Jen pro zajímavost, do jaké kategorie lidí se řadíš ty sám?

Moderátoři: Grimley, digitalmouse
Opravdu nevím, proč by tohle měly řešit zákony. Pokud se svéprávný dospělý člověk rozhodne jít hrát do Ruska, tak je to podle mě sice bezcharakterní šmejd, ale má na to mít svaté právo. Navíc od Haška zní všechny tyhle apely dost zvláštně, vzhledem k tomu, že tam sám hrál a nevšiml jsem si, že by se vydělané rubly chystal vracet.Stars píše: ↑23 čer 2022 13:07 https://www.sport.cz/clanek/hokej-konti ... .seznam.cz
Ta otázka ohledně USA....ať se to někomu libi nebo ne, má ten pán pravdu....
Naposledy se o něm spekulovalo v souvislosti s Třincem. Ale náš dres by mu každopádně slušel víc :-))Pardubak1923 píše: ↑23 čer 2022 13:54 Tak me napadlo, co treba Krejci? Zatim jsem nic neslysel, ze by se uz nekde domluvil.
O tom Trinci jsem prave vic jak mesic uz nic neslysel, tak nevim jestli se to nekde zaseklo nebo jak. Zrovna z Olomouce nebo kde bydli to zas takovy dojezdovy rozdil do Trince nebo do Pardubic neni, tak uvidime...
Jenže on bydlí v Bostonu a tam odletěl promyslet co dál. Takže dojezdová vzdálenost není úplně příznivá.Pardubak1923 píše: ↑23 čer 2022 14:01 O tom Trinci jsem prave vic jak mesic uz nic neslysel, tak nevim jestli se to nekde zaseklo nebo jak. Zrovna z Olomouce nebo kde bydli to zas takovy dojezdovy rozdil do Trince nebo do Pardubic neni, tak uvidime...
Jakože Bush vyhrožoval, ze po Iráku obsadí Česko?Stars píše: ↑23 čer 2022 13:07 https://www.sport.cz/clanek/hokej-konti ... .seznam.cz
Ta otázka ohledně USA....ať se to někomu libi nebo ne, má ten pán pravdu....
Můžeš mi poslat odkaz na Putina, kde říká, že nás obsadí diky
Já nevím já třeba to těm klukům za zlé nemám že jdou hrát do Ruska , je to jejich rozhodnutí a trochu je i chápu musí vydělávat na vše co mají kord teď v týhle době , potřebujou se zabezpečit do budocnosti atd atd
Moje zdroje nejsou jen Seznam, ale jsou osobní zkušenost z Ruska i Ukrajiny (ne z války, samozřejmě, ale x pracovních jednání a pobočky před 2014 UA a RU naposledy 2018). Rusko a USA jsou fakt jiné země.Stars píše: ↑23 čer 2022 15:30 Můžeš mi poslat odkaz na Putina, kde říká, že nás obsadí diky
Americká propaganda, v Iráku jsou zbraně hromadného ničení.....a nikdy se nic nenašlo...libye, afghánistán, vietnam....ale oni vždy bojovali za svobodu, nikdy tam neměli jiné zájmy
Že je putin vrah, zločinec o tom se nemá cenu bavit
Promiň s USA jsem musel, já si vždy rád přečtu něco jiného než seznam a podobné media...
Vážně myslíš, že tam nic nenašli? Tak to si myslíš špatně.Stars píše: ↑23 čer 2022 15:30 Můžeš mi poslat odkaz na Putina, kde říká, že nás obsadí diky
Americká propaganda, v Iráku jsou zbraně hromadného ničení.....a nikdy se nic nenašlo...libye, afghánistán, vietnam....ale oni vždy bojovali za svobodu, nikdy tam neměli jiné zájmy
Že je putin vrah, zločinec o tom se nemá cenu bavit
Promiň s USA jsem musel, já si vždy rád přečtu něco jiného než seznam a podobné media...