Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Jakub82
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 147 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

tau píše: 18 zář 2023 17:35 Přiznám se, že na nějaký ty "mentální kouče" nevěřím... Takovej Marián si udělal jméno díky Jardovi, kterej je, co si budem povídat, tak trochu "ezo" a na tyhle řeči věří. Marián se na něj přicucnul a najednou z něj za pár let byl bez jakýkoliv zkušeností asistent trenéra a později i hlavní trenér v extraligovým klubu...
Na někoho to asi funguje, na někoho ale ne... Mělo by se k tomu přistupovat individulně, hráč po hráči. Kdo má zájem, ať toho využívá. Kdo ne, nemusí...
Vrcholový sport už bez toho moc nejde. Ano, jsou výjimky, které to nepotřebují.
Sali67
Dal "To se mi líbí": 159 krát
Obdržel "To se mi líbí": 136 krát

Příspěvek od Sali67 »

Orosená_desítka píše: 18 zář 2023 14:15 Co na to Benýšek, Váňa a další údajní "koňáci" ?
A co takový Jan Tleskač ?
Vše OK ? Posvěceno ? :whistle: :whistle: Aneb šetříme, šetříme všude,..... Utahujem opasky... :think:
To bude největší hala v Chance lize 🤔
zeno
Dal "To se mi líbí": 12 krát
Obdržel "To se mi líbí": 126 krát

Příspěvek od zeno »

tau píše: 18 zář 2023 17:35 Přiznám se, že na nějaký ty "mentální kouče" nevěřím... Takovej Marián si udělal jméno díky Jardovi, kterej je, co si budem povídat, tak trochu "ezo" a na tyhle řeči věří. Marián se na něj přicucnul a najednou z něj za pár let byl bez jakýkoliv zkušeností asistent trenéra a později i hlavní trenér v extraligovým klubu...
Na někoho to asi funguje, na někoho ale ne... Mělo by se k tomu přistupovat individulně, hráč po hráči. Kdo má zájem, ať toho využívá. Kdo ne, nemusí...
motam se v amatetskym sportu a i tam je videt,co dela hlava.a pokud se nastavi dobre,vykon roste o 50 %. a to nastaveni musi nekdo umet....jasne,druha strana musi chtit a verit....takze podle me na nekoho to bude mit vliv , na nekoho holt ne....a absolvoval jsem par jelinkovejch seminaru a uplne jako "ezokecy" mi to nepripadlo.
Pec92
Dal "To se mi líbí": 184 krát
Obdržel "To se mi líbí": 272 krát

Příspěvek od Pec92 »

Teď jsem koukal na ostatní sestřihy teda Frodo fantastický výkon proti Brnu... Nicméně mám radost i z Willdy zatím chytá taktéž perfektně... Mám pocit když byla zmínka o Hyčmenovi tak Willda bude letos taky daleko lepší
🔴⚪
Propulse
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 513 krát

Příspěvek od Propulse »

Ve stredu prijde poradny test. Jsem zvedavy, bude to super hokej, snad s dobrym koncem pro nas :)
JirkaPCE
Dal "To se mi líbí": 68 krát
Obdržel "To se mi líbí": 248 krát

Příspěvek od JirkaPCE »

Propulse píše: 18 zář 2023 18:39 Ve stredu prijde poradny test. Jsem zvedavy, bude to super hokej, snad s dobrym koncem pro nas :)
I když jsme pořád úplně na začátku, tak jsem taky zvědavý. V minulé sezóně i když jsme jeden zápas vyhráli, tak jsme z toho co se týká obrazu hry, moc dobře nevyšli.
Jakub82
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 147 krát

Příspěvek od Jakub82 »

JirkaPCE píše: 18 zář 2023 18:46 I když jsme pořád úplně na začátku, tak jsem taky zvědavý. V minulé sezóně i když jsme jeden zápas vyhráli, tak jsme z toho co se týká obrazu hry, moc dobře nevyšli.
Vloni jsme oba zápasy v Praze byli o malinko lepší. Já bych se toho nebál.
Gumid
Dal "To se mi líbí": 402 krát
Obdržel "To se mi líbí": 502 krát

Příspěvek od Gumid »

pepa píše: 18 zář 2023 13:41 Také zajímavý článek: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
U nás si město půjčovat nemusí, bo to zatáhne soukromník, ale stejně s tím mají někteří radní i proradní, zásadní problém.
pepa
Dal "To se mi líbí": 302 krát
Obdržel "To se mi líbí": 153 krát

Příspěvek od pepa »

To by v tom byl čert, kdyby tam Ondřej nebyl: https://www.hokej.cz/files/gallery/1269 ... 0594-n.jpg
:)
tau
Dal "To se mi líbí": 118 krát
Obdržel "To se mi líbí": 544 krát

Příspěvek od tau »

pepa píše: 19 zář 2023 09:25 To by v tom byl čert, kdyby tam Ondřej nebyl: https://www.hokej.cz/files/gallery/1269 ... 0594-n.jpg
:)
Tak NSA na to dala 300 milionů, bylo by divný, když by tam nebyl....

Vůbec s tímhle nesouhlasím. Když si to chce postavit Brno, ať si to postaví za svý. Ještě dejme tomu ať na to přidá Jihomoravský kraj... Ale proč na to sype stát postřednictvím NSA? Kdyby těch 300 milionů radši rozdali malým sportovním klubům, který leckdy žijou z ruky do huby a pro který je i "blbých" 100 tisíc obrovská suma....
WalkingDude
Dal "To se mi líbí": 39 krát
Obdržel "To se mi líbí": 369 krát

Příspěvek od WalkingDude »

Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
dáda74
Obdržel "To se mi líbí": 25 krát

Příspěvek od dáda74 »

tau píše: 19 zář 2023 11:18 Tak NSA na to dala 300 milionů, bylo by divný, když by tam nebyl....

Vůbec s tímhle nesouhlasím. Když si to chce postavit Brno, ať si to postaví za svý. Ještě dejme tomu ať na to přidá Jihomoravský kraj... Ale proč na to sype stát postřednictvím NSA? Kdyby těch 300 milionů radši rozdali malým sportovním klubům, který leckdy žijou z ruky do huby a pro který je i "blbých" 100 tisíc obrovská suma....
Tak zabrana ods, ondřej ods, fiala, jeho domov - odkaz doby vládnutí - ods. Ruka ruku myje. Hlasy ve volbach namáhané na zabranu nebyly zadarmo. Ostatně i pelta po tom svém,dostal pěknou nálož peněz z agentury na trávník.... z jaké stáje je? Ano ods.....
Pec92

Příspěvek od Pec92 »

Už by to chtělo aby naskočil Kautík a Adam zpět... Těším se na ně
🔴⚪
Propulse
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 513 krát

Příspěvek od Propulse »

Pec92 píše: 19 zář 2023 13:58 Už by to chtělo aby naskočil Kautík a Adam zpět... Těším se na ně
Presne tak. Kaut, Musil a i Rohlik, ktery mel vyborny fyzicky testy v priprave a tohle je sezona, kdy by mel poradne ukazat, ze na extraligu ma.

Jinak to vidim stejne. Musil a Kaut je oslabeni a smerem do utoku tymu hodne pomuzou.
Pec92

Příspěvek od Pec92 »

Propulse píše: 19 zář 2023 14:13 Presne tak. Kaut, Musil a i Rohlik, ktery mel vyborny fyzicky testy v priprave a tohle je sezona, kdy by mel poradne ukazat, ze na extraligu ma.

Jinak to vidim stejne. Musil a Kaut je oslabeni a smerem do utoku tymu hodne pomuzou.
Je to tak... jen jsem zvědavý kdo kromě Bambuse bude mimo sestavu tajně doufám že Paulo
🔴⚪
Orosená_desítka
Dal "To se mi líbí": 660 krát
Obdržel "To se mi líbí": 232 krát

Příspěvek od Orosená_desítka »

Pec92 píše: 19 zář 2023 14:48 Je to tak... jen jsem zvědavý kdo kromě Bambuse bude mimo sestavu tajně doufám že Paulo
Spíše také kdo bude mít nějaké zdravotní šrámy nebo si bude potřebovat odpočinout...
Ať se rozloží síly.. Plus kdo může třeba pomoci v Béčku. :whistle:
Stars
Dal "To se mi líbí": 610 krát
Obdržel "To se mi líbí": 378 krát

Příspěvek od Stars »

Liboros
Obdržel "To se mi líbí": 21 krát

Příspěvek od Liboros »

Propulse píše: Presne tak. Kaut, Musil a i Rohlik, ktery mel vyborny fyzicky testy v priprave a tohle je sezona, kdy by mel poradne ukazat, ze na extraligu ma.

A nevíš na jak dlouho to s nima ještě vypadá?
tomaso25
Dal "To se mi líbí": 109 krát
Obdržel "To se mi líbí": 621 krát

Příspěvek od tomaso25 »

Gumid
Dal "To se mi líbí": 402 krát
Obdržel "To se mi líbí": 502 krát

Příspěvek od Gumid »

KOMENTÁŘ VLADIMÍRA VŮJTKA

Karlovy Vary jsou první. Samozřejmě, je teprve začátek. V něm mají všichni sílu i rychlost, po letní dřině hromadu elánu. V prvním měsíci se díky tomu i papírově slabší hráči vyrovnají zkušeným lídrům, teprve postupně se to začne třídit na opravdu výborné, dobré a průměrné hráče. Nicméně Vary jsem v prvním kole viděl na vlastní oči v Ostravě (6:2) a musím říct - pěkně si to uhrály. Žádná náhoda, kdepak.

i papírově slabší hráči vyrovnají zkušeným lídrům, teprve postupně se to začne třídit na opravdu výborné, dobré a průměrné hráče. Nicméně Vary jsem v prvním kole viděl na vlastní oči v Ostravě (6:2) a musím říct - pěkně si to uhrály. Žádná náhoda, kdepak.

Jejich hráči byli rychlí, brusliví, hodně živí. Líbilo se mi, jak do toho šli od začátku dravě. Přiznám se, že na jmenovky už z ochozů pořádně nevidím, ale té malé pětky jsem si všimnul hned. Po zápase jsem se musel podívat, o koho vlastně jde. A on to byl Iikka Kangasniemi z Finska. Zaujal mě okamžitě, líbil se mi moc. Šikovný hráč, opravdu vyčníval. Stejně jako Lukas Zetterberg, má hodně slušnou střelu z první.

V prognózách na top čtyřku, která by měla hrát o titul, Energie nebyla. Ale proti odhadům vždycky někdo vyskočí a naopak někdo z top favoritů propadne. Zatím to vypadá, že propadl Třinec, který má po dvou kolech bod, ale je to jen začátek a hodně věcí se ještě změní. Před rokem Oceláři prohráli první čtyři zápasy, a jak to dopadlo? Další titul. Navíc proti silné Spartě to byl naprosto vyrovnaný zápas, z toho bych tragédii nedělal. Třinec ještě ukáže, kam jde.

Nesouhlasím s názorem, že by českým klubům ze startu extraligy brala síly Liga mistrů. Na tohle se hodně vymlouváme, že máme nabitý program a podobně. V Americe se hraje každý druhý den, čtyři pět zápasů v týdnu. U nás dva. A když je třetí, tak už je to moc. Ne, tomu bych nepřikládal váhu. Samozřejmě, přelety a cestování v Lize mistrů vám čas seberou, nějaká únava tam může být. Ale máte čtyři pětky, nějaké kluky v záloze. Naopak. Liga mistrů a kvalitní konkurence v ní by měla kluky povzbudit, dodat jim sebedůvěru.

Dole je po dvou kolech Kometa. Bez bodu, bez gólů, skóre 0:8. Špatné výsledky. Pro někoho překvapení, ale já osobně jsem Kometě moc nevěřil. Počítal jsem s ní spíš do středu tabulky, takže pro mě to až tak velké překvapení není.

Proč? Sice se mluvilo o tom, že Brno výborně posílilo, ale já tam až tak výrazné posily nevidím. A Kometa jde dva tři roky dolů. Ale platí to samé, co u ostatních. Je teprve začátek, je třeba počkat, až se vše ustálí, rozběhne. V mých očích to ale klidně může být jeden z týmů, co nečekaně propadne.

Šéf Libor Zábranský už hlásil, že se na střídačku vracet nebude, ale u něho je to vždycky nejisté. Jestli tím je na trenéry v Brně vyvíjený větší tlak, to nevím. Nemohu posoudit, nikdy jsem tam netrénoval, tak si netroufám říct, jestli je to zbytečný tlak nebo rozumná debata. To je místní věc.

Když jsme u trenérů. Do Pardubic přišel Václav Varaďa. Logický krok. Pardubice jsou ambiciózní klub, chtějí vyhrát ligu. Za každou cenu, dělají pro to všechno. Berou nejlepší hráče, k tomu potřebují i nejlepšího trenéra. A Venca je výborný trenér, špička v našem hokeji.

Co mě zaráží, jsou dlouhodobé smlouvy. V Třinci měl Varaďa smlouvu na sedm let, v Pardubicích na pět. V mých očích je to jen gesto. Jak to pak vypadá, když se rozcházíte dřív? Takové kontrakty jsem neuznával, smlouvy jsem měl maximálně na tři roky. Když je úspěch a daří se, podepíše se dál. Ale smlouva na deset let jakou měl třeba Vláďa Růžička v Chomutově? Jen gesto.

V každém případě mají Pardubice kádr nejsilnější. Podle jmen. Kdyby se hrálo jenom na jména, musí titul uhrát. Jenže na jména se nehraje a nikdy nevíte, kdo a kdy se vám zraní. Vypadnou dva tři klíčoví hráči a poměr sil se hned mění. Jako se nám to stalo na mistrovství světa. Dobrý start, pak se zranil Sedlák s Chlapíkem a najednou jsme neměli přesilovku a byli bezzubí. V každém případě se na ligu těším, bude zajímavá.
Sali67
Dal "To se mi líbí": 159 krát
Obdržel "To se mi líbí": 136 krát

Příspěvek od Sali67 »

tomaso25 píše: 19 zář 2023 18:22
Zápas legend se blíží, nebo ne?😀👍
Stars
Dal "To se mi líbí": 610 krát
Obdržel "To se mi líbí": 378 krát

Příspěvek od Stars »

Děkuji za článek
mach
Dal "To se mi líbí": 76 krát
Obdržel "To se mi líbí": 205 krát

Příspěvek od mach »

Můžu se zeptat na čísla sektoru hostí v O2 diky 🤣
WalkingDude
Dal "To se mi líbí": 39 krát
Obdržel "To se mi líbí": 369 krát

Příspěvek od WalkingDude »

Gumid píše: 19 zář 2023 18:37 KOMENTÁŘ VLADIMÍRA VŮJTKA

Karlovy Vary jsou první. Samozřejmě, je teprve začátek. V něm mají všichni sílu i rychlost, po letní dřině hromadu elánu. V prvním měsíci se díky tomu i papírově slabší hráči vyrovnají zkušeným lídrům, teprve postupně se to začne třídit na opravdu výborné, dobré a průměrné hráče. Nicméně Vary jsem v prvním kole viděl na vlastní oči v Ostravě (6:2) a musím říct - pěkně si to uhrály. Žádná náhoda, kdepak.

i papírově slabší hráči vyrovnají zkušeným lídrům, teprve postupně se to začne třídit na opravdu výborné, dobré a průměrné hráče. Nicméně Vary jsem v prvním kole viděl na vlastní oči v Ostravě (6:2) a musím říct - pěkně si to uhrály. Žádná náhoda, kdepak.

Jejich hráči byli rychlí, brusliví, hodně živí. Líbilo se mi, jak do toho šli od začátku dravě. Přiznám se, že na jmenovky už z ochozů pořádně nevidím, ale té malé pětky jsem si všimnul hned. Po zápase jsem se musel podívat, o koho vlastně jde. A on to byl Iikka Kangasniemi z Finska. Zaujal mě okamžitě, líbil se mi moc. Šikovný hráč, opravdu vyčníval. Stejně jako Lukas Zetterberg, má hodně slušnou střelu z první.

V prognózách na top čtyřku, která by měla hrát o titul, Energie nebyla. Ale proti odhadům vždycky někdo vyskočí a naopak někdo z top favoritů propadne. Zatím to vypadá, že propadl Třinec, který má po dvou kolech bod, ale je to jen začátek a hodně věcí se ještě změní. Před rokem Oceláři prohráli první čtyři zápasy, a jak to dopadlo? Další titul. Navíc proti silné Spartě to byl naprosto vyrovnaný zápas, z toho bych tragédii nedělal. Třinec ještě ukáže, kam jde.

Nesouhlasím s názorem, že by českým klubům ze startu extraligy brala síly Liga mistrů. Na tohle se hodně vymlouváme, že máme nabitý program a podobně. V Americe se hraje každý druhý den, čtyři pět zápasů v týdnu. U nás dva. A když je třetí, tak už je to moc. Ne, tomu bych nepřikládal váhu. Samozřejmě, přelety a cestování v Lize mistrů vám čas seberou, nějaká únava tam může být. Ale máte čtyři pětky, nějaké kluky v záloze. Naopak. Liga mistrů a kvalitní konkurence v ní by měla kluky povzbudit, dodat jim sebedůvěru.

Dole je po dvou kolech Kometa. Bez bodu, bez gólů, skóre 0:8. Špatné výsledky. Pro někoho překvapení, ale já osobně jsem Kometě moc nevěřil. Počítal jsem s ní spíš do středu tabulky, takže pro mě to až tak velké překvapení není.

Proč? Sice se mluvilo o tom, že Brno výborně posílilo, ale já tam až tak výrazné posily nevidím. A Kometa jde dva tři roky dolů. Ale platí to samé, co u ostatních. Je teprve začátek, je třeba počkat, až se vše ustálí, rozběhne. V mých očích to ale klidně může být jeden z týmů, co nečekaně propadne.

Šéf Libor Zábranský už hlásil, že se na střídačku vracet nebude, ale u něho je to vždycky nejisté. Jestli tím je na trenéry v Brně vyvíjený větší tlak, to nevím. Nemohu posoudit, nikdy jsem tam netrénoval, tak si netroufám říct, jestli je to zbytečný tlak nebo rozumná debata. To je místní věc.

Když jsme u trenérů. Do Pardubic přišel Václav Varaďa. Logický krok. Pardubice jsou ambiciózní klub, chtějí vyhrát ligu. Za každou cenu, dělají pro to všechno. Berou nejlepší hráče, k tomu potřebují i nejlepšího trenéra. A Venca je výborný trenér, špička v našem hokeji.

Co mě zaráží, jsou dlouhodobé smlouvy. V Třinci měl Varaďa smlouvu na sedm let, v Pardubicích na pět. V mých očích je to jen gesto. Jak to pak vypadá, když se rozcházíte dřív? Takové kontrakty jsem neuznával, smlouvy jsem měl maximálně na tři roky. Když je úspěch a daří se, podepíše se dál. Ale smlouva na deset let jakou měl třeba Vláďa Růžička v Chomutově? Jen gesto.

V každém případě mají Pardubice kádr nejsilnější. Podle jmen. Kdyby se hrálo jenom na jména, musí titul uhrát. Jenže na jména se nehraje a nikdy nevíte, kdo a kdy se vám zraní. Vypadnou dva tři klíčoví hráči a poměr sil se hned mění. Jako se nám to stalo na mistrovství světa. Dobrý start, pak se zranil Sedlák s Chlapíkem a najednou jsme neměli přesilovku a byli bezzubí. V každém případě se na ligu těším, bude zajímavá.
Takova placana, ne?
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Pec92

Příspěvek od Pec92 »

mach píše: 19 zář 2023 20:35 Můžu se zeptat na čísla sektoru hostí v O2 diky 🤣
117,118
🔴⚪
Odpovědět