Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
JirkaPCE
Příspěvky: 3602
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 95 krát
Obdržel "To se mi líbí": 447 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7705
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 779 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

To je teda hodně slušnej sešup u Holíka, že rovnou do pralesa. Pochybuju teda, že by Zlín přebíral celou jeho gáži.
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3999
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 81 krát
Obdržel "To se mi líbí": 572 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Kdyby někdo chtěl 1 lístek na Spartu + jízdenku na vlak, tak nechám za 400 Kč dohromady.

Je to sektor 120 a 10. řada

Bohužel dnes jsem se zranil při hokeji a v pondělí si vyslechnu termín operace.

Zájemce prosím o info do SZ.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5848
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Muf píše: 13 led 2024 15:05 Bohužel dnes jsem se zranil při hokeji a v pondělí si vyslechnu termín operace.
Jen co zamrznou rybníky se na nich začnou prohánět borci, kteří celou sezonu sledují všechny ty Radily, Sedláky a Kousaly a myslí si, že jim hokej půjde stejně dobře... ;-)
Jakub82
Příspěvky: 2669
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 217 krát
Obdržel "To se mi líbí": 209 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Muf píše: 13 led 2024 15:05 Kdyby někdo chtěl 1 lístek na Spartu + jízdenku na vlak, tak nechám za 400 Kč dohromady.

Je to sektor 120 a 10. řada

Bohužel dnes jsem se zranil při hokeji a v pondělí si vyslechnu termín operace.

Zájemce prosím o info do SZ.
Tak se hlavně brzy uzdrav.
24cenda
Příspěvky: 272
Registrován: 28 pro 2018 10:09
Dal "To se mi líbí": 74 krát
Obdržel "To se mi líbí": 50 krát

Re: Hokej

Příspěvek od 24cenda »

Pracovní den VV
Napadlo vás někdy, kdy hokejový trenér před zápasem vstává, co se mu honí hlavou, kdy se mu čas nejvíc vleče anebo v kolik usíná?

V mém dalším článku vás vezmu trochu do zákulisí a přiblížím můj běžný zápasový den, když hrajeme doma před pardubickými fanoušky od 18 hodin.



6.00 Budíček. Někdy si nastavuji dva budíky krátce po sobě, protože vím, že někdy ten první zaklapnu a ještě „zatáhnu rolety“. 🙂

6.30 Vzhůru na stadion. Krátká hygiena, obléknu se a okolo půl sedmé vycházím na halu. Nemám to úplně daleko, chodím pěšky, do 10.min jsem tam. Autem až na výjimky v Pardubicích vůbec nejezdím.

6.50 V práci. Na stadion přicházím mezi prvními, obyčejně něco před sedmou hodinou. V kanceláří si v klidu udělám překapávanou kávu, bylinkový sypaný čaj, protože člověk v zimních měsících často bojuje s drobným nachlazením.

7.00 Snídaně a kontrola. Nejčastěji snídám vločky, nakrájím banán, vše hodím do bílého jogurtu nebo pribináčku. Nechám vše trochu odmočit a postupně pojídám. Mezitím zapínám počítač. Den předem máme již všechno nachystané na utkání. Materiály máme nahrané na společném serveru, kam mají přístup pouze trenéři, s videokoučem. Vše si při snídaní znovu procházím, klip po klipu překontroluji.

7.30–7.45 Dobré ráno, všichni! Nejde o to, že chci být v práci první a kontrolovat ostatní. Prostě tomu vždy dávám vše, mám to takto v sobě odmalička, že nechci být překvapen a nic zanedbat. Docela brzo dorazí na stadion i kolegové. Debatujeme spolu, okolo osmé se začínají trousit první hráči.

8.45 Sraz. Nechodím nikoho kontrolovat. Pendluji ale po zázemí A-týmu, objevím se v kuchyňce, posilovně nebo jinde. Něco třeba potřebují kluci z realizáku, jinde je potřeba zase něco dalšího. Mám otevřené dveře i pro hráče, pokud něco chtějí, potřebují a mají na srdci.

9.00 Zahřát svaly. Nastává krátké neorganizované zapracování. Posilovna nebo protažení, vše je v gesci samotných hráčů a našeho kondičního trenéra. S kolegy dál pokračujeme v komunikaci nebo nastavení sestavy a plánu do utkání. Povídáme si i o tom, co zaznělo u soupeřova týmu před našim utkáním. Opakujeme si, co jsme si řekli my o přípravě. Debatujeme zkrátka o hokeji, co předchozí den dal a co nám dá dnes. Probíráme trénink, který je lehký, svižný.

10.00 Sklouznout se. Jako první se na ledě objevují brankáři, kteří se zapracují a osahají si puky s trenérem brankářů. Po 10 minutách přicházejí i hráči, kteří mají řízenou necelou dvacetiminutovku. Dalších deset minut je individuálních – někdo si vystřelí, někdo si zkusí sprinty nebo třeba buly, prostě co kdo potřebuje.

10.30 Blíží se porada. Po půl hodině odcházejí hráči z ledu. Do 20 minut po tréninku bývá porada, kde probíráme soupeře a taktiku do zápasu. Bavíme se o soupeři i naší hře, co chceme hrát. Ukážeme si to názorně u videa nebo tabule.

11.15 Oběd. Zůstáváme na zimním stadionu, jen vystoupáme o patro výš. Obědvá se formou bufetu. Každý si nabere, kolik chce a co potřebuje. Jde nám o to, aby se hráči cítili co nejlépe. Na jídlo přicházím o něco později, většinou potkám už jen pár posledních kluků.

12.30 Na skok domů. Po obědě jdu na byt. Někdy si v tento čas telefonuji s rodinou, s níž bývám v kontaktu i ráno. Na bytě si dám krátkou pauzu, polehávám a odpočívám. Někdy si i zdřímnu na 20 nebo 30 minut. V Americe se tomu říká „power nap“. Někdy ale nemůžu zabrat a hlavou se mi honí situace, které mohou v zápase nastat. Kdo s kým může hrát? Jak hrát proti klíčovým hráčům soupeře? Koho na ně nasazovat, aby to měli co nejobtížnější?

16.00 Další sraz. Hráči se trousí na stadion kolem půl čtvrté, což mám podobně. A po čtvrté hodině nastává nejhorší doba pro trenéra, kdy se jen v duchu modlím, ať už to konečně vše začne.

16.00–17.30 Vleče se to. Jako hráč jsem to nikdy nevnímal. Pokecal jsem, omotal si hokejku, zapracoval se, uteklo to vcelku rychle. Jako trenérovi mi ale vše naposled šrotuje v hlavě, přitom už je práce hotová a pokyny předané. Hráči vše vědí. Snažím se aspoň navodit pohodu a relax, nejčastěji si povídáme s kolegy, co vše může nastat a co můžeme očekávat.

17.30 Suit up! Hráči odcházejí na rozbruslení, na které jako trenér nechodím. Ze skříně si vybírám oblek, který k domácím utkáním patří. Je to přece svátek a vyvrcholení celého dne! Ve skříňce mám i nalepený návod na uvázání kravaty. Základní uzel mě kdysi naučil dlouholetý kustod Buffala Robert “Rip” Simonick, ale víc se mi líbí ten mohutnější. Občas se mi povede. A když ne, uvážu to jednoduše.

17.52 Poslední slova. Jako trenéři přicházíme do šatny, kde už jsou hráči po rozbruslení. Povíme si pár posledních slov, vyladíme tým a namotivujeme.

18.00 Zápas!

20.30 Domů? Ani omylem. Končí zápas, ve kterém vítězíme. 🙂 Když jde o živý přenos, minutu po utkání jdeme na televizní rozhovor. Netrvá to dlouho, jde o pár otázek. Po něm jdeme do šatny a čekáme na hráče, až oslaví výhru s fanoušky. Potom se udělá vítězný rituál, dohromady vše zabere zhruba deset minut. Potom krátce zhodnotíme zápas, čímž pro nás vše v kabině končí.

21.00 Uff! Nastává kratičká úleva, potkáváme se v klidu s kolegy v kanceláři. Mezitím ale přichází tiskový mluvčí, který jednoho z nás odvede na tiskovou konferenci.

21.10 Plánujeme, probíráme. Konzultujeme zápas s trenéry nebo zdravotní stav hráčů po utkání s doktorem. Rozebíráme, co jsme si odnesli za šrámy a neduhy ze zápasu. Většinou už máme zápas zpracovaný na videu, díváme se na šoty. Hráči mezitím mají v šatně večeři. Většinou jde o dva druhy jídel. Těstoviny s omáčkou, nebo rýže s kuřecím masem. Hráči si pokrmy mohou nakombinovat nebo si jej vezmou do krabičky, kterou si odnesou domů. Později si něco zobneme taky, v kabině se potkáme už jen s těmi, kteří se loudají.

23.00 Konečně domů. Nikdy neodcházíme ze stadionu, dokud nemáme nachystaný plán na následující den. Když zápas dobře dopadne, nehrabeme se moc ve videu, protože to není tolik potřeba. Pokaždé nám ale přípravy nějaký čas zaberou.

23.15 Dobrou noc! Vyčistím si zuby, někdy pustím televizi, úplně vypnu. Zpětně ještě reaguji na zprávy nebo gratulace, které se mi nakupily po 16. hodině, kdy jsem odložil mobil. Nejčastěji zaberu mezi půlnocí a jednou hodinou ráno. Únava bývá veliká. Je potřeba nabrat síly. Dobrou noc! A další den se jede zase nadoraz!
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3999
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 81 krát
Obdržel "To se mi líbí": 572 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

tau píše: 13 led 2024 15:29 Jen co zamrznou rybníky se na nich začnou prohánět borci, kteří celou sezonu sledují všechny ty Radily, Sedláky a Kousaly a myslí si, že jim hokej půjde stejně dobře... ;-)
Tak tak, a hlavně když to chce ještě těm mladým ukázat. :wave:

A přitom takových kontaktů i o dost horších jsem měl rameno na rameno nespočet.
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Muf píše: 13 led 2024 15:38 Tak tak, a hlavně když to chce ještě těm mladým ukázat. :wave:

A přitom takových kontaktů i o dost horších jsem měl rameno na rameno nespočet.
Tak se koukej brzo uzdravit ! Záběry ze střetu už zkoumá Ujčík nebo dnes nemá čas protože Jihlava hraje? :see_no_evil: :innocent:
Kula
Příspěvky: 2172
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 850 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Tak náměstek Kuba no přece musí táhnout s Otou když do toho s ním tenkrát šel. On už po těchto volbách se spoil se spojenci aby nemusel makat hiodně politiků mu to má za zlý, Co se týka pana Dědka tak je blbý že to je možná brzy když nedávno zastupitelůn děkoval jinak souhlas
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2764
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 626 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

Muf píše: 13 led 2024 15:38 Tak tak, a hlavně když to chce ještě těm mladým ukázat. :wave:

A přitom takových kontaktů i o dost horších jsem měl rameno na rameno nespočet.

... také přeji brzké uzdravení. Trochu mě to varovalo, také čekáme až vyladime ledovou plochu a po pár letech kdy nemrzlo pořádně, zase vyjedeme.. :-)
.... #zadynamo
subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

... jinak koukám na sestavu béčka, dnes hraje Hrádek, Bucko, Pochobradsky. 11 utocniku včetně Moníka z Vrchlabí. Kromě Rakose chybí Zalcik.
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

subris píše: 13 led 2024 17:19 ... jinak koukám na sestavu béčka, dnes hraje Hrádek, Bucko, Pochobradsky. 11 utocniku včetně Moníka z Vrchlabí. Kromě Rakose chybí Zalcik.
Dvě minuty a už tečeme.
Emil Havránek
Příspěvky: 900
Registrován: 05 kvě 2020 21:29
Obdržel "To se mi líbí": 214 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Emil Havránek »

Autobusák píše: 13 led 2024 17:35 Dvě minuty a už tečeme.
Máme v obraně poněkud průvan. Bohužel.
Přejme dnes Třebíči, ať vyhraje.
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Po dnešku to vypadá, že budeme na krásném 13 místě s výhledem na sestup. Výsledky mizerný, miliony za projekt pomalu v čoudu, ale co bude dál ???
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Emil Havránek píše: 13 led 2024 17:52 Máme v obraně poněkud průvan. Bohužel.
Přejme dnes Třebíči, ať vyhraje.
3 mamlasové lážo plážo v tréninkovém tempu jen čumí na hráče, ten si objede branku a nahraje na volného hráče a bum je tam druhý gol.
Hned jak jsem to viděl, tak jsem to vypnul. Jestli to hráče nebaví, tak můžou nastoupit do Foxconnu na noční směnu ať se hvězdy probudí.
Uživatelský avatar
Sali67
Příspěvky: 1161
Registrován: 18 kvě 2021 17:31
Bydliště: Svítkov
Dal "To se mi líbí": 340 krát
Obdržel "To se mi líbí": 320 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sali67 »

subris
Příspěvky: 3189
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 314 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

... nic proti trenérovi, slyšel sem s ním ten podcast, mluvil dobře, vypadalo to, že tomu rozumí že ví co chce, ale tady to je pro něj ještě velké sousto, že se musí stále učit. Pokud mu nesežene vedení dva až tři nadprůměrné útočníky, bude zle...
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4478
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 834 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1020 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

Myslím si, že už je zle.
Danik23
Příspěvky: 729
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 253 krát
Obdržel "To se mi líbí": 219 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

tomaso25 píše: 13 led 2024 14:51 To je teda hodně slušnej sešup u Holíka, že rovnou do pralesa. Pochybuju teda, že by Zlín přebíral celou jeho gáži.
Co jsem se bavil v Brne, Holikuv postupny konec mel 2 faktory, asi ty hlavni, zraneni - relativne caste, a konec Mullera, Brno chtelo jit jinou cestou, oni se ho snazili nejak udat jiz minulou sezonu, problem je, ze tam je za ranec…
Kula
Příspěvky: 2172
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 850 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Autobusák píše: 13 led 2024 18:25 Myslím si, že už je zle.
Bohužel... :grr:
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3999
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 81 krát
Obdržel "To se mi líbí": 572 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Myšlenka s B-týmem určitě není špatná, ale za mne tím, jak tomu chybí indentita a propojení s konkrétním městem, tak to dělá ten rozdíl proti zbytku soutěže.

Navrch nezkušenost a mizerné výkony očekávaných lídrů.

Aktuálně nejslabší tým 1. ligy. 👎
frysta
Příspěvky: 3473
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 56 krát
Obdržel "To se mi líbí": 294 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Bégo potřebuje přečkat asi 5 kol, ne? Pak končí hostovačky a první zápas v únoru je čeká Slavie. Áčko v nouzi není, tak předpokládám, že Bégo dostane všechny dostupné hráče. Zase tak zle to nevidím.
Odpovědět