Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Sweník
Příspěvky: 13985
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1154 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1134 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

tomaso25 píše: 20 pro 2022 20:12
Jinak podle fotky ze soupisky má Sedlo čislo 23.
Tak u Lavin by si na ni už ani nesáhl.. :thumbup:

Ale slušivé číslo, on mu určitě krásu nepokazí.

Ad Řeka: Nechci se chlubit, ale já u něj velký progres tak trochu čekal. Ve Spartě neumí hráče využít.. Viz Koště s Dvořákem..
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3999
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 81 krát
Obdržel "To se mi líbí": 572 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

https://www.sport.cz/clanek/hokej-ostat ... .seznam.cz

Jednu věc nepochopím, kritizovat výsledek hlasování, kterého jsem se mohl zúčastnit, ale místo toho se omluvil... :think:

To, že jde především o lobby týmů, které jsou ohroženy sestupem z ELH juniorů je samozřejmě jasné :think:

A trochu ještě odbočím ke zmínce o počtu cizinců v ELH, osobně jsem proti limitům. Za mne ať každý dělá jak umí, baví mne sledovat typologicky jiné hráče, než produkuje náš hokej - za mne jsou pro nejvyšší soutěž přínosem. Je to pořád o těch slavných tabulkách o ničem jiném...
Danik23
Příspěvky: 729
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 253 krát
Obdržel "To se mi líbí": 219 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

Muf píše: 21 pro 2022 07:34 https://www.sport.cz/clanek/hokej-ostat ... .seznam.cz

Jednu věc nepochopím, kritizovat výsledek hlasování, kterého jsem se mohl zúčastnit, ale místo toho se omluvil... :think:

To, že jde především o lobby týmů, které jsou ohroženy sestupem z ELH juniorů je samozřejmě jasné :think:

A trochu ještě odbočím ke zmínce o počtu cizinců v ELH, osobně jsem proti limitům. Za mne ať každý dělá jak umí, baví mne sledovat typologicky jiné hráče, než produkuje náš hokej - za mne jsou pro nejvyšší soutěž přínosem. Je to pořád o těch slavných tabulkách o ničem jiném...

Jen pro uceleny obrazek, nasi ulohu uz myslim postoval Gumid, myslim, ze dobre napsany clanek, byt z bulvaru:)
Ono to vse tak nejak zapada do celeho toho koloritu co se ted kolem hokeje deje, ja osobne moc optimisiticky po volbach nejsem..

KOMENTÁŘ ONDŘEJE KUCHAŘE | Copak bude ona plánovaná novinka v juniorském hokeji? Čekalo se leccos. Třeba zúžení extraligy ze čtrnácti na dvanáct týmů. Další zvednutí laťky konkurence. Sám svazový boss Alois Hadamczik navíc právě k tomu roky vybízel, bývalé vedení rád kritizoval. Jenže teď přišel s nápadem juniorskou extraligu rozšířit na šestnáct celků. Najít na tomhle kroku cosi dobrého? Nesvedete to ani s mikroskopem.




Když v červnu před prezidentskými volbami Alois Hadamczik hlasitě agitoval, do českého hokejového rybníka křičel líbivá hesla.

„Hokej je národní sport, patří každému z Čechů! Musíme si zachovat kredit, jméno. Musíme se vrátit zpět k identitě českého hokeje a vychovávat hráče podle našich předků. Deset let jsme si zdřímli. Chybí nám konkurenční prostředí. Doma vychováváme spartakiádní hráče, kteří zpohodlněli a nehrají pod tlakem!“

To jsou všechno slova pozdějšího vítěze voleb a současného pana prezidenta. Pojďme dál. „Po dvanácti letech přemlouvání, po nekonečném období, kdy jsme si vůbec nevěděli rady, jsme snad konečně dostali rozum a přistoupili na vytváření konkurenčního prostředí. Roky jsem přemlouval výkonný výbor, že juniorka musí mít maximálně čtrnáct týmů. Dorost a junioři se musí zabudovávat do mužů přes co nejkvalitnější mládežnické soutěže.“

Jsme v prosinci 2022. Hadamczik sedí na královském stolci sotva půl roku. A na svá předchozí kritická, burcující a zanícená tvrzení jako by zapomněl. I když ne, teď se mu jen nehodí do krámu. Dal jsem ti své slovo? Nevadí, klidně ti dám zase jiné.

Sportovní komisi, kterou z nějakého důvodu sám vede, předložil minulé pondělí návrh na to, že by měla být juniorská extraliga rozšířena o dva týmy. Ano, ROZŠÍŘENA. A teď si znovu přečtěte předchozí řádky. Zajímavé, že?

Hadamczik si usmyslel, že soutěž rozdělí na dvě skupiny, na Čechy a Moravu. Nikdo ze zainteresovaných o to nežádal, nikdo o tom, že se taková akce chystá, ani nevěděl. Tenhle krok prý ušetří klubům finance. Zaprvé o to nikdo nežádal, zadruhé jsou i jiné cesty, jak kase uspořit zlatku navíc.

Dva týmy podle prezidenta přibýt musí, aby bylo v obou skupinách osm týmů. Proč? Aby se nestalo, že v každém kole dva týmy nehrají. Že argument kulhá na obě nohy, zjistíme jen letmým pohledem na jiné soutěže pod hlavičkou svazu. Třeba první liga juniorů má dvě divize po sedmi a nikomu to nevadí. Nebo soutěže žáků. Naprosto běžně tam jsou skupiny po sedmi, devíti nebo jedenácti klubech.

Pak je tu zahraničí. Například elitní juniorská soutěž ve Švédsku má sice dvě skupiny, ale země je rozlohou sedmkrát větší než Česko. Je rozdělena na Sever a Jih. Z Malmö do Luleä je to 1500 kilometrů, z Třince do Karlových Varů 500. Vzhledem k obrovské základně si taky mohou dovolit mít v jedné konferenci deset týmů, ve druhé pak jedenáct. Mimochodem taky tam nikomu nevadí, že jeden „lichý“ tým jednou za čas pauzíruje.

Ono zápasové volno by navíc mohl svaz jen při troše snahy dobře využít. Stačilo by třeba do klubu poslat skills kouče, které platí. Samy kluby by taky jistě uvítaly čas pro trénink navíc. „Volné víkendy jsou ideální pro tréninkové mikrocykly, tenhle argument pana prezidenta je další nesmysl a nemůže obstát. Je to kravina,“ tvrdí šéf jihlavské mládeže Michal Broš.

Hadamczik může návrh bránit, jak chce. Stejně je neobhajitelný. Upřímně? Extraliga juniorů pořád nemá ani zdaleka potřebnou kvalitu. Můžete si říkat, co chcete, ale v každém klubu najdete maximálně tři až čtyři nadprůměrné a zajímavé hokejisty. Místo, aby se koncentrace talentu ještě zhustila, vytvoří svaz zcela uměle čtyřicet nových míst. Bravo.

Broš v rozhovoru pro Sport naznačil, že za rozhodnutím sportovní komise vidí zákulisní lobby. Podobně na věc musí nahlížet každý se zdravým zrakem. Jede se vesele dál ve starých kolejích. Ruka ruku myje. Tys pomohl mně, já pomůžu tobě.

Že pro šéfův nápad zvedli ruku do komise jím dosazení známí, dovedu pochopit. I to, že návrh podpořil budějovický šéf Stanislav Bednařík, jehož Motor hraje v juniorech první ligu a rád by si pojistil postup nahoru. Pravačku však vzpažil i hlavní trenér juniorské reprezentace Radim Rulík, který tím fakticky řekl, že klidně už tak mizernou kvalitu ligy ještě více rozseká. Jenže pak se podíváte na tabulku a zjistíte, že Pardubice jsou v juncích nedaleko dna tabulky, jen deset bodů od sestupové čáry ponoru. Aha.

Hadamczik o chystané změně věděl už ve chvíli, kdy sedal za stůl, aby prezentoval výsledky svazového auditu. Řekl, že se chystají novinky. Konkrétní být však nechtěl. Dobře věděl proč. Pokud by nabobtnání mládežnické ligy oznámil tam, musel by rovnou čelit nepříjemným dotazům a navíc by sebral pár procent pozornosti oněm v jeho podání šokujícím číslům o chybějících stamilionech.

Pokud návrh výkonný výbor v lednu schválí, český hokej si tím zase jednou sám zapíchne vidličku do ruky.
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6148
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 317 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

Zatím se o tom moc nemluví, jen si tipnu, Opa chce určitě vyhrát i základní část (asi nejen on)

Při pohledu na tabulku a při našem kádru je potřeba tuto výzvu přijmout a neodkazovat se jen na play off

Pohádky o třetím místě po ZČ už jsou pravěk, i teď musí o něco jít

Prezidenťák je jasný cíl...pak se uvidí
Tesla
Uživatelský avatar
Borek
Příspěvky: 768
Registrován: 25 úno 2020 16:35
Dal "To se mi líbí": 344 krát
Obdržel "To se mi líbí": 263 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Borek »

Pcehockeyfan25 píše: 20 pro 2022 19:41 To jsem rad ze to víte, aniž jste ho viděl na ledě
Tak jasně že nevím, stejně jako vy nevíte, že bude lepší než Poula. Co srovnávat můžem, je charakter těch dvou, tady jsou ale slova skoro zbytečný. Jeden co si tady vyžral všechnu bídu aniž by odfláknul jediný střídání a proti němu borec, kterej v době kdy neměl nikdo nic jistýho ani v životě ani v podnikání, dostal smlouvu na tři roky v klubu s perspektivou a vzápětí si s ní, majitelem i fanouškama vytřel zadek a bez špetky sebereflexe se ještě do klubu navážel v médiích. Beru, každej si zaslouží druhou šanci, i Mandát, ale měl ji dostat jinde.
Každopádně velebím uzdravení Hyky a příchod Sedláka, bo jak tu předtím někteří na spasitele pasovali hráče z americkýho podpralesa, to byl silnej tabák... Na rovinu, jemu ani ten titul přát nebudu, zato až Poula zvedne pohár nad hlavu, budu šťastnej i za něj. To je celý.
Stars
Příspěvky: 6755
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 926 krát
Obdržel "To se mi líbí": 638 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

woe píše: 21 pro 2022 09:32 Zatím se o tom moc nemluví, jen si tipnu, Opa chce určitě vyhrát i základní část (asi nejen on)

Při pohledu na tabulku a při našem kádru je potřeba tuto výzvu přijmout a neodkazovat se jen na play off

Pohádky o třetím místě po ZČ už jsou pravěk, i teď musí o něco jít

Prezidenťák je jasný cíl...pak se uvidí
Séba psal ježíškovi, že chce prezidenta, úkol je jasně daný.... jinak souhlas, proč se schovávat :thumbup: :thumbup:
Bikhu
Příspěvky: 336
Registrován: 07 bře 2020 11:27
Dal "To se mi líbí": 44 krát
Obdržel "To se mi líbí": 42 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Bikhu »

Sweník
Příspěvky: 13985
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1154 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1134 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... vo-ne.html

Taky u nás zanechal nesmazatelnou stopu. Záchrana tehdy nebyla vůbec jednoduchá. A ta následující sezóna s Trončou, to byla na tu dobu paráda.
Georgre
Příspěvky: 4937
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 107 krát
Obdržel "To se mi líbí": 238 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Sweník píše: 21 pro 2022 11:28 https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... vo-ne.html

Taky u nás zanechal nesmazatelnou stopu. Záchrana tehdy nebyla vůbec jednoduchá. A ta následující sezóna s Trončou, to byla na tu dobu paráda.
Já ho mám po Radimovi jako druhého nejoblíbenějšího trenéra, Miloš Holaň je borec, který o hokeji jen neplácá, ale něco dokázal...viz NHL, překonaná nemoc, pro mě to bude navždy borec...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Dnes slaví své 44. Narozeniny Petr Sýkora :dance:
Tak všechno nejlepší k narozeninám a hlavně hodně zdraví štěstí a úspěšné roky u hokeje Sejčku :wave:

Už se těším až půjde jeho dres pod strop.
Naposledy upravil(a) Dan605 dne 21 pro 2022 12:29, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3999
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 81 krát
Obdržel "To se mi líbí": 572 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Georgre píše: 21 pro 2022 12:10 Já ho mám po Radimovi jako druhého nejoblíbenějšího trenéra, Miloš Holaň je borec, který o hokeji jen neplácá, ale něco dokázal...viz NHL, překonaná nemoc, pro mě to bude navždy borec...
Někteří hráči by s Tebou určitě nesouhlasili :think: , ale ano byl svým způsobem jiný typ trenéra a odvedl tady kus slušné práce.
Georgre
Příspěvky: 4937
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 107 krát
Obdržel "To se mi líbí": 238 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Muf píše: 21 pro 2022 12:29 Někteří hráči by s Tebou určitě nesouhlasili :think: , ale ano byl svým způsobem jiný typ trenéra a odvedl tady kus slušné práce.
Tak nemyslím u nás, asi chápu kam míříš, ale celkově, když to vemu co dokázal v hokeji, při té nemoci, tak jsem to myslel...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5350
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 158 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Sweník píše: 21 pro 2022 11:28 https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... vo-ne.html

Taky u nás zanechal nesmazatelnou stopu. Záchrana tehdy nebyla vůbec jednoduchá. A ta následující sezóna s Trončou, to byla na tu dobu paráda.
Zcela jednoznacne… :thumbup:
Stars
Příspěvky: 6755
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 926 krát
Obdržel "To se mi líbí": 638 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3172
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 794 krát
Obdržel "To se mi líbí": 434 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

woe píše: 21 pro 2022 09:32 Zatím se o tom moc nemluví, jen si tipnu, Opa chce určitě vyhrát i základní část (asi nejen on)

Při pohledu na tabulku a při našem kádru je potřeba tuto výzvu přijmout a neodkazovat se jen na play off

Pohádky o třetím místě po ZČ už jsou pravěk, i teď musí o něco jít

Prezidenťák je jasný cíl...pak se uvidí

Souhlas, navíc za jakýchkoliv souher okolností, začínat serii vždy doma, to je také důležité.
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3172
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 794 krát
Obdržel "To se mi líbí": 434 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

Borek píše: 21 pro 2022 09:42 Tak jasně že nevím, stejně jako vy nevíte, že bude lepší než Poula. Co srovnávat můžem, je charakter těch dvou, tady jsou ale slova skoro zbytečný. Jeden co si tady vyžral všechnu bídu aniž by odfláknul jediný střídání a proti němu borec, kterej v době kdy neměl nikdo nic jistýho ani v životě ani v podnikání, dostal smlouvu na tři roky v klubu s perspektivou a vzápětí si s ní, majitelem i fanouškama vytřel zadek a bez špetky sebereflexe se ještě do klubu navážel v médiích. Beru, každej si zaslouží druhou šanci, i Mandát, ale měl ji dostat jinde.
Každopádně velebím uzdravení Hyky a příchod Sedláka, bo jak tu předtím někteří na spasitele pasovali hráče z americkýho podpralesa, to byl silnej tabák... Na rovinu, jemu ani ten titul přát nebudu, zato až Poula zvedne pohár nad hlavu, budu šťastnej i za něj. To je celý.
Na tom co jsi napsal, něco určitě je. Je to k zamyšlení.. ..Uvidíme kam vlastně ten Mandát zapadne.. Kdo ví jak to třeba Poula bude nést uvnitř sebe, ale každopádně je to profík a určitě také myslí na to jak pomoci dosáhnout na to jediné, až poprvé a jako první z týmu zvedne pohár nad hlavu.
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7565
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 610 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Belluš je ve 4 unit nově, nebo samovolný pád?
sestava.jpg
Stars
Příspěvky: 6755
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 926 krát
Obdržel "To se mi líbí": 638 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

Gumid píše: 21 pro 2022 17:09 Belluš je ve 4 unit nově, nebo samovolný pád?

sestava.jpg
minulé utkání už tam byl
Uživatelský avatar
Jirka.
Příspěvky: 3172
Registrován: 05 pro 2016 20:31
Dal "To se mi líbí": 794 krát
Obdržel "To se mi líbí": 434 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jirka. »

Gumid píše: 21 pro 2022 17:09 Belluš je ve 4 unit nově, nebo samovolný pád?

sestava.jpg
Belluš byl ve 4.lajně už minimálně 2 utkání
100 let klubu...,100 let našeho Dynama :pivko: Dynamo proti všem!! :wave:
Emil Havránek
Příspěvky: 900
Registrován: 05 kvě 2020 21:29
Obdržel "To se mi líbí": 214 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Emil Havránek »

Nechce se mi to hledat, ale oba poháry zároveň nikdo nevyhrál. Že by?

To je fakt dost ambiciózní plán. Držím palce!
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8651
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 518 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1231 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Emil Havránek píše: 21 pro 2022 17:39 Nechce se mi to hledat, ale oba poháry zároveň nikdo nevyhrál. Že by?

To je fakt dost ambiciózní plán. Držím palce!
15/16 Liberec?
karfi
Příspěvky: 121
Registrován: 05 srp 2014 22:45
Dal "To se mi líbí": 1 krát
Obdržel "To se mi líbí": 19 krát

Re: Hokej

Příspěvek od karfi »

Znacka evidentne tahne. Nebo se o nejakym jinym klubu pisou "prazdny" reporty o treninku?

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-ti ... -spol.html
Sweník
Příspěvky: 13985
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1154 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1134 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Béčko hraje tak blbě? Kouká na ně někdo? Tvl, zápas o život a oni si nechají dát šatňáka?

Edit: To dokonce vypadá spíš na debakl. Dědek do nich leje prachy, měl by je spíš spráskat..
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7565
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 610 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Koukám při práci, Slávie chce, naši kluci ne.
Kula
Příspěvky: 2172
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 853 krát
Obdržel "To se mi líbí": 281 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

Debakl
Odpovědět