Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Uživatelský avatar
Dynamík Jistič
Příspěvky: 3316
Registrován: 03 úno 2016 17:28
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 31 krát
Obdržel "To se mi líbí": 548 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dynamík Jistič »

maggot.87 píše: 26 dub 2023 19:34 Netřeba psát obdobné příspěvky. Pokud HK otočí, proč ne, zaslouží si to. My můžeme kopat jak chceme, ale zůstali jsme v semi, to je jediný tvrdý fakt. A to z dvojnásobným rozpočtem.
Já vůbec nevím, proč se nějaký play-off hraje. Hradeček si titul právem zaslouží, tak jim ho mohli rovnou dát. Zbytečná dvouměsíční šaškárna to play-off. Jo a ty znáš přesnou výši našeho a jejich rozpočtu? Jestli ne, tak drž laskavě pysk.
A teď všichni najednou! Ať vypuknou ovace! Zakřičíme na ty sráče! Zakřičíme na ty sráče! Pardubice v extralize, Pardubice v extralize, Pardubice v extralize!! :wave:
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7480
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 579 krát
Obdržel "To se mi líbí": 771 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Ptají se Motáka, v čem je problém, že Proti Pcím jim přesilovky šli, ale proti MHK ne. Odpověď, asi umí přesilovky číst. :thumbup:
Sweník
Příspěvky: 13947
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1129 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1109 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

tomaso25 píše: 26 dub 2023 19:47 Pamatuju si, jak v roce 2012 začalo docházet Kometě proti nám. Dnes mi přišlo, že poprvé Třinec působil vyčichle.

Hudáček po návratu z trestu zatím velký špatný.
Jenže s těmi prodlouženími MHK proti Vítkům mají podle mne oba týmy v nohách téměř stejný počet zápasů, akorát MHK za mnohem kratší dobu..

Zkrátka mají asi taky výpadky jako my ve druhých třetinách, bohužel proti nám je neměli.
maggot.87
Příspěvky: 59
Registrován: 10 zář 2021 22:20
Obdržel "To se mi líbí": 5 krát

Re: Hokej

Příspěvek od maggot.87 »

Dynamík Jistič píše: 26 dub 2023 19:49 Já vůbec nevím, proč se nějaký play-off hraje. Hradeček si titul právem zaslouží, tak jim ho mohli rovnou dát. Zbytečná dvouměsíční šaškárna to play-off. Jo a ty znáš přesnou výši našeho a jejich rozpočtu? Jestli ne, tak drž laskavě pysk.
Ale no tak, hrajeme si na nějakou hokejovou šlechtu, já jen konstatuji fakt. Nesmyslně se tu každý obouvá do HK, je to sport a je potřeba pogratulovat úspěšnějším, poučit se a jít dál.

Tím, že do mě zbytečně půjdeš se nic nezmění. Jsme na jedné lodi
Sweník
Příspěvky: 13947
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1129 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1109 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

maggot.87 píše: 26 dub 2023 20:00 Ale no tak, hrajeme si na nějakou hokejovou šlechtu, já jen konstatuji fakt. Nesmyslně se tu každý obouvá do HK, je to sport a je potřeba pogratulovat úspěšnějším, poučit se a jít dál.

Tím, že do mě zbytečně půjdeš se nic nezmění. Jsme na jedné lodi
Nesmyslně se tu nikdo "neobouvá". Naopak, až se divím, jak tady finále málokoho zajímá.. A že zatím nezajímá ani média, to je taky pravda. Když jsme hráli sérii s Třincem my, už od rána v den zápasu bylo na různých webech kolem pěti článků - rozhovory, názory expertů, odhady redaktorů.. Teď fakt občas ani nevím, který den se to finále hraje. Jak kdyby se z povinnosti dohrávala sezóna, kdy už o nic nejde. Ale jasné, po dnešku se to může změnit..

Kdyby otočili, klidně jim také pogratuluji. Ale ty hokeje jsou zatím spíše o ničem. Třinec si hraje to své a nejspíše sérii brzy ukončí. Nějaké nešťastné prodloužení jim sotva změní systém a odhodlání.
maggot.87
Příspěvky: 59
Registrován: 10 zář 2021 22:20
Obdržel "To se mi líbí": 5 krát

Re: Hokej

Příspěvek od maggot.87 »

Sweník píše: 26 dub 2023 20:15 Nesmyslně se tu nikdo "neobouvá". Naopak, až se divím, jak tady finále málokoho zajímá.. A že zatím nezajímá ani média, to je taky pravda. Když jsme hráli sérii s Třincem my, už od rána v den zápasu bylo na různých webech kolem pěti článků - rozhovory, názory expertů, odhady redaktorů.. Teď fakt občas ani nevím, který den se to finále hraje. Jak kdyby se z povinnosti dohrávala sezóna, kdy už o nic nejde. Ale jasné, po dnešku se to může změnit..

Kdyby otočili, klidně jim také pogratuluji. Ale ty hokeje jsou zatím spíše o ničem. Třinec si hraje to své a nejspíše sérii brzy ukončí. Nějaké nešťastné prodloužení jim sotva změní systém a odhodlání.
Souhlas, díky za takovou odpověď. Já jsem nepsal svůj pohled nijak útočně, je to konstatování a věřím, že na to tu máme všichni právo.

HK si určitě žije svůj nečekaný sen a nechť tedy vyhraje ten lepší/šťastnější. Určitě bych ale HK pochválil za to, že jsou Třinci schopni předepisovat jejich vlastní medicínu.
24cenda
Příspěvky: 268
Registrován: 28 pro 2018 10:09
Dal "To se mi líbí": 73 krát
Obdržel "To se mi líbí": 48 krát

Re: Hokej

Příspěvek od 24cenda »

Teď jsem koukal na ceremoniál vyhlášení mistryň v basketbale žen. A když dostaly pohár tak jsem se dost divil. Úplně stejný jako Prezidentský pohár Pouzara. Jen měl nahoře basketbalový míč.
kedar
Příspěvky: 2022
Registrován: 23 úno 2016 12:44
Dal "To se mi líbí": 87 krát
Obdržel "To se mi líbí": 41 krát

Re: Hokej

Příspěvek od kedar »

Sparta :

Nanicovatý začátek, výborná druhá i třetí třetina základní části a pohřeb nadějí v play off, v němž rychle shořely zlaté ambice. Nehledě na to, že přes rekord v návštěvnosti na utkání do pokladny nedorazil tučný výdělek ze zaplněných arén při vyřazovacích bojích. Turbulentní ročník extraligové Sparty mnohé její příznivce nepřebolel a ani vedení nezapomnělo. Lze čekat důležité změny a nyní se řeší, s kým už se do nové sezony nepůjde.


Nikdo zatím moc neví, co bude. Gilotina je možná silné slovo, nicméně je těžké si představit, že v pražských Holešovicích neprovedou řez. Na titul tu čekají od roku 2007, a byť třeba pyšné organizace Toronta či Montrealu jsou na tom v NHL ještě mnohem hůř, na konejšení není v rudém táboře nálada. Podle informací deníku Sport a iSport.cz majitel klubu Karel Pražák usilovně pátrá, kde je zakopaný pes, a podle výsledku bádání vynese verdikt.

„Řekl, že je čas provést řez. Do konce měsíce má s něčím přijít,“ sdělil zdroj blízký prostředí klubu. Sparta není mrtvá, funguje dobře. Především marketingově slušně ždímá potenciál velkého „S“, mívá velmi dobré návštěvy v O2 areně. Junioři pod vedením klubové ikony Richarda Žemličky po 29 letech získali mistrovský titul. Jenže to hlavní, absolutní euforie z extraligového triumfu, tomu pořád chybí. Řada zklamání z trpkých konců v play off se natahuje tak, že až bolí.

Premium
Generali Play-off
Duda o Spartě: Perfektní slupka, uvnitř prohnilý. Chybí „blázen“ jako Žemlička
Duda o Spartě: Perfektní slupka, uvnitř prohnilý. Chybí „blázen“ jako Žemlička

V Praze vynakládají obrovské prostředky do skladby kádru. Její hráči patří k nejlíp odměňovaným v extralize společně s klíčovými členy týmů Pardubic, Třince či Komety. Umístění však investici neodpovídají. V cestě za korunovací pokaždé přijde nějaký zádrhel. Poslední dobou jim do toho házejí vidle Oceláři. Loni v boji o Masarykův pohár, letos už ve čtvrtfinále. Před rokem hořkou porážku se skřípěním zubů skousli, letos už ne. Pravda je taková, že Sparta měla po 52 kolech šestý tým v pořadí odklidit z cesty. Jenže znovu si nabila ústa. Podobně jako loni.

Relevantních informací týkajících se nejbližší budoucnosti je pomálu, leccos však přece jen vyvěrá na povrch. Podle všeho se čeká na okamžik, kudy řez půjde. Jaká se nastaví koncepce, podle níž se pojede dál, aby se Sparta netočila na místě a pohnula se žádoucím směrem.

Smlouva po této sezoně končí třeba sportovnímu manažerovi Jaroslavu Hlinkovi. Kdyby majitel Pražák chtěl, může jemu a sportovnímu řediteli Petru Tonovi celkem vyčítat nákupní politiku v období před uzávěrkou přestupů, neboť finální posilování na tuhé bitvy v play off nevyšlo.

Zatímco říjnové pořízení Michala Kempného bylo trefou do černého, pozdější transfery statných Seveřanů Olaviho Vauhkonena a Stefana Warga nic zajímavého nepřinesly, pro play off už teprve ne. K řešení je nyní rovněž setrvání bratrů Erika a Gustafa Thorellových, byť oba mají smlouvy i na příští ročník. Navrátilec Dominik Simon se neosvědčil, což je ještě opatrný výraz.

S několika hráči se chtěl rozloučit už loni v listopadu vyhozený trenér Pavel Patera. Možná teď v klubu dají na jeho podněty, stejně jako v případě nákupů Pavla Kousala a naposledy Ondřeje Najmana, které znal ještě z Mladé Boleslavi. Sparta usiluje o Lukáše Rouska. Ten by se mohl vrátit do rodného hnízda, pokud se nedohodne v Buffalu. Švýcarská varianta padla.

Pád Sparty očima redaktorů Deníku Sport. Podepíše v Praze Varaďa?

Sdílet
Rychlost přehrávání
Normal
Automatické přehrávání
Kvalita obrazu
Auto
Titulky
Vypnout
Kvalita obrazu
1080pHD
720pHD
480pSD
360p
240p
Auto
Titulky
Vypnout
Sdílet
Facebook
Messenger
Twitter
Rychlost přehrávání
0.25X
0.5X
0.75X
Normal
1.25X
1.5X
1.75X
2X
Zapnout zvuk

Kdybyste před pár týdny tvrdili, že je pozice Miloslava Hořavy nejistá, označovali by vás za blázny. Po prohraném čtvrtfinále se vše zamotalo. Sparta je doteď vděčná za způsob, jakým uznávaný stratég vytáhl tým z bláta až do úplné špičky. Jenže vyřazovací březnová fáze nasadila do důležitých hlav velké otazníky. Stejně tak se za oponou propírá, že do hry znovu vstoupila varianta s Václavem Varaďou. Ta už byla na stole loni v listopadu, z připravované dohody nakonec Sparta vycouvala a vrátila se k debatám s Hořavou, jenž byl sám z obratu v jednání překvapený.

Varaďa coby hlavní architekt trojnásobného ocelářského triumfu je už rok volný, ale donekonečna nebude. V minulých dnech se vrátil z USA, kde sledoval zápasy New Jersey ve Stanley Cupu, a proslýchá se, že jej čeká schůzka s bossem Pražákem. Podle informací Sportu nahodily udici i další vysoce ambiciózní české kluby.

Vedle toho běží zprávy, že Hořavova pravá ruka Hans Wallson v metropoli končí. Ale scénářů je na stole pořád víc. Opět rezonuje jméno Josefa Jandače, mluví se například o Martinu Štrbovi, který naposledy působil v Sokolově a mohl by dělat asistenta.

Sparta patří vedle Chomutova k zájemcům o odkup prvoligové licence od Znojma. To postoupilo do druhé nejvyšší soutěže, ale objevují se indicie, že ji hrát nebude. Mít farmu ve spřízněných Letňanech by bylo terno. Ale teď jsou na pořadu jiné věci. O nich může být mnohem jasněji už v příštích dnech.
16

Tolik let česká Sparta na extraligový titul. Junioři ho letos získali po 29 letech
FOGLIK
Příspěvky: 5191
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 781 krát
Obdržel "To se mi líbí": 359 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Tak Boston v playoff taky ne zatím úplně přesvědčivě. A Colorado ještě hůř. Bude to ještě zajímavé.
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3966
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 63 krát
Obdržel "To se mi líbí": 513 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Včera tady proběhla diskuse k finále.

Dovolím si svůj postřeh. Hradec se evidentně dostal Třinci trochu pod kůži. Některé prvky jeho hry se mě osobně líbí a u našeho týmu je postrádám, je tam cítit velká chuť a to je mnohdy více než kvalita.

Popravdě já to mám díky nějakému vztahu k Hradci jednodušší než spousta pardubických fanoušků a narovinu nepřeji titul Třinci a klidně ten první v historii na severu zkousnu, je to prostě jen sport. :wave:

Navíc mne Třinecká hra nebaví, byť je účelná, ale jestli něco nemusím, tak je zbytečné přihrávání některých situací. Choreograf, který tohle má v Třinci na starosti by se v divadelní nebo filmové branži určitě neztratil. Zde kvituji, že rozhodčí to v posledních zápasech docela dobře filtrují a ne na vše hned skočí.

Ono když se na to podíváme trochu ze široka, tak Shöen si za tím kýblem jde v podstatě už nějakých 20let, ať již v barvách Motoru nebo Mechova a tu cestu do finále za ty roky neměl také úplně levnou.

Doufám, že nám účast v LM a Spengleru přidá stejně cenné zkušenosti, které Hradec evidentně v posledních letech nabral. :think:
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5822
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 162 krát
Obdržel "To se mi líbí": 867 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Mně je tak nějak u prdele kdo to vyhraje, nesleduju to... Možná trochu víc přeju Třinci, ale jen kvůli Kácovi a Vožuchovi....Ale když vyhraje Mechov, neposeru se z toho...
Uživatelský avatar
Pick
Příspěvky: 2733
Registrován: 01 srp 2014 20:02
Dal "To se mi líbí": 4 krát
Obdržel "To se mi líbí": 606 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pick »

Mě je taky u prdele kdo to vyhraje. Hlavně ale nesmí vyhrát Mechov 😤😁
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3966
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 63 krát
Obdržel "To se mi líbí": 513 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Faktem je, že v mém okolí se o finále vůbec nemluví, v tisku se občas objeví článek a souhrn, ale jinak je to celkem bez zájmu.

Předpokládám, že v absolutních číslech sledovanosti bude toto finále patřit mezi ty nejméně sledované. V Třinci i Hradci by mi to asi vyvrátili :wave:
Jakub82
Příspěvky: 2657
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 209 krát
Obdržel "To se mi líbí": 208 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Já to mám podobně jako Muf. Já ten třinecký hokej, slovenský idiot v čele atd. vážně nemusím. Není důvod to nepřát normálním fanouškům HK ať si to jednou užijí a ti ostatní jsou mně tak nějak u pr.ele (myslím ty idiotské HK fanoušky).
Za mě je obrovské překvapení až skoro nezájem médií nad finálovou sérií. To jsem skoro ještě nezažil a to si obě mužstva (a to mně vážně ani jedno není sympatické) nezaslouží.
Sezóna byla z mého pohledu dobrá, i když po sedmém zápase to bylo velké zklamání.
Uživatelský avatar
Holly833
Příspěvky: 2036
Registrován: 07 srp 2014 18:24
Dal "To se mi líbí": 3585 krát
Obdržel "To se mi líbí": 476 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Holly833 »

Gumid píše: 26 dub 2023 19:51 Ptají se Motáka, v čem je problém, že Proti Pcím jim přesilovky šli, ale proti MHK ne. Odpověď, asi umí přesilovky číst. :thumbup:
Obrázek
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5822
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 162 krát
Obdržel "To se mi líbí": 867 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Pelta šest let natvrdo a pět milionů pokuta.... Jakpak se asi vyvýjí, jestli se vůbec něco děje, ty čachry na hokejovým svazu za vedení Krále, kterejma se před volbou předsedy oháněl Lojza....?
pepa
Příspěvky: 2082
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 432 krát
Obdržel "To se mi líbí": 249 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Tak osmnáctka na MS na USA dle očekávání skončila. Na hokej.cz píšou, že po statečném boji. Jsem zvědav, co na to na tiskovce trenéři. Já si to párkrát pustil na počítači, takže třeba jsem měl jen smůlu na pasáže, ale viděl jsem vždycky jen ryzí zoufalství, kdy naše pětka stála před golmanem a američani si dělali v pásmu co chtěli, tak nevím....
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7694
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 112 krát
Obdržel "To se mi líbí": 767 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

24cenda píše: 26 dub 2023 22:15 Teď jsem koukal na ceremoniál vyhlášení mistryň v basketbale žen. A když dostaly pohár tak jsem se dost divil. Úplně stejný jako Prezidentský pohár Pouzara. Jen měl nahoře basketbalový míč.
Na APK si s tím dali záležet, no...
Screenshot_20230427-150657_Samsung Internet.jpg
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8468
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 492 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1115 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

tomaso25 píše: 27 dub 2023 15:14 Na APK si s tím dali záležet, no...

Screenshot_20230427-150657_Samsung Internet.jpg
To brali od Hainze v Pichlovce ve slevě, ne? :)))
pepa
Příspěvky: 2082
Registrován: 04 zář 2019 14:40
Dal "To se mi líbí": 432 krát
Obdržel "To se mi líbí": 249 krát

Re: Hokej

Příspěvek od pepa »

Jank: "Já když vidím tu vyprodanou arénu, tak mi to vždycky připomene první dvě sezony, když jsme sem přišli s extraligou. Jak nám fandili už na rozbruslení... "

To je krásný termín : "když jsme sem přišli s extraligou.." :) Oni ji nevybojovali, oni s ní od někud přišli... :)
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5339
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 156 krát
Obdržel "To se mi líbí": 460 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

tomaso25 píše: 27 dub 2023 15:14 Na APK si s tím dali záležet, no...

Screenshot_20230427-150657_Samsung Internet.jpg
:-) bingo, Králova dílnička?
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7480
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 579 krát
Obdržel "To se mi líbí": 771 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »



Valná hromada rovněž schválila herní systém ELH na sezónu 2023-24. V něm bude zachován systém ze sezóny právě vrcholící, kdy po 52 kolech základní části postoupí 4 nejlepší týmy přímo do čtvrtfinále play-off, celky na 5. až 12. místě se utkají v předkole play-off a poslední 14. tým sehraje baráž o setrvání v soutěži s vítězem play-off Chance ligy. „Podkladem pro rozhodování klubů byla také aktuální čísla sledovanosti a návštěvnosti zápasů v závěru základní části a v předkole play-off. Ta ukázala, že stávající herní systém přinesl vysoký zájem sportovní veřejnosti i médií, a že je atraktivní,“ doplnil Martin Loukota.
Uživatelský avatar
stará hokejka
Příspěvky: 1406
Registrován: 23 pro 2019 11:15
Obdržel "To se mi líbí": 290 krát

Re: Hokej

Příspěvek od stará hokejka »

pepa píše: 27 dub 2023 15:09 Tak osmnáctka na MS na USA dle očekávání skončila. Na hokej.cz píšou, že po statečném boji. Jsem zvědav, co na to na tiskovce trenéři. Já si to párkrát pustil na počítači, takže třeba jsem měl jen smůlu na pasáže, ale viděl jsem vždycky jen ryzí zoufalství, kdy naše pětka stála před golmanem a američani si dělali v pásmu co chtěli, tak nevím....
Buď jsme si pouštěli ty stejné pasáže, nebo je někde něco špatně :))
Uživatelský avatar
stará hokejka
Příspěvky: 1406
Registrován: 23 pro 2019 11:15
Obdržel "To se mi líbí": 290 krát

Re: Hokej

Příspěvek od stará hokejka »

tomaso25 píše: 27 dub 2023 15:14 Na APK si s tím dali záležet, no...

Screenshot_20230427-150657_Samsung Internet.jpg
Tak když už na to máš jednou vyrobenou formu.... :))
Jakub82
Příspěvky: 2657
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 209 krát
Obdržel "To se mi líbí": 208 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Já si myslím, že do 15 let budeme na úrovni Dánska, Norska atd. Celkově je u nás sport na hrozné úrovni. Klasické lyžování, skoky, hokej šel dolů, atletika atd. Takže to bude systémová chyba.
Odpovědět