 říj 2014 10:43
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 331 krát

Re: Hokej

Příspěvek od in-spyder »

FOGLIK píše: Zadina to tu čte, psal jsem proč nenechal Pauloviče s Radilem a Kousym. Když jim to tak šlo ten zápas. Dnes tak nastoupily. I když Paulovič jako centr :) a dnes to nebylo ono. Tímto se omlouvám za špatný úsudek :) Beru to na sebe :) Jinak Olmik dost často pro nás nepříjemný soupeř. Dnes jsem si i řekl , že vyhrála zaslouženě. A za povšimnutí stojí , že Omlik to má u zeber horší než my :) To po pátku jsem měl z výsledku teda docela pachuť.
Jj loni s Olmikem u nich také prohra. Dnes vlastně to rozhodli presilovky, tam jsme bez absentujicich na začátku sezóny, tam není nic, jen doufání, ze se Řeka trefí, když se tedy alespoň pokusí vystřelit. Ráďa je v nich marný jak lečo, když to nemá kam dát.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Jakub82
Příspěvky: 2669
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 217 krát
Obdržel "To se mi líbí": 209 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Já mám názor takový, že tyto dvě prohry naopak můžou pomoct. Oni už ví, že se musí šlapat a v repre pauze zapracují na věcech kde nás tlačí bota. První místo je velmi pravděpodobné a druhé hraničí s jistotou, takže bych z toho nedělal vědu. A už bych se pomalu připravoval na PO.
A už bych nedělal z VV boha, protože ten připosraný styl při vedení v zápase byl šílený a stál nás mnoho bodů. Divím se, že VV nebyl schopný na to reagovat a teď už můžu s klidem říct, že to není prohra, když už tady není. Takto talentovaný trenér by měl u každého týmu pracovat jinak (co ten tým potřebuje) a ne jet jen to svoje. Až to bude umět, tak to teprve bude Top trenér. Samozřejmě třeba melu nesmysly, ale je to můj názor.
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3163
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 787 krát
Obdržel "To se mi líbí": 428 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

Vít Černohous (HC Dynamo Pardubice): „Jednoznačné negativum dnes byly vstupy do třetin. Každopádně se dnes sluší pochválit Dominika Pavláta. Měl těžký první zápas a zvládl to dobře, což je důležité. Kluci to odmakali, co se týče nasazení, snahy a vůle, jim nemůžeme nic vyčíst. Je náročný program, což nás trošku doběhlo. Máme i nějaké marody, takže pauzu, která teď následuje, využijeme co nejlépe a vrátíme se do toho zase zpátky."
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
fansDKnL
Příspěvky: 1679
Registrován: 08 říj 2017 12:50
Dal "To se mi líbí": 103 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fansDKnL »

Tesla102 píše: 04 úno 2024 19:02 Seš blázen napsat sem kritiku? 🤣🤣🤣
Já nemám problém s kritikou, já taky kritizuju, ale proč za to může Zadina.
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 274
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 32 krát
Obdržel "To se mi líbí": 199 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

jo, ještě mám kapku obavu, jestli těmi výkony jako o víkendu nemalujeme pro PO Sedloj terč na záda. Na to jeden nemusí být atomovej inženýr, aby viděl, jak hrají Pardubky s ním a bez něj. Budu se hrozně rád mýlit. Že ho mají prolustrovaného, nepochybuji, ale jsou přeci jen věci, který úplně nezměříš. A takhle na ně blbě ukazujeme.
Naposledy upravil(a) Rokytnice dne 04 úno 2024 22:11, celkem upraveno 1 x.
fansDKnL
Příspěvky: 1679
Registrován: 08 říj 2017 12:50
Dal "To se mi líbí": 103 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fansDKnL »

JirkaPCE píše: 04 úno 2024 19:24 Hlavně třetí třetina v Brně byla parádní, největší chaos za poslední roky.
Ono těch chaosu pod VV bylo taky dost. 8,9 utkání jsme ztratily a vedlo se o dva a více gólů.
lucas003
Příspěvky: 2782
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 436 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Rokytnice píše: 04 úno 2024 22:06 jo, ještě mám kapku obavu, jestli těmi výkony jako o víkendu nemalujeme pro PO Sedloj terč na záda. Na to jeden nemusí být atomovej inženýr, aby viděl, jak hrají Pardubky s ním a bez něj. Budu se hrozně rád mýlit. Že ho mají prolustrovaného, nepochybuji, ale jsou přeci jen věci, který úplně nezměříš. A takhle na ně blbě ukazujeme.
Problém spíš vidím v tom, že některé týmy hrají stejný hokej když jim jedna součástka vypadne. To my nedokážeme. My jsme založení na vazbách dejme tomu dvojic. Radil musí hrát s Kousalem, když jeden vypadne, ten druhý je poloviční. Sedlák musí hrát s Hykou, jinak jsou oba poloviční. I když tam může místo Hyky případně Kaut. Kaut si sedl hokejové i lidský s Musilem. Mandát s Poulou. Jakmile nám nějaká vazba vypadne je celá lajna v hajzlu a kromě třeba Hyka/Kaut nemáme jak tu součástku nahradit. Když budem plus mínus jeden kus zdraví, tak nemám strach. Ale zatímco Třinec nebo Sparta mají náhradní součástky do systému a hraji furt stejne, my ne a pri vypadku soucastky se lajna rozpadá. Pak ti hraje prvního centra Pavlovič a první přesilovku Říčka, což s trochou nadsázky Říčka teď není ani extraligový hráč..
fansDKnL
Příspěvky: 1679
Registrován: 08 říj 2017 12:50
Dal "To se mi líbí": 103 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fansDKnL »

lucas003 píše: 04 úno 2024 18:44 Jaký hokej? To odhazovaní puku?
Přesně tohle je učil Varaďa na trénincích. Odhazovani. Nic nevymyslet. Stejně jako to hraje Třinec
lucas003
Příspěvky: 2782
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 436 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

fansDKnL píše: 04 úno 2024 22:51 Přesně tohle je učil Varaďa na trénincích. Odhazovani. Nic nevymyslet. Stejně jako to hraje Třinec
Jo tohle bylo nejvíc videt posledně v Hradci, kde jsme od půlky zápasu úplně zbytečně rezignovali na hokej a jen vyhazovali a střídali furt dokola..
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8632
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 515 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1215 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

fansDKnL píše: 04 úno 2024 22:51 Přesně tohle je učil Varaďa na trénincích. Odhazovani. Nic nevymyslet. Stejně jako to hraje Třinec
ale je potřeba připomenout, že má tímhle stylem 4 tituly v řadě, takže ono na tom něco určitě bude. Až se tady zase budem po PO chlácholit, že nás přece nepřehrávali a že jsme 5 zápasů ze sedmi byli lepší, ale skončíme za nima, tak to panDědka nebude dlouho bavit.
Neříkám tím, že máme hrát tu VV beton-srajdu, ale něco si z ní přece jen vzít. Netastávám názor, že máme "takovej" tým, kterej i když bude v plný palbě, tak svým frýstajl hokejem dokáže přehrát v PO kohokoli.
FOGLIK
Příspěvky: 5279
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Rokytnice píše: 04 úno 2024 22:06 jo, ještě mám kapku obavu, jestli těmi výkony jako o víkendu nemalujeme pro PO Sedloj terč na záda. Na to jeden nemusí být atomovej inženýr, aby viděl, jak hrají Pardubky s ním a bez něj. Budu se hrozně rád mýlit. Že ho mají prolustrovaného, nepochybuji, ale jsou přeci jen věci, který úplně nezměříš. A takhle na ně blbě ukazujeme.
V tomhle musí dát jasně najevo. Pokud sáhnete na naše hráče, odplata bude horší. To se mi už nelíbilo loni hlavně s Třincem, šli po Sedlovi, tak měl dostat pořádnou bídu Ružička.
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8632
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 515 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1215 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

lucas003 píše: 04 úno 2024 22:33 Sedlák musí hrát s Hykou, jinak jsou oba poloviční.
tohle si dovolím tvrdit, platí jen jednostranně a nedávná doba to dost potvrdila
FOGLIK
Příspěvky: 5279
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

jimmypop píše: 04 úno 2024 23:10 ale je potřeba připomenout, že má tímhle stylem 4 tituly v řadě, takže ono na tom něco určitě bude. Až se tady zase budem po PO chlácholit, že nás přece nepřehrávali a že jsme 5 zápasů ze sedmi byli lepší, ale skončíme za nima, tak to panDědka nebude dlouho bavit.
Neříkám tím, že máme hrát tu VV beton-srajdu, ale něco si z ní přece jen vzít. Netastávám názor, že máme "takovej" tým, kterej i když bude v plný palbě, tak svým frýstajl hokejem dokáže přehrát v PO kohokoli.
Já myslím si, že toto právě si pan Dědek spočítal též. Ano Třinec má tituly. Stadion pro 5400 lidí. Kolik mají v sezóně návštěvnost? Teď to nedohledám ale bylo to kolem 4000. Letos v Playoff jsme nedojeli na tuto taktiku, ale přesně na to že jsme byli hodní. A rozhodl to nakonec jeden gól
Odpovědět