Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7444
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 556 krát
Obdržel "To se mi líbí": 746 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

Koukal= pro me navzdy jednotka oportunistickeho picuse, omlouvam se tem co je pohorsim..
Georgre
Příspěvky: 4882
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 101 krát
Obdržel "To se mi líbí": 219 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3277
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 346 krát
Obdržel "To se mi líbí": 558 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... linek.html

Známé jméno. Stejně však v zemětřesení ve vedení Sparty poněkud překvapivé. Tomáš Divíšek má za sebou skvělou aktivní kariéru, poslední roky velel coby generální manažer druholigovým Letňanům. Odtud rovnou skočil do nejvyššího vedení rudého kolosu. Oficiální pracovní zařazení? Člen představenstva odpovědný za sport. Jinými slovy: finální slovo ohledně příchodů a podoby kádru bude mít on. „Sparta je jiný level, opravdu velkoklub,“ přiznává Divíšek pro deník Sport a iSport.cz.

Nový hlavní trenér Pavel Gross. Nový generální ředitel Petr Vosmík. A nový šéf sportovního úseku Tomáš Divíšek. Tři novinky velkého třesku, který se minulý týden rozezněl pražskými Holešovicemi. Skončilo tak dlouhé čekání a týdny nejistoty.

Pod změnami je podepsán sám nejvyšší – majitel klubu Karel Pražák. Právě on do Sparty ze spřízněných Letňan zlanařil k velení sportovnímu úseku Divíška. „S panem majitelem jsme byli v dlouhodobém kontaktu díky mé pozici v Letňanech. Jednání ale probíhala až po skončení sezony,“ říká Divíšek pro Sport v prvním interview z nové pracovní pozice.

Nejdřív měl nabídku Pražáka odmítnout. Po dalším lanaření si však vzal čas na rozmyšlenou a na ponuku kývnul. „Musel jsem si vše pořádně vyhodnotit. V Letňanech jsme vše budovali od začátku a nerad bych klub nechal na holičkách. Konzultoval jsem vše s mými spolupracovníky a hlavně rodinou. Sparta je jiný level, opravdu velkoklub. I proto pro mě bylo důležité vědět, s kým a jak budu ve Spartě spolupracovat,“ přiznává.

Kdekoho napadne, jestli funkce v nejvyšším vedení Sparty, není pro bývalého útočníka, který poslední tři roky pracoval pro Letce Letňany, příliš velký skok. Až příliš velké sousto. Nakonec ale převážila velikost výzvy. „Je to tak, výzva je to obrovská. Nicméně se na to moc těším. Po prvních pohovorech s mými spolupracovníky mám ze všeho dobrý pocit,“ usmívá se Divíšek.

Oficiálně název jeho pozice podle klubového webu? Člen představenstva odpovědný za sport. V praxi bude mít Divíšek poslední slovo ohledně příchodů a odchodů. Bude faktickým nadřízeným Jaroslava Hlinky , který zůstává v křesle sportovního manažera.

„Mým hlavním úkolem bude zastřešit sport na všech úrovních, od mládeže po áčko. Budu se snažit o ještě větší propojení mezi Spartou a našimi letňanskými Letci. Spolu s Jardou Hlinkou budeme mít na starost zajištění požadavků našich trenérů a využití všech dostupných ledových ploch pro výchovu naší mládeže,“ říká.

A pokračuje. „Jsme tady jeden tým, budeme se radit společně. Hlavní slovo při výběru hráčů budou mít především trenéři Pavel s Milošem. My budeme reagovat na jejich požadavky. Společně teď pracujeme na přestupech vytipovaných hráčů, kteří by měli do Sparty dobře zapadnout. V následujících dnech proběhne kolečko se všemi trenéry mládeže, abych detailně poznal jak jejich práci, tak případné podněty, které povedou k lepšímu fungování klubu.“

Prvními kroky, které nesou i jeho podpis, je konec trojice útočníků. Smlouvy nebyly prodlouženy Seveřanům Olavimu Vauhkonenovi a Gustafu Thorellovi. Platný kontrakt byl naopak ukončen Dominiku Simonovi . „Olavi přišel především kvůli rozšíření kádru na play off. Gustaf měl kontrakt na jednu sezonu a rozhodli jsme se spolupráci dál neprodlužovat. S Dominikem jsme se dohodli na ukončení spolupráce. Všem děkujeme a přejeme jim jen to nejlepší,“ komentoval rozhodnutí Hlinka. Potvrdil rovněž očekávaný konec švédského kouče Hanse Wallsona.

Naopak nové smlouvy podepsala v Praze šestice mladíků: brankář Oldřich Cichoň, obránci Martin Böhm s Dominikem Pavlákem a útočníci Andrej Fábry, Jan Krupička a David Senčák.

Právě zapojení mladých hráčů do Sparty si Divíšek dává za jeden z hlavních cílů. Proto bude dále fungovat také ve vedení Letňan. „Budu tam nadále působit v upravené pozici. Jak jsem říkal už dříve, propojení mezi oběma kluby vidím jako velký krok dopředu především v mládeži. Moje představa o fungování hokejového velkoklubu je taková, že by měl mít k dispozici širokou mládežnickou základnu, která může generovat více talentovaných hokejistů.“

Sám Divíšek hokejově vyrostl ve Slavii, za jejíž áčko odehrál 88 utkání. Nejvýraznější stopu zanechal útočník v Pardubicích, s nimiž se stal v roce 2005 ligovým šampionem. Kromě toho odehrál pět duelů v NHL v dresu Philadelphie. Vyzkoušel si taky soutěže ve Švýcarsku a Německu. V domácí extralize nastoupil celkem k rovným sedmi stovkám utkání. Aktivní kariéru uzavřel na jaře 2020 po třech sezonách v Prostějově ve věku čtyřicet let.

V ročníku 2013/14 naskočil k deseti zápasům za Spartu. Proto ani jako odchovanec Slavie současnou novou práci v tomto směru nijak výrazně neprožívá. „Už jsem se na Spartě v minulosti mihnul. V Letňanech navíc máme taky trochu sparťanské DNA. Jestliže budeme pracovat dobře, věřím, že úplně nezáleží na tom, odkud člověk přichází. Mám obrovskou chuť pro Spartu pracovat a co nejvíc pomoci potřebám klubu,“ hlásí jasně.

Divíšek mimochodem žije nedaleko Pardubic. Blízkými kamarády jsou Petr Sýkora a Tomáš Rolinek . Oba pracují pro Dynamo, které by mělo být v nové sezoně opět velkým rivalem hladového rudého obra. Jak to ovlivní vzájemné přátelství? „Nijak,“ rozesměje se Divíšek. „Doufám, že budeme po zápasech s Pardubicemi vždycky ti veselejší. S klukama ale komunikuju dál, oba dva mi hned psali a gratulovali. Rolas toho sám pro Spartu v minulosti udělal hodně.“

Kdo je nový generální ředitel Sparty Petr Vosmík?

Ve funkci generální ředitelky klubu skončila po čtyřech sezonách Barbora Snopková Haberová. Do uvolněného křesla posadil majitel Sparty Karel Pražák Petra Vosmíka. Ten v posledních letech působil v klubovém představenstvu. Pro hokejového fanouška jde však o neznámou osobu. Co je vlastně Vosmík zač? Pracuje jako ředitel nemovitostí patřící Pražákově firmě Kaprain, což je investiční společnost zabývající se financemi, průmyslem a právě nemovitostmi. V tomto odvětví pracuje Vosmík od roku 1998, kdy se vrátil do Čech ze studií v USA. Šestnáct let byl generálním ředitelem Českomoravské realitní. „Každý krok, který ve Spartě děláme, vede k jednomu společnému cíli – být dlouhodobě úspěšní a opět vybojovat mistrovský titul,“ vytyčil Vosmík obligátní cíl pro Spartu.
Obrázek Za Dynamo!
Uživatelský avatar
stará hokejka
Příspěvky: 1378
Registrován: 23 pro 2019 11:15
Obdržel "To se mi líbí": 277 krát

Re: Hokej

Příspěvek od stará hokejka »

Tohle nějak neštymuje :)

Obrázek
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8198
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 443 krát
Obdržel "To se mi líbí": 979 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

se tesim, az to ta Kanada, ktery je dnesni zápas evidentně úplně u prdele, zase cely vyhraje
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7444
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 556 krát
Obdržel "To se mi líbí": 746 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

pepa
Příspěvky: 2046
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 410 krát
Obdržel "To se mi líbí": 231 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

|Tady fakt od včera nikdo nic nenapsal, nebo se mi seklo forum? :)
Uživatelský avatar
Orosená_desítka
Příspěvky: 1188
Registrován: 04 srp 2014 09:38
Dal "To se mi líbí": 1084 krát
Obdržel "To se mi líbí": 346 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Orosená_desítka »

pepa píše: 23 kvě 2023 15:06 |Tady fakt od včera nikdo nic nenapsal, nebo se mi seklo forum? :)
vše potřebné již bylo napsáno ......
Ne vážně, čekalo se na další zápas ČR... Teď se to rozjede !
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3277
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 346 krát
Obdržel "To se mi líbí": 558 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

pepa píše: 23 kvě 2023 15:06 |Tady fakt od včera nikdo nic nenapsal, nebo se mi seklo forum? :)
Okurková jak vyšitá 😁
Obrázek Za Dynamo!
Havlis
Příspěvky: 319
Registrován: 19 kvě 2021 16:21
Dal "To se mi líbí": 248 krát
Obdržel "To se mi líbí": 86 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Havlis »

Vejmelka si musí připadat jak v Arizoně :-D
av69
Příspěvky: 2532
Registrován: 26 úno 2016 12:15
Dal "To se mi líbí": 1400 krát
Obdržel "To se mi líbí": 854 krát

Re: Hokej

Příspěvek od av69 »

Poměr střel 4:19. Hrajeme dobře, to nemohu říct.
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5318
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 151 krát
Obdržel "To se mi líbí": 428 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Koukam na to 8 min. Ta hra co hrajeme ma nejakej taktickej zamer, nebo si to sli kluci uzit nebo na to proste nemame?
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2654
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 569 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

Itchy píše: 23 kvě 2023 15:52 Koukam na to 8 min. Ta hra co hrajeme ma nejakej taktickej zamer, nebo si to sli kluci uzit nebo na to proste nemame?
Masterplan??🤔🤔
Stars
Příspěvky: 6684
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 887 krát
Obdržel "To se mi líbí": 590 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

Pick píše: 23 kvě 2023 15:53 Masterplan??🤔🤔
Uživatelský avatar
Holly833
Příspěvky: 1906
Registrován: 07 srp 2014 18:24
Dal "To se mi líbí": 3360 krát
Obdržel "To se mi líbí": 446 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Holly833 »

Pick píše: 23 kvě 2023 15:53 Masterplan??🤔🤔
Kaut. 😉
Uživatelský avatar
Holly833
Příspěvky: 1906
Registrován: 07 srp 2014 18:24
Dal "To se mi líbí": 3360 krát
Obdržel "To se mi líbí": 446 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Holly833 »

Holly833 píše: 23 kvě 2023 16:11Kaut. 😉
První Kaulyho gól na MS v kariéře 🚨😍
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 822 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Dvořka zatím hraje pěknej zápas....
Uživatelský avatar
Holly833
Příspěvky: 1906
Registrován: 07 srp 2014 18:24
Dal "To se mi líbí": 3360 krát
Obdržel "To se mi líbí": 446 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Holly833 »

Holly833 píše: 23 kvě 2023 16:11Kaut. 😉
Přílohy
IMG_9589.jpeg
IMG_9590.jpeg
Kula
Příspěvky: 2010
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 661 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Hráč našeho B týmu dal gól Kanadě na MS!
Sweník
Příspěvky: 13899
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1094 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1078 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

tau píše: 23 kvě 2023 16:29 Dvořka zatím hraje pěknej zápas....
On i Koste je dnes zatím o dost lepší.
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3277
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 346 krát
Obdržel "To se mi líbí": 558 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

Nevím kdo to byl, ale velice a uctivě děkuji za dobrovolný příspěvek na chod fóra 😉
Obrázek Za Dynamo!
Uživatelský avatar
Holly833
Příspěvky: 1906
Registrován: 07 srp 2014 18:24
Dal "To se mi líbí": 3360 krát
Obdržel "To se mi líbí": 446 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Holly833 »

Rozhodčí jsou ozdobou turnaje, to nemohu říci. 🤦‍♂️
pepa
Příspěvky: 2046
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 410 krát
Obdržel "To se mi líbí": 231 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Holly833 píše: 23 kvě 2023 17:38 Rozhodčí jsou ozdobou turnaje, to nemohu říci. 🤦‍♂️
No, já myslím, že to byla stylová tečka za naším závěrečným drtivým náporem....
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

Rozhodčí hnus ale poprvé snad za svůj život jim to nevyčítám od nás hnus největšího kalibru ať se sebere ten Jalonen a tahne tenhle styl nikdy umět nebudem ty vole pět minut před koncem prohravas o gól a držíš svojí modrou čáru v pěti hráčích už ať je raději konec je mi z toho na blití
🔴⚪
Odpovědět