Hokej - Archiv 18.06.2019 - 12.09.2022

Diskutujte o zápasech, hráčích, o všem co se týká hokeje.

Moderátoři: Grimley, digitalmouse

Zamčeno
Uživatelský avatar
Grimley
Administrátor
Příspěvky: 2372
Registrován: 01 srp 2014 11:25
Bydliště: Pardubice
Dal "To se mi líbí": 25 krát
Obdržel "To se mi líbí": 180 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Grimley »

https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace ... ?zdroj=top

Jak Haskovy nazory obvykle taktne prechazim, tak ted souhlasim... vcetne narazky na Jagra... opet se Jagr ukazal jako totalni pokrytec a curak.... na dresu 68... plna huba kecu o komousich a pak nejen, ze udela sluzbu Babisovi, ale dalsimu STBkovi leze do rite... je to sasek....
Pardubice ole
havlitom
Příspěvky: 619
Registrován: 29 úno 2016 07:32
Bydliště: Praha
Dal "To se mi líbí": 8 krát
Obdržel "To se mi líbí": 67 krát

Re: Hokej

Příspěvek od havlitom »

Stars píše:https://sport.aktualne.cz/hokej/extrali ... f6b220ee8/

Antoš to je chytrolín.....ono v osobním životě, šli náklady nahoru. lidi si rozmyslí kam je dát....a hokej levná záležitost není, lístek, doprava, když jde rodina ani nemluvím
Já s Antošem až tak velký problém nemám. Ale vykládat někomu, že lidi obtěžují testy, to prostě nechápu. Je to každého volba přece, že potřebuje test. Že zrovna on musí myslet před výjezdem na komentování, že test potřebuje. Já jsem se zařídil tak, že už ho nepotřebuju.
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7548
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 602 krát
Obdržel "To se mi líbí": 810 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

David009 píše:Nechceš to sem hodit celé? Kdo platí Pardubický deník?
Děkujeme
Sry, nenapadlo mne to.

Je mu teprve třiadvacet, ale už toho stihl ve svém hokejovém životě dost. Marek Hecl si zahrál například mezinárodní ruskou KHL v dresu bratislavského Slovanu. Pro tuto sezonu se stal novou tváří pardubického Dynama. Na východ Čech dorazil z Trenčína. Jako druhý nejproduktivnější hráč Dukly ale „zahučel“ až do čtvrté lajny. „Máme nabitý kádr, vzal jsem to jako fakt,“ říká v rozhovoru pro Deník a jedním dechem dodává: „Pracuji na tom, abych se probojoval do prvních dvou pětek, hrál přesilovky a celkově zvýšil svůj ice time.“

Po zranění spoluhráče Ondřeje Romana se posunul do třetí útočné formace. Tři zápasy vyšel bodově naprázdno, ale k úternímu vítězství v Litvínově přispěl dvěma zásahy do černého. Respektive do Zajíčka…

Vstřelil jste první gól Dynama v celé sezoně, trochu logicky v prvním duelu. Na to jistě budete vzpomínat, co říkáte?

Ano a rád. Každý útočník na první gól čeká. Navíc v novém působišti na sebe může hned upozornit. No a když ho vstřelí hned v prvním zápase, tak ho to uklidní. Bylo to super.

Schováváte si po premiérových gólech puky?

Nedělal jsem to. Ale teď mi ho kluci „zachránili“. Dostal jsem ho od týmu a mám ho vystavený na poličce.
Číhá před brankovištěm

Začínal jste až ve čtvrté útočné formaci. Ta je vždy nějakým způsobem ochuzená o minuty. Nebral jste, že je to málo?

Máme nabitý kádr, vzal jsem to jako fakt. Pochopitelně je lepší nastupovat v přesilovkách. Navíc v první a druhé lajně hrajete v neustálém tempu. Také proto se snažím v každém zápase probojovat v té útočné struktuře výše a výše.

Nicméně od druhého utkání jste se posunul do třetí lajny a tři zápasy bodově mlčel. Bylo to proto, že jste dostal jinou roli než mají kolegové Říčka s Ciencialou?

To si nemyslím. Hokej už je takový, že jednou bodujete a podruhé ne. Góly obstarávali kolegové, což bylo dobré nejen pro naší řadu, ale celý tým.

Na gólovou vlnu jste se vrátil až v Litvínově. Váš první gól byl popsán, jako že Zajíček pozdě sklapl betony a proklouzl mu puk do sítě. Nemělo spíše platit, že Hecl pohotově prostrčil puk mezi betony?

Ano, bylo to jak to říkáte. Viděl jsem, že má Zajíček puk pod betony, tak jsem tam vletěl a dorazil puk do sítě i s brankářem. Schytal jsem za to pár ran od protihráčů, ale i takové góly platí.

Ápropos sázel jste na to, že Zajíčkovy reakce po střídání gólmanů mohou být pomalejší?

Vždy si říkám, jak přijde brankář do hry v průběhu utkání, tak to chce hned na něj střílet, protože není tak zahřátý. Možná to sehrálo nějakou roli.

Oba litvínovské góly jste zaznamenal z předbrankového prostoru. Tam se cítíte jako ryba ve vodě, nebo jak nejraději zakončujete?

V Trenčíně jsem dal většinu gólů střelou mezi kruhy. Někdy i z první. Vlastní mi je také hra před brankovištěm. Číhám až se tam vynoří puk, nebo se ke mně odrazí nějaká střela.

V tomto připomínáte současného manažera týmu Tomáše Rolinka. Měříte téměř na centimetr stejně. Jste ochoten stejně jako on nechat na ledě duši?

Tomáš byl a je obrovský srdcař. Je hezké být přirovnáván k takovému hráči. Mohu k tomu jen říct, že se budu snažit, abych byl k němu stále přirovnávaný.

Měl jste, nebo máte nějaký hokejový vzor. Kvůli, kterému jste třeba změnil svoji hru?

Vyloženě jeden vzor jsem neměl. Jak se vyvíjela moje kariéra od dětství, tak se oblíbení hráči měnili. Neobjevil se nikdo, na koho bych se upínal a kterého bych kopíroval.

Když už jsme u té výšky, měl jste s ní nějaký problém nebo 176 cm považujete za výhodu?

To je dvojsečná zbraň. Někdy to může být nevýhoda, ale já se to snažím dostat do výhody. Být obratný a rychlý. Když mi jedou nohy je to fajn. Musím být ale perfektně fyzicky připravené.
Ofenzivně laděný tým

Zpět do Litvínova. V první třetině jste podali neslaný nemastný výkon. Co se dělo v kabině?

Řekli jsme si, že jsme nezačali úplně špatně, ale že musíme zjednodušit hru. Chvála bohu ve druhé třetině nám tam napadalo šest gólů. Za což jsme byli samozřejmě rádi.

Takže žádný Králův „fén“?

Něco tam bylo.

Do čeho jste práskli skončilo v síti, takhle to bylo naplánováno?

Na led jsme se vraceli s jasným cílem, co nejdříve vyrovnat. Upřímně řečeno, sami jsme nečekali, že to půjde takhle hladce. Šest gólů v jedné třetině, to jsem v dospělé kariéře ještě nezažil.

Naopak co se dělo v kabině po druhé třetině. Nepřišlo uspokojení: dáme jim v suchém triku desítku…


To bych neřekl. Mluvili jsme o tom, že bychom chtěli zápas bezpečně dohrát. Nejlépe bez inkasované branky. To se nám nepodařilo. Dostali jsme hned tři góly, což trochu pokazilo náš dojem.

Ani jeden gól, pomineme-li vyrovnávací trefu nezaznamenala elitní formace. O čem to svědčí?

Máme vyrovnané čtyři pětky. Když se jedné střelecky nedaří, ty další mohou za ni zaskočit. O to byl případ kluků z první lajny v Litvínově.

Vrací se Dynamo k historickému pardubickému stylu: hlavně předvádět útočný hokej?

Máme útočný tým. Musíme si ale dávat větší pozor na obranu. Například dostat čtyři góly v Litvínově není dobrá vizitka.

Ofenzivní hokej jako třeba ve finálové série v roce 1989 s vaším bývalým klubem Trenčínem. Slyšel jste o ní nebo dokonce viděl zápasy?

Neviděl. Ale chystám se, že se na ně někdy podívám. Možná příště se vám k nim vyjádřím.

Po pěti zápasech získaly Pardubice devět bodů za tři výhry. Jste spokojený s rozjezdem a na co lze navázat?

Určitě jsme za výhry vděční, ale rozhodně máme co zlepšovat. V tabulce jsme šestí, chceme jít výše.

Průvodním znakem dosavadních výkonů Dynama je ten, že vylétnete v nějaké třetině. Proč zatím nejsou vaše výkony konstantní šedesát minut?

Musíme si lépe pohlídat úvody zápasů. Těžko se mi to vysvětluje. Přitom do nich vstupujeme koncentrovaní a nahecovaní. Jenže přijde nějaký výpadek, dostaneme gól a hrajeme špatně. Pak zničehonic se rozehrajeme a začne nám to tam padat. Potřebujeme se naučit hrát šedesát minut. V opačném případě mohou přijít zápasy, kdy za to zaplatíme. Koneckonců v Brně se nám to už stalo.

Kromě toho, že jste gólový účet Dynama v sezoně otevřel, jste ho v Litvínově sedmou brankou uzavřel. Jak by se vám líbilo toto tvrzení, na konci sezony? Jak vám zní: Marek Hecl nejlepší střelec Pardubic?

To by bylo krásné ale cesta bude ještě dlouhá. Teď pracuji na tom, abych se probojoval do prvních dvou pětek, hrál přesilovky a celkově zvýšil svůj ice time.
David009
Příspěvky: 294
Registrován: 23 říj 2016 17:34

Re: Hokej

Příspěvek od David009 »

Grimley píše:https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace ... ?zdroj=top

Jak Haskovy nazory obvykle taktne prechazim, tak ted souhlasim... vcetne narazky na Jagra... opet se Jagr ukazal jako totalni pokrytec a curak.... na dresu 68... plna huba kecu o komousich a pak nejen, ze udela sluzbu Babisovi, ale dalsimu STBkovi leze do rite... je to sasek....
Prosím,šel by nějak hodit sem?
Uživatelský avatar
Gumid
Příspěvky: 7548
Registrován: 12 lis 2015 14:25
Dal "To se mi líbí": 602 krát
Obdržel "To se mi líbí": 810 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Gumid »

Doudera :thumbup:
dtaire
Příspěvky: 539
Registrován: 03 srp 2014 19:01
Dal "To se mi líbí": 41 krát
Obdržel "To se mi líbí": 39 krát

Re: Hokej

Příspěvek od dtaire »

David009 píše:Prosím,šel by nějak hodit sem?
S Tomášem Králem se zná více než deset let, informace o jeho spolupráci se Státní bezpečností jej překvapila. Přesto má legendární hokejový brankář Dominik Hašek jasno: prezident svazu by měl odstoupit. Dokonce by považoval za adekvátní, aby ho výkonný výbor případně odvolal. V rozhovoru pro iDNES Premium zareagoval také na vyjádření Jaromíra Jágra, který prohlásil, že ho tyto věci nezajímají.

Co si myslíte o Králově kauze?
Že je nepříjemná, a to nejen pro něj. Už je to sice dlouhá doba, ale pokud je všechno pravda, tak to vrhá stín i na celý český hokej.

Proč se k ní spoustu lidí, mimo jiné i z řad hokejových osobností, nechce vyjadřovat?
Je to ožehavé téma. On je ten nejvyšší, který o všem rozhoduje. Samozřejmě, že hlavní roli má výkonný výbor, ale on tam má bezesporu to největší slovo. Je těžké vystoupit. Lidi jsou opatrní, což je normální lidská povaha. Já jsem naprosto nezávislým, takže se mi nic nestane.

Překvapila vás tato informace?
Samozřejmě že překvapila. Nic takového jsem nevěděl. Jako nad člověkem nad ním nelámu hůl. Nicméně jako dospělý udělal něco, co se podle mě dělat nemá. A pokud se něčeho takového dopustil a působí v takhle vrcholné funkci, tak si myslím, že v ní být nemá. V tuto chvíli by za mě bylo pro český hokej správné, aby odstoupil. Pokud je to všechno pravda.

Měl by ho výkonný výbor odvolat, pokud neodstoupí?
Nejsem jeho členem, ale je to v zájmu českého hokeje. Můžu se jen domnívat, jestli tam hledají řešení. Přinejmenším by se o tom měli pobavit. Chápu, že je to pro ně těžké, když on je nejvyšší šéf, ale bylo by vhodné jej odvolat. A nejlepší by bylo, pokud by se rozhodl sám odstoupit.

Vy se s panem Králem i osobně dobře znáte...
Ano, nechci používat slovo kamarádi, ale známe se, párkrát jsme spolu šli na kafe. Je obtížné takhle mluvit o někom, koho dobře znám, ale musím na prvním místě vidět náš hokej. Proto za sebe znovu říkám odstoupit.

Jak jste se potkali?
To už ani nevím. Vídáme se párkrát za rok, buď u něho na kávě nebo na nějaké akci spojené s hokejem. Odhadem se známe minimálně tak deset let. Pravděpodobně tak dlouho, co je ve funkci.

Jak hodnotíte jeho působení u svazu?
Je třeba na to asi koukat ze dvou stran. Jednak z té sportovní, kde se nedaří, hokej úspěchy bohužel nemá. Tam si nemůžeme nic malovat narůžovo. A pak finanční stránka: co jsem alespoň slyšel, tak si nikdo nestěžuje. Mám to z druhé ruky, ale od doby, kdy je na svazu, žádné problémy v tomto ohledu nejsou.

Podle vás je současné odhalení ale ještě úplně jinde...
To, co se mu teď přihodilo, je jak nad financemi, tak nad sportovní stránkou. Neměl by být v čele, i když se jedná o třicet let starou záležitost. Něco jiného by bylo, kdyby měl pozici obyčejného pěšáka. Jenže on udává směr.

Jak z celospolečenského hlediska vnímáte, že ve vedoucích funkcích jsou lidé spojení se Státní bezpečností?
S věcmi, které jsme dříve odsuzovali, je dnes velká část společnosti smířená, takže to souvisí. Pokud jdete proti člověku, který má moc, může vás to stát ledacos. Při odstoupení pak následují změny, které přináší nejistotu. Lidé však mají jistotu rádi a chtějí vědět, že můžou s něčím počítat. Potom je pro ně druhořadé, jestli nějaký člověk v StB byl, nebo nebyl.

Mrzí vás tohle nastavení ve společnosti?
Beru to jako fakt. Jsem hlavně rád, že můžu vystoupit a vyjádřit se k těmto věcem, které jsou nad sport. Samozřejmě, že mě mrzí, když třeba v čele země je premiér, který morálně zklamal.

Jaromír Jágr se vyjádřil, že ho „tyhle věci nezajímají“. Nebylo to od něj unáhlené?
Každý si může říkat, co chce, asi to tak cítí. On si musí projít tím, jestli médiím věří, nebo ne. Tady vše nasvědčuje tomu, že informace jsou pravdivé. I kdyby náš hokej vozil medaile a vyhrál třikrát nebo čtyřikrát mistrovství světa, tak za mě jsou tyhle věci neakceptovatelné. Jarda tomu buď nevěří, nebo ho to vážně nezajímá.

A nemělo by ho to zajímat z jeho pozice, když je členem výkonného výboru?
Podle mě jsou tyto informace tak důležité, že by měly zajímat každého člověka v hokejovém hnutí. Takže ano, výkonný výbor by se měl zajímat. Říct „nezajímá“, když to zajímá půlku společnosti, je špatně. Minimálně na výkonném výboru by se zajímat měli.


P.S: Deník si nemusíš platit, stačí zastavit načítání stránky kliknutím na křížek v prohlížeči nebo mít adblock. Ale v redakci budou případně moc rádi
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

K Jagrovi samozrejme velky respekt, co dokazal, o tom zadna ale timhle me neskutecne sere a chova se jak cur*k.
Georgre
Příspěvky: 4924
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 105 krát
Obdržel "To se mi líbí": 232 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Výborně kluci z Třince, tak to má být...:-) jak znám vedlejší stádo, zase budou nadávat, že jim to prohrál rozhodčí, doufám, že v neděli je usadíme, a konečně venku předvedeme výkon po 3. třetiny ne jen jednu
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Georgre
Příspěvky: 4924
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 105 krát
Obdržel "To se mi líbí": 232 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

A mám takový tušení v kostech, že v neděli Cam dá dvě branky...
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
David009
Příspěvky: 294
Registrován: 23 říj 2016 17:34

Re: Hokej

Příspěvek od David009 »

Propulse píše:K Jagrovi samozrejme velky respekt, co dokazal, o tom zadna ale timhle me neskutecne sere a chova se jak cur*k.
Souhlas, kor jestli je ve výboru.
Cavalera
Příspěvky: 2348
Registrován: 13 pro 2014 15:02
Dal "To se mi líbí": 10 krát
Obdržel "To se mi líbí": 48 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Cavalera »

U Zlodějů povzbuzovalo chlapaky 3109 nejlepších fans na světě to je k bliti ta návštěva :clap:
subris
Příspěvky: 3187
Registrován: 22 říj 2017 20:26
Obdržel "To se mi líbí": 312 krát

Re: Hokej

Příspěvek od subris »

Cavalera píše:U Zlodějů povzbuzovalo chlapaky 3109 nejlepších fans na světě to je k bliti ta návštěva :clap:

.... takovouhle návštěvu máme už na rozbrusleni ne? :)
.... #zadynamo
Sweník
Příspěvky: 13957
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1112 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Propulse píše:K Jagrovi samozrejme velky respekt, co dokazal, o tom zadna ale timhle me neskutecne sere a chova se jak cur*k.
Vulgarismus bych asi vůči němu vynechal, natolik si vážím jeho přínosu pro celý český hokej. Ale jak psalo už mnoho lidí, on asi fakt žádný "ajnštajn" nebude. Když se s ním někdo bude bavit o kličkách, tréninku, výstroji, střelbě, psychice při zápase, přípravě na zápas.. Ano, má k tomu hodně co říct, je pro mne hokejový "profesor". A rovnou píši, že uznávám každého, kdo je špička ve svém oboru. Ať už je to právě sportovec, vědec, lékař, soustružník, fotograf, opravář elektroniky nebo zedník..

Nicméně Jarda Jágr by měl brát v potaz svůj společenský přesah, takže to jeho dnešní vyjádření působí strašně hloupě až hořce.. :-(

Edit: Stejně si myslím, že číslo 68 mu tenkrát poradil nějaký agent, manažer nebo známý. Moc dobře v USA věděli, že tohle po revoluci na fanoušky zapůsobí.. ;-)
FOGLIK
Příspěvky: 5263
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 816 krát
Obdržel "To se mi líbí": 386 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Ono se to dobře kádruje. Kdo se v té situaci ocitl. Jágr by byl blázen, kdyby šel teď otevřeně proti Královi. A pak v tom zůstane sám, jak je v Čechách zvykem. Viz slíbené hlasy Stračeny Dědkovi.
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Sweník píše:Vulgarismus bych asi vůči němu vynechal, natolik si vážím jeho přínosu pro celý český hokej. Ale jak psalo už mnoho lidí, on asi fakt žádný "ajnštajn" nebude. Když se s ním někdo bude bavit o kličkách, tréninku, výstroji, střelbě, psychice při zápase, přípravě na zápas.. Ano, má k tomu hodně co říct, je pro mne hokejový "profesor". A rovnou píši, že uznávám každého, kdo je špička ve svém oboru. Ať už je to právě sportovec, vědec, lékař, soustružník, fotograf, opravář elektroniky nebo zedník..

Nicméně Jarda Jágr by měl brát v potaz svůj společenský přesah, takže to jeho dnešní vyjádření působí strašně hloupě až hořce.. :-(

Edit: Stejně si myslím, že číslo 68 mu tenkrát poradil nějaký agent, manažer nebo známý. Moc dobře v USA věděli, že tohle po revoluci na fanoušky zapůsobí.. ;-)
Nerikam, ze je, ale ze se tak chova a vzhledem k jeho nazorum a politicke “aktivite” se tak opravdu chova. Jinak souhlasim ze co se tyce hokeje tady uz nikdo takovej temer jiste nebude, i v 50ti co predvadi je neskutecny. Ale tohle me zveda ze zidle.
Propulse
Příspěvky: 6700
Registrován: 28 čer 2016 11:11
Dal "To se mi líbí": 116 krát
Obdržel "To se mi líbí": 662 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Propulse »

Georgre píše:A mám takový tušení v kostech, že v neděli Cam dá dvě branky...
Ja se dnes bavil s kamaradem a rikal jsem mu, ze jestli se trefi v patek, tak v nedeli rozhodne derby :-)
Sweník
Příspěvky: 13957
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1112 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

FOGLIK píše:Ono se to dobře kádruje. Kdo se v té situaci ocitl. Jágr by byl blázen, kdyby šel teď otevřeně proti Královi. A pak v tom zůstane sám, jak je v Čechách zvykem. Viz slíbené hlasy Stračeny Dědkovi.
Já Ti rozumím. Ale někdy se říká "mlčeti zlato". Ptali se i Vládi Martince, který jako už téměř zapomenutý důchodce není nijak zainteresovaný. Asi i proto se dle mne vyjádřil rozumně. Potažmo odmítl se nějak vyhranit veřejně, jen naznačil, že má jasno.. Jarda se vyjádřil, jako by od Krále potřeboval protislužbu. Tak to bohužel působí. Nikdy nic nečetl a možná ani neví, co je StB.. :-))
Uživatelský avatar
jimmypop
Příspěvky: 8575
Registrován: 03 srp 2014 18:11
Dal "To se mi líbí": 507 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1170 krát

Re: RE: Re: Hokej

Příspěvek od jimmypop »

subris píše:

.... takovouhle návštěvu máme už na rozbrusleni ne? :)
...juniorky
Georgre
Příspěvky: 4924
Registrován: 31 črc 2017 23:02
Dal "To se mi líbí": 105 krát
Obdržel "To se mi líbí": 232 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Georgre »

Propulse píše:Ja se dnes bavil s kamaradem a rikal jsem mu, ze jestli se trefi v patek, tak v nedeli rozhodne derby :-)
Kéž by :-)
Už se těším na play off, bude to dobré, dobré... :party: :party: :rock: :rock: :rock:
Emil Havránek
Příspěvky: 896
Registrován: 05 kvě 2020 21:29
Obdržel "To se mi líbí": 211 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Emil Havránek »

Martinec je zastupitel a ví, že si nemůže dovolit mlžit a blábolit.
JJ68 nechce chcát proti větru, tak neví. Ano, sere asi nejen mě, ale rozumím mu zároveň, on je ve vedení spolku, který se přese všechny mediální tlaky rozhodně nehodlá nikterak měnit, a ani nehodlá přepřahat. Karty jsou tam jasně rozdaný a nikdo nechce nic měnit. Ani Dědek nebude zase až tak přehnaný revolucionář.
Sweník
Příspěvky: 13957
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1112 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Emil Havránek píše:Martinec je zastupitel a ví, že si nemůže dovolit mlžit a blábolit.
JJ68 nechce chcát proti větru, tak neví. Ano, sere asi nejen mě, ale rozumím mu zároveň, on je ve vedení spolku, který se přese všechny mediální tlaky rozhodně nehodlá nikterak měnit, a ani nehodlá přepřahat. Karty jsou tam jasně rozdaný a nikdo nechce nic měnit. Ani Dědek nebude zase až tak přehnaný revolucionář.
Amen.. :thumbup:

Je to tak. Média vždy budou útočit a teď už jen záleží, kdo jak má tlustou hroší kůži nebo přímo vrstvu teflonu. Byly časy, kdy média dokázala sejmout politika za jeho nesrovnalosti se studiem nebo bytem. Dvacet let zpátky..
Teď se často dějí i horší věci, ale nikdo už nemá tu čest, aby dobrovolně odstoupil. I ten Dominik byl kvůli nevhodnému chování k holkám "odstraněn" hlavně svou stranou.. Zkrátka nějaké hodnoty už jim nic neříkají. Ve sněmovně se někteří chovají jak čuňata a nikoho to už vlastně nezajímá. Jeden si na tomhle chování nakonec postaví novou stranu.. Uf.. Ale o tomhle jsem psát nechtěl. Bohužel i to je realita dnešní doby. Média jsou více a více agresivní a jejich terče čím dál víc odolné..

A skutečnost aby si člověk zase hledal mezi řádky.. :think:

Edit: Omlouvám se za nehokejový příspěvek, byť s českým hokejem určitě také souvisí..
Sweník
Příspěvky: 13957
Registrován: 01 srp 2014 14:42
Dal "To se mi líbí": 1141 krát
Obdržel "To se mi líbí": 1112 krát

Re: Hokej

Příspěvek od Sweník »

Jinak Vrchlabí zatím druhé. :thumbup: A to dnes hráli nejspíš hlavně kvůli nám na pět obránců..

Teď ovšem má před sebou hodně těžký los.
Uživatelský avatar
tomaso25
Příspěvky: 7702
Registrován: 01 srp 2014 17:51
Dal "To se mi líbí": 114 krát
Obdržel "To se mi líbí": 777 krát

Re: Hokej

Příspěvek od tomaso25 »

No jo, Jágr už dávno už není ten nekomplikovanej kluk z 90. let, co se bavil hokejem, nosil 68 a v 80. letech měl v žákovský zastrčenou fotku Reagana... Realita života je mnohem mnohem složitější. A když od někoho něco potřebuješ nebo s ním máš nějakej kšeft... Akorát si úplně nemyslím, že platí rovnice, že za reklamu na Vodňanský kuře a holport s hradním póvlem bude na Kladně novej zimák. Sliby se slibují...
FOGLIK
Příspěvky: 5263
Registrován: 24 zář 2017 21:08
Dal "To se mi líbí": 816 krát
Obdržel "To se mi líbí": 386 krát

Re: Hokej

Příspěvek od FOGLIK »

Sweník píše:Já Ti rozumím. Ale někdy se říká "mlčeti zlato". Ptali se i Vládi Martince, který jako už téměř zapomenutý důchodce není nijak zainteresovaný. Asi i proto se dle mne vyjádřil rozumně. Potažmo odmítl se nějak vyhranit veřejně, jen naznačil, že má jasno.. Jarda se vyjádřil, jako by od Krále potřeboval protislužbu. Tak to bohužel působí. Nikdy nic nečetl a možná ani neví, co je StB.. :-))
Jenže to je ono. Jágra se tam ptali jako majitele klubu. Martinec může mluvit, jak chce o nic mu nejde. Hašek v může jet už svoji kampaň. Jako za mě by se měl každý vyhranit a říct svůj názor. Jen chápu , že to v té žumpě chodí jinak. Bohužel jsem se s tím v životě setkal.
David009
Příspěvky: 294
Registrován: 23 říj 2016 17:34

Re: Hokej

Příspěvek od David009 »

MILAN ANTOŠ vs KRÁL

https://www.sport.cz/plus/clanek/274457 ... .cz#hp-sez

Komlpet souhlas. Byť ne vždy s ním souhlasím, tady do puntíku.

A co mít koule a udělat nějaké CHOREO? Nebo jen tak mrmlat po česku a stěžovat si? To nám jde nejlépe.
Zamčeno