Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
subris
Příspěvky: 3174
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 304 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

Dynamo vyzve v prvním utkání roku Hradec a po nepovedeném utkání proti Českým Budějovicím si bude chtít zlepšit chuť. „Kluci už jsou na to nažhavení, věřím, že to podle toho bude vypadat a zápas zvládneme. K úspěchu budou samozřejmě vést osobní souboje, dobré bruslení, předbrankový prostor a disciplína, tedy všechny tyto faktory, co vždycky platí,“ popsal asistent trenéra David Havíř

... Davide, nevím, nevim
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
Itchy
Příspěvky: 5332
Registrován: 01 bře 2016 22:38
Dal "To se mi líbí": 156 krát
Obdržel "To se mi líbí": 456 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Itchy »

Oni kluci cekali po zapase z Budejkama misu tataraku a volno navic?
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4412
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 802 krát
Obdržel "To se mi líbí": 977 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

subris píše: 03 led 2022 20:10 Dynamo vyzve v prvním utkání roku Hradec a po nepovedeném utkání proti Českým Budějovicím si bude chtít zlepšit chuť. „Kluci už jsou na to nažhavení, věřím, že to podle toho bude vypadat a zápas zvládneme. K úspěchu budou samozřejmě vést osobní souboje, dobré bruslení, předbrankový prostor a disciplína, tedy všechny tyto faktory, co vždycky platí,“ popsal asistent trenéra David Havíř

... Davide, nevím, nevim
Dobře víme jak tyhle kecy končí... tak jako vždy nářkem a nasraností ! Méně kecat a více makat. Hoši musí hrát minimálně jako proti Třinci, ale víme co se momentálně děje, takže .... asi nic, tak snad někdy příště. :silent:
Naposledy upravil(a) Autobusák dne 03 led 2022 20:16, celkem upraveno 1 x.
mach
Příspěvky: 4364
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 97 krát
Obdržel "To se mi líbí": 262 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

Itchy píše: 03 led 2022 20:11 Oni kluci cekali po zapase z Budejkama misu tataraku a volno navic?
Plus masáže a Gogo tanečnice...
Dizzy
Příspěvky: 3550
Registrován: 20 zář 2016 10:40
Dal "To se mi líbí": 47 krát
Obdržel "To se mi líbí": 108 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dizzy »

Ať tak či onak, předseda představenstva, za mne, prostě nemůže bohorovně nastoupit s píčováním do kabiny. Pořád to je jenom trafikantskej hajzlík, kterému za x letů vyšel náramě jen tah s krkonošským napoleónem v době největší záchranářské krize.

Přiznám se, že tyhle typy nesnáším bytostně (jeho našeptávací praktiky jsou znamé i v Pražské správě nemovitostí). To že Kuba byl je a bude ctižádostivej pošuk se vědělo i při podpisu, takže za mne totál provar managementu, resp. rádoby managementu....

Bohorovnej píčus
Naposledy upravil(a) Dizzy dne 03 led 2022 20:31, celkem upraveno 3 x.
FOGLIK
Příspěvky: 5178
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 773 krát
Obdržel "To se mi líbí": 355 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Muf píše: 03 led 2022 19:19 Ale to je přesně ono, má to tak řada hráčů co mělo skvělou kariéru, často se shodnou, že je pak na ně doma vytvářen příliš velký tlak a jsou vysoká očekávání, řada z nich proto volí dohrání kariéry v zahraničí, kde jim jméno pořád zaručí slušný výdělek.

O tomto mluvil někde Hubas, a nemyslel tím přímo sebe, ale ty poslední roky venku prý bývají jak sluneční lázně. V tomto duchu se vyjadřoval i Honza Kolář a řada dalších.

O to víc si Vážím Sejka, který měl nabídky na působení na pomezí 1. a 2. švýcarské ligy a místo toho tady prožíval ty "sračky" s námi pěkně do konce.
Tak Honza Kolář ty lázně opravdu měl :) Zell am See je moje srdeční záležitost.
Uživatelský avatar
Adze
Příspěvky: 2172
Registrován: 01 srp 2014 16:35
Dal "To se mi líbí": 3 krát
Obdržel "To se mi líbí": 25 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Adze »

Ma nekdo prosim ten premium clanek z isportu? Diky
Cavalera
Příspěvky: 2337
Registrován: 13 pro 2014 15:02
Dal "To se mi líbí": 9 krát
Obdržel "To se mi líbí": 46 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Cavalera »

Dizzy píše: 03 led 2022 20:23 Ať tak či onak, předseda představenstva, za mne, prostě nemůže bohorovně nastoupit s píčováním do kabiny. Pořád to je jenom trafikantskej hajzlík, kterému za x letů vyšel náramě jen tah s krkonošským napoleónem v době největší záchranářské krize.

Přiznám se, že tyhle typy nesnáším bytostně (jeho našeptávací praktiky jsou znamé i v Pražské správě nemovitostí). To že Kuba byl je a bude ctižádostivej pošuk se vědělo i při podpisu, takže za mne totál provar managementu, resp. rádoby managementu....

Bohorovnej píčus
:goodpost:
Davejar
Příspěvky: 196
Registrován: 05 led 2020 18:12
Dal "To se mi líbí": 5 krát
Obdržel "To se mi líbí": 53 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Davejar »

No...můj čistě amatérský názor je ten, že příjde/příjdou posila/posily z KHL...vzhledem k tomu, jak se sem teď rusáci a lotyši docela hrnou, tak se budou nabízet...ono možná, že kdyby se tržel v kondici, tak by se hodil i ten Zacharčuk...
Danik23
Příspěvky: 723
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 242 krát
Obdržel "To se mi líbí": 205 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

Na jaře 2020 podepsal Jakub Nakládal tříletou smlouvu v Pardubicích. Pár let zpátky plánoval návrat do Dynama s kamarádem Janem Kolářem. Domů. Znovu zažít slávu, velké bitvy, kdy se hraje nahoře, tak vypadaly sny. „Přišel hrát o titul,“ pyšně hlásil majitel Petr Dědek, když Nakládala klub představoval.

Jeho smlouva je nyní minulostí, v půlce byla zrušena.

Klub zprávu oznámil v pondělí: „Obránce Jakub Nakládal po vzájemné dohodě ukončil z osobních důvodů svoji smlouvu s naším klubem,“ stojí ve strohém vyjádření. O důvodu ani slovo. „Domluvili jsme se, že nic víc, než je v prohlášení, říkat nebudeme,“ odvětil majitel Dědek deníku Sport. Stejnou odpověď dal i Nakládal, nic komentovat nebude.

„Můžeme potvrdit, že proběhlo setkání mezi klubem, hráčem a naší agenturou, jehož výsledkem je dohoda o ukončení Jakubova angažmá v Dynamu. Žádné další informace nebudeme komentovat,“ nepřisvítil ani hráčův zástupce Robert Spálenka.

Podle tři zdrojů deníku Sport se ovšem v pátek, po porážce s Českými Budějovicemi 1:6, odehrávalo v kabině mytí hlav. Nakládal se měl dostat do hádky s předsedou představenstva Ondřejem Heřmanem. Ovšem jestli je tohle jediný důvod jeho konce? Spíš jde o dlouhodobější jev.

„Jedna hádka přece nebude důvodem ke konci,“ přidává pohled i Jakub Koreis, bývalý útočník a nyní expert O2 TV.

Není tajemství, že si vedení přálo, aby byl Nakládal, jeden z nejlépe placených hráčů týmu, mnohem výraznější. Různé narážky padaly poměrně často. Faktem je, že k hádce po zápase s Českými Budějovicemi v pardubické kabině došlo a v neděli se rozvázala hráčská smlouva.

Dynamo taky pracuje úplně jinak než naposledy, kdy v rozjeté sezoně končil kapitán Tomáš Rolinek v roce 2019. Tehdejší generální manažer klubu Martin Sýkora zveřejňoval své soukromé zprávy s pardubickým lídrem, ten pak natočil video na Facebook. Pikantní je, že Rolinek se pod současným vedením do klubu vrátil, pomohl k záchraně extraligy a teď pracuje v realizačním štábu jako manažer týmu.

Nyní všichni drží basu mlčení. „Kluci v šatně vědí, co se stalo. A budou to mezi sebou řešit. Pokud by situace nebyla pojatá dobře od vedení klubu, atmosféru to poznamená. Každá věc, která naruší důvěru hráčů ve vedení, může být problém,“ dodává svůj pohled Koreis.

„Neumím si představit, že bych oblékal jiný dres. Řešili jsme, že bychom se chtěli vrátit do Česka. A pak by ztrácelo smysl se vracet, kdybych musel zase někam dojíždět. Chceme žít normální život a já chci hrát za Pardubice,“ vykládal v létě 2020 Nakládal.

To vzalo za své. Za Pardubice hrát nebude.

Z Dynama odešel v sezoně 2011/12, postupně nastupoval v KHL, ve Finsku, v NHL, zahrál si na Světovém poháru, třech světových šampionátech a jedné olympiádě. Vrátil se s tím, že tady dohraje kariéru. Ve 34 letech na něj čeká ale ještě jiná epizoda. Konec, nebo pokračovat jinde? „Jakubovu hokejovou budoucnost budeme řešit, prioritou pro nás budou preference samotného hráče,“ řekl Spálenka.

Ihned se samozřejmě objevily spekulace, že by po volném hráči mohl skočit sousední Mountfield HK. Do Hradce by to měl Nakládal blízko, tím pádem by se splnila podmínka, že se chtěl vrátit domů a nikam necestovat. A ambicióznímu sokovi, který je momentálně na druhém místě, by se zkušený bek hodil. Navíc oloupit rivala chutná... Jenže tohle padne.

Součástí vypořádání by totiž mělo být, že do konce sezony Nakládal jinde v extralize hrát nebude. Naposledy měl podobnou klauzuli ve výpovědi Marek Kvapil, když končil ve Spartě – je mu šestatřicet let a hokej od podzimu 2019 nehrál.

Pardubicím tím pádem vyvstal problém, že se v sestavě objevila díra. Kapitán průměrně na ledě trávil 19:55 minuty, nikdo nedostával v zápasech větší porci. „Obránce ale máme, v počtu hráčů problém nevidíme. Samozřejmě že sondujeme trh, už dřív jsme říkali, že bychom chtěli jednoho obránce a jednoho útočníka. Ale opravdu uvidíme, co přijde,“ mlžil Petr Dědek, jestli klub začne být agresivnější na trhu.

Faktem ovšem je, že jednadvacet zápasů před koncem základní části Pardubicím zmizel kapitán, zkušený hráč, o kterého se v play off klub plánoval opřít. Čeká se, kdy zmáčkne tlačítko a začnou do něj proudit ruské posily.
lucas003
Příspěvky: 2723
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 134 krát
Obdržel "To se mi líbí": 421 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Ruské posily tvl. Dost už
Pcehockeyfan25
Příspěvky: 578
Registrován: 08 říj 2021 09:03
Dal "To se mi líbí": 226 krát
Obdržel "To se mi líbí": 137 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pcehockeyfan25 »

lucas003 píše: 03 led 2022 20:57 Ruské posily tvl. Dost už
Budou nejspíš no..
Uživatelský avatar
Autobusák
Příspěvky: 4412
Registrován: 09 pro 2018 17:24
Dal "To se mi líbí": 802 krát
Obdržel "To se mi líbí": 977 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Autobusák »

lucas003 píše: 03 led 2022 20:57 Ruské posily tvl. Dost už
Zenit bude moct onanovat až do konce sezony.
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8413
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 482 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1085 krát

Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

To bude mrtvejch úhlů
FOGLIK
Příspěvky: 5178
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 773 krát
Obdržel "To se mi líbí": 355 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

jimmypop píše: 03 led 2022 21:04 To bude mrtvejch úhlů
A hlavně zabrání dalších míst talentovaným mladíkům...
frysta
Příspěvky: 3406
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 49 krát
Obdržel "To se mi líbí": 265 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Ruské posily jsou jen fabulace. Že ano? :)
mach
Příspěvky: 4364
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 97 krát
Obdržel "To se mi líbí": 262 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

To někomu mrda ne tahat se bolseviky 🤦‍♂️🤦‍♂️
Uživatelský avatar
woe
Příspěvky: 6142
Registrován: 01 srp 2014 21:46
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 104 krát
Obdržel "To se mi líbí": 307 krát

Re: Hokej

Příspěvek od woe »

mach píše: 03 led 2022 19:07 A tobě se zdá, že za ty prachy co probrali v PO oba udělali maximum...?
Co se mi zdá je... sen :)

@Gumid @fido

Zohy mu kvůli tomu odmítl nabídku a Nakly tu veřejnou kritiku těžce kousal. Opa to mohl řešit jako chlap, face to face ..ale to on ne, oligarcha, musel je po sezoně poblít v médiích, že?

Vrcholový manager tohle nikdy neudělá. Jo, ve své firmě, ok, budiž. Ale toto je sport a i když nasype, záruku nemá. Nemůže mít. Pak by se nemuselo nic hrát, majitelé by se mohli pomlátit šekovými knížkami

Není to o tom, kde byla pravda. Je to o tom, o čem jsem psal. Opa nechápe, že toto není firma a že když některým hráčům nasype, že mu musí zaručit to, co za to od nich očekával. A z toho vyústil i ta situace s Kubou
A pozor .. vůbec nikdo nevíme, kolik je "načnutých" hráčů, kteří tu zatím zůstali. Ondra může hrát kuželky dál. Mnozí jste tu psali. Tu situaci měl management zvládnout, přehnala by se bouřka a jelo by se dál...je jasné, že se něco kumulovalo a že to nebyl první incident. Jojo, takhle asi buduje ten vítězný tým pro příští sezónu ke stému výročí, že? Fakt krása.

Mmj když Ondra neví, jak na to, tak on by si měl nejdřív zkomunikovat trenéry/kouče. Ti jsou tam od toho. Ale on to musel udělat po bolševicku, že....no nic, už se stalo. Opa a Ondra, za mě pět mínus a čekat, kdo další poletí z kola ven
Tesla
Propulse
Příspěvky: 6695
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 659 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

lucas003 píše: 03 led 2022 20:57 Ruské posily tvl. Dost už
Spis bych to definoval jako posily z KHL, nez ruske posily.
Matess
Příspěvky: 680
Registrován: 27 zář 2021 17:27
Dal "To se mi líbí": 85 krát
Obdržel "To se mi líbí": 174 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Matess »

Stěžujete si na ruský posily, ale Kosťa většině lidí přirostl k srdci hodně rychle :D. Navíc posily z Ruska neznamenaj rusové, celkem jednoduchá logika
Liboros
Příspěvky: 214
Registrován: 05 úno 2021 12:54
Obdržel "To se mi líbí": 21 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Liboros »

Korejs to v tom článku řekl přesně
Zíbrdý

Re: Hokej

Příspěvek od Zíbrdý »

Matess píše: 03 led 2022 21:23 Stěžujete si na ruský posily, ale Kosťa většině lidí přirostl k srdci hodně rychle :D. Navíc posily z Ruska neznamenaj rusové, celkem jednoduchá logika
Jojo Kosťa :thumbup:
Naposledy upravil(a) Zíbrdý dne 03 led 2022 21:43, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7687
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 112 krát
Obdržel "To se mi líbí": 762 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

woe píše: 03 led 2022 21:11
@Gumid @fido

Zohy mu kvůli tomu odmítl nabídku a Nakly tu veřejnou kritiku těžce kousal. Opa to mohl řešit jako chlap, face to face ..ale to on ne, oligarcha, musel je po sezoně poblít v médiích, že?
Když jsme u toho "face to face" a chlapáctví, řekl bys Dědkovi face to face, že je "Andrej", nebo "oligarcha"? Já beru, že je potřeba si s troškou jedovatosti zaprovokovat, někdy je to i docela sranda, ale stejně vtipný mi přijde udělování rad na téma face to face pod nickem na internetovým fóru. :smile:
Uživatelský avatar
acrylic
Příspěvky: 1126
Registrován: 29 pro 2015 09:30
Dal "To se mi líbí": 449 krát
Obdržel "To se mi líbí": 255 krát

Re: Hokej

Příspěvek od acrylic »

tomaso25 píše: 03 led 2022 21:36 Když jsme u toho "face to face" a chlapáctví, řekl bys Dědkovi face to face, že je "Andrej", nebo "oligarcha"? Já beru, že je potřeba si s troškou jedovatosti zaprovokovat, někdy je to i docela sranda, ale stejně vtipný mi přijde udělování rad na téma face to face pod nickem na internetovým fóru. :smile:
Zároveň je fajn posuzovat managerské schopnosti jednoho z nejúspěšnějších miliardářů v Čechách na diskuzním fóru pod anonymním nickem.

Kuba mi bude chybět. Díky za vše! Ale rozhodně tady ani jinde nebudu hned plivat na člověka bez kterého by ten klub byl definitivně po smrti.
Tesla a Devils
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7473
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 571 krát
Obdržel "To se mi líbí": 768 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

woe píše: 03 led 2022 21:11 Co se mi zdá je... sen :)

@Gumid @fido

Zohy mu kvůli tomu odmítl nabídku a Nakly tu veřejnou kritiku těžce kousal. Opa to mohl řešit jako chlap, face to face ..ale to on ne, oligarcha, musel je po sezoně poblít v médiích, že?
Veřejnou kritiku, kor ve sportu, ale nemůžeš považovat za zostuzení a ponížení. Někdy je přínosná a hráče nakopne, někdy ne, ale že by to dopadlo takto?. Nevím přesně, co se stalo, proto se zdržuji soudů na obě strany.

Majitel se také učí a nějaký ten přešlap zajisté ještě přijde. Ani Kusaj se neudělal přes noc. Mne by třeba dost zajímalo, zda má někoho na oponenturu při rozhodování. Otázkou je, kolik toho mohou říci ostatní zainteresovaní a na kolik se bere pouze názor Háčka.
Zamčeno