Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
mach
Příspěvky: 4319
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 94 krát
Obdržel "To se mi líbí": 251 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

woe píše: 03 led 2022 18:36 Opa, to je takový Andrej

On přeci platí, hráči jsou přeci povinni dělat úspěch

Jsem rád, že Zohy nepodepsal. Ten by bouchl dřív. Zohy a Nakly byli po minulé sezoně Opou veřejně ostouzeni. Protože on přeci platil a oni udělali málo

Dynamo, víc než hokej. Dynamo je firma

Má dáti, dal. A když nedal, tak šup, zostudit, ponížit

Jen čekám, kdy Opa začne brečet, co vše dělá pro Dynamo a přesto že se o něj v diskuzích někdo otírá. Ondra podle něj určitě konal dobro. Nedivil bych se, kdyby Ondru do tý kabiny Opa poslal hned po zápase, aby to hochům vytmavil. Možná padly i nějaké pokuty, nevím.

Kabina stojí za Naklym. Nestojí tedy za Ondrou. Vymění Opa Ondru? To asi ne. Takže naše kabina je určitě na pohodu, že?

Tak jen si teď přečíst blabla od hráčů, že je to semklo a srdíčko a věříme a budeme makat a blabla

No. Doufám, že nás Mešugesové podcení a že jim zítra ukážeme, kde má čmelák žihadlo.
A tobě se zdá, že za ty prachy co probrali v PO oba udělali maximum...?
Patin
Příspěvky: 98
Registrován: 08 zář 2019 23:21
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 7 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Patin »

Ach jo, to není dobrý. Tak či onak, pohoda u týmu určitě není a bude to mít následky. To aby tak zkušený hráč, prasknul dveřmi a v lednu odešel z klubu, už musel být hodně velký karambol s vedením, který nemohl vzniknout výbuchem emocí po podělaným zápase, tam to muselo jiskřit asi delší dobu. Nablýskaná značka se nedá koupit, ta se roky buduje, hold zkušenost i pro majitele. Doufám, že se z toho poučí.
Propulse
Příspěvky: 6682
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 115 krát
Obdržel "To se mi líbí": 655 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

JirkaPCE píše: 03 led 2022 19:06 Nedivil bych se, že tam bude od příští sezóny. Dávalo by to pro něj největší smysl z hlediska rodiny a dojíždění. Tohle se jim tady opravdu povedlo. On už za dob Zbyňka byl Heřman pro klub spíš koulí u nohy a na těch úspěších neměl žádnou zásluhu.
Jo, i on sam se nebrani zahranici a nikde neni napsany, ze i pristi rok. Pokud ho budou chtit v HK, tak at si pripravi raketu. :-)
vh9913
Příspěvky: 391
Registrován: 05 kvě 2019 18:02
Dal "To se mi líbí": 1 krát
Obdržel "To se mi líbí": 32 krát

Re: Hokej

Příspěvek od vh9913 »

Od poledne jsem fakt nasrane*, ze takovahle situace nastala. Nerozumim tomu, proc si to nemuzou vyrikat interne v klubu. Je jasny, ze vznikaji ruzne konflikty, ale tohle je proste to nejdebilnejsi reseni. Od obou stran, naprosty amaterismus.

A druha vec je, ze jsme zase vsem pro smich a od pristi sezony budeme koukat na Nakladala v HK dresu. Navic to hazi hodne spatny stin na pripadny dalsi prichody posil. Management az moc tlaci na uspech, do mesice se 10x hlasa utok na titul, po jedne blbe porazce je hned zle. Myslim si, ze to Dedek bude muset trosku srovnat a prehodnotit strategii. Protoze s takovouhle dal nedojdem.
Valda
Příspěvky: 2662
Registrován: 04 srp 2014 10:32
Dal "To se mi líbí": 67 krát
Obdržel "To se mi líbí": 88 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Valda »

Tyhle nestastny udalosti maji jednu nespornou vyhodu - ukazuji veci takovem jasnejsim svetle.
Dedek a Herman udelali hodne pro zachranu klubu a jeho dalsi smerovani zpet mezi elitu. O tom neni sporu, ale ted aby se clovek malem bal je kritizovat. Vaclav Havel prispel hodne k zachrane cely zeme pred tim silenstvim co tu bylo a ze by nikdy nevytocil, to ani omylem.
Dedek je ambiciozni majitel a chce byt videt. Od zacatku jsem se bal jednoho - sport je specificky, zvlast v klubu s takovou historii. Neverim, ze se vsichni "jeho muzi" chovaji k historii s vetsi uctou, nez je jeji soucasna marketingova strategie. A take jsem se vzdy obaval jak moc trpelivy z celou prestavbou klubu bude.
Nicmene tohle asi tak uplne jeho chyba nebyla, cekal jsem vsak jasnejsi vyjadreni z jeho strany.

Kuba podle me ma dost rozumu i umu, aby vedel, ze na lede i pres soucasne 3.misto neni vzdy hra idealni. A co se stalo po zapase holt musel bejt hodne velkej kalibr, aby to skoncilo jak skoncilo. Souhlasim, ze bylo idealni nechat kabinu zavrenou a ne tam nabehnout, navic urcite bez rousky - klubovej doktor mel hned udelat PCR a odebrat krev na alkohol.

Ano, ikony klubu odchazi, ne vzdy se to dari, i kluci hokejisti maji svy ego. Nebylo to idealni v minulosti, nebude to nikdy. I ten Risa Kral odchazel dost divne a to nebyl facebook v ty dobe!
Ale tady si myslim, ze se muze zacit Dedkuv sen svym zpusobem hroutit. Myslim to tak, ze budeme chodit v Pardubicich na tym s 1-2 odchovanci (nebudu li pocitat prave hrajici junky). A pak otazka muze stat i takto: chceme koncit s Kubou v semifinale nebo s Mozikem vyhrat titul? Pro Dedka je to zrejme jasna volba ...pro me uz tak ne. Zvlast, budou-li konce tech kluku takovyhle.

Taky jsem spis temperamentni a proto mozna vic na "Kubove strane", proste me jeho odchod desne mrzi. Ale nejvic me na cely akci stve, pokud bychom tu slepe jeste 10 let dekovali Dedkovi bez moznosti kritizovat jeho kroky - klub neni firma a velka cast rozpoctu vzdy byla a zase doufejme bude tvorena z nasich kapes - vstupenky, prava na TV, suvenyry, rocenky, dresy (za kolik by se vydrazil ten Hermanuv, treba i po te zachrane, kdy i ja jsem mu byl samozrejme vdecny). A na to bych nezapominal. A urcite to tak nema nastaveny - tedy doufam a snad ne naivne - ani majitel.
lucas003
Příspěvky: 2665
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 124 krát
Obdržel "To se mi líbí": 410 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Když sečteme covid a dnešní událost, tak jsem fakt zvědavej na prodej permic na příští rok :///
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3929
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 50 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Propulse píše: 03 led 2022 19:09 Jo, i on sam se nebrani zahranici a nikde neni napsany, ze i pristi rok. Pokud ho budou chtit v HK, tak at si pripravi raketu. :-)
Ale to je přesně ono, má to tak řada hráčů co mělo skvělou kariéru, často se shodnou, že je pak na ně doma vytvářen příliš velký tlak a jsou vysoká očekávání, řada z nich proto volí dohrání kariéry v zahraničí, kde jim jméno pořád zaručí slušný výdělek.

O tomto mluvil někde Hubas, a nemyslel tím přímo sebe, ale ty poslední roky venku prý bývají jak sluneční lázně. V tomto duchu se vyjadřoval i Honza Kolář a řada dalších.

O to víc si Vážím Sejka, který měl nabídky na působení na pomezí 1. a 2. švýcarské ligy a místo toho tady prožíval ty "sračky" s námi pěkně do konce.
monfils88
Příspěvky: 849
Registrován: 20 pro 2015 09:18
Dal "To se mi líbí": 15 krát
Obdržel "To se mi líbí": 22 krát

Re: Hokej

Příspěvek od monfils88 »

subris
Příspěvky: 3154
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 284 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

... Kéž by tohle mělo happy end jako s Rolasem
.... #zadynamo
Jakub82
Příspěvky: 2638
Registrován: 04 bře 2019 15:52
Dal "To se mi líbí": 207 krát
Obdržel "To se mi líbí": 205 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Jakub82 »

Valda to napsal přesně. Pro mě hodně moc znamená, že hrajeme s odchovanci. Fanoušek se může o to více s týmem ztotožnit.
Nechci vyhrávat tituly tím, že všechno koupíme. Na příští rok byla pro mě permice samozřejmostí, ale teď už o tom budu přemýšlet.
Kuba má svůj podíl, ale já říkám Ondjo běž do hajzlu a nevracej se.
mach
Příspěvky: 4319
Registrován: 29 led 2016 21:30
Dal "To se mi líbí": 94 krát
Obdržel "To se mi líbí": 251 krát

Re: Hokej

Příspěvek od mach »

Zamčené Rysavka hrabe keš pro Křetínského na WH aby bylo na premiér lig
Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

Muf píše: 03 led 2022 19:19 Ale to je přesně ono, má to tak řada hráčů co mělo skvělou kariéru, často se shodnou, že je pak na ně doma vytvářen příliš velký tlak a jsou vysoká očekávání, řada z nich proto volí dohrání kariéry v zahraničí, kde jim jméno pořád zaručí slušný výdělek.

O tomto mluvil někde Hubas, a nemyslel tím přímo sebe, ale ty poslední roky venku prý bývají jak sluneční lázně. V tomto duchu se vyjadřoval i Honza Kolář a řada dalších.

O to víc si Vážím Sejka, který měl nabídky na působení na pomezí 1. a 2. švýcarské ligy a místo toho tady prožíval ty "sračky" s námi pěkně do konce.
A on venku- zejmena v Rusku napriklad na hrace - cizince tlak vytvarenej neni? O NHL nemluve.., tohle me prijde jako pritazene za vlasy, pardon..my se bavime o hracich co maji za sebou treba kratce, ale prece NHL, Rusko nekolik let, repre a tady by v materskem klubu nedavali tlak (byt vyssi protoze maji vysoke smlouvy..), to me prijde trochu mimo, promin..
Pcehockeyfan25
Příspěvky: 577
Registrován: 08 říj 2021 09:03
Dal "To se mi líbí": 225 krát
Obdržel "To se mi líbí": 136 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Pcehockeyfan25 »

Pardubicím tím pádem vyvstal problém, že se v sestavě objevila díra. Kapitán průměrně na ledě trávil 19:55 minuty, nikdo nedostával v zápasech větší porci. „Obránce ale máme, v počtu hráčů problém nevidíme. Samozřejmě že sondujeme trh, už dřív jsme říkali, že bychom chtěli jednoho obránce a jednoho útočníka. Ale opravdu uvidíme, co přijde,“ mlžil Petr Dědek, jestli klub začne být agresivnější na trhu.

Faktem ovšem je, že jednadvacet zápasů před koncem základní části Pardubicím zmizel kapitán, zkušený hráč, o kterého se v play off klub plánoval opřít. Čeká se, kdy zmáčkne tlačítko a začnou do něj proudit ruské posily.
Uživatelský avatar
Caesar
Příspěvky: 1687
Registrován: 04 srp 2014 10:52
Dal "To se mi líbí": 5 krát
Obdržel "To se mi líbí": 69 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Caesar »

To jsou teda diplomati v klubu:D
Vždy jen Dynamo!
lucas003
Příspěvky: 2665
Registrován: 03 bře 2020 14:59
Dal "To se mi líbí": 124 krát
Obdržel "To se mi líbí": 410 krát

Re: Hokej

Příspěvek od lucas003 »

Má to někdo celé?
subris
Příspěvky: 3154
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 284 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

... ani to Vrchlabí není schopno porazit Havířov. Jeden gól Pochobradskyho málo..
.... #zadynamo
Uživatelský avatar
Muf
Příspěvky: 3929
Registrován: 02 srp 2014 19:17
Dal "To se mi líbí": 50 krát
Obdržel "To se mi líbí": 469 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Muf »

Danik23 píše: 03 led 2022 19:32 A on venku- zejmena v Rusku napriklad na hrace - cizince tlak vytvarenej neni? O NHL nemluve.., tohle me prijde jako pritazene za vlasy, pardon..my se bavime o hracich co maji za sebou treba kratce, ale prece NHL, Rusko nekolik let, repre a tady by v materskem klubu nedavali tlak (byt vyssi protoze maji vysoke smlouvy..), to me prijde trochu mimo, promin..
Ale přírozeně je tam na hráče vytvářen tlak. V NHL doslova enormní, zrovna tak i v KHL, ale nutno si uvědomit, že tam hrají hráči v ideálním věku a jen pokud mají dostatečnou výkonnost, dlouhodobě si tam smlouvy udrží jen absolutní světová špička. Vedle toho tam mají hráči dokonalý servis, a hlavně jsou v porovnání s ELH mnohem lépe ohodnocení (Sejk měl za sezónu v Davosu skoro 3x tolik než tady....).

Já spíš poukazoval na hráče, kteří se po 10 - 12 letech profi kariéry vrací domů a tady se na ně pohlíží jak na spasitele, ale věk se oklamat nedá.
A Ti kluci za sebou mají roky drilu, bydlení po hotelích apod..

Před 20 lety hráči Kubova věku chodili hrát kolikrát už za párek a za pivo pro radost.
Uživatelský avatar
Dynamík Jistič
Příspěvky: 3239
Registrován: 03 úno 2016 17:28
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 28 krát
Obdržel "To se mi líbí": 471 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Dynamík Jistič »

Dědek na hokeji s ČB nebyl. Heřman tedy využil situace a šel po zápase prcat do kabiny. Zajímavý je, že během zápasu byl Heřman vysmátej jak lečo.
A teď všichni najednou! Ať vypuknou ovace! Zakřičíme na ty sráče! Zakřičíme na ty sráče! Pardubice v extralize, Pardubice v extralize, Pardubice v extralize!! :wave:
Kula
Příspěvky: 2010
Registrován: 05 zář 2014 18:10
Dal "To se mi líbí": 661 krát
Obdržel "To se mi líbí": 221 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Kula »

To jsem si počet řada lidí tady na toho Kubu pěkně nakydala - najednou co s ním bylo problémů!
Když se to asi dělo proč to dotyčný nenapsal již tenkrát? No jo to Kuba ještě hrál a vypadalo to že v klubu bude dýl než ten co ty infa pouští.
Zase takovej blbej příměr od vedle na jejich šéfa se zde psalo jak ho nikdo nemá rád nikdo tam nechce jít hrát ale určitě ne tak brzy jak u nás.
Zase zde míříme na Mozíka myslím, že nejsme jediný jak by se mohlpo zdát.
Třeba pan Dědek věří těm jeho podřízenejm proto ta prohlášení, ale snad už sám musí vidět že takto nepůjde.
Jestli jsem párkrát napsal že umístění je nad očekávání že nemáme lepší mužstvo než loni tak po dnešku dvojnásob,
Stars
Příspěvky: 6684
Registrován: 27 zář 2017 15:55
Dal "To se mi líbí": 887 krát
Obdržel "To se mi líbí": 590 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Stars »

kuba a hradecký dres? mě se chce zvracet
Liboros
Příspěvky: 214
Registrován: 05 úno 2021 12:54
Obdržel "To se mi líbí": 21 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Liboros »

Vůbec nevím jestli je to pravda a nechci šířit nějaký nepravdivý věci, ale Na Facebook na mě vyskočila nějaká spekulace, že se měl Kuba zastat hráče (asi Klouček) před Ondrou H. Je to pravda @Propulse ?
JirkaPCE
Příspěvky: 3491
Registrován: 01 srp 2014 22:32
Dal "To se mi líbí": 88 krát
Obdržel "To se mi líbí": 380 krát

Re: Hokej

Příspěvek od JirkaPCE »

Pcehockeyfan25 píše: 03 led 2022 19:34 Pardubicím tím pádem vyvstal problém, že se v sestavě objevila díra. Kapitán průměrně na ledě trávil 19:55 minuty, nikdo nedostával v zápasech větší porci. „Obránce ale máme, v počtu hráčů problém nevidíme. Samozřejmě že sondujeme trh, už dřív jsme říkali, že bychom chtěli jednoho obránce a jednoho útočníka. Ale opravdu uvidíme, co přijde,“ mlžil Petr Dědek, jestli klub začne být agresivnější na trhu.

Faktem ovšem je, že jednadvacet zápasů před koncem základní části Pardubicím zmizel kapitán, zkušený hráč, o kterého se v play off klub plánoval opřít. Čeká se, kdy zmáčkne tlačítko a začnou do něj proudit ruské posily.
Odchodem Nakládala citelně utrpěla kvalita obrany, ale ani početně to není tedy žádná sláva. Zbylo nám na soupisce sedm obránců a rozhodně se o všech nedá říct, že mají extraligovou úroveň.
Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

Muf píše: 03 led 2022 19:41 Ale přírozeně je tam na hráče vytvářen tlak. V NHL doslova enormní, zrovna tak i v KHL, ale nutno si uvědomit, že tam hrají hráči v ideálním věku a jen pokud mají dostatečnou výkonnost, dlouhodobě si tam smlouvy udrží jen absolutní světová špička. Vedle toho tam mají hráči dokonalý servis, a hlavně jsou v porovnání s ELH mnohem lépe ohodnocení (Sejk měl za sezónu v Davosu skoro 3x tolik než tady....).

Já spíš poukazoval na hráče, kteří se po 10 - 12 letech profi kariéry vrací domů a tady se na ně pohlíží jak na spasitele, ale věk se oklamat nedá.
A Ti kluci za sebou mají roky drilu, bydlení po hotelích apod..

Před 20 lety hráči Kubova věku chodili hrát kolikrát už za párek a za pivo pro radost.
No ja Ti rozumim, nicmene od techto hracu ja ocekavam, ze tlak a odpovednost za vysledky unesou, to co rikas, ale Ty, je o tom, ze mozna nekdo ocekava od borcu v 34-37, ze budou dominovat, kdyz se vraci a ono se tak potom treba zas az tak nedeje (ne u vsech) a to je vec druha, nemyslim si ze by to bylo o nezvladani tlaku z jejich strany, ale o mylnych ocekavanich a premrstenejch smlouvach..
frysta
Příspěvky: 3347
Registrován: 09 srp 2017 15:49
Dal "To se mi líbí": 49 krát
Obdržel "To se mi líbí": 240 krát

Re: Hokej

Příspěvek od frysta »

Liboros píše: 03 led 2022 19:57 Vůbec nevím jestli je to pravda a nechci šířit nějaký nepravdivý věci, ale Na Facebook na mě vyskočila nějaká spekulace, že se měl Kuba zastat hráče (asi Klouček) před Ondrou H. Je to pravda @Propulse ?
Čekal bych, že když už H lezl do kabiny, tak prcat všechny a ne Kloučka. Koukal jsem na ty situace před brankami a jestli fakt šel po Kloudym, tak bych kopnul do prdele především jeho. Ovšem je to jenom pověst. :)
Naposledy upravil(a) frysta dne 03 led 2022 20:20, celkem upraveno 1 x.
Danik23
Příspěvky: 716
Registrován: 08 lis 2021 12:47
Dal "To se mi líbí": 236 krát
Obdržel "To se mi líbí": 201 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Danik23 »

JirkaPCE píše: 03 led 2022 20:02 Odchodem Nakládala citelně utrpěla kvalita obrany, ale ani početně to není tedy žádná sláva. Zbylo nám na soupisce sedm obránců a rozhodně se o všech nedá říct, že mají extraligovou úroveň.
Tak ono ted bude videt, jak na tom s obranou jsme, bylo by na case, aby se Kostalek probral a dalsi za to taky vzali, ted se mozna uvidi, jestli treba Bucko nebyl chyba, proti nam hral velmi dobre..
Zamčeno