Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
Uživatelský avatar
acrylic
Příspěvky: 1102
Registrován: 29 pro 2015 09:30
Dal "To se mi líbí": 408 krát
Obdržel "To se mi líbí": 234 krát

Re: Hokej

Příspěvek od acrylic »

Pec92 píše: 23 čer 2022 16:10 Ščotka nejspíš návrat do extraligy do Kotlety
Už má v Brně podepsáno.
Tesla a Devils
Sweník
Příspěvky: 13899
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1093 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1078 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Vakr píše: 23 čer 2022 16:23 Moje zdroje nejsou jen Seznam, ale jsou osobní zkušenost z Ruska i Ukrajiny (ne z války, samozřejmě, ale x pracovních jednání a pobočky před 2014 UA a RU naposledy 2018). Rusko a USA jsou fakt jiné země.

K hokeji: Mě nebere hlava ten argument, že tam hráči jdou, aby zabezpečili rodinu. Jasně jednu sezonu vyděláš trochu víc, ale v repre si neškrtneš. Získáš cejch, který se za tebou potáhne, budeš do budoucna i v kabině mít tuhle nálepku. Varianta, že po kariéře budeš třeba trénovat mládež je taky méně reálná. Prostě jít dneska hrát do Ruska fakt může buďto velmi jednoduchý člověk, bez schopnosti přemýšlet co bude dál a nebo někdo, kdo s tím co Rusák dělá souhlasí a plánuje v RU už zůstat. Rodina ti fakt za takové zabezpečení poděkuje.
Ale tak zase v ČR půjdou pravděpodobně brzy dolů nemovitosti. Takový hokejista si vydělá, něco asi už má, za levno koupí (žádná hypotéka) a bude "vysmátý rentiér" jako Kuba Koreis. A zrovna on při vší úctě asi vydělal za kariéru sotva zlomek toho, co tihle kluci z repre.

Pak už nemusíš být trenérem, hokejistou, zkrátka ničím. Jen slušně zajištěným důchodcem od cca čtyřiceti let.. :-))

Ale jinak souhlas se vším, dal bych lajk, ti borci si minimálně v téhle době neudělali moc příznivců. Ale za deset až dvacet let bude co? Bude ten příběh někoho zajímat?

Edit: Mimochodem na těchto podpisech ne až tak kvalitních hráčů (nejsou hráči 1. kategorie..:-) je vidět, že většina našich letošních snad posil by tam určitě mohla hrát a měli by tam kluci balík. O to víc si těch chlapů vážím, že jsou doma...
Smil Flaška z Pce
Příspěvky: 843
Registrován: 17 bře 2017 19:11
Obdržel "To se mi líbí": 19 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Smil Flaška z Pce »

https://www.hokej.cz/z-kanadske-juniork ... gu/5066473

Jen realita k článku, kluk v Kolíně hrát nechce, chtěl by zpátky za oceán, kvůli draftu. Bohužel ve 14 letech byl donucen podepsat (v zástupu rodiče) nevypověditelnou otrokářskou smlouvu, ale Mechov ho nepustí.
Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

woe píše: 23 čer 2022 07:56 Michale, dík za tento post, každá mince má opravdu dvě strany a hodně rozhoduje kontext. Takže před napadením od Rusáků byla u nás všechna UAčka buď mafiáni, nebo námezdní dělníci, lidé druhé kategorie...po napadení jsou naopak všichni oběti a teď jsou všichni cool a hodní a prima. Nikomu tu mince nepadá na hranu a nevidí, že předtím i teď to jsou buď lidé slušní a v pohodě no a taky samozřejmě přišli asociálové, kteří Danovi otravují život

Dane, tady se tolerance k tobě nedočkáš... každý Rusák je teď zlý, apriori, i třeba odpůrci Putlerova režimu, prostě jsi Rusák, skončils :]

.... a všechna uáčka ti mohou tančit na hlavě a ty ani necekni, protože je Putler napadl, takže shut up :] teď jsou všichni ok

Kariéra je krátká, nabídek málo a ti kluci nic jiného neumí. Asi doma děti slušností krmit nechtějí, ono to asi moc nejde. Tak se raději zaprodají ďáblu a bolševické propagandě. Asi jsou připraveni i na zástupy moralistů, kteří na ně budou flusat. Koho by asi tak zajímalo, že je to jejich šance alespoň trochu se zabezpečit

Jsou určitě připraveni přijmout opovržení a asi doufají, že jim bude jednou odpuštěno. Už teď jim určitě odpustili jejich nejbližší, protože třeba znají kontext. A netoví moralističtí pořvávači jim budou asi celkem fuk
Jak s Tebou vetsinou souhlasim, tentokrat ani moc ne, stravil jsem v obou zemich hodne casu, mozna az moc.. nikdo to moc nechtel delat u nich..- myslim zapadni manageros..:) mezi Ukrajinci a Rusy je velkej rozdil, kdo rika, ze Ukrajinci jsou polovicni, nebo mensi Rusi, je kompletne mimo, ti lide jsou uplne jini, ale to je celkem jedno, kdo si mysli, ze v Rusku hodne Rusu premysli jinak nez je jejich cntralni linka, tak je taky hodne mimo (to me celkem desilo uz tehda na kolezich z Ruska, kteri mohli a cestovali do zemi EU a posilali jsem sve deti:) nekterym jsem s tim pomahal..
Co dela dnes Rusko na Ukrajine je v cele rade pripadu blizke, nebo rovno genocide, co se dela v Africe... (nijak to nechci dramatizovat, ale bohuzel to mam z prvni ruky..)
Kdo tam jde dobrovolne pracovat pres toto vsechno je pro me povl.. celkem na tvrdo, jenom povl, a ty koreni o kterych se zde mluvi, ty nouzi netrpi a netpeli, jejich rodiny se budou mit OK celkem dlouho (pokud nejsou vypatlani sazkari atd..), urcite lepe nez vetsina normalni spolecnosti... nejaky zajistovani= pro me argument o hovnu...
nejsem zadnej moralista, ale na toto mam nazor celkem jasnej a menit ho nebudu...
Uživatelský avatar
Borek
Příspěvky: 730
Registrován: 25 úno 2020 16:35
Dal "To se mi líbí": 259 krát
Obdržel "To se mi líbí": 208 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Borek »

K nočnímu špílu. Asi jsem koukal na jinej zápas než jak tu bylo psáno, že Avs byli o level jinde, bo Tampa mohla a měla do půlky rozhodnout. Že jí v prodlužku došlo není divu při tom fofru a pěti becích. O rozhodujícím gólu jsem se hádal celej den, že prej karma. Pěkný hovno, skandál to je.

Těším se na příště...

Obrázek
J14
Příspěvky: 794
Registrován: 26 zář 2017 10:36
Dal "To se mi líbí": 123 krát
Obdržel "To se mi líbí": 14 krát

Re: Hokej

Příspěvek od J14 »

Dan605 píše: 22 čer 2022 18:27 Aaaa starý paprdové se ozvali. Já to beru tak že se to stát nemělo ale když už tak ať se tady chovají normálně když se tak nechovají ať si zase táhnou odkud přišli. A tento názor mě nikdo nevezmete. A že si jdou hráči do Ruska ? Tak ať jdou když chtějí ne ?
I idiot má a může mít názor. Jakmile ho však začne prezentovat veřejně, musí počítat s tím, že ostatní rychle pochopí, že je to názor idiota.
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7444
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 556 krát
Obdržel "To se mi líbí": 746 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Pardubice byly s vaší situací srozuměny? Věděly, že se v jejich dresu možná ani neukážete?

Už při podpisu smlouvy jsme jim s agentem nastínili, že možnost odchodu do NHL existuje. Obě strany věděly, do čeho jdou. Když jsem se dohodl s Coloradem, Pardubice mi popřály hodně štěstí. V klubu mi říkali, že doufají, že se třeba někdy vrátím. Postavili se k tomu suprově.

Podepsal jste roční dvoucestnou smlouvu na 800 tisíc dolarů, o místo se musíte poprat. Máte to nastavené tak, že pokud NHL neklapne, vrátíte se do Evropy?

Záleželo by na situaci. Pokud by existovala možnost si vybojovat šanci až v průběhu sezony, možná bych chvíli vydržel a zkusil se o to porvat. Ale pokud bych měl na farmě zůstat delší dobu, určitě bych přemýšlel, co dál. Návrat do Evropy by byl v takovém případě reálný, AHL už hrát nechci. V mém věku už to opravdu nemá cenu.

https://www.idnes.cz/hokej/nhl/lukas-se ... j=sport_hp
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

J14 píše: 23 čer 2022 22:41 I idiot má a může mít názor. Jakmile ho však začne prezentovat veřejně, musí počítat s tím, že ostatní rychle pochopí, že je to názor idiota.
Hlavně přispívat slušně že ? Zvládl by si to ?
Jako myslíš si jen kvůli tomu že je u nich válka tak si nechám všechno líbit ? Tak ať si jdou k tobě když je tak milujete všichni. Holt je to vidět že cokoli je jiný názor než váš tak je hned ten člověk idiot :clap:
Idioti jsou pro mě ti co si nechají trpět takovouhle verbeš co zde dělá bordel. :wave:


No když tady dělají bordel tak jako co mám je tolerovat ? Ani hovno.
Jinak ať si tam klidně jdou hrát mě to nevadí proč by jako mělo ?
Za tohle nemůže Rusko ale Putin ale to s vámi asi nemá cenu probírat protože většina z vás je z Ukrajinců tak unešená že jim ani z prdele nevylejzate. :crazy: :wave:

A teď všichni do mě :wave: :clap: :rock:
Naposledy upravil(a) Dan605 dne 24 čer 2022 00:01, celkem upraveno 1 x.
Jakub82
Příspěvky: 2638
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 207 krát
Obdržel "To se mi líbí": 205 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Dan605 píše: 23 čer 2022 23:17 Hlavně přispívat slušně že ? Zvládl by si to ?

No když tady dělají bordel tak jako co mám je tolerovat ? Ani hovno.
Jinak ať si tam klidně jdou hrát mě to nevadí proč by jako mělo ?
Za tohle nemůže Rusko ale Putin ale to s vámi asi nemá cenu probírat protože většina z vás je z Ukrajinců tak unešená že jim ani z prdele nevylejzate. :crazy: :wave:
Na Ukrajince mám názor jaký jsem psal už dříve (rozhodně může být chybný- viz kolega nad námi), ale jestli si myslíš, že Rusové jsou jiní než Putin, tak se velmi pleteš. Rusové jsou vymyté mozky a vždy budou. Oni si myslí, že jsou pupek světa a nejbajecnejsi země. To, že jsou spíše naopak na chvostu nevěří (až na vyjímky z řad oligarchů). Oni žijí pořád vlasteneckou válkou, ale už si neuvědomují, nebo nechtějí uvědomit, že bez USA by tenkrát byli úplně v řiti.
Ta země je plná arogantních idiotů. To co se děje na Ukrajině je šílenost a jedna z nejhorších věcí za posledních 70 let. Je to denodenní zabíjení, znásilňování a mučení za tichého souhlasu zbytku světa, který je samozřejmě i zapříčiněn strachem z globálního konfliktu. Nemít jaderný arzenál, tak už by bylo Polsko na Sibiři a ani by nepotřebovalo velkou pomoc spojenců.
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 252
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 24 krát
Obdržel "To se mi líbí": 175 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

Dan605 píše: 23 čer 2022 23:17 Hlavně přispívat slušně že ? Zvládl by si to ?

No když tady dělají bordel tak jako co mám je tolerovat ? Ani hovno.
Jinak ať si tam klidně jdou hrát mě to nevadí proč by jako mělo ?
Za tohle nemůže Rusko ale Putin ale to s vámi asi nemá cenu probírat protože většina z vás je z Ukrajinců tak unešená že jim ani z prdele nevylejzate. :crazy: :wave:
S tím starým páprdou máš u mě naprostou pravdu. Dřív bych se s tebou hádal do krve a dokazoval ti, že tvoje závěry jsou zavádějící a snášel spoustu argumentů. Teď si ten čas ušetřím a v klidu si pomyslím. Přece se s takovým …. (Dosaď si co chceš) nebudu dohadovat.
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Jakub82 píše: 23 čer 2022 23:59 Na Ukrajince mám názor jaký jsem psal už dříve (rozhodně může být chybný- viz kolega nad námi), ale jestli si myslíš, že Rusové jsou jiní než Putin, tak se velmi pleteš. Rusové jsou vymyté mozky a vždy budou. Oni si myslí, že jsou pupek světa a nejbajecnejsi země. To, že jsou spíše naopak na chvostu nevěří (až na vyjímky z řad oligarchů). Oni žijí pořád vlasteneckou válkou, ale už si neuvědomují, nebo nechtějí uvědomit, že bez USA by tenkrát byli úplně v řiti.
Ta země je plná arogantních idiotů. To co se děje na Ukrajině je šílenost a jedna z nejhorších věcí za posledních 70 let. Je to denodenní zabíjení, znásilňování a mučení za tichého souhlasu zbytku světa, který je samozřejmě i zapříčiněn strachem z globálního konfliktu. Nemít jaderný arzenál, tak už by bylo Polsko na Sibiři a ani by nepotřebovalo velkou pomoc spojenců.
No záleží jak kteří znám dost Rusaku ale i Ukrajinců a jsou v pohodě.
Možná i proto utekli z jejich rodných zemí.
Já neříkám že Válka je správné je to ohavné a dopadá to na nás všechny.

Ale když chce nějaký hráč jít do Ruska ať si jde mě to nevadí a to má být jako špatně ?
Krom tady kde většina to berete jako vstup do pekla tak se koukni na FB atd...
Jen vy tady z toho děláte vědu :)

A jinak že říkám že Ukrajinci u mě dělají bordel a hned bych je poslal špatně co je na tom špatného ?

Já zase nechápu to vaše myšlení protože když oni jsou napadený tak si mám od nich vše nechat líbit ?
Hlavně si nezapomeňte dát všude ukrajinský vlaječky a barvy ať víte odkud jste.

@Jakub82 teď to není mířený na tebe ale obecně pro všechny zde co mě osočují a přitom vědí hovno jak se tady chovají...
Pro mě je to verbeš
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Rokytnice píše: 24 čer 2022 00:01 S tím starým páprdou máš u mě naprostou pravdu. Dřív bych se s tebou hádal do krve a dokazoval ti, že tvoje závěry jsou zavádějící a snášel spoustu argumentů. Teď si ten čas ušetřím a v klidu si pomyslím. Přece se s takovým …. (Dosaď si co chceš) nebudu dohadovat.
Asi to bereš jinak když si tady pamatuješ Rusaky a myslíš si o mě bůh ví co ale mě to je jedno abych tebe uklidnil už zde nebudu přispívat abych vám tady nechal vaše optimisticky a naivní názory že jsou TOP :clap:
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 252
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 24 krát
Obdržel "To se mi líbí": 175 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

Dan605 píše: 24 čer 2022 00:08

@Jakub82 teď to není mířený na tebe ale obecně pro všechny zde co mě osočují a přitom vědí hovno jak se tady chovají...
Pro mě je to verbeš
Verbež se píše se ž
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Rokytnice píše: 24 čer 2022 00:14 Verbež se píše se ž
Dík za opravu :thumbup:
Sorry dlouhý den :wave:
Jakub82
Příspěvky: 2638
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 207 krát
Obdržel "To se mi líbí": 205 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Dan605
Já nemám dobrou zkušenost s Ukrajinci, ale nebudu ani o mm zlehčovat co dělají ty kokoti.
Uživatelský avatar
Rokytnice
Příspěvky: 252
Registrován: 23 lis 2018 17:30
Dal "To se mi líbí": 24 krát
Obdržel "To se mi líbí": 175 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Rokytnice »

Dan605 píše: 24 čer 2022 00:11 Asi to bereš jinak když si tady pamatuješ Rusaky a myslíš si o mě bůh ví co ale mě to je jedno abych tebe uklidnil už zde nebudu přispívat abych vám tady nechal vaše optimisticky a naivní názory že jsou TOP :clap:
Hele, mně je to u prdele, mel si co chceš, jen prosím tě moc nezasviňuj diskuzi o hokeji. Ta mě zajímá asi milionkrá víc než tvoje posty o Ukrajincích…
Kuba11
Příspěvky: 30
Registrován: 01 dub 2022 18:31
Dal "To se mi líbí": 7 krát
Obdržel "To se mi líbí": 13 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kuba11 »

Panove, jak se tady pise, nectete jen seznamzpravy, novinky atd... nechci a dal nebudu ani reagovat, ale kdo ma cas, podivejte se na video viz. Odkaz. Vse neni jen cerna a bila... Nesouhlasim s valkou, ale to co je prezentovano v médiích zde je velmi zavadejici...
https://player.odycdn.com/api/v4/stream ... 96ycmUgebI
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

Pánové nic ve zlém ale možná by si někteří měli zde na fórum udělat sekci válka a tam si povídat ... Přece jenom tohle je hokejové fórum
🔴⚪
Dizzy
Příspěvky: 3534
Registrován: 20 zář 2016 10:40
Dal "To se mi líbí": 43 krát
Obdržel "To se mi líbí": 102 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dizzy »

Ten kdo má všech pět pohromadě nečte bulvár, jako primární zdroj válečných informaci, nebo na sto honu pozná konspirační manipulativni video.

Odpovědi a pohnutky jsou zakoreneny v historii. K tomu stačí číst mezi řádky i “blbou” Wiki. Jde o prachobycejnou praci s textem a následná filtrace textu s ověřováním faktu…

To, že po rozpadu Sajuzu a vzniku novych republik ze vzedmulo nacionslisticke vnímání takového nového statu, je jenom přirozená reakce, že se takto dotváří nově, resp. opozdene národní identita… to potkalo nás na při statotvornosto Československa a v nedávné době i Slováky, při rozdělení federace…

A to že to mocenský psychopat strejda Váňa vezme jako hlavní argument “denacifikace”, vlastně do toho naprosto fašistického pekla strejdy Vani, bohuzel zapadá.

Doporučuji přečíst k tomu základní literaturu, než se k čemukoliv vyjadřovat .

Začal bych prolistovanim Gellnera a jeho Nacionalismu….
subris
Příspěvky: 3154
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 284 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

.... #zadynamo
Propulse
Příspěvky: 6682
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 115 krát
Obdržel "To se mi líbí": 655 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Je fajn cist, jak se vedeni zachovalo k hracum a jak probihalo jednani. Ted to chvali i Will.

https://pardubicky.denik.cz/hokej_regio ... &fs=e&s=cl
Pec92
Příspěvky: 2297
Registrován: 10 kvě 2021 10:49
Dal "To se mi líbí": 244 krát
Obdržel "To se mi líbí": 418 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pec92 »

🔴⚪
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5786
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 153 krát
Obdržel "To se mi líbí": 822 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

osobně mám teda zkušenost jen s Ukrajinci, kteří mně před dvěma lety rekonstruovali chalupu. Táta a dva synové, táta zedník, kluci středoškoláci.... pohodoví chlápci, absolutně bez problémů... do té doby jsem na Ukrajince koukal trochu skrz prsty, levná pracovní síla... pak jsem změnil názor, jsou to prostě chlápci, co se snaží vydělat víc peněz, než u nivh doma a na dálku o něco lépe zabezpečit rodinu žijící na Ukrajině....
S Rusákem mám zkušenost jen z dovolených... Turecko, Řecko... chovali se jak kdyby jim to tam patřilo, chlastali od rána do večera, hluční, nerespektující ostatní....
Rusáci si myslí, že jsou něco víc... stačí se podívat na reakce jejich hokejistů, když třeba prohráli zápas o medaile na MS.... nebo v dokumentu na Netflixu Mazepin... zbohatlickej papínek mladýmu koupil místo v kokpitu... mladej jezdil úplný hovno, víc boural, než jezdil... ale špatní byli všichni kolem... špatný auto, špatní mechanici, špatná týmova taktika...furt si něco vymýšlel....a papínek vydíral šéfa týmu Steinera, že pokud s tím něco neudělá, sponzoring ukončí.....myslím, že Steiner už z toho byl dost nasranej a vyloučení Mazepina z F1 mu přišlo vhod....týmovej kolega mladej Schumi ve stejným autě držel hubu a makal...
av69
Příspěvky: 2532
Registrován: 26 úno 2016 12:15
Dal "To se mi líbí": 1400 krát
Obdržel "To se mi líbí": 854 krát

Re: Hokej

Příspěvek od av69 »

https://www.sport.cz/clanek/hokej-repre ... cu-3451891
"Bolí mě a mrzí, když vidím rozbombardovaná města, zabité lidi a trpící děti. Ale pak když u nás projíždějí Ukrajinci v autech těch nejluxusnějších značek?" Protože když máš luxusní auto, tak tě bomby nijak neohrožují a nemáš právo utíkat, to dá přece rozum.
Sweník
Příspěvky: 13899
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1093 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1078 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Jaký rozdíl oproti těm blbečkům, co hráli za Zloděje. Fakt jsem na všechny naše kluky pyšný. :thumbup:
Zamčeno