Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Uživatelský avatar
Sali67
Příspěvky: 1161
Registrován: 18 kvě 2021 17:31
Bydliště: Svítkov
Dal "To se mi líbí": 340 krát
Obdržel "To se mi líbí": 320 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sali67 »

Na balkónu jsou určitě jiný 🤔
Emil Havránek
Příspěvky: 900
Registrován: 05 kvě 2020 21:29
Obdržel "To se mi líbí": 214 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Emil Havránek »

Machalainen na Lapač!
Mám rád ty závody v posilování a zbrojení na play off. Hlavně mu přeji, aby se chytil a vyhýbaly se mu zranění. Bude to ještě v pralese zajímavé. Našeho béčka se to asi týkat nebude, ale snad to na úkor Slavie nějak ubojujeme, Znojmo bych na padáka viděl nerad, vloni nám Svoboda s Hruškou zachránili sezónu.
https://www.hokej.cz/vsetin-zbroji-pred ... an/5078703
havlitom
Příspěvky: 625
Registrován: 29 úno 2016 07:32
Bydliště: Praha
Dal "To se mi líbí": 8 krát
Obdržel "To se mi líbí": 69 krát

Re: Hokej

Příspěvek od havlitom »

Emil Havránek píše: 15 led 2024 21:56 Našeho béčka se to asi týkat nebude, ale snad to na úkor Slavie nějak ubojujeme, Znojmo bych na padáka viděl nerad, vloni nám Svoboda s Hruškou zachránili sezónu.
Osobně jsem za to Svobodovi poděkoval minulý víkend v restauraci Nad ledem, když tam byli na jídle po zápase. Vypadal dost překvapeně.
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5350
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 158 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Trinec vsichni litovali a malovali mu, jak padne vycerpanim.

LM, predkolo, nakonec bobuláři…

Rozhodne hlava.

Ordinoval bych klid ;-)
FOGLIK
Příspěvky: 5278
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 390 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Skrivy395 píše: 15 led 2024 21:49 Celej život chodím na sever a nikdy mi nepřišlo, že by sedadla jinde na zimáku byly jiný :joy: to mi chcete říct, že žiju ve lži? :joy:
Nežiješ. Sedíme ve 112 a když jedeme jen chlapy , tak jsme tam taky jako sardinky. Minule jsem si dělal, že budeme muset místo přikoupit, abychom se vešli nebo brát o jednoho míň.
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 293 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

J14 píše: 15 led 2024 21:07 Souhlas.

Jak může kvalitně připravit hráče, když si chodí přilepovat na Plexi za bránou kameru a pak se pořád jen kouká na videa...... A jestli to dobře chápu, tak do noci nejspíš :wave: stříhá a stříhá...... :thumbup:
Kaut po zranění byl úplně marnej. :)
pepa
Příspěvky: 2109
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 440 krát
Obdržel "To se mi líbí": 256 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

S fyzickou únavou by kvůli LM a Spengler cupu být problém neměl. Je to kolik 15 ? zápasů? Takže pro většinu hráčů 15 x max 20 min na ledě. Co když v nějakém jiném týmu mají každý trénink o 5 nebo 10 min delší než my? Jak se tu píše, bude to o momentální a mentální formě. :)
fido
Příspěvky: 3337
Registrován: 29 bře 2016 17:10
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 84 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fido »

Zase když se na to podíváme jiným úhlem pohledu. Máme očividnou krizi a stejně je pro soupeře těžký nás porazit a bodovat naplno. Co potom až budeme zase mít formu :thumbup:
HC Doufáme Pardubice
HC Drama Pardubice
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2764
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 626 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

Uvidíme zítra. Sralta má teď nějakou sérii a my máme taky teď nějakou sérii. A jak známo, tak žádná série netrvá věčně. Navíc proti spodní půlce tabulky hrajeme obtížně až na pár výjimek od začátku ligy. V každým případě netřeba stahovat kalhoty, brod je ještě furt daleko :wave:
Uživatelský avatar
Rahmed
Příspěvky: 1575
Registrován: 03 srp 2014 21:56
Bydliště: Těšín
Dal "To se mi líbí": 858 krát
Obdržel "To se mi líbí": 229 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rahmed »

KURVA. Je zajímavé přečíst si, jak to vidí malí caparti. Toto klíčové slovo nás spojuje s ostatními Slovany - mělo by snad existovat ve všech slovanských jazycích ….

Ester (8 let): Kurva je ta, která neumí zaparkovat. Alespoň podle tatínka.
Míša (6 let): Kurva je Sparta, protože otec vždycky říká: "Kurva Sparta". Nevím, co je to Sparta, ale asi také nějaké neslušné slovo.

:clap: :wave:
Život jde dál...
Jakub82
Příspěvky: 2669
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 217 krát
Obdržel "To se mi líbí": 209 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Přátelé, kamarádi mohl by sem dát někdo ten članek Mikesky na isport? Jsem šokován, že Holík volí útěk. Je tam o zítřejším zápase.
pepa
Příspěvky: 2109
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 440 krát
Obdržel "To se mi líbí": 256 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Co se týká zápasů se soupeři ze spodní poloviny tabulky, obrazu hry, výsledků, přístupu atd., stačí si vzpomenout pár let zpět, když jsme ten spodek tabulky brousili my, taky jsme nejlepší zápasy odehráli většinou se špičkou tabulky. Prohráli jsme s Varama, Zlínem atd... a pak obrali Liberec, Třinec ... Je to souhra faktorů, první posledního asi vždycky podvědomě podcení, ten horší má větší motivaci a je v lepší psychické pohodě (nemusí, může jen překvapit). Jakmile hraje s někým "sobě rovným" zápas o "šest" bodů, posere se, ale proti špičce tabulky tam dost často nějaký ten bod či dva ubruslí... Takže já zítra čekám z naší strany úplně jiný zápas, stejně jako v neděli s Třincem.
MARFI
Příspěvky: 54
Registrován: 03 pro 2018 20:15
Dal "To se mi líbí": 14 krát
Obdržel "To se mi líbí": 9 krát

Re: Hokej

Příspěvek od MARFI »

KOMENTÁŘ MICHALA MIKESKY | Extraliga ve středu nabídne další velký den. Můžeme se těšit na souboj Sparty s Pardubicemi a každý takhle silný zápas v O2 areně je svátek. Zažil jsem ji vyprodanou a je to extrémní zážitek i pro každého hráče. Fakt, tohle je pomalu nejvíc, co si v základní části můžete přát.



Mám silnou vzpomínku na zápas z podzimu 2004, kdy jsem hrál za Pardubice a byla tam doma ještě Slavia. Nám přijelo snad pět tisíc lidí a cítili jsme se jak doma. Navíc jsme se brutálně vytáhli, Slavia vedla 3:0 a my otočili výsledek na 6:4. Tohle je opravdu den, na který nikdy nezapomenete.

Nechci říkat, že by to bylo jako Winter Classic v NHL. Ale silný večer to je a bude i teď. Plná hala, proti sobě dva super týmy. Už jen proto bude tenhle zápas masáž.

Hrozně rád bych se zeptal našeho analytika Adama Papouška, co na tenhle zápas říkají před zápasem čísla. Ale já to vidím vyloženě padesát na padesát.

Pardubice jsou konečně komplet, ale hrajete hodně zápasů, do toho Spengler Cup. Můžete spadnout trochu do rutiny, oni už potřebují, aby skončila základní část, časovala se forma a zdravá soutěživost na play off. Vědí, že play off mají a čtyřku asi taky. Už vlastně nevíte, co by je mělo dál hnát, než začne další fáze. Ale tenhle soupeř a atmosféra v O2 areně vás vykopnou nahoru.

Spartě hodně kluků chybí, ale ti, co normálně tolik nehrají, k současné situaci přistoupili skvěle. Vypadají hladově.

Musím ale taky zmínit situaci, která se stala v pondělí. Pro mě je strašný šok, že Petr Holík skončil v Kometě a odešel do Zlína. Je to hráč, kterému je jednatřicet, jde o borce, který tři roky po sobě dělá zhruba padesát bodů.

Tuhle sezonu dobře nerozjel a pojďme si říct na rovinu, že bude asi víc věcí, proč všechno dospělo až sem. Nechci střílet od boku, ale stoprocentně bude jedním problémem málo práce. Nebál bych se tipnout, že měl nadváhu a slabou fyzickou připravenost.

Jenže bohužel, bez toho to nejde ani v Chance lize. Soutěž má určitou kvalitu, minimálně pohybově na tom není špatně. V přesilovkách je u Holíka jistota, tam bych se u něj uplatnění nebál. Ale aby takový hráč naplnil očekávání, pochybuju, že bude stačit, aby jen hrál dobře v přesilovce.

V první lize máte hodně opravdu bruslivých týmů. I když jste skvělý hokejista, musíte jezdit taky. Pokud pohyb nechytáte, máte problém. Když se jako soupeř na takového hráče zaměříte, párkrát ho dohrajete, může mít reálně problém a být z toho mrzení.

Přiznám, že jsem měl Holíka vždycky hrozně rád, bavilo mě se na jeho hokej dívat. Proto jsem taky použil první příměr, že se jedná o šok. Určitě má agenta, který by mu měl umět říct, že přesun o soutěž níž neznamená pohodlnější hokejový život.

Můj názor je, že hráč v extralize, a patrně i v druhé nejvyšší soutěži, by měl svoje VO2 max (definuje maximální množství kyslíku, které tělo dokáže využít během fyzické aktivity) blížit k šedesátce. Pochybuju, že tohle u Petra Holíka teď je. Takže znovu, jsem šokován, že volí útěk od tvrdé práce. Extraliga o tvrdé práci je.

Chápu Zlín, že o něj stojí. Petr je velkým tahákem pro lidi, ukazuje, že se snaží vrátit do extraligy. Holas je tam má zkusit dotáhnout, protože má věk, aby byl ještě minimálně čtyři sezony fakt dobrý. Ale stejně, jestli po něm trenéři budou chtít, aby sám tým vytáhl? Musí dřít jako kůň. Pokud se tomu vyhnul v Brně, bude se to po něm chtít znovu, jen v jiném městě a v jiné kabině.

autor je vítězem extraligy 2005 a bývalý reprezentant, aktuálně trenér Přerova
Jakub82
Příspěvky: 2669
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 217 krát
Obdržel "To se mi líbí": 209 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Marfi
Moc děkuji
Valda
Příspěvky: 2668
Registrován: 04 srp 2014 10:32
Dal "To se mi líbí": 70 krát
Obdržel "To se mi líbí": 94 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Valda »

Myslím, že Mikeš to vystihl daleko nejlépe!

Pardubice - padají do rutiny.
A rutina je hrozná věc!
LM a hlavně Spengler naopak povzbudili ducha. Neříkám že nás Kanada nemlela a Davos nám taky neukázal, kde nás tlačí bota, ale to jak jsme tam hráli, mnoho týmů v extralize nedá.

Sparta - hladová.
Pokud se trenérům podařilo vytvořit atmosféru "hladu", může to pro nás být problém.

Tudíž já pevně doufám, že jsme hladoví a už nás jen nebaví jíst předkrmy :)) A v play-off to bude jiná "liga". I předkrm totiž bere dost síly na hlavní chod.
Tím spíš vítám, jak se Sparta dotahuje, ono to soupeření s ní o 1.místo po ZČ může být tím správným motivátorem, jak tu ZČ přežít a konečně (!) skočit do PO ...
Jen budeme muset čekat na to předkolo ...
killer46
Příspěvky: 87
Registrován: 14 lis 2018 15:31
Dal "To se mi líbí": 6 krát
Obdržel "To se mi líbí": 18 krát

Re: Hokej

Příspěvek od killer46 »

Nabízím dvě vstupenky vedle sebe na zítřejší utkání. Sektor 116 řada 18. Nabízím také jednu jízdenku do Dynamo Expressu.
J14
Příspěvky: 794
Registrován: 26 zář 2017 10:36
Dal "To se mi líbí": 128 krát
Obdržel "To se mi líbí": 14 krát

Re: Hokej

Příspěvek od J14 »

Neměl by někdo celý ten rozhovor s Kašem na iDNES? Předem díky moc.
Stingy
Příspěvky: 176
Registrován: 20 lis 2019 11:00
Dal "To se mi líbí": 214 krát
Obdržel "To se mi líbí": 48 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stingy »

killer46 píše: 16 led 2024 11:24 Nabízím dvě vstupenky vedle sebe na zítřejší utkání. Sektor 116 řada 18. Nabízím také jednu jízdenku do Dynamo Expressu.
Ahoj, napsal jsem ti zprávu.
kedar
Příspěvky: 2026
Registrován: 23 úno 2016 12:44
Dal "To se mi líbí": 88 krát
Obdržel "To se mi líbí": 46 krát

Re: Hokej

Příspěvek od kedar »

Hradec - bobule

Možná, že obhajoba hradeckých hokejistů zapůsobila na sportovní senát. Ale na šéfa Antidopingového výboru ČR Martina Čížka rozhodně ne: „Jsme názoru, že trest by měl být významný.“ Verdikt v nejpálivější extraligové kauze za poslední roky by měl padnout kdykoliv během následujících čtrnácti dní. Bez něj se nepohne ani disciplinární komise soutěže, která má rozhodnout o případném postihu pro celý Mountfield HK.


Každým dnem se dá čekat, že v dopingové kauze hradeckých hokejistů padne verdikt. Jestli úplně finální, se uvidí. Se svým obhájcem požadují, ať mohou hrát, jakmile to bude možné. Mountfield HK je připraven je okamžitě zapojit do akce. Ovšem Antidopingový výbor logicky dál pevně drží svůj zákop a zásady. Verdikt Národního rozhodčího soudu by měl padnout do konce ledna. Přesněji řečeno, výsledky čekejte tři. Každý případ se posuzuje zvlášť.

„Řízení před Národním rozhodčím soudem pro sport (NRSS) stále není pravomocně ukončené. Nerad bych v tuto chvíli přinášel do případu zbytečné spekulace,“ odvětí nejdřív ředitel Antidopingového výboru Martin Čížek na dotaz, jestli se nějak během měsíců změnil pohled na případný postih tří hradeckých hokejistů. „Každopádně jsme názoru, že trest by měl být významný, jelikož na této úrovni se taková věc prostě musí trestat,“ jedním dechem dodává.

Horní hranice zní čtyři roky. Byly by významné dva? Teď Čížek neřekne. Graeme McCormack, Kevin Klíma a Martin Štohanzl zůstávají v napětí. Věří svému obhájci Janu Šťovíčkovi, že s jeho pomocí přesvědčili sportovní soud, že zakázaná látka se do jejich těla nedostala s úmyslem získat výhodu. A taky, že víc udělat už sami nemohli, žádné nedopatření. Prostě se víc nedalo.

Jenže!

Když se šéfa Antidopingového výboru zeptáte, zda ho hráčská obhajoba nějak obměkčila nebo změnila jeho pohled na kauzu, neváhá ani sekundu: „Nezměnila, ale utvrdila.“

A svůj pohled na trio pozitivně testovaných hráčů rozvíjí: „Utvrdilo mě to, že vzdělávání, nejen ohledně dopingu, je ve sportu nutné začít brát vážně. WADA vzdělávání (prevenci) považuje za stejně důležité jako samotné testování. Sportovec na vrcholové úrovni i vzhledem k vývoji a profesionalizaci sportu prostě musí být dostatečně informován.“

Z jeho pohledu není důvod měnit pohled: „V antidopingu funguje tzv. princip striktní odpovědnosti, což znamená, že i když přenese sportovec odpovědnost za informovanost na někoho ze svého realizačního týmu (lékař, agent atd.), nese vždy odpovědnost.“

Vedení Mountfieldu HK doufá, že Klíma a spol. půjdou brzy do akce. „Můj optimismus vychází z toho, že si moc přeji, aby hráči již nastoupili, a především ze znalosti celého případu, resp. obhajoby, která byla pro hráče zpracována,“ napsal ve své listárně s fanoušky generální manažer Aleš Kmoníček. „Pochopitelně existuje i možnost, že budu hodně zklamaný,“ dodal.

Celý proces se táhne už od konce května, kdy do Hradce dorazily výsledky z dubnového play off. Pořád není u konce. Pokud se jedna ze stran proti výsledku odvolá, story se povleče dál. Extraliga těžko vynese případný trest, než se sága kompletně uzavře.

Výsledek z laboratoře dorazil až ve chvíli, kdy bylo po sezoně. Tím pádem nešlo testovat další hokejisty ani při stoprocentním pozitivním nálezu, což je další pálivé téma. Věřit, že tři hráči jeli v maléru sami? Můžete, ale pravděpodobnost říká, že těžko. „Nevím, jak jinak to udělat, abychom mohli znát výsledek vzorků dříve, a ještě otestovat v takovém případě i zbytek týmu. Celý proces testování je velmi náročný jak procesně, tak logisticky. Laboratoř s akreditací WADA není v Česku,“ vysvětluje Čížek. „Samotná analýza trvá, je to velmi odborná práce, která zabere čas a stojí nemalé finanční prostředky, tak to prostě je,“ nevidí šéf Antidopingového výboru jiné řešení.

Podle něj nešlo žádným způsobem otestovat celý tým Hradce při pozitivním výsledku tří hráčů: „S vědomím znalosti a odbornosti celého procesu si nedovedu představit, že bychom to mohli urychlit tak, abychom znali výsledek ještě v den odběru a mohli rychle reagovat a dotestovat zbytek týmu. To je nereálné.“

Vše se tedy drží jen v rovině tří pozitivně testovaných hokejistů. „Prokazovali jsme, že tady nešlo o úmysl, ale ani o nedbalost. Navrhujeme, aby hráči nebyli vůbec potrestáni, aby mohli začít rovnou hrát. Věříme, že z jejich strany nedošlo k porušení antidopingových předpisů,“ uvedl jejich advokát Šťovíček.

Hokejisté Hradce nepřipustili před soudem, že by udělali chybu a zaslouží si trest. Antidopingový výbor necuknul ze svého pohledu na postih. Jedna strana uslyší, že má pravdu.
O co jde v kauze Mountfieldu HK

- při dubnovém semifinále Mountfield HK-Vítkovice se podrobilo šest hráčů testu na doping. Klasicky byli vybráni tři na každé straně

- tři hráči Mountfieldu HK měli pozitivní výsledek. Konkrétně se jedná o Graema McCormacka, Kevina Klímu a Martina Štohanzla

- výsledek byl zveřejněn až v květnu, když skončila sezona, takže nebylo možné testovat další hokejisty

- ve výživovém doplňku se měla nacházet DMAA (1,3-dimethylamylamin), jenž je na seznamu zakázaných látek, ovšem na etiketě chyběla

- ředitel antidopingového výboru Martin Čížek řekl, že hráčům hrozí čtyřletý trest, ale v jejich případě ho lze snížit na dva roky. Klub hráčům pozastavil smlouvy.

- disciplinární komise extraligy vydala předběžné opatření a do vyřešení případu hráčům Mountfieldu zastavila činnost.

- o trestu pro hráče rozhodne Národní rozhodčí soud pro sport

- verdikt by měl padnout do konce ledna

- následně může vynést trest nad Hradcem i disciplinární komise APK. Protože byli pozitivní tři hráči, podle směrnice musí dostat postih i klub, pokud hráče soud shledá vinnými
subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

Valda píše: 16 led 2024 10:06 Myslím, že Mikeš to vystihl daleko nejlépe!

Pardubice - padají do rutiny.
A rutina je hrozná věc!
LM a hlavně Spengler naopak povzbudili ducha. Neříkám že nás Kanada nemlela a Davos nám taky neukázal, kde nás tlačí bota, ale to jak jsme tam hráli, mnoho týmů v extralize nedá.

Sparta - hladová.
Pokud se trenérům podařilo vytvořit atmosféru "hladu", může to pro nás být problém.

Tudíž já pevně doufám, že jsme hladoví a už nás jen nebaví jíst předkrmy :)) A v play-off to bude jiná "liga". I předkrm totiž bere dost síly na hlavní chod.
Tím spíš vítám, jak se Sparta dotahuje, ono to soupeření s ní o 1.místo po ZČ může být tím správným motivátorem, jak tu ZČ přežít a konečně (!) skočit do PO ...
Jen budeme muset čekat na to předkolo ...
.... jen si myslím, že Mikeš trochu ubral na tom počtu. Co se psalo a říkalo, tak v té době tam mohlo být až 10 000 lidi fandíci Pardubicim..
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

K bobulářům: Nevěřím, že by brali vědomě. Možná jsem naivní, ale snad nikdo nemůže být takový blb, aby vědomě dopoval při playoff. Teda blb-jednotlivec se vždycky asi najde... Ale více blbů v jednom týmu, to snad ne...Prostě žrali nějaký doplňky, kde dopingová látka nebyla uvedena. To je ale neomlouvá. Měli jít za doktorem, nebo neměli podezřelý doplňky žrát. Jsou to profesionálové, mají mít zodpovědnost.
Věřím tomu, že nebyli jediní, kdo to tam žral. Vůbec bych se nedivil, když by v tom jela třeba polovina týmu. Tihle tři jen měli "smůlu", že je vybrala komise na test....
Za mě: Dvouletý trest pro hráče a odečtení bodů a pořádná pokuta pro klub...
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 293 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

tau píše: 16 led 2024 12:31 K bobulářům: Nevěřím, že by brali vědomě. Možná jsem naivní, ale snad nikdo nemůže být takový blb, aby vědomě dopoval při playoff. Teda blb-jednotlivec se vždycky asi najde... Ale více blbů v jednom týmu, to snad ne...Prostě žrali nějaký doplňky, kde dopingová látka nebyla uvedena. To je ale neomlouvá. Měli jít za doktorem, nebo neměli podezřelý doplňky žrát. Jsou to profesionálové, mají mít zodpovědnost.
Věřím tomu, že nebyli jediní, kdo to tam žral. Vůbec bych se nedivil, když by v tom jela třeba polovina týmu. Tihle tři jen měli "smůlu", že je vybrala komise na test....
Za mě: Dvouletý trest pro hráče a odečtení bodů a pořádná pokuta pro klub...

Pochopil bych, kdyby si vzali něco osvědčeného, co třeba berou i jinde, ale ta šarže byla "vadná". To bych bral a netrestal. Pravděpodobné to je asi tak, jako že komise trefila všechny 3 podvodníky. :)
Cavalera
Příspěvky: 2352
Registrován: 13 pro 2014 15:02
Dal "To se mi líbí": 10 krát
Obdržel "To se mi líbí": 49 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Cavalera »

tau píše: 16 led 2024 12:31 K bobulářům: Nevěřím, že by brali vědomě. Možná jsem naivní, ale snad nikdo nemůže být takový blb, aby vědomě dopoval při playoff. Teda blb-jednotlivec se vždycky asi najde... Ale více blbů v jednom týmu, to snad ne...Prostě žrali nějaký doplňky, kde dopingová látka nebyla uvedena. To je ale neomlouvá. Měli jít za doktorem, nebo neměli podezřelý doplňky žrát. Jsou to profesionálové, mají mít zodpovědnost.
Věřím tomu, že nebyli jediní, kdo to tam žral. Vůbec bych se nedivil, když by v tom jela třeba polovina týmu. Tihle tři jen měli "smůlu", že je vybrala komise na test....
Za mě: Dvouletý trest pro hráče a odečtení bodů a pořádná pokuta pro klub...
Body bych v rozjetý soutěži neodebíral.I když v tomto státě je možné všechno,že je omilostní.Všichni se jim budou omlouvat a za křivdu připočíst 50 bodů a můžou vyvěsit další plachtu vítěz ZČ.
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2764
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 626 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

Já bych jim body taky nechal. Letos ať si to v klidu dohrají a umístí se dle svých schopností. No, a pro příští ročník vyloučení z ELH :wave: 🤷😁
Naposledy upravil(a) Pick dne 16 led 2024 13:01, celkem upraveno 1 x.
Skrivy395
Příspěvky: 170
Registrován: 26 zář 2021 18:14
Dal "To se mi líbí": 1052 krát
Obdržel "To se mi líbí": 70 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Skrivy395 »

Nejlepší řešení - Okamžitě vyloučit ze soutěže, zbytek neodehraných zápasů kontumace ve prospěch soupeře. :wave:
Společně proti všem!
Odpovědět