Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
- tomaso25
- Dal "To se mi líbí": 109 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 620 krát
Re: Hokej
Mně nevadí, že prohrajeme v čf. To se stává, to je realita českýho hokeje. Ale vadí mi to, že tam není náboj, kterej mají právě dnešní Němci a mají hokejově nějak zásadně lepší mančaft? Já si to nemyslím.
Mně vadí ta chcíplost. Ale je u tam někdo, kdo tam z lávky tuhle emoci a zápal dodá? Kari bohužel ne, Zábranský je jako sfinga a vidíme, jak úspěšnej při koučování Komety v posledních letech byl.
Mně vadí ta chcíplost. Ale je u tam někdo, kdo tam z lávky tuhle emoci a zápal dodá? Kari bohužel ne, Zábranský je jako sfinga a vidíme, jak úspěšnej při koučování Komety v posledních letech byl.
-
- Dal "To se mi líbí": 708 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 761 krát
Mně také vadí ta "chcíplost", jen doufám, že příští trenér vše zvedne. Ideální kandidát by byl zase Pytlák, ale toho už nemáme (zodpovědní ať si přemýšlí, proč nemohl k repre dřív). Venca je náš, takže fakt asi RR. Ten sice nebude řvoun, ale své know-how by určitě uměl uplatnit i u seniorské reprezentace..tomaso25 píše: ↑27 kvě 2023 20:10 Mně nevadí, že prohrajeme v čf. To se stává, to je realita českýho hokeje. Ale vadí mi to, že tam není náboj, kterej mají právě dnešní Němci a mají hokejově nějak zásadně lepší mančaft? Já si to nemyslím.
Kari byl poslední volba Svazu, své si splnil, jistě je to férový chlap, ale chápu Hadův strach před domácím MS. Ten musí cítit přímo paniku.
Kvalitní soupiska, nekoukatelný hokej a nakonec pravděpodobné vyřazení ve čtvrtfinále.. Taky bych z toho asi už teď nespal. ;-)
- Itchy
- Dal "To se mi líbí": 123 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 337 krát
Kdepak. Je to jeste horsi.
Na prevzeti Pouzarova poharu poslal misto sebe svyho sestiletiho kluka. Bylo to skandalni a flagrantni zneuziti detske prace.
A na foru co? Ticho….

- Tesla102
- Dal "To se mi líbí": 4 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 3 krát
Včera jsem v restauraci u vedlejšího stolu vyslechl rozhovor skupinky lidi, kteří evidentně neplácali do větru a prý na přání VV klub pracuje na příchodu Voženílka. Nevíte o tom někdo něco?
- stará hokejka
- Obdržel "To se mi líbí": 162 krát
- woe
- Dal "To se mi líbí": 83 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 213 krát
Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu. Vedle lidských jedinců je pozorována i u dalších živočichů. Je to forma strachu ze všeho neznámého, především z cizinců a všeho cizího (tedy z projevů odlišných kultur, zemí, náboženství, apod.), respektive všeho, co přichází z ciziny, případně co je (co pochází) mimo vlastní sociální útvar (skupinu, podnik, kmen, národ, stát apod.)
Já vidím strach mocipánů, že na příštím MS s cizákem na lávce vybouchneme. Ale. Český trenér nerovná se záruka kvality. Ale jasně, za to, že se na to letos hráči vybodli, může trenér. Vždy je lehčí vyměnit kapelníka. A to se i stane.
Kdyby Opa řekl, že se musí najít lepší trenér, tak ok, ale letošní parta kouče vykoupala. Odvolají ho. Už se těším na toho nového. Pravého Čecha. To bude panečku jiná, hráči se samou radostí přetrhnou, to je jasný.
Třeba ho hráči taky podělaj. Ale to už bude v pohodě. Protože je přeci NÁŠ :]
Btw nikdo si nevšímá, že to hráči vzali na sebe a uznali, že je to jejich vina, že hráli jak leklé ryby. To je pro někoho moc složité, že?
Vykopnem cizáka, hajzla jednoho, to je správný řešení :] Nic než národ, že?
Já vidím strach mocipánů, že na příštím MS s cizákem na lávce vybouchneme. Ale. Český trenér nerovná se záruka kvality. Ale jasně, za to, že se na to letos hráči vybodli, může trenér. Vždy je lehčí vyměnit kapelníka. A to se i stane.
Kdyby Opa řekl, že se musí najít lepší trenér, tak ok, ale letošní parta kouče vykoupala. Odvolají ho. Už se těším na toho nového. Pravého Čecha. To bude panečku jiná, hráči se samou radostí přetrhnou, to je jasný.
Btw nikdo si nevšímá, že to hráči vzali na sebe a uznali, že je to jejich vina, že hráli jak leklé ryby. To je pro někoho moc složité, že?
Tak snad příště ...
- stará hokejka
-
- Dal "To se mi líbí": 601 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 370 krát
Máš pravdu, PSG má moc cizinců, má to být postaveno na nejlepších francouzských hráčích, aby mělo svou identitu....napsal rasistický a xenofobní francouzský tisk....blázníš?woe píše: ↑28 kvě 2023 11:25 Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu. Vedle lidských jedinců je pozorována i u dalších živočichů. Je to forma strachu ze všeho neznámého, především z cizinců a všeho cizího (tedy z projevů odlišných kultur, zemí, náboženství, apod.), respektive všeho, co přichází z ciziny, případně co je (co pochází) mimo vlastní sociální útvar (skupinu, podnik, kmen, národ, stát apod.)
Tak kde začít. Kdo vybíral hráče co hráli? Trenér. Kdo mixoval gólmany jak figurky na orloji? Trenér. Tenhle styl, 1.tr. 2 střely (Jé honzo vy máte neskutecnou střeluwoe píše: ↑28 kvě 2023 11:25 Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu. Vedle lidských jedinců je pozorována i u dalších živočichů. Je to forma strachu ze všeho neznámého, především z cizinců a všeho cizího (tedy z projevů odlišných kultur, zemí, náboženství, apod.), respektive všeho, co přichází z ciziny, případně co je (co pochází) mimo vlastní sociální útvar (skupinu, podnik, kmen, národ, stát apod.)

-
- Dal "To se mi líbí": 23 krát
- Obdržel "To se mi líbí": 264 krát
Ahoj, dávám to tam, bohužel jsem se dostal domů pozdě v noci a vůbec mne nefungovala konektivita. Dal jsem tam jenom finále, o třetí místo začíná za chvíli.
https://tipovacka.hcpcefans.cz #hcdynamo
- stará hokejka