Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
Sweník
Příspěvky: 13963
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1144 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1113 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Já fakt nechápu, proč je tolik lidí zapšklých a nepřejících. Co z toho mají?

Já bych přál tu "ježčí" halu Jihlavě, hrozně se mi líbila ta sportoviště na střeše. Ščerban už se snaží tolik let..

Zrovna tak ať má svou novou halu Brno. Zaslouží si to, tam je potenciál, že ji často vyprodají. Bojují o ni už léta..

Přestavba v Kladně? Za mne taky super. Kašlu na jejich nenávistné a závistivé fanoušky. Jágr ten klub chce vybudovat znovu, Plekanec mu snad pomůže s mládeží..

A co Cheza? Zlín? Hradec? Bolka a další? Tam všude už taky chtějí nové haly či rekonstrukce.
Ovšem kde vzít investory?
My ho máme, to není výsměch, spíš lítost.. :-(

A vychází z toho co? Město by bylo idiot (potažmo současní i budoucí zastupitelé), pokud by házeli Dědkovi klacky pod nohy..
Uživatelský avatar
Caesar
Příspěvky: 1705
Registrován: 04 srp 2014 10:52
Dal "To se mi líbí": 5 krát
Obdržel "To se mi líbí": 76 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Caesar »

SLušnej projekt. Jo,kdyby takhle přímočaře jednali politici(že paní Dvořáčková), tak by se nyní stavělo špičkové autobusové nádraží.Nikoli ten paskvil,který byl odsouhlasen. Terminál u univerzity je škoda zmiňovat.

Fandím Dědkoj. Budu věřit,že to všechno klapne a hala bude.
Vždy jen Dynamo!
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7704
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Chcete vidět, jak vypadají vztahy dvou šéfů klubu, o kterých se tu a tam nadhodí spekulace? Takhle. :wave:
PDOH.jpg
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6146
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 312 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

Prezentace parádní... přiznám se, že mě vzhled tak úplně neuchvátil, protože jsem prostě čekal něco hodně povedenýho, tak se omlouvám, že asi dostatečně nejásám, ale pocity mám doufám jako vy

Pan primátor byl fakt tak sladký, mě to překvapilo...i když on v regionu končí, chystá se na Senát a určitě má plán, jak využít nového kamaráda... prostě se vyzná

Tak ještě šup sem s tím, kolik dostane město za pozemky, aby ty peníze otočilo na tu potřebnou infrastrukturu a aby pro město, jak bylo řečeno, nula od nuly pošla. A bude to cajk

Zisky panu Dědkovi přeji, říkal, že si je rentabilitou jistý
Tesla
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7704
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Alois ostře pálí do Renáty. A taky do Filouše.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/41 ... svihy.html
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7550
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 603 krát
Obdržel "To se mi líbí": 811 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

woe píše: 11 kvě 2022 21:51 Prezentace parádní... přiznám se, že mě vzhled tak úplně neuchvátil, protože jsem prostě čekal něco hodně povedenýho, tak se omlouvám, že asi dostatečně nejásám, ale pocity mám doufám jako vy

Pan primátor byl fakt tak sladký, mě to překvapilo...i když on v regionu končí, chystá se na Senát a určitě má plán, jak využít nového kamaráda... prostě se vyzná

Tak ještě šup sem s tím, kolik dostane město za pozemky, aby ty peníze otočilo na tu potřebnou infrastrukturu a aby pro město, jak bylo řečeno, nula od nuly pošla. A bude to cajk

Zisky panu Dědkovi přeji, říkal, že si je rentabilitou jistý
Stalo se, po čem jsi volal: Město bude s podnikatelem jednat, aby silnici postavil on, pak se komunikace na město převede. Soukromí investoři staví rychleji, dodal náměstek.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/multi ... 25/2204732
PCE.MAN
Příspěvky: 1630
Registrován: 11 kvě 2015 21:45
Obdržel "To se mi líbí": 77 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PCE.MAN »

Hala vypadá parádně, mně osobně se líbí moc. Já mám takové stavby rád, na můj vkus by klidě mohla být i futurističtější, nevadilo by mi to.
Je super to řešení s velkou restaurací a přístupem na sociálky i z venku ať už pro dostihy nebo další akce které tam budou. Kdo šel někdy na závodišti na záchody mi asi dá za pravdu, že se dá čekat, že tam bude úplně prázdno a naopak u této restaurace bude dlouhá řada zájemců.

Z názorů jiných fór bych si nic nedělal. Většinou je to jenom obyčejná závist. Kdyby tohle chtěl Dědek postavit třeba v Hradci, tak budou jásat a vykládat, jak je to úžasný. Zatím mají kabiny na převlékání v unimobuňkách přilepených k zimáku. Za každou novou halu buďme rádi. Až bude nová aréna v Brně pro 12tis.lidí, tak věřím, že bude poměrně často vyprodaná a to je super. Vizualizace z Jihlavy nebo Olomouce vypadaly taky velmi dobře.

Pokud dal Dědek čas do léta tak ideální. Za prvé by mohl zahájit stavbu ještě podle starého územního plánu a za druhé to evidentně má podporu jak ANO, tak ODS. Dají se čekat kecy od Pirátů, Dvořáčkové a pochopitelně Brendla, ale pokud to podpoří ti velcí, kteří drží rozhodující počet hlasů, tak nebude co řešit.
in-spyder
Příspěvky: 1751
Registrován: 03 říj 2014 10:43
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 331 krát

Re: Hokej

Příspěvek od in-spyder »

Koňáci jsou specifičtí všude, člověk si s nimi užil dost, tam asi bylo naprosto jasné, že tam reakce budou takovéto, cokoliv jiného by mne překvapilo. Oni mají takový svůj svět, "svůj vesmír". Plus se to násobí, když dostanou funkci. Asi každý z Vás, co zná nějakého koňáka v okolí, usoudí že je prostě trošku jiný a to nemyslím ve špatném slova smyslu. Řadu věcí dělají srdcem, nadšením, protože ono to vlastně ani moc jinak nejde, když člověk ví, jak to funguje, co vše to obnáší a co vše to stojí. Nicméně pak je kategorie koňáků, který to vezmou ze stránky businessu a tam často mají pocit, že svět jim leží u nohou (samozřejmě čest výjimkám) a vše se musí řídit podle nich.

Paradoxem této situace je, že dnes vystoupili dva majitelé akciové společnosti. Petr Kvaš a Jaroslav Müller. Předpokládám že mezi majiteli je delší dobu veselo, což určitě zajišťuje stabilitu celé společnosti v takto základní otázce.

Dále když se člověk podívá do registru smluv, tak město tam sype solidní peníze a ještě jsem úplně nenašel nájemní smlouvu. Ale například smlouva z roku 2020 za cca 7mio o pronájmu prostor (nějaké lóže), je hodně zajímavá, respektive aneb jak do dostihového spolku cpát peníze. Když člověk vidí to provázání na municipality, město, kraj, ministerstvo obrany a další, tak je to hodně zajímavé.

Jen pro vysvětlenou. Nerozporuji podporu města a začlenění města, prostě dostihy jsou tradice a je potřeba je držet, ale vzhledem k reálným 10ti akcím za celý rok, přičemž jedna je úvodní dostihový den a druhá závěrečný dostihový den, a jedním gastrofestivalem, s tímto napojením na město, si myslím že názor dnes vystupujících pánů jsou výkřiky do tmy. Pánové by měli mlčet a pokud to myslí se svým sportem, tradicí a vztahem vážně, tak by měli Dědkovi líbat všechny prsty, že ten mrtvý areál oživý, ozvláštní a toto paradoxně může pomoci vrátit lesk Velké pardubické, která prostě co si budeme povídat reálně upadá a například zahraniční koně sem skoro ani nepáchnou, protože jim účast nic nenabídne, nenabídne prachy, zážitek nic. Od někoho z nich zněla slova následně jako "stará dáma", apod. Ne, pánové, stará dáma není o tom, že ti omítka padá na hlavu, bojíš se jít na hajzlík, nemáš prachy na barvu na natření zábran, prohnilé prkna jsou skoro všude kam se podíváš, nedej bože když ti zaprší a brodíš se tam všude bahnem, když se chceš nažrat a jdeš ke stánku s hnusnými párky, což rozhodně romantický zážitek se svojí partnerkou ve formě obdivování fraků a klobouků nevylepší.

Tenhle příběh bude zajímavé dále sledovat.

K hale samotné vzhled je vždy subjektivní část věci, ale s ohledem na zakomponování do areálu si myslím, že se architekti překvapivě drželi střídmější vizi, kde věřím, že Dědek by si přál futuristější projekt, ale asi byl i držen trochu u země právě v kontextu prosazení. Za mne ale velice dobré, decentní, funkční a překvapivě dobře propracované, na to že to je studie, kdy z řady studií je na první pohled vidět nereálnost realizace v praxi. Zde to nebylo a věřím, že když se vyřeší všechny geologické, architektonické průzkumy, změn, viditelných, by bylo minimum.
PL8
Příspěvky: 2154
Registrován: 17 úno 2017 14:59
Dal "To se mi líbí": 477 krát
Obdržel "To se mi líbí": 241 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PL8 »

Kula píše: 11 kvě 2022 20:51 Tak dlouho jsem zde nenapsal nic chytrýho tak postupně :joy: :
moc nefandím všeobecně úzkým rozměrům hřiště . kdykoliv se Češi v něčem opičej nedopadá to dobře a mám radši ,vychcane"j hokej než bitvu
Nominace repre oceňuju, že se Jalonen nebál a udělal si to dle svýho kdo by nechal doma Krejčíka či Chlapíka?
Naše posily nádhera a smekám před informacema , které tentokrát byly stoprocentní!
Nová hala nečekal jsem , že až tak to má pan Dědek připravený a dokonce i to logo je nadčasový a na tu halu zapadá...
Ty koňáci v diskusi trapný jediný na co se zmůžou tak postaviot novou vrátnici!
Teď koukám na WSH-FLO a vzpomněl jsem si na tvůj koment ohledně úzkého hřiště. Náš plac nikdy nemůže nabídnout takový pohled na hokej. Zejména díky playoffs. Někdy si říkám, že snad ani není možné najít ve světě hráče, kteří by zvládli takovou ekvilibristiku v absolutní rychlosti.
P.S. To samé - neuvěřitelný hokej PIT-NYR...
Uživatelský avatar
Loki
Příspěvky: 340
Registrován: 02 srp 2014 12:09
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 10 krát
Obdržel "To se mi líbí": 4 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Loki »

Takže všichni nově příchozí, opravdu podepsali na tři sezóny? Tedy alespoň dle hokej.cz by tomu mělo tak být. Pokud ano, tak je fakt megapecka.
"Fyzická hra zdobí také dalšího nováčka v dresu Pardubic, Tomáše Dvořáka. Stejně jako ostatní posily, také on podepsal tříletou smlouvu. „Těším na domácí prostředí, až budeme hrát před plnou halou,“ říká odchovanec Havlíčkova Brodu, který ale přichází ze Sparty." :thumbup:
Uživatelský avatar
Grimley
Administrátor
Příspěvky: 2373
Registrován: 01 srp 2014 11:25
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 182 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Grimley »

Tak jsem nahledl do komentaru na FB HC Dynamo pod prispevkem o nove hale a nedalo mi prispet nazorem.... krom trech zhrzenejch bystrejch dam od konu, me zaujal komentar starsi pani. Jen proto, ze se boji, ze se za tri roky zdrazi vstupny, by tento projekt nerealizovala.... a presne diky lidem, kteri nevidej dal, nez na spicku svyho nosu, jsme v CR porad v takovejch srackach :) (vztazeno k cemukoliv) .... opravdu vidim, ze kdyz Babis pridal litr pred volbama, koupil si tim spoustu takto bystrych lidi .... grrr, ze ja se rozciluju, kdyz to stejne nezmenim
Pardubice ole
Uživatelský avatar
digitalmouse
Administrátor
Příspěvky: 3414
Registrován: 01 srp 2014 13:50
Bydliště: Chrudim
Dal "To se mi líbí": 383 krát
Obdržel "To se mi líbí": 622 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Hokej

Příspěvek od digitalmouse »

Mě fakt připadá že u nás (ČR) se u každé takové věci jen hledají negativa a proč to nejde. Jasně, prezentace pro veřejnost a média super, nedělám si iluze že v zákulisí budou nějaké háčky. Ale proboha proč hned všechno odsuzovat? Takhle se opravdu nikam neposuneme.
Obrázek Za Dynamo!
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7704
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

digitalmouse píše: 12 kvě 2022 08:29 Mě fakt připadá že u nás (ČR) se u každé takové věci jen hledají negativa a proč to nejde. Jasně, prezentace pro veřejnost a média super, nedělám si iluze že v zákulisí budou nějaké háčky. Ale proboha proč hned všechno odsuzovat? Takhle se opravdu nikam neposuneme.
Zase bych to neviděl tak, že tenhle problém máme jen tady. Velký projekty to nemají lehký nikde. Vždy musel někdo někde přinejmenším prorazit původní nedůvěru, pak už se to všechno dělá snáz. Někdo musel jako první protlačit stavbu moderní výškový budovy, nádraží, opery nebo rovnou přestavby centra města.

Klíčová otázka zní, jestli je ta stavba přínosná. Automaticky se určitě nemá stavět každá kravina, kterou si někdo vysní, třeba jen proto, že vlastně nemá moc velkej rozhled a fantasii. Když nějakej magor přijde s tím, že si jako svůj pomník postaví třeba úřednický městečko, tak je to samozřejmě nesmysl vyvrácenej mnoha argumenty. Pak je dobře, že se taková věc nezrealizuje. Místo duchů, se kterým si budoucí generace nebudou vědět rady, fakt nepotřebujeme

Ale zlepšení sportovní infrastruktury? Pokud to bude za rozumných podmínek, tak jsem jedině pro. Nejen u nás, ale i v Brně, i v Jihlavě. Třeba i v HK, i když tam to teď vypadá bledě i s nutnou rekonstrukcí současnýho zimáku. Konkrétně Dědkův projekt podle mě přináší víc pozitiv než negativ. Má ambici jako privátní projekt vyřešit třeba i pár věcí, který město řeší přes dvacet let a nikam se v tom moc neposunulo. Je potřeba vylepšit zázemí dostihovýho závodiště? Je. Je potřeba už konečně vyřešit aspoň přístupovou cestu a parkování na závodišti? Je. Potřebuje krajský město hotel(y), kterej bude splňovat nějaká kritéria? Taky bych řekl, že ano.

Ten správce dráhy (a bohužel i ten ředitel spolku) působil dojmem, že by tam rád zakonzervoval nějakou romantickou představu ani nevím z jakýho roku. Bude to tu malebný retro, tradice až někam k Franzi Josefovi, párkrát za rok přijdou nějaký lidi, trošku (dost) si nalžeme do kapsy, jak jsme jeden ze středobodů evropských dostihů. Akorát i pro chlapa, natož pro ženskou, je tam nepříjemný jít na záchod. Takový retro si můžou strčit někam...
Sweník
Příspěvky: 13963
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1144 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1113 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

tomaso25 píše: 12 kvě 2022 09:25 Zase bych to neviděl tak, že tenhle problém máme jen tady. Velký projekty to nemají lehký nikde. Vždy musel někdo někde přinejmenším prorazit původní nedůvěru, pak už se to všechno dělá snáz. Někdo musel jako první protlačit stavbu moderní výškový budovy, nádraží, opery nebo rovnou přestavby centra města.

Klíčová otázka zní, jestli je ta stavba přínosná. Automaticky se určitě nemá stavět každá kravina, kterou si někdo vysní, třeba jen proto, že vlastně nemá moc velkej rozhled a fantasii. Když nějakej magor přijde s tím, že si jako svůj pomník postaví třeba úřednický městečko, tak je to samozřejmě nesmysl vyvrácenej mnoha argumenty. Pak je dobře, že se taková věc nezrealizuje. Místo duchů, se kterým si budoucí generace nebudou vědět rady, fakt nepotřebujeme

Ale zlepšení sportovní infrastruktury? Pokud to bude za rozumných podmínek, tak jsem jedině pro. Nejen u nás, ale i v Brně, i v Jihlavě. Třeba i v HK, i když tam to teď vypadá bledě i s nutnou rekonstrukcí současnýho zimáku. Konkrétně Dědkův projekt podle mě přináší víc pozitiv než negativ. Má ambici jako privátní projekt vyřešit třeba i pár věcí, který město řeší přes dvacet let a nikam se v tom moc neposunulo. Je potřeba vylepšit zázemí dostihovýho závodiště? Je. Je potřeba už konečně vyřešit aspoň přístupovou cestu a parkování na závodišti? Je. Potřebuje krajský město hotel(y), kterej bude splňovat nějaká kritéria? Taky bych řekl, že ano.

Ten správce dráhy (a bohužel i ten ředitel spolku) působil dojmem, že by tam rád zakonzervoval nějakou romantickou představu ani nevím z jakýho roku. Bude to tu malebný retro, tradice až někam k Franzi Josefovi, párkrát za rok přijdou nějaký lidi, trošku (dost) si nalžeme do kapsy, jak jsme jeden ze středobodů evropských dostihů. Akorát i pro chlapa, natož pro ženskou, je tam nepříjemný jít na záchod. Takový retro si můžou strčit někam...
Nemusíme chodit daleko. Včera byl článek o Nokia aréně, Hrachovina popisoval, že vznikala s velkými problémy, měla mnoho odpůrců. A dnes na Twitteru z ní například Záruba skoro učůrává.. :-)
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Grimley píše: 12 kvě 2022 08:23 Tak jsem nahledl do komentaru na FB HC Dynamo pod prispevkem o nove hale a nedalo mi prispet nazorem.... krom trech zhrzenejch bystrejch dam od konu, me zaujal komentar starsi pani. Jen proto, ze se boji, ze se za tri roky zdrazi vstupny, by tento projekt nerealizovala.... a presne diky lidem, kteri nevidej dal, nez na spicku svyho nosu, jsme v CR porad v takovejch srackach :) (vztazeno k cemukoliv) .... opravdu vidim, ze kdyz Babis pridal litr pred volbama, koupil si tim spoustu takto bystrych lidi .... grrr, ze ja se rozciluju, kdyz to stejne nezmenim
Jo máš pravdu taky mi to nedalo a přispěl jsem tam svým komentářem.
A takových lidí tam je hodně co se boji že bude dražší vstupné a občerstvení atd.

Za mě je to TOP a nádherná aréna a doufám že to vyjde a postaví se.
PL8
Příspěvky: 2154
Registrován: 17 úno 2017 14:59
Dal "To se mi líbí": 477 krát
Obdržel "To se mi líbí": 241 krát

Re: Hokej

Příspěvek od PL8 »

ad) <Grimley> & <digitalmouse>
Nemám k vám (poslední komenty) žádné výhrady.
Chtěl jsem si jen trochu rýpnout do společnosti: hned po listopadu 1989 udělalo vedení země jednu obrovskou chybu - nezvedlo úředně kurs koruny, aby nebyly propasti typu 1DM = 25Kčs... Já si nemyslím, že to udělaly naše špičky naschvál (Valtr Komárek to měl, jestli si pamatuji dobře, připravené - 1DM=3Kčs), ale dostaly důrazné upozornění ze západu, aby to nedělaly... Proč? No kvůli rozprodejním cenám našeho průmyslu a zemědělství. Myslím, že se to týkalo hlavně Klause a jeho nohsledů typu Ježek, Dlouhý, Kočárník, Třískovi... Tihle experti vysvětlovali společnosti, že se nemůžeme mít dobře teď hned, ale že musíme utáhnout opasky...atd.
Dopadlo to tak, že se čtvrtinovými (až třetinovými) příjmy platíme za všechno plné ceny. To se týká všech oborů. A teď zpátky k nové hale. Představte si, že budete platit za lístek na hokej kolem 300-500,-Kč (základní část). Budete moci platit návštěvu dvou hokejů, basketbalu, fotbalu, a třeba i té ploché dráhy týdně? S rodinou? A je přitom potřeba podporovat sporty typické a úspěšné ve městě, jiná cesta není.
Pokud má být v hale 300 dnů akcí v roce, kdo to zaplatí (vstupné)? Ani těch koncertů nejste schopni zorganizovat 100 za rok (a tam je přitom šance, že přijedou plátci ze široka...). Pokud se něco nezmění a jednotlivé sporty napálí ceny za lístky na maximum, nezvládne se to. Já bych byl zastáncem tlaku na vládu, aby změnila daňové podmínky ve smyslu sponzorství = přímý náklad. Pak by mohla být šance.
Ale halou jsem nadšený, to nás posune opravdu o skok dopředu.
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7704
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Zastupitelka, o které Dědek včera řekl, že vyblila lži na hokej.cz, bude kandidovat za SPD. Myslím, že to překvapilo málokoho. Zhrzenost je ošklivá věc.

Stejnej twittrovej zdroj uvádí, že pardubický ANO je sjednoceno v postoji pro podporu multifunkční haly a údajně to chce řešit ještě v současným zastupitelstvu.


https://twitter.com/drajaofficial
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Dan605 píše: 12 kvě 2022 10:12 Jo máš pravdu taky mi to nedalo a přispěl jsem tam svým komentářem.
A takových lidí tam je hodně co se boji že bude dražší vstupné a občerstvení atd.

Za mě je to TOP a nádherná aréna a doufám že to vyjde a postaví se.
Ono lepsi to snad ani necist. Taky me svrbi prsty, abych nereagoval :)))
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

tomaso25 píše: 12 kvě 2022 10:19 Zastupitelka, o které Dědek včera řekl, že vyblila lži na hokej.cz, bude kandidovat za SPD. Myslím, že to překvapilo málokoho. Zhrzenost je ošklivá věc.

Stejnej twittrovej zdroj uvádí, že pardubický ANO je sjednoceno v postoji pro podporu multifunkční haly a údajně to chce řešit ještě v současným zastupitelstvu.


https://twitter.com/drajaofficial
ODS taky. Na meste by to projit melo. Uvidime, co armada atd.
Uživatelský avatar
tau
Příspěvky: 5847
Registrován: 03 srp 2014 14:26
Dal "To se mi líbí": 172 krát
Obdržel "To se mi líbí": 909 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tau »

stejně toho Dědka obdivuju.... a nejen jeho, ale i další jemu podobné.... vydělali velký prachy, byznysy jim šlapou.... nemuseli by dělat nic... bavit se životem, cestovat, užívat si... a místo toho vymýšlý nový a nový projekty, investují do zdánlivě těžko uskutečnitelných projektů.... a pak musí čelit blábolům troubů, kteří nikdy nic nedokázali, zhrzený svačinářky ze zastupka, senzacechtivých pisálků regionální úrovně nebo internetových anonymních závistivců a totálních nýmandů.....
Dan605
Příspěvky: 112
Registrován: 27 lis 2018 22:57
Dal "To se mi líbí": 17 krát
Obdržel "To se mi líbí": 6 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dan605 »

Propulse píše: 12 kvě 2022 10:22 ODS taky. Na meste by to projit melo. Uvidime, co armada atd.
Tak to by bylo super kdyby to na městě prošlo.
ANO má 12 členů a ODS nevím.
Jinak jediná překážka pak bude domluva s vojáky ?
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5349
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 158 krát
Obdržel "To se mi líbí": 468 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

3 roky to je mžik.

Za tři roky by měla stát nová hala.... Tak jsem se kouknul 3 roky zpátky co jsme v květnu řešili.

A ejhle vykoukl na mně manažer Kverka. Oznamoval Zdráhala, Kratochvíla, Kusého a Vožucha. Jak pak probíhala sezona všichni víme.

3 roky nato tady máme někoho, kdo Dynamo zachránil, buduje top tým, dotáhnul špičkovýho trenéra, provětrává tady ten hokejovej smrad a přichází s vizí jak dál pozvednout Dynamo i pardubický region.

Jasně, není to filantrop, je netrpělivej, trochu prchlivej, ale má můj velkej respekt. Jak se k Dynamu staví, jak se staví ke 100 letům a hlavně k budoucnosti. Těžko mně napadá někdo, kdo takhle leze z kůží na trh, všude jedná osobně a tím to kryje svým jménem.

Myslím, že jsem si všichni užili týden jako ze snu :-) Před 3 lety by to bylo jen těžko uvěřitelný. Já osobně těmto vizím fandím a rád budu u toho. A věřím že takové zázemí, dostatek hracích ploch a infrastruktury může být střípek k tomu jak postupně zvednout českej hokej. Možná se přídají i další....

Věřím že radní a vezmou rozum do hrsti a budou volit budoucnost. A že nebude potřeba probouzet ze spánku Nespokojený fans :-)

Rád se každej rok v létě zajdu podívat na kluky na ledě. Myslím, že nás bude letos víc... ;-)

A možná se nakonec jednou podívám i na ty koníky, kam bych jinak stěží zavítal....
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Itchy píše: 12 kvě 2022 10:31 3 roky to je mžik.

Za tři roky by měla stát nová hala.... Tak jsem se kouknul 3 roky zpátky co jsme v květnu řešili.

A ejhle vykoukl na mně manažer Kverka. Oznamoval Zdráhala, Kratochvíla, Kusého a Vožucha. Jak pak probíhala sezona všichni víme.

3 roky nato tady máme někoho, kdo Dynamo zachránil, buduje top tým, dotáhnul špičkovýho trenéra, provětrává tady ten hokejovej smrad a přichází s vizí jak dál pozvednout Dynamo i pardubický region.

Jasně, není to filantrop, je netrpělivej, trochu prchlivej, ale má můj velkej respekt. Jak se k Dynamu staví, jak se staví ke 100 letům a hlavně k budoucnosti. Těžko mně napadá někdo, kdo takhle leze z kůží na trh, všude jedná osobně a tím to kryje svým jménem.

Myslím, že jsem si všichni užili týden jako ze snu :-) Před 3 lety by to bylo jen těžko uvěřitelný. Já osobně těmto vizím fandím a rád budu u toho. A věřím že takové zázemí, dostatek hracích ploch a infrastruktury může být střípek k tomu jak postupně zvednout českej hokej. Možná se přídají i další....

Věřím že radní a vezmou rozum do hrsti a budou volit budoucnost. A že nebude potřeba probouzet ze spánku Nespokojený fans :-)

Rád se každej rok v létě zajdu podívat na kluky na ledě. Myslím, že nás bude letos víc... ;-)

A možná se nakonec jednou podívám i na ty koníky, kam bych jinak stěží zavítal....
Dobre napsano 👍
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7704
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

Itchy píše: 12 kvě 2022 10:31 3 roky to je mžik.

Za tři roky by měla stát nová hala.... Tak jsem se kouknul 3 roky zpátky co jsme v květnu řešili.

A ejhle vykoukl na mně manažer Kverka. Oznamoval Zdráhala, Kratochvíla, Kusého a Vožucha. Jak pak probíhala sezona všichni víme.

3 roky nato tady máme někoho, kdo Dynamo zachránil, buduje top tým, dotáhnul špičkovýho trenéra, provětrává tady ten hokejovej smrad a přichází s vizí jak dál pozvednout Dynamo i pardubický region.

Jasně, není to filantrop, je netrpělivej, trochu prchlivej, ale má můj velkej respekt. Jak se k Dynamu staví, jak se staví ke 100 letům a hlavně k budoucnosti. Těžko mně napadá někdo, kdo takhle leze z kůží na trh, všude jedná osobně a tím to kryje svým jménem.

Myslím, že jsem si všichni užili týden jako ze snu :-) Před 3 lety by to bylo jen těžko uvěřitelný. Já osobně těmto vizím fandím a rád budu u toho. A věřím že takové zázemí, dostatek hracích ploch a infrastruktury může být střípek k tomu jak postupně zvednout českej hokej. Možná se přídají i další....

Věřím že radní a vezmou rozum do hrsti a budou volit budoucnost. A že nebude potřeba probouzet ze spánku Nespokojený fans :-)

Rád se každej rok v létě zajdu podívat na kluky na ledě. Myslím, že nás bude letos víc... ;-)

A možná se nakonec jednou podívám i na ty koníky, kam bych jinak stěží zavítal....
Jo, rok 2019... Dva managementy. Novej v čele s tím čahounem z elektrárny přišel, původní zůstal. Corey Locke, Sebastien Piché, jehož si nechal čahoun bizarně schválit anketou na twitteru. Honza Kolář, jenž koukal, do čeho se to vlastně vrátil.
Pida11
Příspěvky: 607
Registrován: 17 říj 2014 16:27
Dal "To se mi líbí": 77 krát
Obdržel "To se mi líbí": 128 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pida11 »

Loki píše: 12 kvě 2022 07:52 Takže všichni nově příchozí, opravdu podepsali na tři sezóny? Tedy alespoň dle hokej.cz by tomu mělo tak být. Pokud ano, tak je fakt megapecka.
"Fyzická hra zdobí také dalšího nováčka v dresu Pardubic, Tomáše Dvořáka. Stejně jako ostatní posily, také on podepsal tříletou smlouvu. „Těším na domácí prostředí, až budeme hrát před plnou halou,“ říká odchovanec Havlíčkova Brodu, který ale přichází ze Sparty." :thumbup:
Třeba Radil říkal v rozhovoru, že má podepsáno na 4 roky, tak uvidíme.
Zamčeno