Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
FOGLIK
Příspěvky: 5281
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 830 krát
Obdržel "To se mi líbí": 393 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

hans68 píše: 22 pro 2023 09:18 Tohle je přesně největší hrozba takového činu….pro některé osobnosti, kteří trpí nějakou poruchou je vlastně ten člověk jakýmsi “HRDINOU” co psal, také spáchal!!!Doufejme, že těmto lidem nedodal sílu, aby se tímto způsobem zapsali do historie naši země….tohle se nemělo stát!!!!
@woe já tvůj názor tak nějak chápu a přesně vím jak si to myslel, je mi jasné, ze nikomu nic takového neprejes, jen si poukázal na sobeckost, která je dnes celkem normální…mě se to netýká, tak si chci užit svoji zaplacenou zábavu…..jenže my starší, co už máme doma děti ve školách a studují, tak to vnímáme trochu jinak, včera to bylo v Praze, příště to muže být jinde…..

@grimley
Až budeš mít dceru někde na škole a tohle se stane, určitě to budeš chápat úplně jinak🙂

Všem přeji krásné svátky a hodně zdravicka do Nového roku🙂
Každá věc má rub i líc a záleží z jaké strany se na ni podíváš.
Uživatelský avatar
Grimley
Administrátor
Příspěvky: 2382
Registrován: 01 srp 2014 11:25
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 188 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Grimley »

Kdyz uz jsme u toho, ja jsem asi furt nezodpovednej a nemoralni i kdyz mam dite :) …. Kdyz jsem nemel, tak mi obcas nekdo rekl - jo pockej, az budes mit dite…. To budes i na dalnici jezdit max 130… kdyz vezes dite, jed opatrne…prece se nechces zabit…. A kdyz nevezu dite, tak se chci zabit?:) porad jezdim jak jsem jezdil a nikoho jsem nezabil a neohrozil….. proste me tyhle reci typu “az budes mit dite”…. “Az budes starsi”…. “Az bude tvoje dcera chodit do skoly”…. Tak trochu lezou na nervy sorry :)) neber to osobne, je to asi o jiny generaci nebo mozna jen o mym pristupu k zivotu… jak jsem psal, vcera se stala velka tragedie, samotnyho me to sokovalo, ze se tohle stalo v CR…ale abych z toho ted musel bejt nekolik dni v pici a karal ostatni, ze to cely vnimaj tak nejak min tragicky, to proste ne :) clovek by za chvili podlehl paranoie, kdyby mel vsechny nestesti, ktery se staly v okoli, promitat na svuj zivot/rodinu.

Kazdopadne jestli tvoje deti chodej na fildu, tak je mi to jasny a soucitim s vasi rodinou, ze se vas to primo dotklo a mate z toho ted zkazeny Vanoce…. To je samozrejme neprijemny
Pardubice ole
Uživatelský avatar
hans68
Příspěvky: 2083
Registrován: 01 srp 2014 23:02
Dal "To se mi líbí": 18 krát
Obdržel "To se mi líbí": 47 krát

Re: Hokej

Příspěvek od hans68 »

Grimley píše: 22 pro 2023 09:27 @hans68 takze vy dneska rusite vas program a drzite pietu? Co Vanoce?:) me tohle prijde pros… anebo radsi nic… Stastny a pohodovy Vanoce vsem a hlavne je uzijte ve zdravi a spolu s rodinou
Vůbec ne, zapálim večer svíčku za ty, kteří ty svátky nebudou mít podle svých představ🙁 ale ze bych měl chuť jet do Prahy na hokej po tom co jsem viděl, to rozhodně nemám!!! Měj se hezky a užijte si krásné Vánoce 🙂
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 274
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 32 krát
Obdržel "To se mi líbí": 199 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

FOGLIK píše: 22 pro 2023 09:28 Děkuji za rozumný názor. Já tam mám známého co tam přednáší. Každý to má jinak a je zbytečné se mezi sebou urážet atd. Sám nevím co je správně. Když se někdo rozhodně zrušit akci je to jeho právo a já ho beru. Pokud se rozhodne akci pořádat , tak s tím taky nemám problém. A jak píše Grimley, naprosto souhlasím s jeho názorem. Spíše by se měla celá společnost nad sebou zamyslet a hlavně novináři a politici co tu umí rozdmýchávat nenávist.
Bohužel politici se nad sebou mohou zamýšlet jak chtějí, ale bude to leda tak k hovnu. Celá dnešní Evropa trpí absenci elit v tom správném slova smyslu. Politik není elita, není to vzor a není to autorita. Novináři by měli se rozlišovat do dvou skupin. Ti z komerčních médií dělají svou práci a pokud nepřekračují rámec zákona, není možné je omezovat. To je podstata demokracie. Plní jenom společenskou poptávku. Druhá sorta jsou veřejnoprávním média. Ty tomu nesmí podlehnout a musí objektivně popisovat věci, Které společnost prožívá. To je podmínka demokracie.
Ubidíme, jak je česká společnost odolná. Věci jako včera se dějí od počátku civilizace. Už i Herostratos zapálil v Efesu Artemidin chrám, aby se dostal do dějin. Vyšinutí magoři jsou součástí společnosti a jeden se projevil včera. Eliminovat je nejde. Osobně mi z toho je skoro fyzicky zle, dokud to nezpracuji, pořád na to myslím a není to nic, za co bych byl šťastný, ale takový prostě jsem. Důležitější však je, aby to zpracovala společnost. Vzhledem k tomu, že se jedná o 3. střelbu za posledních 15 let, myslím že to je určitý patologický způsob, který tady dřív nebyl. Vybít si frustraci na nevinných. Když jsem nešťastný já, ať jsou nešťastní i druzí. No prdel to není, ale když se rozhlednu po světě, jeden může být rád, že se narodil v té české kotlině, která je pořád jednou z nejbezpečnějších zemí na světě. Co by jinde za ten stav dali. Člověk člověku vlkem.
I když budu mít vztek, jaký teď prožívám, těm mladým lidem pomoci nějak neumím. Nejde to. Alespoň budu chvílemi v mysli s jejich blízkými. Je mi to prostě hrozně líto. Pardon, potřeboval jsem se z toho trochu vypsat.
Naposledy upravil(a) Rokytnice dne 22 pro 2023 10:18, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 274
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 32 krát
Obdržel "To se mi líbí": 199 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

Grimley, líbí se mi tvůj pohled na věc. Přijde mi takový zdravý.
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4925
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 120 krát
Obdržel "To se mi líbí": 838 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

:goodpost:
Rokytnice píše: 22 pro 2023 10:06
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Vakr
Příspěvky: 63
Registrován: 19 bře 2021 10:24
Dal "To se mi líbí": 13 krát
Obdržel "To se mi líbí": 16 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Vakr »

Takže vlastně co by bylo řešení, vzheldem k zápasu (a jiným akcím) je, aby se býval odehrál, ale bylo umožněno vrátit vstupné. Ti, co chtějí přijdou na jiné myšlenky a ti co chtějí truchlit, tak taky nebudou znevýhodněni.
Nikomu by se nevnucoval názor druhých a bylo by to na rozhodnutí každého. Hokejisti by prostě šli do práce, nehledě na jejich postoj, tak jako my všichni, kdo nemáme dovolenou.
...takový teoretický návrh kompromisu v diskuzi :-)
Propulse
Příspěvky: 6704
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 666 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Samozrejme termln treba nedele by byl nejlepsi. Ale jestli vubec takoa moznost bude.

Kazdopadne verim, ze at uz to bude jakykoli den a 18:30, tak i stejne pojede stejne mnozstvi lidi. Ikdyz verim, ze je to velka neprijemnost. Spousta lidi mela dnes dovolenou zarizenou (i ja), tak snad si vezmou i pripadne na ten jiny termin. Vim o lidech, co meli zaplacene dnes hotely v praze..
Propulse
Příspěvky: 6704
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 666 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Tak termin je 17.1. streda 18:30
pepa
Příspěvky: 2109
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 440 krát
Obdržel "To se mi líbí": 256 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

No, nic moc ..
Matess
Příspěvky: 705
Registrován: 27 zář 2021 17:27
Dal "To se mi líbí": 89 krát
Obdržel "To se mi líbí": 193 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Matess »

Jako není to poprvý, co se hraje na Spartě ve středu v nepříjemnej čas, takže těch lidí určitě stejně pojede dost. Ale pochybuju, že se tam fakt sejdem všichni, co měli jet dneska no.
kedar
Příspěvky: 2026
Registrován: 23 úno 2016 12:44
Dal "To se mi líbí": 88 krát
Obdržel "To se mi líbí": 46 krát

Re: Hokej

Příspěvek od kedar »

pepa píše: 22 pro 2023 11:39No, nic moc ..
no spíš hrůza ,než nic moc
S dětmi to je na h...o :thumbdown:
Ale samozřejmě se to dalo čekat
Uživatelský avatar
Štenkovan
Příspěvky: 1128
Registrován: 15 zář 2014 08:55
Dal "To se mi líbí": 3 krát
Obdržel "To se mi líbí": 143 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Štenkovan »

Co se týče včerejší události tak v mém případě když to napíšu po pravdě tak horší pocit jsem měl když mně umřel pes. Samozřejmě chápu, že se to nedá srovnávat, ale niko z těch co umřeli neznám osobně a tudíž je to pro mě jen anonymní člověk. Ale anonymních lidí umírá každý den plno a osobně nevidím důvod proč bych měl být víc dojatý když se to stane v Praze. Když se to stane v jiném státě tak to je přeci stejná tragédie, ale už se to k tomu přistupuje jinak. Tím vším chci vlastně říct, že si myslím, že plno lidí reaguje tak jak si myslí, že je to správné, ale nejsou si ochotni přiznat, že jim to je vlastně jedno.
Matess
Příspěvky: 705
Registrován: 27 zář 2021 17:27
Dal "To se mi líbí": 89 krát
Obdržel "To se mi líbí": 193 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Matess »

Štenkovan píše: 22 pro 2023 12:13 Co se týče včerejší události tak v mém případě když to napíšu po pravdě tak horší pocit jsem měl když mně umřel pes. Samozřejmě chápu, že se to nedá srovnávat, ale niko z těch co umřeli neznám osobně a tudíž je to pro mě jen anonymní člověk. Ale anonymních lidí umírá každý den plno a osobně nevidím důvod proč bych měl být víc dojatý když se to stane v Praze. Když se to stane v jiném státě tak to je přeci stejná tragédie, ale už se to k tomu přistupuje jinak. Tím vším chci vlastně říct, že si myslím, že plno lidí reaguje tak jak si myslí, že je to správné, ale nejsou si ochotni přiznat, že jim to je vlastně jedno.
Spousta lidí se pravděpodobně bojí odsouzení za to, kdyby řekli svůj realnej pohled na tu situaci, protože by pak vypadali jako neempatický dušení mrzáci. Tak to prostě je. Mám to podobně jako Vy. Kdyby se v Americe měly rušit akce pokaždý, co se tam stane taková tragédie, tak s prominitím nedělaj nic jinýho.
Uživatelský avatar
Jimmy.Fox
Příspěvky: 215
Registrován: 05 srp 2014 13:05

Re: Hokej

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Propulse píše: 22 pro 2023 11:34 Tak termin je 17.1. streda 18:30
Takže mám po hokeji. Měli jsme to naplánované jako rodinný výlet. Bral jsem si dnes dovolenou. Ve středu, ve všední den, se dvěmi dětmi (6 a 9 let) to vzhledem ke škole druhý den nedáme.

Myslím že takových bude víc..
Nejde vyhrát, když máš špatnýho soupeře...
lucas003
Příspěvky: 2783
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 437 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Jimmy.Fox píše: 22 pro 2023 12:38 Takže mám po hokeji. Měli jsme to naplánované jako rodinný výlet. Bral jsem si dnes dovolenou. Ve středu, ve všední den, se dvěmi dětmi (6 a 9 let) to vzhledem ke škole druhý den nedáme.

Myslím že takových bude víc..
Lístky se asi nedají vrátit což? Já teda pojedu i tak, ale lidi co měli jet se mnou to časově nedají..
Pcehockeyfan25
Příspěvky: 579
Registrován: 08 říj 2021 09:03
Dal "To se mi líbí": 227 krát
Obdržel "To se mi líbí": 137 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pcehockeyfan25 »

Uživatelský avatar
Jimmy.Fox
Příspěvky: 215
Registrován: 05 srp 2014 13:05

Re: Hokej

Příspěvek od Jimmy.Fox »

lucas003 píše:Lístky se asi nedají vrátit což? Já teda pojedu i tak, ale lidi co měli jet se mnou to časově nedají..
No tady to vypadá že možná jo...
https://hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Utkan ... dQNoUdDMtA
Nejde vyhrát, když máš špatnýho soupeře...
Uživatelský avatar
Caesar
Příspěvky: 1709
Registrován: 04 srp 2014 10:52
Dal "To se mi líbí": 5 krát
Obdržel "To se mi líbí": 79 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Caesar »

Magor.
No nevadi. Jedu v nahradnim terminu. Za Dynamo.
Vždy jen Dynamo!
lucas003
Příspěvky: 2783
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 437 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Jimmy.Fox píše: 22 pro 2023 14:06 No tady to vypadá že možná jo...
https://hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Utkan ... dQNoUdDMtA
Je to tak. Pak jsem to viděl u Davida Dindy na twitteru, viz příspěvek nad tebou. Tak aspoň že tak..
Propulse
Příspěvky: 6704
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 666 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Caesar píše: 22 pro 2023 14:20 Magor.
No nevadi. Jedu v nahradnim terminu. Za Dynamo.
Taky. Ti, co nebudou moct tak snad zkusi sve listky prodat tem, kteri naopak jet muzou.
vh9913
Příspěvky: 404
Registrován: 05 kvě 2019 18:02
Dal "To se mi líbí": 1 krát
Obdržel "To se mi líbí": 32 krát

Re: Hokej

Příspěvek od vh9913 »

Jedu i tak, ale obavam se, ze 30% nebude moct..

Skoda. Nejdriv se Sparta cukala kvuli penezum alenbyls zavalena takovou lavinou nasranosti, ze prehodnostila nazor.

Kolik nas tam bude? Vypravi se vubec tolik vagonu?
Uživatelský avatar
Jimmy.Fox
Příspěvky: 215
Registrován: 05 srp 2014 13:05

Re: Hokej

Příspěvek od Jimmy.Fox »

lucas003 píše: 22 pro 2023 14:23 Je to tak. Pak jsem to viděl u Davida Dindy na twitteru, viz příspěvek nad tebou. Tak aspoň že tak..
Malinká náplast na velké zklamání. (Nejen) děti se fakt těšily.
Chápu odložení - ale měli se pokusit najít jiný termín. Kdyby to dali radši v termínu repre-pauzy, místo jednoho sranda-matche v euro-hockey tour.....
Nejde vyhrát, když máš špatnýho soupeře...
vh9913
Příspěvky: 404
Registrován: 05 kvě 2019 18:02
Dal "To se mi líbí": 1 krát
Obdržel "To se mi líbí": 32 krát

Re: Hokej

Příspěvek od vh9913 »

Jimmy.Fox píše: 22 pro 2023 14:38 Malinká náplast na velké zklamání. (Nejen) děti se fakt těšily.
Chápu odložení - ale měli se pokusit najít jiný termín. Kdyby to dali radši v termínu repre-pauzy, místo jednoho sranda-matche v euro-hockey tour.....
Zkus to dat. Vim, ze je ti na prd pro deti, ale zkusme to hecnout..
Uživatelský avatar
Jimmy.Fox
Příspěvky: 215
Registrován: 05 srp 2014 13:05

Re: Hokej

Příspěvek od Jimmy.Fox »

Nepůjde to. Říkal jsem ženě, že pojedeme bez dětí - ale to by děti obrečely.
A takových lidí bude víc..
Nejde vyhrát, když máš špatnýho soupeře...
Odpovědět