Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Lík37
Příspěvky: 325
Registrován: 13 říj 2014 00:44
Dal "To se mi líbí": 34 krát
Obdržel "To se mi líbí": 11 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Lík37 »

Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7705
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 779 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Sali67 píše: 22 led 2024 20:12 Dobrý body, ale ten konec se stejně nepříjemně přibližuje 😱
Koukám, že je v tom namočených pět týmů. Z toho tři farmy.

Když jsem včera viděl Nedomlela, tak ten jistě přeje Kolínu s kámošem Chalupou v sestavě. :rock:
subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

.... #zadynamo
Alex145
Příspěvky: 138
Registrován: 23 úno 2021 11:18
Obdržel "To se mi líbí": 4 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Alex145 »

Patrik Augusta prý byl osloven, nevíte zda to příjmul nebo ne?
Sweník
Příspěvky: 13980
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1148 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1123 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Alex145 píše: 22 led 2024 22:24 Patrik Augusta prý byl osloven, nevíte zda to příjmul nebo ne?
Za mne spíše nesmysl. Ale kvalitní asistent snad dorazí.

Mimochodem za mne letos černý kůň Liberec. Ten tým je absolutně nevyzpytatelný. A to včetně brány, což možná nakonec rozhodne, kdo získá titul...
Naposledy upravil(a) Sweník dne 22 led 2024 22:30, celkem upraveno 1 x.
mach
Příspěvky: 4387
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 280 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

Alex145 píše: 22 led 2024 22:24 Patrik Augusta prý byl osloven, nevíte zda to příjmul nebo ne?
Už jej chtěli Vítkovice a zatrhnul to Had s tím že chce mít u repre trenéry na plný úvazek pohybují že by dělal výjimky🤔
Sweník
Příspěvky: 13980
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1148 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1123 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

mach píše: 22 led 2024 22:30 Už jej chtěli Vítkovice a zatrhnul to Had s tím že chce mít u repre trenéry na plný úvazek pohybují že by dělal výjimky🤔
Na druhou stranu po MS U20 se teď asi hodně nudí. Ale za mne nesmysl. Tým má na starost Zadina. A on si hledá asistenta. Snad to bude charismatický chytrý a erudovaný člověk, vůbec ho nemusíme znát. Hlavně když si sedne s hráči..;-)

Anebo třeba Jelínek?

Netuším, snad Zadina ví a je si jistý..
lucas003
Příspěvky: 2782
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 436 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

mach píše: 22 led 2024 22:30 Už jej chtěli Vítkovice a zatrhnul to Had s tím že chce mít u repre trenéry na plný úvazek pohybují že by dělal výjimky🤔
Ne tak úplně. Ty Vítkovice jsou furt v řešení a nejdýl od podzimu tam pravděpodobně bude..
Sweník
Příspěvky: 13980
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1148 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1123 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

lucas003 píše: 22 led 2024 22:45 Ne tak úplně. Ty Vítkovice jsou furt v řešení a nejdýl od podzimu tam pravděpodobně bude..
Tak teoreticky by mohl být u Vítků i VV. Nepřekvapilo by mne to. A přál bych mu úspěch, protože asi jen chachaři jako on si ho zvládnou srovnat.. ;-)

Pozor, to nemyslím vůbec zle, zkrátka i VV někde dostane "stopku", a teď nemyslím tu u nás a v Třinci.

Možná by to výsledně pomohlo celému českému hokeji. ;-)
Pcehockeyfan25
Příspěvky: 579
Registrován: 08 říj 2021 09:03
Dal "To se mi líbí": 227 krát
Obdržel "To se mi líbí": 137 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pcehockeyfan25 »

Hned po jeho jmenování do funkce zaznělo, že si postupně sestaví nový realizační tým. Podle informací iSport.cz by se měl jeho asistentem stát osmadvacetiletý Vít Černohous. Neznáte? Když otočka jiným směrem, tak úplně. Mladý kouč hrával v liberecké mládeži, v posledních letech se věnoval práci dovednostního trenéra a funkci vykonával i teď prvním rokem u mládeže Dynama
Georgre
Příspěvky: 4933
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 107 krát
Obdržel "To se mi líbí": 236 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... eneru.html

Můžu poprosit dobrou duši o celý článek?
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4925
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

Georgre píše: 23 led 2024 05:32 https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... eneru.html

Můžu poprosit dobrou duši o celý článek?
Tak hlavne ze ma duveru. Hovno, hned ho zacneme stresovat hledanim dalsiho trenera. V cem je horsi nez tvl Pesout? Toho mladyho kvituji. Presne touhle cestou jit. Obouchat progresivni mlady pusky, zadny Jandace a pod. No bude to fuska nejen pro hokejky letos ale asi hlavne pro nervy fanousku co vydrzime
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4925
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

Ve středu pardubičtí hokejisté v prodloužení slavně porazili Spartu 2:1 v jejím narvaném panství, na střídačce u toho byl slovutný Václav Varaďa. Den poté převzal Dynamo letitý asistent Marek Zadina. Muž s původně nevelkou odpovědností se stal přes noc jedním z nejsledovanějších trenérů v zemi. Jak dlouhá bude jeho mise? V zákulisí totiž padají další jména v souvislosti se střídačkou áčka. Svého asistenta už nejspíš našel, řešení překvapí. Šanci by měl dostat mladý trenér.

Pokud chcete ukončit Václava Varaďu a přitom dál trváte na pořízení mistrovského poháru, dává logiku mít u hvězdného souboru zkušeného a prověřeného stratéga, jenž se dokáže orientovat ve vypjatých a specifických situacích záludného play off. Při vší úctě Marek Zadina takovým esem není. Zatím ne. Svou pozici si teprve musí vybudovat. Na trhu i u samotných hráčů. A vědí to i v pardubických kancelářích.

Takže i když byl Varaďovi k ruce při mistrovských štacích v Třinci, pořád jej vnímáte jako provizorní řešení. S tím, že tak velká organizace bude hledat šéfa týmu s tučnější historií. Informace deníku Sport hovoří o tom, že Dynamo nějakým stylem řeší či řešilo dvě jména. Patrika Augustu a Martina Pešouta.

Kouč bronzové dvacítky z nedávného mistrovství světa se nyní ocitá na kariérním vrcholu. Díky způsobu, jakým stmelený tým reprezentačních junáků přemohl Kanadu a sešrotoval Finy v bitvě o medaili, se k němu sbíhají interesantní nabídky. Čtyřiapadesátiletý trenér je v kurzu.

Zhruba před týdnem dostal na vybranou: buď setrvání ve službách svazu, nebo nové angažmá ve Vítkovicích. Augusta si vybral další výzvu s nově budovanou juniorskou partou, ačkoli v Ostravě by jistě byl výrazněji finančně ohodnocen a tahle adresa má prestiž. Nechtěl však urazit kartu a rozhodl se pobídku nepřijmout.

Jenže záhy se měly ozvat Pardubice. Co si budeme povídat, to je jiný level oproti Vítkovicím. Zdroje Sportu hovoří o tom, že v tomto případě bylo Augustovo rozhodování ještě mnohem těžší. Nicméně po vlastním zjišťování referencí se měl rozhodnout nechat výzvu ležet na stole. Prozatím.

Za oponou se rovněž mluví o kontaktech mezi vedením Dynama a Martinem Pešoutem. Ten po dlouhých letech účinkování v elitní soutěži částečně zmizel z radaru, ovšem jen zdánlivě. V druholigovém Chomutově dostal na starost nasoukat áčko do výtahu směr Chance liga, navíc obstarává manažerskou stránku fungování někdejšího extraligového účastníka, pohybuje se čile mezi tamní mládeží. Jinými slovy, dostal na starosti pozvednout klub a podle všeho se mu úplně nechce opouštět rozdělanou práci.

Augusta i Pešout jsou typy koučů, kteří si zakládají na dobrých vztazích v týmu. Málokdy jdou na hranu, natož za ni, to už musí být. Což může být faktor, který v rozjitřené atmosféře po Varaďově odchodu může hrát klíčovou roli.

Z volných trenérů zůstávají na marketu například Josef Jandač, Miloš Holaň nebo Miloš Říha. Deník Sport má ovšem za to, že tímto směrem se Dynamo stáčet nemíní. Byť všichni tři v minulosti v klubu působili. Anebo možná právě proto.

Marek Zadina nyní musí chápat svou roli, tvrdě pracovat a v podstatě na nic dalšího nemyslet. Není vysněným koučem majitele Petra Dědka, je zkrátka provizorním řešením v danou chvíli. Jedině zlatý úspěch jej udrží v nečekaně nabyté pozici. Tak daleko zatím ovšem myslet nemůže. Klišé o tom, že musí jít zápas od zápasu, na něj sedí jako ulité.

„Musíte být pořád ve střehu, na špičkách, hlídat, co se děje. Je to větší nápor, musíte se koncentrovat na jiné věci, jde o odlišnou práci,“ popisuje svoje dojmy z prvních dvou zápasů na lavičce v roli jejího šéfa.

Hned po jeho jmenování do funkce zaznělo, že si postupně sestaví nový realizační tým. Podle informací iSport.cz by se měl jeho asistentem stát osmadvacetiletý Vít Černohous. Neznáte? Když otočka jiným směrem, tak úplně. Mladý kouč hrával v liberecké mládeži, v posledních letech se věnoval práci dovednostního trenéra a funkci vykonával i teď prvním rokem u mládeže Dynama.

V úterý by měl stát ale už na lavičce vedle Zadiny. Toho čeká nyní těžká šichta. Musí si srovnat myšlenky, nachystat plány, jak tým vyladit co nejlépe na play off. Určité metody vyznával Radim Rulík, jiné zase Václav Varaďa. S oběma Zadina pracoval. Hrábne jednomu z nich do šuplíku? „Jsou to tři dny od chvíle, co se celá věc stala. Všechno potřebuje svůj čas, teď potřebujeme dojet do reprezentační přestávky, ať máme co nejlepší výkony,“ přikývl hlavní kouč v neděli, když jeho tým porazil 5:3 Třinec. Ví, že si bude muset srovnat myšlenky, nadechnout se, připravit si svůj vlastní jízdní řád. „O pauze si na všechno sedneme, dáme do hlavy, co a jak,“ slibuje.

V jedné věci se určitě změnil. Ubral na akčnosti, zkrotil emoce, jen během zápasu s Oceláři vypil možná pět litrů vody, jak neustále sahal po lahvi. Ovšem ani památka po poskakování nebo zuřivé gestikulaci. „Někdy to ve mně vře pořád hodně. Ale zase je klíčové podobné věci nepouštět na hráče, naopak je potřeba dělat rozhodnutí, do kterých vám nemluví emoce. Někdy samozřejmě přijdou, ale snažím se je mít pod kontrolou,“ tvrdí.

Začala Zadinova éra, sezonu (téměř) určitě dokončí. A pak se uvidí, jak bude dlouhá. Když uspěje, extraliga objeví nového trenéra. Jen se vsaďte, že boss Dědek v zákulisí rozhodí sítě, kdyby se úspěch nepodařilo doručit. Tyhle kroky dělá rád dopředu. Milan Razým, Richard Král, Radim Rulík ani Václav Varaďa jeho tužby neuspokojili.
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

WalkingDude píše: 23 led 2024 05:39 Tak hlavne ze ma duveru. Hovno, hned ho zacneme stresovat hledanim dalsiho trenera. V cem je horsi nez tvl Pesout? Toho mladyho kvituji. Presne touhle cestou jit. Obouchat progresivni mlady pusky, zadny Jandace a pod. No bude to fuska nejen pro hokejky letos ale asi hlavne pro nervy fanousku co vydrzime
Ale vždyť ten článek je pouze soupis aktuálně nezaměstnaných trenérů a autor článku si jen vymýšlí a spekuluje. Prostě jen další z řady zbytečných elaborátů sepsaných s cílem vycucnout co nejvíc z Varaďova vyhazovu...
A to počkejte co se bude dít, až někdy prohrajeme zápas. To bude všude nablito zbytečnejma fantasmagoriema, jak moc chybí zkušený trenér, že ten titul se Zadinou nevyhrajeme a jak si v Holešovicích mnou ruce....
Uživatelský avatar
Perníkář
Příspěvky: 536
Registrován: 16 úno 2021 17:22
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 99 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Perníkář »

WalkingDude píše: 23 led 2024 05:39 Tak hlavne ze ma duveru. Hovno, hned ho zacneme stresovat hledanim dalsiho trenera. V cem je horsi nez tvl Pesout? Toho mladyho kvituji. Presne touhle cestou jit. Obouchat progresivni mlady pusky, zadny Jandace a pod. No bude to fuska nejen pro hokejky letos ale asi hlavne pro nervy fanousku co vydrzime
Souhlas.
Hlavně na toho Černohouse jde chvála ze všech stran.
Jako trenéra dovedností ho vynášel do nebes Zámorský.
Vůbec by mě tenhle krok nevadil.
#zpatkydosedla
Laky29
Příspěvky: 124
Registrován: 07 dub 2016 08:43
Dal "To se mi líbí": 7 krát
Obdržel "To se mi líbí": 15 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Laky29 »

to jsou zase kecy
WalkingDude píše: 23 led 2024 05:43 Ve středu pardubičtí hokejisté v prodloužení slavně porazili Spartu 2:1 v jejím narvaném panství........

.....Pokud chcete ukončit Václava Varaďu a přitom dál trváte na pořízení mistrovského poháru, dává logiku mít u hvězdného souboru zkušeného a prověřeného stratéga, jenž se dokáže orientovat ve vypjatých a specifických situacích záludného play off. Při vší úctě Marek Zadina takovým esem není................ pořád jej vnímáte jako provizorní řešení............Marek Zadina nyní musí chápat svou roli, tvrdě pracovat a v podstatě na nic dalšího nemyslet. Není vysněným koučem majitele Petra Dědka, je zkrátka provizorním řešením v danou chvíli...............Toho čeká nyní těžká šichta.........Musí si srovnat myšlenky .....................Hrábne jednomu z nich do šuplíku?.......................... Ví, že si bude muset srovnat myšlenky, nadechnout se, připravit si svůj vlastní jízdní řád.............................. Jen se vsaďte, že boss Dědek v zákulisí rozhodí sítě, kdyby se úspěch nepodařilo doručit. Tyhle kroky dělá rád dopředu.............. Milan Razým, Richard Král, Radim Rulík ani Václav Varaďa jeho tužby neuspokojili.
Tak hlavně,že Horák a Ryšavý budou mít zase co žrát.

K obsahu, souhlas co psal Tau - zbytečný elaborát
PetrS
Příspěvky: 266
Registrován: 01 srp 2014 19:25
Dal "To se mi líbí": 75 krát
Obdržel "To se mi líbí": 77 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PetrS »

Kéž by tolik publicity měla i ta dopingová kauza ze severu, to by bylo slávy
Uživatelský avatar
Perníkář
Příspěvky: 536
Registrován: 16 úno 2021 17:22
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 99 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Perníkář »

PetrS píše: 23 led 2024 07:53 Kéž by tolik publicity měla i ta dopingová kauza ze severu, to by bylo slávy
Kamarád se zná s Jankem.
Ten mu říkal, že se povídá, že trest nebude a ti tři budou moct v březnu hrát….tak sem se pousmál :-)
Btw.
Ještě mu řekl, že než by byl v Hradci tak radši s radostí podepsal v Třinci 😀
#zpatkydosedla
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4925
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

PetrS píše: 23 led 2024 07:53 Kéž by tolik publicity měla i ta dopingová kauza ze severu, to by bylo slávy
Nebude mit. Pocitam ze jeste bude narativ ze je to nespravedlive v prubehu teto sezony a kdesi cosi.
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Uživatelský avatar
misterx889
Příspěvky: 531
Registrován: 18 srp 2015 20:08
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 28 krát
Obdržel "To se mi líbí": 73 krát

Re: Hokej

Příspěvek od misterx889 »

PetrS píše: 23 led 2024 07:53 Kéž by tolik publicity měla i ta dopingová kauza ze severu, to by bylo slávy
to je presne ten problem, v podstate "rutinni" (kazdou sezonu se jich stane nekolik napric tymy) vyhazov trenera ma xkrat vetsi pozornost nez v extralize bezprecedentni udalost tykajici se dopingu
1950 - forever :whistle:
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6148
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 317 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

Venca je jednoúčelový stroj. Funkční. Ale jen ve velmi omezeném spektru.

Zvládl Třinec, zavedl buzerantský hokej a udělal tituly.

Opa chce hrál logicky pardubický, líbivý, technický hokej. S Vencou se sice před podpisem smlouvy dohodli, ale každý rozuměl dohodě jinak.

Venca se svými nároky už nikde práci nesežene. Bude muset slevit. Nebo skončit. Je provařenej. Pokud půjde ven, což trochu pochybuji, tak tam mu nikdo tolik kompetencí nedá.
Jedno se mu nedá upřít. Titul vyhrává tým se super obranou a kvalitní kasou. To je jeho cesta a uměl obětovat tým za posměšky, že hrají buzerantský hokej. Měl s tím úspěch. A i kliku, Káca byl nečekaný žolík. Náhoda. I to k tomu patří. Venca se nadmíru glorifikuje.
Tesla
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 294 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Hradec není mediálně těžitelný, nikoho nezajímá. :)
Smil Flaška z Pce
Příspěvky: 845
Registrován: 17 bře 2017 19:11
Obdržel "To se mi líbí": 19 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Smil Flaška z Pce »

frysta píše: 23 led 2024 08:53 Hradec není mediálně těžitelný, nikoho nezajímá. :)
Asi nebudete dávat reklamu do médií, které Vás nebo Váš tým ve spoluvlatsnění negativně propírá.
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4925
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

misterx889 píše: 23 led 2024 08:12 to je presne ten problem, v podstate "rutinni" (kazdou sezonu se jich stane nekolik napric tymy) vyhazov trenera ma xkrat vetsi pozornost nez v extralize bezprecedentni udalost tykajici se dopingu
Tak zas si nalejme cisteho vina. Tohle je vsechno jen ne rutinni vyhazov.
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Stingy
Příspěvky: 176
Registrován: 20 lis 2019 11:00
Dal "To se mi líbí": 214 krát
Obdržel "To se mi líbí": 48 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stingy »

Odpovědět