V každém případě mají Pardubice kádr nejsilnější. Podle jmen. Kdyby se hrálo jenom na jména, musí titul uhrát. Jenže na jména se nehraje a nikdy nevíte, kdo a kdy se vám zraní. Vypadnou dva tři klíčoví hráči a poměr sil se hned mění. Jako se nám to stalo na mistrovství světa. Dobrý start, pak se zranil Sedlák s Chlapíkem a najednou jsme neměli přesilovku a byli bezzubí. V každém případě se na ligu těším, bude zajímavá.
[/quote]
Tak už jen M. Sýkora a bude to komplet... Jen nehrál a nezranil se na MS Chytil ?
Je to sice mimo hokej, ale pobavila mě část jedné odpovědi v sáhodlouhém rozhovoru s panem Erbanem, dlouholetým manažerem Zlaté přilby
"Zlatá přilba je pro infrastrukturu Pardubice po desetiletí zlatý důl. Němci sem přijedou v úterý a v pondělí město opouští. Bydlí tady, jedí i nakupují. Když to srovnávám s Velkou pardubickou, a to mám koně rád, přijedou lidi z Moravy. Mají svoji slivovici a klobásy. Spí v autobuse nebo pod širákem. Městu nedají vydělat."
Hned jsem si vzpomněl na to, jak dokázali tito lidé od koní, zašlapat jeden sen o miltifunční aréně s hotelem na závodišti. Na závodišti, kde se jede za celý rok 2023 cca 10 dostihů, z toho jsou 4 kvalifikace na Velkou + Velká.
Laky29 píše: ↑20 zář 2023 09:44
Je to sice mimo hokej, ale pobavila mě část jedné odpovědi v sáhodlouhém rozhovoru s panem Erbanem, dlouholetým manažerem Zlaté přilby
Hned jsem si vzpomněl na to, jak dokázali tito lidé od koní, zašlapat jeden sen o miltifunční aréně s hotelem na závodišti. Na závodišti, kde se jede za celý rok 2023 cca 10 dostihů, z toho jsou 4 kvalifikace na Velkou + Velká.
A přesně tak to je... a to je ještě mírně řečený, protože spousta lidí od koní tady ani v tom autobuse ci pod širákem nepřespí. Přijedou v den dostihů ráno a odpoledne po dostihu odjedou...
Dostihový závodiště je skanzen a bude čím dál větší. Těch pár akcí do roka takovou obří plochu s velkýma budovama neuživí. Takže areál v jakžtakž uspokojivým stavu bude udržovat město z erárních peněz...
Mimochodem uvidíme co bude se stávající arenou, až šéf postaví novou. Jen tréninky se neuživí a pochybuju, že tam pravidelně budou chtít hrát basketbalisti nebo florbalisti, kterým bohatě stačí tělocvična na Dašický... Co bude s halou je pro zastupitele asi největší strašák, protože bez extraligovýho hokeje bude hala jen žroutem peněz... každýmu musí být jasný, že MRFP není štonc halu vytěžit natolik, aby alespoň z poloviny pokryli náklady na provoz...
Sice se odehrála zatím jenom dvě kola, ale s Vůjtkem se dá souhlasit. Taky jsem nechápal, proč byla všude Kometa vychvalována, jak nejlépe posílila. Sice přivedli dost hráčů, ale nějaká velká kvalita to není a nějací důležití hráči jim odešli.
JirkaPCE píše: ↑20 zář 2023 13:49
Sice se odehrála zatím jenom dvě kola, ale s Vůjtkem se dá souhlasit. Taky jsem nechápal, proč byla všude Kometa vychvalována, jak nejlépe posílila. Sice přivedli dost hráčů, ale nějaká velká kvalita to není a nějací důležití hráči jim odešli.
Útok a bránu mají podle jmen ok. Ale ta obrana to je samej bek "Daloga typu". Vpředu byznys, vzadu party. Vždyt tam snad jedinej bek neumí bránit. Možná Holland, ale ten prosedí půl zápasu na trestný..
Vomáčka zatím hodně dobrý výkon. Jen se trochu divím tomu vyloučení do konce zápasu. Ten kluk toho borce fakt nejel zranit. Pamatuji zákrok na Zdráhalovo koleno, jak se prohnulo dozadu, ale tenkrát to nebyl ani faul..