Hokej

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Odpovědět
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3929
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 50 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

tomaso25 píše: 27 říj 2022 08:47 Upřímně, on někdo očekával, že s týmem seskládaným někdy v červnu na zelený louce to bude něco jinýho než boj o přežití? Střed tabulky byl spíš přání než realistickej cíl.

Uvidíme, jaká s béčkem bude trpělivost. Když už se do toho šlo, tak by asi byla škoda to zabalit hned na po roce. Ale já kasu nedržím, že jo. A taky j e potřeba dodat, že ono prostě neexistuje ideální řešení, jak obehrávat mladší hráče. Jednou je vlastní farma, druhou je nějaký partnerství, který se cca po dvou letech zbortí a tak furt dokola.
"B - mužstvo" to je pro mne vždy tým prakticky bez identity, o to těžší to je v případě, že se nehraje v Pardubicích. Čekal jsem, že se tento celek pohodlně vyhne boji o udržení a bude se pohybovat kolem 10 místa.

V plné nahotě se ukazuje jeden z největších trapasů celého našeho hokeje - nastupující generace hráčů není schopná rychle a přesně zakončit. Je to smutné, když si člověk uvědomí kolik mají v 1. lize kluci příležitostí a kolik času na to zakončení v porovnání s extraligou tam je.

Pokud se na to podíváme "ze shora", tak aktuálně tam není jediný hráč, o kterém by se směrem k extralize dalo uvažovat, snad jen výše zmiňovaný Bučko by uplatnění našel, ale třeba se pletu a až čas ukáže, že nám v tom podhoubí roste hráč pro A-tým.
fido
Příspěvky: 3332
Registrován: 29 bře 2016 17:10
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 82 krát

Re: Hokej

Příspěvek od fido »

Béčko by bylo výš kdyby za něj hráli hráči na hranici ELH - Chance. Představte si kdyby tam občas si zahrál Rohlík, Matýs, Koffer, Rákos. Jenomže máme hned po pár kolech marodku jako prase a ejhle junioři nás nevythrnou.
HC Doufáme Pardubice
HC Drama Pardubice
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5318
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 151 krát
Obdržel "To se mi líbí": 428 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Myslím, že myšlenka s Béčkem je skvělá.

Cokoliv vzniká na "zelený louce" má na začátku problémy a je to pochopitelný.

Za mně je nesmyl se na to dívat optikou áčka, což je tady evidentně cejtit.

Trpělivost.....myslím, že to je poučný pro všechny. Investice se může vrátit až za roky....
Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

B bohuzel nemam cas tolik sledovat, takze tezko soudit, zarazi me vykonost nekterych hracu, trebas Kloucek, nevim jestli je to jen jeho vykonost nebo vse v kombinaci, ale u nej jsem treba cekal, ze bude velkou oporou, konec koncu nejak CV ma. Jsou tam i dalsi hraci co to meli tahnout, alespon dle meho laickeho pohledu. Nekdo zminoval, ze team je novy a jaksi nema identitu, no pro me vyvstane celkem otazka, nebylo to ve Vrchlabi (to tu identitu melo a ma) tedy jaksi lepsi na spolupraci? Nez tam vse spalit a jit do hura projektu Chrudim? Takto, se me to zda, ze ve finale B bude pritezi i smerem k A teamu :) bude se muset zachranovat ve fazi PO atd... ale tak to je jen muj pohled, mozna vse bude jinak..otazkou je jak dlouho to bude majitele bavit..
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8195
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 443 krát
Obdržel "To se mi líbí": 977 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Víme, jak je na tom Zohy?
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7660
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 111 krát
Obdržel "To se mi líbí": 744 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Danik23 píše: 27 říj 2022 09:26 B bohuzel nemam cas tolik sledovat, takze tezko soudit, zarazi me vykonost nekterych hracu, trebas Kloucek, nevim jestli je to jen jeho vykonost nebo vse v kombinaci, ale u nej jsem treba cekal, ze bude velkou oporou, konec koncu nejak CV ma. Jsou tam i dalsi hraci co to meli tahnout, alespon dle meho laickeho pohledu. Nekdo zminoval, ze team je novy a jaksi nema identitu, no pro me vyvstane celkem otazka, nebylo to ve Vrchlabi (to tu identitu melo a ma) tedy jaksi lepsi na spolupraci? Nez tam vse spalit a jit do hura projektu Chrudim? Takto, se me to zda, ze ve finale B bude pritezi i smerem k A teamu :) bude se muset zachranovat ve fazi PO atd... ale tak to je jen muj pohled, mozna vse bude jinak..otazkou je jak dlouho to bude majitele bavit..
S tou identitou ve Vrchlabí to není zase tak jednoznačný. Hromada lidí kolem hokeje tam byla víc a víc naštvaná, na hokej chodili málo, protože z jejich pohledu bylo Vrchlabí farmou Pardubic bez vlastních ambicí. Tamní majitel docela dlouho váhal, jestli pokračovat v 1. lize i s podporou Dynama.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Stars vytáhli Matěje nahoru...
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

Béčko potřebuje tři věci:
Zkušenýho trenéra - už se možná něco chystá
jednoho, dva zkušený útočníky, kteří umí dělat body
aby začal pořádně chytat Klouček

a v pohodě by kolem desátyho místa hráli...
Uživatelský avatar
WalkingDude
Příspěvky: 4730
Registrován: 01 srp 2014 14:37
Dal "To se mi líbí": 98 krát
Obdržel "To se mi líbí": 735 krát

Re: Hokej

Příspěvek od WalkingDude »

tau píše: 27 říj 2022 10:26 Stars vytáhli Matěje nahoru...
Strasne mu to preju. Snad pojede dal bomby
Tak určitěéé. Jak řikám. Je to sport...
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3929
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 50 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

tau píše: 27 říj 2022 10:28 Béčko potřebuje tři věci:
Zkušenýho trenéra - už se možná něco chystá
jednoho, dva zkušený útočníky, kteří umí dělat body
aby začal pořádně chytat Klouček

a v pohodě by kolem desátyho místa hráli...
Přesně tak, a potom věřím, že by to mladým klukům trochu rozvázalo ruce. Teď tam lítají jak po vyhlášení poplachu a kolikrát nevědí, která bije.

Jinak za mne mít vlastní B-tým bude časem velké plus, otázka je zda-li to bude pana majitele bavit a zda-li ten "provar" bude v rámci snesitelných mezí.
Uživatelský avatar
Perníkář
Příspěvky: 536
Registrován: 16 úno 2021 17:22
Dal "To se mi líbí": 83 krát
Obdržel "To se mi líbí": 99 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Perníkář »

jimmypop píše: 27 říj 2022 09:44 Víme, jak je na tom Zohy?
Tuším, že naražená žebra…
#zpatkydosedla
Pida11
Příspěvky: 603
Registrován: 17 říj 2014 16:27
Dal "To se mi líbí": 77 krát
Obdržel "To se mi líbí": 127 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pida11 »

fido píše: 27 říj 2022 09:15 Béčko by bylo výš kdyby za něj hráli hráči na hranici ELH - Chance. Představte si kdyby tam občas si zahrál Rohlík, Matýs, Koffer, Rákos. Jenomže máme hned po pár kolech marodku jako prase a ejhle junioři nás nevythrnou.
No popravdě si marodku jak prase představuju asi jinak. Mimo Hyka, Rohlík....u Zohyho předpokládám nebude trvat dlouho a zase nastoupí....takže 2-3 hráči na marodce, to je snad v každým týmu. Zase ruku na srdce, může být daleko hůř..
subris
Příspěvky: 3153
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 282 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

.... béčko v Chance lize zajímava myšlenka, jsme prukopnici, takže nějaké bolesti tento projekt má umocneno tím, že se to začalo rodit někdy v létě... Ono ale málo týmu si to může dovolit, ve fotbale má ve druhé lize béčko snad jen pražská S a tuším i béčko Sigmy, které postupuje/sestupuje. Věřím, že to je nadčasové, ale mohlo by to být v budoucnu úspěchy, pokud budeme preferovat cestu vlastnich odchovancu nebo hráče se vztahem ke klubu..bylo by pak dobré, kdyby i osa zkušení hráči tvořili domácí hráči jako Zdráhal, Kaut, Rakos, atd, kteří v případě potřeby mohou jít i za áčko. Věřím, že i pro hráče jako Kolic a další, pokud už budou v pokročilém hokejovém věku a nebudou mít výkonnost na extraligu, mohou končit kariéru v becku, vychovaji vedle sebe nástupce a nemusí nikam jezdit, že to bude dobrá pro ně zajímavá myšlenka. Při lepší konstolaci tu mohl hrát za béčko Koukal, já bych s tím neměl problém, věřím, že by tu makal a o fleka v acku to mohl hrát klidně i Kusy a Machala. Určitě projekt nezavrhuji, každopádně letos udržet a v létě zkvalitnit realizak a případě kádr...
.... #zadynamo
PL8
Příspěvky: 2143
Registrován: 17 úno 2017 14:59
Dal "To se mi líbí": 453 krát
Obdržel "To se mi líbí": 234 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PL8 »

ad) identita "B"
1) Myslím, že tu identitu, kterou se tady dost z vás a dost často ohání, si musí ten tým vybudovat sám. Není k tomu potřeba žádné dlouhé období. Je to nesrovnatelné, ale já to přece jen srovnám: Krakeni ze Seattlu "našli" identitu hned v první sezóně. Nevím, proč by to nemělo jít v Chance lize.
2) Nevím, proč béčku "nutit" zkušeného trenéra. Co by asi dělal jinak? Dělá Havíř nějaké chyby? Už mu to řekli?
3) Podle mého je to otázka Chtít nebo Nechtít.
4) Hodně to ovlivňuje systém našeho sportu (pro mě vrcholového i výkonnostního): Postup a Sestup. Ve všech otázkách života jsme přijali postulát o změně doby, že téměř všechno je jinak. Firmy nerostou svými dovednostmi, ale překupují se (uznávám, že je to velmi zjednodušeně řečeno). Ale ve sportu se všichni zaklínají sportovní otázkou. Přitom v diskuzi téměř všichni píší o potřebě nakoupit hráče. To je protimluv s ohledem na ten "sport". Přitom se moc nemluví o juniorce a provázanosti.
5) Je 27. října a řada z vás píše o záchraně "béčka". Dost brzy, nemyslíte? Jak má fungovat výchova, když se vedou řeči o sestupu a vyhozených investicích? Já doufám, že Dědkovi někdo představí další cíl jeho hokejového boje: zrušení sestupů a postupů v našich soutěžích: ve druhé lize, v první lize i v extralize. Všechno se musí soustředit kolem financí. Buď na to mám a koupím si to, nebo ne. A hraju to, na co mám. Když na to nemám, snažím se vychovat hráče, kterých si všimnou ti, co na to mají. A výchovu a motivaci máte vyřešenou. A junioři mají otevřenou cestu ke svému růstu. Konečný výsledek: opravdové posilování extraligy.
6) Nechápu, proč jako první krok nezrušil už výkonný výbor na návrh Lojzy Hadamczika tabulky a všechny formy výchovného. Ze dne na den. Vím, že se to zmínilo, ale... Dokud je hráč pod 18, nic "smluvního" se ho nemůže týkat. Záleží jen na práci klubu - chovám se k hráčům spravedlivě, oni mně to vrátí.
Nejsem právník, ale možná, že by se smlouvy hráčů od 15 let (??? - nevím, jak je to dnes přesně s právní odpovědností teens...) řešily prostřednictvím zákonných zástupců. Pak by se asi dala odstranit námitka (klubů i rodičů) investovaných prostředků do výchovy...
7) Připadá mi divné, že s takovými náklady na výchovu mládeže, kterými se ohání téměř všechny kluby, se nedaří vychovávat mnohem větší počet kvalitních hráčů. To je přece divné, nebo ne?
Proč by junioři z Pardubic neměli hrát podle svých předpokladů druhou ligu nebo Chance ligu? Uvolnili by "teď hned" místa pro další hráče, pro dorostence, a ti zase by udělali místo pro nejlepší žáky... Samozřejmě, že by to nemohl být masový sport, ale jak chcete motivovat mladé hráče v klubu, když dopředu vědí, že si nezahrají?
KONEC: Chrudim se musí stát domovem týmu, který hraje druhou nejvyšší soutěž. Ale to je i tak trochu věcí města Chrudim. Nejde to asi ze dne na den. Chrudimští kluci se musí rvát o možnost zahrát si za chrudimský tým v Chance lize.
Tady by měl být systém "postupu" zaručen. To je součást ceny za soutěž. To musí respektovat i Dynamo.
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

Dneska jakýkoliv bod bude super ...
🔴⚪
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8195
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 443 krát
Obdržel "To se mi líbí": 977 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

Pec92 píše: 27 říj 2022 12:50 Dneska jakýkoliv bod bude super ...
To píšeš za třinečáky, viď?
JirkaPCE
Příspěvky: 3491
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 88 krát
Obdržel "To se mi líbí": 380 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Pokud nebude hrát ani Zohorna, tak je Třinec mírný favorit. Absenci Hyky jsme zase až tak nepocítili, ale když vypadne další hráč z první lajny, to už asi znát bude. Na druhou stranu i tak ten útok nebude špatný a zhruba na podobné úrovni jako loni.
lada1219
Příspěvky: 9
Registrován: 10 bře 2021 10:16
Obdržel "To se mi líbí": 2 krát

Dynymo B

Příspěvek od lada1219 »

B-mužstvo , určitě dobrá volba , ale můj názor je , že mněl být angažován zkušenější trenér. Bohužel ani starší hráči , kteří by mněli mladé vést nesplňují očekávání. Dva poslední zápasy a jeden vstřelený gól a to ještě bek!!! A na střídačce trenéři v pohodě založené ruce a občas asisten seřve
nějakýho mladýho . Reakce na vývoj hry žádná viz poslední přesilovky , už v dorostu vědí hráči , že musí clonit brankáři . Budu se opakovat ale hráči,
kteří příjdou na výpomoc z A jsou nejsou také tou posilou jakou by mněli být. Sportovní manažer by určitě mněl zasáhnout dokud je čas.
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

jimmypop píše: 27 říj 2022 13:35 To píšeš za třinečáky, viď?
Píšu s rozumem 😃
🔴⚪
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

JirkaPCE píše: 27 říj 2022 13:45 Pokud nebude hrát ani Zohorna, tak je Třinec mírný favorit. Absenci Hyky jsme zase až tak nepocítili, ale když vypadne další hráč z první lajny, to už asi znát bude. Na druhou stranu i tak ten útok nebude špatný a zhruba na podobné úrovni jako loni.
Na O2 v upoutávce říkali že se vrací do sestavy tak jsem zvědavý jestli mají dobré info
🔴⚪
Uživatelský avatar
mechanik
Příspěvky: 282
Registrován: 16 čer 2020 19:30
Dal "To se mi líbí": 36 krát
Obdržel "To se mi líbí": 38 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mechanik »

Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

Zohy nehraje ... O2 TV lže 😂
🔴⚪
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

tak to má šéf nějaký blbý počty, já jich napočítal 61 včetně Langhamera, který v Pardubicích hrál jen v mládeži.....Blumel tedy bude 62. hráčem, který někdy hrál NHL i v Pardubicích.... uznávám, že tam jsou i kuriozitky s minimem zápasů, ale tak to prostě je....
Hašek, Crha, Lašák, Will, Vejmelka, Langhamer, Vladař
Fr. Musil, D. Musil, Píša, M.Sýkora, Mojžíš, F. Novák, Nakládal, Zábranský, Rozsíval, Kindl, Borer, F. Kaberle, Mezei, Jillson, MacKenzie, Štrbák, Lojek, Čutta, Wishart, Miromanov, Prajsler, Posmyk
Bulis, Hejduk, Šejba, Průcha, Radil, Hyka, Kosticyn, Kaut, Harju, Welsh, P. Sýkora, Zadina, Hubáček, Hodgman, T. Divíšek, Somík, Pivko, Nosek, Marha, Krejčí, Hemský, Beech, Brendl, Sim, Elkins, Kůrka, Pineault, Eliáš, Dopita, Čaloun, Morrison, Bonk
JirkaPCE
Příspěvky: 3491
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 88 krát
Obdržel "To se mi líbí": 380 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

tau píše: 27 říj 2022 15:50 tak to má šéf nějaký blbý počty, já jich napočítal 61 včetně Langhamera, který v Pardubicích hrál jen v mládeži.....Blumel tedy bude 62. hráčem, který někdy hrál NHL i v Pardubicích.... uznávám, že tam jsou i kuriozitky s minimem zápasů, ale tak to prostě je....
Hašek, Crha, Lašák, Will, Vejmelka, Langhamer, Vladař
Fr. Musil, D. Musil, Píša, M.Sýkora, Mojžíš, F. Novák, Nakládal, Zábranský, Rozsíval, Kindl, Borer, F. Kaberle, Mezei, Jillson, MacKenzie, Štrbák, Lojek, Čutta, Wishart, Miromanov, Prajsler, Posmyk
Bulis, Hejduk, Šejba, Průcha, Radil, Hyka, Kosticyn, Kaut, Harju, Welsh, P. Sýkora, Zadina, Hubáček, Hodgman, T. Divíšek, Somík, Pivko, Nosek, Marha, Krejčí, Hemský, Beech, Brendl, Sim, Elkins, Kůrka, Pineault, Eliáš, Dopita, Čaloun, Morrison, Bonk
On psal českým hráčem.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 820 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

JirkaPCE píše: 27 říj 2022 15:53 On psal českým hráčem.
ok, ale ani tak ty čísla nesedí... Čechů v Pcích a NHL hrálo víc než 34....
Odpovědět