Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
fido
Příspěvky: 3337
Registrován: 29 bře 2016 17:10
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 84 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fido »

Philip píše: 19 led 2024 15:22 Z Třince na něj mám velice špatné reference. Namachrovaný. Nepřihravá. Ani není vhodný typ do kabiny. Max. je to střelec. Přirovnal bych ho ve fotbale k typu Kryštofa Daňka... tj. taky něco umí, ale kabina ho nemusí 🤔
Přesně takový potřebujeme
HC Doufáme Pardubice
HC Drama Pardubice
Cavalera
Příspěvky: 2352
Registrován: 13 pro 2014 15:02
Dal "To se mi líbí": 10 krát
Obdržel "To se mi líbí": 49 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Cavalera »

Jedeme a fandime dal.S VV nebo bez nej uvidime.Zajici se počítají po honu..
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3161
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 785 krát
Obdržel "To se mi líbí": 426 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

Borek píše: 19 led 2024 12:27 Působivý vyjádření svede sepsat kdekdo, kumštem je přínosná každodenní komunikace.
Přesně, souhlas. Stačí už jen to, jak tady nedávno byl rozhovor s Varaďou, jak psal že je svůj ale dokáže se s každým dohodnout, a uzná když udělá chybu. Hráči když to četli tak jim bylo na zvracení, což potvrdili i insideři. Takže aby vás neopil rohlíkem. Spíš to jeho prohlášení vidím tak, že už si dělá půdu pro případné nové angažmá v ELH. Vše chce vysvětlit hezky, aby se další kluby nebáli. Nebo takhle.... myslíte si že kdyby nebyl problém v něm, že by ho Dědek fakt vyhodil a psal tyto důvody? Ty důvody které napsal klub, na nich něco musí být, jinak by je nenapsali. A tu 5-letou smlouvu chtěl Varaďa, to byla jeho podmínka, tak si to někteří uvědomte. To nebylo pro klub jednoduché rozhodování, jak píše Propulse, kdyby to jen trochu šlo, tak by ho přece neodvolali v takové době v půlce sezony. Já Varaďovi nevěřím, jen chce být pěkný a všichni mu na to teď z široké veřejnosti skočí... Ale ten chlap bude mít problém v každém dalším angažmá, ať už se dnes vyjádřil jakkoliv.
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Philip
Příspěvky: 24
Registrován: 13 lis 2022 12:40
Dal "To se mi líbí": 2 krát
Obdržel "To se mi líbí": 2 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Philip »

fido píše: 19 led 2024 15:23 Přesně takový potřebujeme
Třinec je za Činela šťastný. Ale třeba ho ty naše hvězdy (myslím teď Pánika) urovnají a dostaneme z něj, co v sobě má....
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3161
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 785 krát
Obdržel "To se mi líbí": 426 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

av69 píše: 19 led 2024 15:20 Možná si to nejdřív radši poslechni, protože v celém tom podcastu Ryšavý obhajuje postoj klubu.
Fakt??? To bych od něj ale vůbec nečekal, fakt se přiznám že jsem to nečetl, neposlouchal. Víceménně jsem měl jasno, co tam asi bude. Tak to omluva. Ale že se nevyjádřil po našem zápase s nima, to je fakt, jak má ve zvyku se vyjadřovat.
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6148
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 317 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

Nová výzva, těším se.

Údajný uzurpátor je pryč, snad se chlapci semknou a začnou fárat. Rozhodují je, aby byl Záďa opravdu čistej a nebyl pro hráče pohůnek VV, který napomáhal dusnu v kabině.
Co si budem, měsíc to nebylo vůbec ono, ztrácely se zbytečně body.

Pro pisálky teď bude asi hlavní téma odstupné. Podle VV si vše plnil, podle pana Dědka neplnil. Vypere se asi dost špinavého prádla, v případě potřeby budou asi muset i hráči podpořit pana Dědka nějakým dosvědčením toho, co zatím vylézá ven. Urážky, šikana...

VV se určitě cítí ukřivděn, že se mu nedostalo dostatečné podpory v plnění toho, co si dal jako podmínku, že tu bude působit.

To se potáhne.

A pan Dědek se zas naučil něco nového. Smlouvy na pět let se prostě normálně nedávají. On už to ví. Postupné se učí hodně věcem v profi sportu. Ještě stále to u mě není easy boss. Až se stane skutečnou šedou eminencí, přirozenou personou, pak budu spoko. Zatím moc komunikuje a myslí si, že je to hezké a správné. On to doladí. Věřím tomu.

Páník za Činela, uvidíme. Činela jsem si oblíbil, i když to už nebylo ono. Na začátku dobrý, pak celkem trpěl. Ale to pod VV pokleslo víc hráčů. Byl jsem rád, že tu Činel byl.
Tesla
FOGLIK
Příspěvky: 5275
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 829 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

fido píše: 19 led 2024 15:23 Přesně takový potřebujeme
Proto by ho sem Třinec rád dostat. Už se bojí tak, to chce podkopat zevnitř :)
JirkaPCE
Příspěvky: 3596
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 95 krát
Obdržel "To se mi líbí": 441 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Jsem zvědavý, jestli se nějak změní situace ohledně Koláře, když se tady psalo, že to bude jeho poslední sezóna. Pokud nemusí končit ze zdravotních důvodů, tak si myslím, že pořád může být platný.
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6148
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 317 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

Jirka. píše: 19 led 2024 15:26 Já Varaďovi nevěřím, jen chce být pěkný a všichni mu na to teď z široké veřejnosti skočí... Ale ten chlap bude mít problém v každém dalším angažmá, ať už se dnes vyjádřil jakkoliv.
V tomto Sparta Dědka trumfla. Dědek prostě nesmí být takový pocitář, idealista. Ve Spartě to odhadli, že už si VV řekl moc. Když máš dobrý hráče, musíš mít trenéra, který umí. Jak trénovat, tak taky ty kvalitní hráče kočírovat. Buzerace a urážky asi nebude správná cesta.
Ono schválně. Kde se takový pan Já teď uchytne? V ELH? Těžko. A venku? Na to jsem fakt hodně natěšený. Podle mého opět vyhlásí školící prázdniny. Třeba do nich zařadí i kroužek psychologie.
Kdo pamatujete VV v NHL? Neskutečný bojovník, moc jsem mu fandil. Tak ať se mu splní sen. Za mě - pro svou vizi by si měl pořídit svůj klub. Aby tam šli ti, kteří budou opravdu respektovat jeho vysoké požadavky. Bez výjimek. Absolutní poslušnost. Držím mu palce.
Tesla
Kuba11
Příspěvky: 35
Registrován: 01 dub 2022 18:31
Dal "To se mi líbí": 7 krát
Obdržel "To se mi líbí": 14 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kuba11 »

Jirka. píše: 19 led 2024 15:26 Přesně, souhlas. Stačí už jen to, jak tady nedávno byl rozhovor s Varaďou, jak psal že je svůj ale dokáže se s každým dohodnout, a uzná když udělá chybu. Hráči když to četli tak jim bylo na zvracení, což potvrdili i insideři. Takže aby vás neopil rohlíkem. Spíš to jeho prohlášení vidím tak, že už si dělá půdu pro případné nové angažmá v ELH. Vše chce vysvětlit hezky, aby se další kluby nebáli. Nebo takhle.... myslíte si že kdyby nebyl problém v něm, že by ho Dědek fakt vyhodil a psal tyto důvody? Ty důvody které napsal klub, na nich něco musí být, jinak by je nenapsali. A tu 5-letou smlouvu chtěl Varaďa, to byla jeho podmínka, tak si to někteří uvědomte. To nebylo pro klub jednoduché rozhodování, jak píše Propulse, kdyby to jen trochu šlo, tak by ho přece neodvolali v takové době v půlce sezony. Já Varaďovi nevěřím, jen chce být pěkný a všichni mu na to teď z široké veřejnosti skočí... Ale ten chlap bude mít problém v každém dalším angažmá, ať už se dnes vyjádřil jakkoliv.
Tohle podepisuji. Jdo slysel podcast Zimak, myslim, ze Ryšavý to tam rekl naprosto presne, VV si plati PR agenturu, ktera mu utvari medialni obraz...to treba i to hezke prohlaseni, ale jinak se za zdi zimaku muze chovat jako...... to uz at si kazdy doplni sam.

Nemam rad typ lidi, co je jajinek, ja ja ja a nikdo jiny a tak na me proste VV pusobil, jen moje cesta je ta spravna po ktere pujdeme a vse ostatni jsou blbosti.

Vcera me to prekvapilo, ale s odstupem casu... asi dobre ze se to vyresilo takhle.
Matess
Příspěvky: 704
Registrován: 27 zář 2021 17:27
Dal "To se mi líbí": 89 krát
Obdržel "To se mi líbí": 193 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Matess »

JirkaPCE píše: 19 led 2024 15:34 Jsem zvědavý, jestli se nějak změní situace ohledně Koláře, když se tady psalo, že to bude jeho poslední sezóna. Pokud nemusí končit ze zdravotních důvodů, tak si myslím, že pořád může být platný.
Já bych teda radši omladil. Dost mě v tomhle mrzí odchod Bučka. Ten nás bude v Mechově ještě hodně mrzet.
JirkaPCE
Příspěvky: 3596
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 95 krát
Obdržel "To se mi líbí": 441 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Matess píše: 19 led 2024 15:44 Já bych teda radši omladil. Dost mě v tomhle mrzí odchod Bučka. Ten nás bude v Mechově ještě hodně mrzet.
Mě vůbec. Bylo tady x trenérů, pod žádným se neprosadil.
karfi
Příspěvky: 121
Registrován: 05 srp 2014 22:45
Dal "To se mi líbí": 1 krát
Obdržel "To se mi líbí": 19 krát

Re: Hokej

Příspěvek od karfi »

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... ikana.html

Predplatitele, zazni tam neco prevratneho?
Columbo
Příspěvky: 5
Registrován: 04 led 2024 12:42
Obdržel "To se mi líbí": 2 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Columbo »

Máte někdo to vyjádření Dědka z isportu?
Matess
Příspěvky: 704
Registrován: 27 zář 2021 17:27
Dal "To se mi líbí": 89 krát
Obdržel "To se mi líbí": 193 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Matess »

Za mě od Dědka absolutně skvělej rozhovor. Škoda že si to nikdo z těch chytráků co mu furt nadávaj nepřečtou nebo to budou ignorovat.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Přátelé, klidněme vášně... Ještě včera touhle dobou jsme tady trenéra Varaďu velebili... Pak "se to stalo" a plivalo se tady na klub, Dědka, Heřmana, hráče, uklízečky... Teď se tady zase poplivává trenér Varaďa....
Udělaly se chyby. Udělal je majitel, trenér a určitě i další lidé v klubu... Ale to už je minulost... Jede se dál. Máme silný kádr, titul jako cíl zůstává. I bez Varadi.
Už se kolem toho napovídalo a napsalo spousta.
Za pár hodin hrajeme zápas.
Kula
Příspěvky: 2170
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 847 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Sparta Varaďu nevzala protože pravý Sparťaní by nebyly u korýtek a u nás byl odejit protože ty pravý Pardubáci by nebyly u korýtek... Podobnost čistě náhodná.
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7705
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 779 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Philip píše: 19 led 2024 15:22 Z Třince na něj mám velice špatné reference. Namachrovaný. Nepřihravá. Ani není vhodný typ do kabiny. Max. je to střelec. Přirovnal bych ho ve fotbale k typu Kryštofa Daňka... tj. taky něco umí, ale kabina ho nemusí 🤔
Být rok 2012, tak bych si myslel, že je řeč o Bartekovi. :grinning: Uvidíme...
Popp26
Příspěvky: 41
Registrován: 15 led 2022 09:06
Dal "To se mi líbí": 112 krát
Obdržel "To se mi líbí": 9 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Popp26 »

Matess píše: 19 led 2024 15:44 Já bych teda radši omladil. Dost mě v tomhle mrzí odchod Bučka. Ten nás bude v Mechově ještě hodně mrzet.
Kolář má na 100 pro poslední sezonu v A. je tam teoreticka moznost, ze si da mozna jeste pristi rok v B, ale v A ma posledni sezonu... On si se zdravim uzil uz dost a celkove letosni sezona pod Varadou, kdy byl jednou ve druhe obrance, pak putoval do B a tak uzil az az....
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3435
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 392 krát
Obdržel "To se mi líbí": 657 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... ikana.html

V lednu bývá v extralize klid. Teď se všechno otočilo naruby, když Pardubice ve čtvrtek propustily Václava Varaďu. Pětiletá smlouva je minulostí. Petr Dědek, majitel Dynama, exkluzivně pro deník Sport a iSport.cz vysvětlil svoje důvody: „Nejsme padlí na hlavu, abychom jen tak vyhazovali trenéra. Ale nenechám si rozbourat organizaci.“ Do Karlových Varů jel tým s novým hlavním koučem Markem Zadinou.

Václav Varaďa si rád dělá věci po svém, je to jeho styl. Co se stalo tak zásadního, že musel skončit?
„Řekl bych to tak, že hlavním problémem je nesdílení hodnot Dynama. Vím, že se říkalo, jak si dělá věci po svém. Ani ve snu jsem ale neočekával, že by všechno bylo možné v takovém rozsahu. Před jeho angažováním jsme vedli standardní pohovory, všechno probíhalo normálně, ve správné atmosféře se na všem domluvili. Ale co se pak v reálu dělo, standardní nebylo. To už nejde.“

Nejdřív jste byl nadšený, jak je Václav Varaďa pracovitý a komunikativní. Co se tedy změnilo?
„Nastavit pravidla, být přísný a vše držet v mantinelech? Tomu rozumím. Ale tohle bych srovnal s armádní šikanou.“

Až tak?
„Ano. Člověku nezáleží na tom, co kolega, hráč nebo váš podřízený cítí. Je mu to jedno, což je pro mě zmíněné nesdílení hodnot. My si vážíme legend, všech lidí, kteří pro Dynamo něco udělali. Na každý zápas chodí pánové Martinec, Novák, Šťastný. Vážíme si lidí, kteří vytvořili tenhle klub, posouvali ho. Ale není možné, aby přišel Václav Varaďa a všechno skončilo. Nenecháme si zbourat něco, co tady budujeme a co budovali lidi před námi. Dám vám třeba dva sportovní příklady, kdy nepanovala shoda. Jednou jsme trenéra respektovali, podruhé se rozhodli po svém.“

Prosím...
„Milan Klouček za celé dvě sezony nechytal dva zápasy po sobě. V Davosu na Spengler Cupu dostal tři zápasy ve čtyřech dnech. Co je na tom nejhorší? V semifinále byl na ledě šedesát minut a byl uvařený, šlo o všechno. Trenér gólmanů Václavovi říkal, že Roman Will je zdravý, je to naše jednička a je potřeba, aby finále chytal on. Václav řekl, že ne a půjde tam Klouček. Spal šest hodin, chytal celý zápas s Kanadou a on ho poslal na finále Spengler Cupu. Od Václava naprostá ignorace lidí, kteří svoji práci dělají dobře.“

Ale zase od toho byl hlavní trenér, aby rozhodoval.
„Beru, udělal rozhodnutí, tak za něj musí být zodpovědný. Jen takových případů najdete mnohem víc. Každý rozumný člověk si ale v konkrétním případě ze Spengler Cupu řekne, že to je špatný pohled. Milan chytal do půlnoci, nespal, v osm musí na snídani, na rozbruslení a zase do akce.“

A druhý příklad?
„Václav by nechal Urbana, Rohlíka i Vondráčka na tribuně, nehrál by je, případně je poslal do béčka. Chtěl je mít u sebe, nikoho jiného neposilovat. Na tom jsme se neshodli, já jsem rozhodl, že odejdou na hostování. Protože pro klub i pro samotné hráče je lepší jiná cesta. Pokud mi dá sportovní úsek nějaké doporučení a mělo logiku, tak jsem rozhodl jinak, než chtěl trenér. Nepůjdu proti lidem, kteří mi doporučují správné věci. Tohle musí uznat i sportovní fanoušek, jestli chci něco rozvíjet a posouvat se, nechám hráče hrát. Mohli hrát v béčku, Václav nám tohle rozhodnutí omlátil o hlavu, že měli být tam. Ale já se musím dívat i na to, co bude za rok, za dva... Oni se musí vyhrát, nebo je potřebujete mít nachystané na play off. Václav je autorita, chce rozhodovat o všem. Ale všechno má svoje hranice.“

Které už překročil?
„Ano, tohle bylo už za hranou.“

Nezlobte se, ale nestačilo si zavolat do Třince? Vždyť přesně proto tam skončil, i když s ním klub vyhrával tituly.
„Ale my se informovali, v Třinci mě na tohle taky upozorňovali. S Václavem jsme vedli pak vstupní pohovor a sám říkal, že bude fungovat jinak. Mělo logiku, jak jsme všechno nastavili a dohodli se na tom. Nejdřív všechno taky fungovalo, ale ve chvíli, kdy měl pocit, že má silnou pozici, začalo se všechno měnit.“

Co to znamená?
„Máte tým na špici tabulky, tak se začal cítit neohroženě. Domluvené věci přestaly fungovat. Nejsme padlí na hlavu, abychom jen tak vyhazovali trenéra. Ale nenechám si rozbourat organizaci, která je tady sto let kvůli tomu, že někdo se kouká jen na sebe. Urbanovi jsem dal smlouvu na tři roky, ať hraje extraligu, děláme kroky, které mají nějakou logiku.“

Muselo vám být jasné, že vyhodit teď Václava Varaďu je velká věc, která zatřese celou extraligou. Vy jste začal mít obavy, že jinak by šla celá sezona k šípku?
„Ano. Vůbec se mi to nedělalo lehce, ani náhodou. Ale všechno se už tak překlopilo, že... Dvakrát jsme Václava upozornili, že některé věci jsou špatně a nejde takhle fungovat dál. Situace přibývaly, nejen ty sportovní. Pokud máte chodit třeba na sportovní porady, které jsou společné pro mládež, a přijdete z deseti na jednu? Neomluvil se, nechodil tam. Pokud někdo podepíše ve smlouvě, že se k něčemu zavazuje, ale pak svoje povinností neplní? Nehledáme zástupné problémy. Václavovo jméno uznávám. Tohle je pro nás taky velký zásah, ale sezona by šla do kopru, kdyby se nic nestalo.“

A co když teď nepůjdete do finále?
„Jestli nebudeme ve finále, všichni budou hrozně chytří a naloží nám. Buďto to vyjde, nebo ne. S Václavem to mohlo být taky tak. Tohle je hokej, děláte rozhodnutí a taky netrefíte deset hráčů z deseti. Proč vzal Hradec Bartošáka? Věřil mu, prověřili si ho, on jim tvrdil, jak je v pořádku. A nakonec všechno dopadlo jinak, selhání. Tohle je podobné, my uvěřili Václavovi a skončilo to takhle. Mrzí mě, že všechno dospělo až sem, nadělalo nám to obrovskou paseku. Logicky takový krok nevrhá na klub dobré světlo. Ale odpovědnost za něj nesu já a celé vedení a takhle jsme se rozhodli. Pro nás je víc sdílení hodnot a komunikace s lidmi než trenér, i když se jmenuje Václav Varaďa.“

Zpětně, nelitujete, že jste na jaře propustil Radima Rulíka?
„Tam to bylo úplně jiné. Radimovi jsem poděkoval, choval se velice slušně a odvedl práci. Ale karty nějak byly rozdané, já si jednu vytáhl a nevyšlo to. Nelituju, že jsem ho propustil a šel jinou cestou. Upřímně vám řeknu, že mám radost, že je Radim u reprezentace, určitým způsobem i nás posunul dál. Ukázal nám směr. Ve stoprocentní shodě jsme nebyli, ale rozhodně jsme neměli takové problémy, jak teď.“

Tak proč jste ho ukončil?
„Chtěl jsem trenéra, který tady bude delší dobu. Radim měl smlouvu na dva roky a všem bylo jasné, že by šel následující rok stejně k reprezentaci. Vyhrálo, že jsme mohli získat kvalitního trenéra na dlouhou dobu.“

Moje informace ze zákulisí je, že s Varaďou byli hodně nespokojení hráči. V prohlášení píšete, že je urážel. Nenapadlo vás nejdřív, že jsou moc měkcí a nejsou připraveni na tvrdou práci?
„Pane redaktore, v Pardubicích nejsou hráči žádné slečinky. Nikomu do práce nezasahuju, ale hráči byli připraveni ustoupit v některých věcech a skousnout leccos s tím, že dojdou na vrchol. Ovšem pokud trenérovo chování přejde přes hranici? Přestanou jeho stylu práce věřit? Dál už to nešlo.“

Jen přemýšlím z pohledu nezainteresovaného člověka v klubu, jestli prostě práce nebylo moc a nechtěli si ulevit, když odejde ras.
„Zaručeně ne. U nás jsou hráči zodpovědní, hrají za Dynamo a nechají na ledě všechno, protože jsou hrdí na Pardubice. Viděl jste zápas na Spartě. Líbil se vám?“

Ano, byl skvělý.
„A hráči ho nehráli pro Václava Varaďu, ale pro sebe, pro nás, pro Pardubice. Kdyby chtěli, asi by trenéra na hřišti odepsali. Jasně jsem je upozornil, že hrají za sebe a za svoje jména. Je tam hodně kandidátů pro reprezentaci, chtěli vyhrát pro Dynamo.“

A domluvili jste se, že situaci kolem Varadi vyřešíte po zápase?
„Bez komentáře. Ale ve výsledku o všem rozhodlo vedení klubu, které si situaci vyhodnotilo, žádní hráči. Jen tohle byl střípek do celé skládanky, co se dělo. “

Najednou Pardubice trénuje Marek Zadina, který extraligový klub ještě nevedl. K sobě má jen Petra Sýkoru, který nikdy neměl žádné trenérské ambice. Budete shánět dalšího trenéra?
„Marek Zadina si složí realizační tým. Je potřeba mu dát časový úsek, Petr Sýkora u něj zatím bude, možná jen do konce sezony. Petr má na starosti skauting, dovednosti, koordinaci s mládeží. Přivádí sem mladé hráče, dohlíží na ně, aby byli dobře zapracováváni. Na tohle právě ohromně narážel v diskuzi s Václavem, kde tyhle věci nefungovaly.“

Vždycky jste sháněl velká trenérská jména s úspěchem. Zadina je úplně jiná kategorie. Věříte, že tuhle roli zvládne?
„Marek chtěl v klubu skončit už na podzim, taky nemohl unést, co tady Václav dělal. Ale vydržel. Zeptal jsem se ho, jestli by zvládl tým vést. Řekl mi, že má odpracováno, věří si a tým vezme. Proč byste takovému člověku nedal šanci? Má podporu kolegů, kabiny, je náš. Není to za zásluhy, ale fundovaný je, zkušenosti má a věřím mu, že práci zvládne.“
Obrázek Za Dynamo!
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4924
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 119 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

Nemam odtrenovamo 1000 spilu v NHL, ale hrat to ted na 3 utoky je blby ne?
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
mach
Příspěvky: 4385
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 280 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

Hodí sem někdo prosím ten rozhovor?🙏 děkuji
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... ikana.html
Kula
Příspěvky: 2170
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 847 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Popp26 píše: 19 led 2024 15:59 Kolář má na 100 pro poslední sezonu v A. je tam teoreticka moznost, ze si da mozna jeste pristi rok v B, ale v A ma posledni sezonu... On si se zdravim uzil uz dost a celkove letosni sezona pod Varadou, kdy byl jednou ve druhe obrance, pak putoval do B a tak uzil az az....
Vždyť se zde psalo jak s tím je Kolář srozuměn a se vším souhlasí
Skrivy395
Příspěvky: 170
Registrován: 26 zář 2021 18:14
Dal "To se mi líbí": 1052 krát
Obdržel "To se mi líbí": 70 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Skrivy395 »

mach píše: 19 led 2024 16:02 Hodí sem někdo prosím ten rozhovor?🙏 děkuji
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... ikana.html
2 příspěvky nad tebou
Společně proti všem!
MARFI
Příspěvky: 54
Registrován: 03 pro 2018 20:15
Dal "To se mi líbí": 14 krát
Obdržel "To se mi líbí": 9 krát

Re: Hokej

Příspěvek od MARFI »

WalkingDude píše: 19 led 2024 16:02 Nemam odtrenovamo 1000 spilu v NHL, ale hrat to ted na 3 utoky je blby ne?
Činel byl ráno ještě na rozbruslení v první lajně..To bylo hodně rychlý a nikoho s sebou nevzali za něj
Odpovědět